Betis potvrdil informace tisku a podepsal novou smlouvu s Fekirem

13.01.2022, 12:56
Aktuality
Nabil Fekir (© AFP)
Betis má letos nakročeno k nejlepší sezoně za posledních několik desítek let a svůj podíl na tom má i Nabil Fekir. Ofenzivně laděný fotbalista se od této chvíle bude koncentrovat výhradně na své výkony, vedení s ním prodloužilo kontrakt a jeho služby si zajistilo do června 2026...

Fekir měl smlouvu ještě na rok a půl a zprávy o prodloužení přinesla začátkem týdne španělská média, vedení sevillského celku vše potvrdilo o několik desítek hodin později.

28letý fotbalista na sebe dříve upozornil výkony v dresu Lyonu a Betisu nakonec dal přednost před několika atraktivnějšími nápadníky. Celkem v Andalusii za dva a půl roku zvládl 94 soutěžních zápasů, během nichž si na konto připsal osmnáct branek, na dalších sedmnácti gólech se podílel přesnou finální přihrávkou.

Betis si loni zajistil účast v pohárech a v základní skupině Evropské ligy obsadil druhé místo, v předkole playoff na něj pak čeká Zenit Petrohrad. Hodně optimistický je především pro fanoušky pohled na tabulku španělské nejvyšší soutěže, tam Betisu patří třetí pozice a na záda se mu dívají i Atlético Madrid nebo Barcelona.

Autor: Tomáš Pavlík / realbetisbalompie.es

Komentáře (18)

Přidat komentář
Beči

Skvělý hráč, snad se dočká teď s Betisem i nějakého úspěchu. Sympatický tým.

Reagovat
Messiáš

Betis sel strasne nahoru s Pellegrinim. Fekir je vybornej, jeste mozna o zdibec lepsi je Canales. Klub zajimave posiluje a je to dobre i pro La ligu, ze po dlouhych letech je na tom Betis opravdu velmi dobre

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatickej hrac, nesympatickej team

Reagovat
Beči

Reagovat
Skalda29

Napil Kefír

Reagovat
Seydou Doumbia

Zabil Kefír se říká, neumíš to

Reagovat
Skalda29

Kefír se pije, ale ok.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak kdy a jak kde

Reagovat
FC Porto FC

Nenávidím ho, každéj kokot ho má ve FUT

Reagovat
Seydou Doumbia

To by si nenáviděl potom i mě a to není možný

Reagovat
didosh

Betis Sympatictejsi část Sevilly

Reagovat
Mass

Bohužel teď nejakej debil poškodil obraz tý sympatičtější části. Sem zvědavej, jestli ho najdou na kameře.

Reagovat
Jordi Alba

Andalusie má celkově silný zastoupení. Betis, Sevilla, Granada. Snad už tenhle rok bude mít Almería štěstí a nahradí Cádiz

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria je super. Roquetas de Mar, to bola dovolenka. Zastavili sme sa na zastavke v Roquetase, ze ideme vecer na La ligu do Almerie. Ja som sa tesil ako pes. Autobus vobec nesiel. Tak som povedal tatkovi, ze hentam cakaju taxikari. Tak sme k nim isli, a rukami tatinu zjednaval s taxikarom cenu..., nakoniec nasrany povedal, ze tolko tomu ciganovi neda a isli sme spatky na hotel. Tolke sklamanie vo mne bolo. Dva som nesiel do mora..

Reagovat
smazaný uživatel

to som mal asi 12 rokov. Ale teda skoro som videl la ligu. Skoro,,. Tusim Bilbao tam hralo.. Tak som chodil kazdy den cez dovolenku pozerat aspon na treningy v Roquetase

Reagovat
Jordi Alba

Tě přivedl k fandění Španělskýmu týmu táta?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele