Betis bude o Ligu mistrů bojovat bez Fekira, zradilo ho koleno

28.02.2023, 14:11
Aktuality
Nabil Fekir (© AFP)

Spoustu událostí přinesl závěr pátečního utkání španělské nejvyšší soutěže, v němž měřily síly Elche a Betis. Hosté smazali dvoubrankové manko a proti oslabenému soupeři nakonec vyhráli 3:2, v posledních minutách ovšem přišli o Nabila Fekira...

Domácí během druhé půle inkasovali celkem tři červené karty, hosté proměnili dva pokutové kopy a Willian José jim v páté minutě nastavení zajistil všechny tři body. Fekir tento moment sledoval zpovzdálí, stejně jako jenom z tribuny bude sledovat zbývající duely tohoto ročníku.

"Nabil Fekir doplatil na jeden z posledních pohybů v pátečním utkání v Elche, během něhož si poranil levé koleno. Testy následně potvrdily, že si poškodil přední zkřížený vaz," oznámil andaluský klub v oficiálním prohlášení.

"Fotbalista se v nejbližších dnech podrobí operaci, což znamená, že přijde o zbytek sezony," sdělil dále Betis.

Betis bojuje o místenku v příštím ročníku Ligy mistrů, a to hned na dvou frontách. Ve španělské nejvyšší soutěži je na pátém místě, ve hře zůstává i v Evropské lize, v jejímž osmifinále se střetne s Manchesterem United.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Memento_Mori_86

Letos má Betis našlápnuto

Reagovat
Raul=Real

No proti United bez Fekira im teda verim o dost menej ...navyse United maju celkom formu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele