Beşiktaş bude dočasně trénovat dosavadní asistent Yilmaz

10.10.2023, 21:08
Aktuality
Burak Yilmaz (© AFP)

Roli trenéra Beşiktaşe dočasně převezme Burak Yilmaz. Vedení tureckého klubu dnes oznámilo, že se dosavadní asistent ujme vedení týmu po Senolu Günesovi minimálně do valné hromady Beşiktaşe. Ta by se měla uskutečnit nejpozději v prosinci.

Günes rezignoval minulý týden den po porážce v Evropské konferenční lize, v níž jeho tým ztratil zápas s Luganem po tříbrankovém přídělu v poslední desetiminutovce a prohrál 2:3. Jednasedmdesátiletý kouč, jenž dovedl tureckou reprezentaci v roce 2002 k bronzu na mistrovství světa, se do Beşiktaşe vrátil vloni.

Osmatřicetiletý Yilmaz v létě ukončil hráčskou kariéru a ve spolupráci s Günesem začal sbírat trenérské zkušenosti. Pod jeho vedením už Beşiktaş v neděli porazil 2:0 Istanbulspor a v osmém kole turecké ligy si připsal pátou výhru. V tabulce je čtvrtý.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Rudnevs

Po tom, čo vystriedal snáď všetky turecké kluby, aké existujú, prestúpil v 35 random zadarmo do Lille a vystrielal ich k titulu. To je kariéra A pár rokov na to už trénuje…

Reagovat
STR

Reagovat
castelL

4 kluby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele