Bernat pokračuje v PSG, smlouvu prodloužil o čtyři roky

16.03.2021, 21:21
Aktuality
Juan Bernat měl v uplynulých měsících spoustu času na vyřešení další budoucnosti a ta bude spojena s Paris Saint-Germain. Španělský obránce se začátkem měsíce dohodl na nové smlouvě a dnes došlo k podpisu, francouzský mistr si jeho služby zavázal do června 2025...

Bernat v minulosti oblékal dresy Valencie a Bayernu Mnichov a do hlavního města Francie přišel koncem srpna 2018, původní kontrakt mu měl vypršet letos v červnu.

Bernat je v tuto chvíli mimo hru a v letošní sezoně odehrál jenom tři soutěžní zápasy. V září si přetrhl kolenní vazy a musel na operaci, už před několika týdny ale začal trénovat naplno a na trávníky by se mohl v ideálním případě vrátit po nadcházející reprezentační přestávce.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
Müllered

Nesnášel jsem ho, ale když vidím co předvádí Bouna Sarr, tak musím konstatovat, zlatý Bernat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sarr není špatný. On ale byl průměr už v OM, čili vedení hovada že ho přivedli. To by si i ty podepsal Bayernu i kdyby si věděl že na to nemáš

Reagovat
Bayern +

Sarr není špatný? Však ten nemôže hrávať ani za WBA

Reagovat
Seydou Doumbia

Špatně chápeš psaný text. Sarr jako takový je na Bayern špatný, ale to že ho vedení přivedlo do týmu, kde nemá co dělat a ještě dostává určitou minutáž je vina vedení a trenéra. Kritizovat někoho že na to nemá je lehký, ale to bych se zaměřil na hráče jako Gnabry, Lewa, Sané a podobně. Sarr by byl blbý, kdyby Bayern odmítl i když sám nevěřil, že by na tuto úrověn mohl mít.

Reagovat
Bayern +

Ja ťa nespochybňujem, ale to nič nemení na tom, že Sarr je najslabší a najzbytočnejší hráč od čias Braafheida, Pranjića, Lella, Ottla, Brena, Sosu a podobných. Bayern má prestupovú politiku perfektnú, občas sa chyba stane a tento šupák našťastie stál len pár drobných a bol asi ôsma voľba. A hlavne sa privádzal preto, že za Bellerína, Lampteyho a Aaronsa sme nechceli dávať nezmyselné peniaze jak MU za AWB a Ridle Baku nás poslal do hája, že si nezahrá...

Reagovat
Seydou Doumbia

Bellerina jsme chtěli? Tak to ještě že nevyšlo.

Reagovat
Jardman

Jj a nyní jsme poslali prej 25 mega do šachtaru za Dodo, ale odmítli, že chtějí 30

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemám bohužel nasledovanýho, ale může to být zajímavý výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Akože ja by som bral Klostermanna alebo Reece Jamesa

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam chce dělat? Je to tragišmoula

Reagovat
Seydou Doumbia

To všichni v tom týmu až na 5 hráčů

Reagovat
Bandita_Harry

Vyhrávať tituly

Reagovat
Pharrell

Zajímavá kariéra : Valencia,Bayern,PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

*v Bayern som ho ale neznášal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele