Berkovec bral domácí remízu se Slováckem jako porážku

20.08.2013, 17:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
stas87

skoda,slovacko si zasluzilo tri body,s tak slabuckym superom je to zbytocna strata ktoru si mozu v hradisti vycitat,ta bohemka bola naozaj marna,preco tak slabe timy vobec hravaju ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda přijdou slaboučký oba stejně.

Reagovat
stas87

slovacko si ale dokaze vytvorit sancu ale nema kto zakoncit...to je ich najväcsi problem,inak mozu v klude hrat 10.miesto,ich herny prejav neni zly

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Berkovec zatim chytá luxusně.

Reagovat
Losinho

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Fingulka

Ten Havránek byl první kola vážně katastrofa.

Reagovat
PISTOLERO

Může být rád že neprohráli

Bohemka jasně nejslabší tým GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik

Reagovat
oli9

Slovácko mělo proměnit ty šance a mohlo to být klidně 1:3 po poločase a nemusely přijít ani karty... ale tohle je kdyby no

Reagovat
monty25

No, pro Bohemku to byla určitě ztráta. Aspoň vzhledem k tomu, že vedli a Slovácko dohrávalo dokonce o devíti (přičemž o deseti vyrovnalo). Ovšem Berkovec chytal parádně! Zařadil jsem ho do jedenáctky kola... Jinak jsem tam dal šest hráčů Teplic a ještě trenéra.

Reagovat
Radin

Berkovec může být rád,že je tam kde je a dostává jen pětky :)

Reagovat
Miky.77.14

Ve slavii neni golman, tragickej Černý děravej jak bota a Berkovec v klidu v Bohemce?! Ať ho okamžitě stáhnou ! Co to tam pracuje za dementy v tom vedení !

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověděl sis sám - dementi. Problém je, že ve Slávce jsou tři velmi slušní golmani. Mladý musí chytat jinak bude jen stárnout a zkušenosti nepřibudou, tak šel hostovat. Dva mazáci, dle jména na ligu vysoký nadstandard, to muselo stačit. Jednička - Čontofalský - se zranil, nastoupil Černý a je vidět že z Anglie přijel absolutně z formy. No a protože je Čonto furt KO, tak je to pěkně v pytli...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jste proti 8 lidem v poli nepředvedli, tak co chcete?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele