BERGER ZPĚT V ASTON VILLE, CO BUDE DÁL?

18.01.2007, 13:26
Aktuality
Na soupisce Aston Villy jsou nyní dva čeští fotbalisté - Milan Baroš a Patrik Berger. Bývalý reprezentant Berger se do Villa Parku vrátil z hostování ve Stoke City a zdálo se, že ve Villa Parku pro něho již není místo, manažer Martin O'Neill však jeho nasazení do zápasů Premier League nevyloučil...

"Situace s Bergerem se má tak, že je zpátky u nás a pokud se zamyslí, pro tým může být velkým přínosem," prohlásil bývalý kormidelník Celtiku Glasgow.

33letý záložník se již pomalu začíná poohlížet po novém angažmá. Určitě k tomu přispěl i fakt, že po návratu ze Stoke byl zařazen do rezervního týmu. Nedávno se mluvilo o možném prodloužení hostování v druholigovém klubu, teď se přetřásá možnost angažmá v Americe.

"Jeho agent se v posledních několika měsících zmínil o možném odchodu někam do zahraničí. Pokud se tak stane, fajn. Ale co se mě týče, pokud bude pracovat dobře, bude zpět v týmu," nevylučuje O'Neill.

V tuto chvíli to však vypadá spíše na Bergerův konec v Aston Ville. Zájem o něho má jeden nejmenovaný klub z Ameriky a sám hráč by za velkou louži rád odešel v létě, kdy mu v končí smlouva.

V Aston Ville by tak již brzy nemusel být žádný český fotbalista. Zájem totiž je i o Milana Baroše, jehož vábí například Werder Brémy, Lyon, Betis Sevilla nebo St. Etienne.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*españa

nechci aby šel do ameriky.. měl by přestoupit do nějakýho týmu v evropě, kde by byl v základní sestavě a mohl pořád hrát, teda kdyby ho neničila další zranění.. ideální by mohla být francie

Reagovat
Xavi

Spíš Skotsko, na novej herní styl se ve 33 těžko zvyká...

Reagovat
Xavi

To měla být reakce na - espaňa.

Reagovat
HOST*españa

ale zase ten tvrdší ostrovní styl mu nepřidá na zdraví.. a to hlavně bude potřebovat

Reagovat
Xavi

...ale jo, Smicer si taky zvykl.

Reagovat
Xavi

Myslím na přechod z Anglie do Francie...

Reagovat
Xavi

Ikdyž do Anglie přišel právě z Francie. No už radši držím hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicr tam hrál už před tím, než šel do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nebude jenom stylem - on netrpěl kvůli nějakejm brutálním faulům, prostě je náchylnej ke zraněním. A ve Slavii by se nám někdo zkušenej hodil, škoda že je to sparťan.

Reagovat
HOST*

mohl by jit do newcastlu to by bilo super

Reagovat
smazaný uživatel

me by se líbil ve skotsku ale nevim jestli na to etě má např takový celtic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele