Berger končí s reprezentací

20.03.2002, 12:03
Aktuality
Patrik Berger, český reprezentant a hráč Liverpoolu, se rozhodl skončit s reprezentací. Podobně jako Tomáš Řepka je nespokojen s novým vedením českého fotbalu, na místě hlavního kouče chtěl Jarabinského, ale také hodně přemýšlel o tom, jestli má ještě motivaci hrát za národní tým. Také se mu nelíbí to, že kapitánem mužstva zůstal Paven Nedvěd. Nový trenér českého národního týmu, Karel Brückner, ale zůstává klidný. Pro MF DNES řekl: "Někdo končí, ale svět se točí dál. Těžkou hlavu si z toho nedělám." Jak Berger tak i Řepka takto otevřeně mluví jen pro tisk, přímo trenérovi to říct nechtějí. "Neměl odvahu mi to říct do očí ani on, ani Berger. Něco jiného vykládají mně, něco jiného do novin," mrzí Brücknera. Berger se chcí víc věnovat rodině a hlavně se soutředit na svou kariéru v Liverpoolu, kde by prý chtěl zůstat až do konce své kariéry. Brückner to ale ješte nevzdává, po sezóně si s oběma chce ještě promluvit.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

_smutny_

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele