BERGER BY RÁD ZŮSTAL V ASTON VILLE

03.04.2007, 17:43
Aktuality
Působení Patrika Bergera ve Villa Parku by se mohlo o nějaký ten měsíc protáhnout. Bývalý český reprezentant dříve příliš nehrál a podobně jako Milan Baroš uvažoval o odchodu, poslední týdny ale všechno změnily...

33letý záložník byl dlouho v nemilosti manažera Martina O'Neill, který s ním po svém letním příchodu příliš nepočítal. Berger byl navíc často limitován zraněními a první polovinu sezóny tak strávil na hostování v druholigovém Stoke City. Tam se v zimě měl také vrátit, nakonec ale zůstal ve Villa Parku. A určitě nelituje, v posledních týdnech si získal O'Neillovu důvěru a pravidelně zasahuje do ligových zápasů. Nedávno se mluvilo o jeho možném odchodu do Los Angeles Galaxy, tento přestup však možná padne.

"Nechci s ničím spěchat, v tuto chvíli si to tady užívám. Jsme ve složité situaci, do konce soutěže chybí sedm zápasů a já opravdu nechci přemýšlet nad něčím jiným," připomněl Berger současnou situaci klubu. Tomu v tabulce Premier League patří až 14. příčka s pouhým pětibodovým náskokem na 18. Charlton.

Berger má s Aston Villou smlouvu pouze do konce sezóny, co bude poté, zatím netuší. Ve vlastní hlavě má však jasno. "Pokud něco přijde, tak to přijde. Pokud ne, tak počkám do konce sezóny. Jestli mi klub nabídne novou smlouvu, budu šťastný. Už měsíce jsem zdráv, byl jsem manažerovi k dispozici. Mám to tady rád a i z rodinných důvodů by bylo lepší, kdybych zůstal," naznačuje Berger.

"Nechci odvádět děti ze školy a prodávat dům, to by byl velký zmatek. Nejlepším pro mě by bylo zde zůstat, ale jestli se tak stane, to v tuto chvíli nevím. Stárnu, už před sebou nemám tolik let, avšak v Premier League hraje i řada starších hráčů, než jsem já," dodává 33letý středopolař s dynamitem v levé noze.

.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Grégory

čau lidi, koukněte na HERTHA.BLOG.CZ, je to docela dobrý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele