Berbatov na odchod nyní nemyslí

27.08.2007, 11:35
Aktuality
Fanoušci Tottenhamu Hotspur se již nemusejí obávat možného odchodu své největší hvězdy. Bulharský útočník Dimitar Berbatov odmítl jakékoliv přestupové spekulace a hodlá i nadále zůstat na White Hart Lane...

"Před rokem jsem si vybral přestoupit do Tottenhamu, teď v klubu zůstávám ze své vlastní vůle. Alespoň pro teď. Bylo zde hodně spekulací, ale vše, co mohu říci, je, že se vedení klubu rozhodlo pro zvýšení mého platu," prohlásil Berbatov.

Berbatov přišel do Tottenhamu před rokem z Bayeru Leverkusen a stal se jednou z nějvětších hvězd loňské sezony Premier League. Na své konto si připsal dvanáct branek a také proto se o něho podle manažera Emila Dantcheva začal zajímat Manchester United. Svou roli mohly sehrát i údajné neshody s manažerem Martinem Jolem.

"V pátek jsem řekl, že bych raději zemřel, než abych prodal Berbatova. Naštěstí nezemřu. Jsem stoprocentně přesvědčen o tom, že zůstane v klubu," oddechl si nizozemský kormidelník.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Jooo, loni měl docela formu, ale letos bude špatnej, stejně jak celej Totenham, budou pořád zranění a prohrávat

Reagovat
HOST*Lop

No to je sranda vit....

Reagovat
HOST*CeceFCB

Asi sa smeje na tom ako skomolil jeho meno

Reagovat
HOST*bruce

když blbe ani neumíš správně napsat název klubu, za který Dimitar hraje a hrát bude, tak fakt raději už nic nepiš a běž si nastudovat základní fotbalové reálie...jinak si tě najde Yid Army...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele