Berbatov může odejít, tvrdí jeho agent

31.12.2007, 14:00
Aktuality
Útočník Dimitar Berbatov je oporou Tottenhamu. Naposledy nastřílel v anglické lize za svůj tým málokdy vídané čtyři branky v jednom utkání, od Spurs však možná brzy odejde. Zajímá se o něj několik klubů v čele s Manchesterem United.

Agent Emile Dantčev potvrdil, že o jeho klienta Dimitara Berbatova vážně usiluje Manchester United a další dva kluby ze zahraničí. Dantčev zároveň prozradil, že by sedmadvacetiletý útočník mohl v létě z Tottenhamu odejít. "Nejde o finanční stránku, jde o ambice, kterých by chtěl Dimitar dosáhnout. Tohle fanoušci musí pochopit," řekl.

Dimitar Berbatov skóroval během své první sezony na White Hart Lane, tedy té loňské, hned 22krát a letos ke své bilanci v dresu Tottenhamu přidal ještě dalších 11 kousků. A tak není divu, že se o něj zajímají přední evropské kluby.

"Fanoušci si musí uvědomit, že příští rok bude Dimitarovi 27 a už tak nemá příliš času na angažmá ve velkém klubu, na nějž má ambice. Po špatném startu Spurs do sezony to příliš nevypadá, že by letos měli dosáhnout něčeho velkého," vysvětluje Dantčev příčiny možného odchodu Berbatova z Londýna. Nicméně jasné je, že Berbatov dokončí ve svém nynějším působišti alespoň tuto sezonu. O jeho osudu se tedy rozhodne až v létě roku 2008.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Noo pro Manchester by byl asi ideální..Kvalitu má, góly dává...akorát jeho cena no

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som ho asi do Barcelony.

Reagovat
-Kopy-

Taky by se mi tam líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

barce by mel moc velkou konkurenci a newim jestli by se tam prosadil......do manhesteru by se hodil ale apk je tady otazka jak moc by hral v zakladu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs neni malej klub. verim ze do 5tky se letos jeste dostanou. V utoku jsou silni jak Mancheter, jen si musi vylepsit obranu. Dat 6 golu je super ale pustit si jich tam 4 fuj fuj

Reagovat
smazaný uživatel

do AC s nim

ked chce do velkeho tak jedine tam vidim pre neho skutocne miesto a ziadny Drogba potom moze Ronaldo v klude odist lebo s tymi zraneniami je to fakt hroza

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu má což voto ale neni to bojovník...

Reagovat
matZz

to by asi odešel saha když by do manchsetru přišel berbatov. Ale v Tottnehamu by se konečně mohl prosadit Bent

Reagovat
smazaný uživatel

pro všechny fanoušky manchesteru nové fórum http://manu.freeforums.org/

Reagovat
smazaný uživatel

Hej spursy...jestli neni bojownik tak si peknej chuj...berby je bojovnik hodne welkej na to ze je utocnik.!!

Reagovat
Devil

Ale jsou i veci bojovnici jak on .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele