Bent: Defoe byl hodně dole

24.09.2007, 12:46
Aktuality
Obrovské zklamání prožívá Jermaine Defoe. Anglický reprezentační útočník se stále nemůže prosadit do základní sestavy Tottenhamu a manažer Martin Jol ho dokonce nenominoval k víkendovému utkání na půdě Boltonu. Podle spoluhráče Darrena Benta tento tah Defoea hodně zasáhl...

"Byl hodně dole. Mluvil jsem s ním každý den, když ne na tréninku, tak jsme si zavolali. Chce hrát v každém zápase a ukázal, čeho všeho je schopen. Ty dva góly ukázaly, jakým je hráčem," postavil se Bent za svého spoluhráče.

Defoe si naději na základní sestavu dělal poté, co dvěma brankami přispěl k výhře v Poháru UEFA nad kyperskou Famagustou. "Kohouti" v tomto utkání podle očekávání dominovali, vyhráli 6:1 a anglickému útočníkovi na dva přesné zásahy stačilo pouhých 27 minut strávených na hřišti.

O mnoho lépe než Defoe na tom není ani sám Bent. Ten na White Hart Lane přišel v létě za 16,5 milionu liber ze sousedního Charltonu a ani on nemá jisté místo v základní sestavě. Do té manažer Martin Jol nejčastěji nasazuje dvojici Dimitar Berbatov, Robbie Keane.

"Věděl jsem, do čeho jdu. Tottenham je velký klub a já musím bojovat. Vždy se chcete stát ještě lepším hráčem a to ze mě Tottenham může udělat. Každý chce nastoupit ke všem zápasům, ale to prostě není možné a já si nebudu stěžovat," řekl Bent.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*inkognito

Myslím, že má na to stát se nejlepším útočníkem v LM tzn. i na světě. Musí ale nastupovat pravidelně. Ti kdo alespoň trochu rozumí PL si vzpomenou co loni předváděl i v sestúpivším Charltonu. Dejte mu kua šanci . Má větší potenciál neź messi z baruny a je srovnatelný i třeba s velkým DIDIEREM z CHELSEA.

Reagovat
HOST*inkognito

omlouvám se místo LM mělo být v tom předešlém příspěvku PM. Tak si to tam dosaďte.

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrý ale nepřeháněj...

Reagovat
HOST*inkognito

Potřebuje jenom trochu prostoru, aby to všem dokázal.

Reagovat
HOST*inkognito

Ten útok je tam ale našlapaný. Pŕesto si myslím, že zrovna Berbatov teď nemá zrovna oslnivou formu.

Reagovat
HOST*mysman

No to vis Jol radsi stavi benta kterej zrovna nepotvrzuje tu cenu 16 mega.

V uefe da za par minut 2 goly a neni v zakladu.Kam na tu dmenci Jol chodi.

Ale ja doufam ze u spu*s zustane dlouho,protoze s nim nikdy nic nevyhrajou.

Reagovat
HOST*

to snad nemyslis vazne toto?!?!? Messi 4EVER a BARCA!!!

Reagovat
HOST*

mozno nema ale nahravky a bojovnost mu idu takze keane a brbatov zaklad bent striedacka a defoe by mal odist niekam kde by hraval kazdy zapaas v zaklade

Reagovat
HOST*marcocruz

Když má Defoe formu dá 2 góly a pak další zápas nehraje, tak je něco špatně. Nedivim se že to jde Totte¨nhamu tak špatně, když to trenujou od 10 k 5.

Reagovat
HOST*cimmer

Tak Bent je slabucky ako cajik a tie prachy co zanho dali,tak to bol najhorsi obchod v historri Totenhamu.Bohuzial fandim Spurs ,ale zacinaju napodobnovat Newcastle.Lebo ten kupi vzdy hraca .ktory vela stoji ale nehra nic.Jol asi pojde prec to pevne dufam.

Reagovat
HOST*bruce

Defoe nehraje protože nepodepsal, a M. Jol nechce mít v týmu nového Scumbella....je to sice tvrdé ale takový je život, když ani přesto nepodepíše, tak jde v zimě do rezervy a do A půjde na jeho místo třeba Pekhart....

Bent? Kolik toho za Spurs letos odehrál, že ho takto hodnotíte? tu tutovku v derby mu sice dlouho neodpustím, ale hodnotit hráče na základně "pár minut" pobytu na hřišti je minimálně naivní...

Reagovat
smazaný uživatel

DEFOE je nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele