Benrahma prošel zdravotní prohlídkou a je poslední posilou WHU

16.10.2020, 22:15
Aktuality
Ještě jednu posilu na poslední chvíli ulovil West Ham United. Barvy londýnského klubu bude nově hájit křídelník Saïd Benrahma, který přichází z druholigového anglického Brentfordu, nakonec se jedná o hostování s opcí...

Jako liché se nakonec ukázaly dnešní informace britských médií, podle nichž alžírský reprezentant neprošel zdravotní prohlídkou. Hostování West Ham vyjde na pět milionů liber, dvacet milionů doplatí v případě aktivace opce a dalších pět milionů může Brentford následně získat díky bonusům.

"Hledali jsme hráče, kteří jsou hladoví a neustále se chtějí zlepšovat. Saïd patří mezi obrovské talenty a má přesně ty správné kvality na to, aby doplnil ofenzivní hráče, které v týmu už máme," pochvaluje si manažer David Moyes.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ufff...,uz jsem myslel,ze to nedopadne.Skvela posila COYI

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Felitel

Nelec si tu komplexy. Takovy hovadiny bys mel posilat svejm podobne omezenejm kamaradum.

Reagovat
Mastný Chobot

Ved vam to tu posielam

Reagovat
Felitel

Nejsem tvuj kamarad Chobote

Reagovat
kolouch

Tak snad bude stat chlapec za ty prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Za 30mil. liber z champions league

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele