Benítezova pozice je i po dalším neúspěchu stále jistá

15.01.2010, 10:04
Aktuality
Liverpool si ve středu připsal další neúspěch, když doma v odvetě třetího kola FA Cupu podlehl druholigovému Readingu a z nejstarší soutěže na světě vypadl. Vedení Reds přesto nepochybuje, že Rafael Benítez je pro klub tím pravým manažerem. Liverpool už letos vypadl z Ligy mistrů a příliš se mu nedaří ani v domácí lize.

"Všichni mluví jenom o mně, ale já se soustředím jen na svoji práci. Od začátku sezóny se nám úplně nedaří, ale s tím se musíme vypořádat. Sezóna je v plném proudu, prostě jedeme dál," uvedl po vyřazení od Readingu Benítez.

Pro Liverpool to bylo další zklamání v letošní sezóně. Reds skončili v základní skupině Ligy mistrů až třetí, takže budou hrát na jaře jen Evropskou ligu. Ani v Premier League se týmu nedaří podle představ, třiatřicet bodů stačí na sedmé místo. Čtvrtá pozice je o pět bodů výš, vedoucí Chelsea má bodů pětačtyřicet.

"Řešení Benítezovy pozice není na pořadu dne. Manažer má plnou podporu vedení klubu," vzkázal v BBC klubový ředitel Christian Purslow. Mezi fanoušky ale panuje čím dál větší nespokojenost, proti španělskému trenérovi se už stavějí i někteří bývalí hráči Liverpoolu.

"Už tu dávno neměl být. Liverpool nehraje dobře, vždyť prohrál deset z dvaceti zápasů," prohlásil o Benítezovi bývalý kapitán Reds Ronnie Whelan. "Jsou výkony, které se nedají obhájit. Proti Readingu to byla hrůza," přídává se Jason McAteer. "A co se bude dít dál, když nebudou Torres s Gerrardem? Tým nemá kvalitu ani další vůdce, jak je to možné?"

Benítez ale u týmu nejspíš zůstane, i on má mezi bývalými hráči zastání. "Nemyslím si, že odvolání manažera klubu prospěje. Týmu se nedaří, to vidí každý, ale Rafa věří své práci, to je důležité. Kdyby ne, už ny tu nebyl. Teď je důležité podat dobrý výkon, vstřelit nějaké branky a od toho se odrazit," prohlásil John Aldridge.

Pro Liverpool by Benítezovo odvolání nebyla vůbec levná záležitost, současný manažer nedávno prodloužil smlouvu do léta 2014 a při předčasním odchodu by měl nárok na tučné odstupné. Reds čeká další zápas v sobotu v lize proti Stoke.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (153)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak by řekl Rambo.. Go Home

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by řekl Arnold: Hasta la vista. baby :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

jen tak dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelům jsou ty výsledky úplně jedno, hlavně že do ničeho nemusí investovat žádné peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas hlavně že nemusí utrácet peníze a jiom nejde o fotbal ale jenom o vydělávaní pěnez a výkony asi moc neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vzhledem ke kvalitě kádru(za kterou může především Rafa), tak investovat musí. Když si představím, že v útoku mohli mít Crouche nebo Keana, na pravém křídle Bellamyho, na levém náhradník Pennant, ve středu pole Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko rafovi prodeje a jeho chyba...nechcu kritizovat já nejsem fotbalista jako oni ale myslím že několik borců do Liverpoolu nepatří...proč hraje Agger s Carrou když se jim nedaří a takový Škrtěl sedí na lavce...Torres hraje levé křídlo a divíme se že nepadají góly

Reagovat
minoLFC

Škrtel sa nedarí ešte viac

Reagovat
minoLFC

jediny kto má formu je Reina

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

no to bude asi tym ze s zo vsetkych najviac zahra :)

Reagovat
minoLFC

ha...pozri jak pravidelne hraje lUcas...unho sa nedá hovoriť o forme, pomaly nie ani o futbalistovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa šeredně doplácí na to, že nemá adekvátní náhradu na 2 nejdůležitější pozice v tom systému - kvalitní CM, které rozdá míče a rozvine hru a hrot. Místo Xabiho koupil skleněnýho hráče a musí tam hrát Lucas. Voronin se nepovedl, Ngog není adekvátní náhrada.

Reagovat
hrundy

Bellamyho určitě škoda je, jen on hraje na levo ne na pravo... pennant moc dobrej neni nedivim se že odešel... keane v Liverpoolu nepředved vůbec nic a proto nehrál byl s formy a on prostě neunesl, že seděl... a crouch no toho si asi taky měli nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to se mnou je? Samozřejmě Bellamy levé a Pennant náhradník na pravém.

Reagovat
minoLFC

Bellamy a Pennant si to posrali samí, Crouc odišiel bohužial sám, Keanov odchod som doteraz nepochopil

Reagovat
hrundy

Jn Bellamy dělal problémy:D ale byl dobrej a dobrej pořád je... Keane jak řikám odešel sám... byl z formy a při Rafově hře na jednoho útočníka prostě neměl šanci a při své povaze to prostě neunes...

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy toho asi moc nelituje, momentálně je v ambicioznějším týmu.

Pennant na to neměl, ale 1. náhradník být mohl.

Crouch odešel sám, ale kdyby Rafa chtěl a snažil se, tak věřím, že ho udrží.

Reagovat
minoLFC

to by mumusel zaručiť miesto zostava, ale Rafa do systmu druheho utočníka nedá, veď mi neostalo miesto pre Lukaša....

Reagovat
minoLFC

ach čo som pil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musí, ale nechtějí.... Čekám kdy Live prodají, jelikož s nimi to už bohužel nic společného nemá a oni + Rafa udělají z Liverpoolu střed tabulky...

Nevěřím tomu, že přes léto přivedou něaké super dobré hráče, budou pokračovat v tom, co se děje do teď... Nestojí je to moc korunek a Rafu to evidentně také baví..

Reagovat
cristiano.K.

bohužel s tím musím souhlasit sissoko byl mohem lepší než lucas,bellamy a penant se mi taky líbili víc než riera,kuyt(kterýho zbytečně předělal v záložníka) crouch a keana se nechytli,ale to bylo zvoleno špatným herním stylem 4-5-1

Reagovat
Stiksxx

tjn ..na palici

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

zůstaň co nejdýl...

Reagovat
panca

jen at tak pokracuji dal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde hlavně o to odstupné ....... jinak by už trenoval někde ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Si snad ze mě děláte srandu že to eště chcete nechat Rafovi sice předvedl nejaké uspěchy a přivedl kvalitní hrače ae tahle sezona je noční můra všech hráčů i fanoušku

Reagovat
smazaný uživatel

Nech zostane čo najdlhšie, odpadne konkurencia

Reagovat
smazaný uživatel

Však len 20mil mu musia dat ako odstupne

Reagovat
smazaný uživatel

Sezóna je v plném proudu, prostě jedeme dál,"

mam pocit ze vy uz jste dojeli...

Reagovat
smazaný uživatel

proste se nedari,tak uz to byva

Reagovat
smazaný uživatel

ale musí se s tím něco udělat...a nejlépe odvolat Rafu

Reagovat
smazaný uživatel

bez rafy to nebude ono..tuhle sezonu budeme brat tak jak kdyby nebyla..musime to prekousnout a verit Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že španěl má ještě částečnou podporu...

Reagovat
smazaný uživatel

chytré (smích)ale pokud se nekvalifikuje Liverpool do LM tak nebudou penízky protože američtí majitelé nezajímá asi moc fotbal...měli radši zůstat v USA a šéfovat tak basketu nebo hokeji...a Rafa jak jsem už sám několik řádku navrchu napsal je odpovědný za prodej důležitých hráčů a nákup napsto zbytečných hráčů...a jako docela ostuda je že Liverpool sockuje 1,5m asi na Maxi Rodriguéze a birmingham má na přestupy co se píše 40mil liber....ostuda majitelé a rafa co udělal s tím týme a je čas mu říct sbohem

Reagovat
Stiksxx

já to pořád nechápu..pořád mají hráče světového formátu,takže to prostě musí být asi v trenérovi.. až se jim nepovede Evropská liga..nebude už o čem diskutovat a Rafa pude.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko je to len zasterka, obaja vieme koho si kupil a ze este zamutite vodu v boji o titul, mate maxxxxxiho

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý obránce LFC Mark Lawrenson, jenž dělal spolukomentátora BBC ve středečním duelu s Readingem, byl zděšen porážkou svého někdejšího zaměstnavatele.

„Bylo to opravdu špatné. Nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Ve hře jsou sice ještě v Evropské Lize, kterou se můžou ohánět, ale to je na velkoklub, jakým Liverpool bezesporu je, opravdu málo. Můžete mluvit třeba o výhře nad Manchesterem United či první polovině proti Arsenalu, ale takové momenty celou zkaženou sezónu nezachrání. Abych byl zcela upřímný, pár hráčů nemá v takovémhle klubu co dělat. Účast v příštím ročníku Ligy mistrů je na míle daleko.“ Ronnie Whelan sa už nemôže ďalej pozerať na liverpoolsku mizériu a požaduje odvolanie Rafaela Beníteza. "Za vypadnutie z FA Cupu musí na seba zobrať zdopovednosť," hovorí. Legenda LFC vie, kto by bol ideálnym zástupcom. "Po alternatívu netreba ísť ďaleko. Kenny Dalglish pracuje v klube, treba mu dať manažérsky post a na konci sezóny uvidíme," dodáva.

ja myslím že je pro LFC nejdůležitější aby někdo nahlas řekl "a dost takhle už to dál nejde" a změnit všechno, styl celé hry a hlavně managera, ja proti rafovy nic nemám, ale on už nemuže mužstvu nic dát, každopadně nesouhlasím s názory že rafa LFC nic nedal, zažili jsme pod nim hodně radostných okamžiků, ale ted LFC potřebuje aby se kormidla ujal někdo kdo LFC má v srdci a dýchá pro něj, takže nějaká legenda klubu a Kenny vypadá jako nejlepší možnost, je to ten správný scouser a charakter, navíc má mnoho zkušeností a nenapadá mě nikdo lepší, kdo by hráčům vysvětlil co to znamená hrát za Liverpool FC

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak jako fanoušek liverpoolu nevidím jiné východisko.Chtěl jsem manciniho bohužel je u city,ano kenny by byl zřejmě správná volba.Vedení ovšem nebere jiné východisko než rafu ponechat,protože je zde zmiňované odstupné. Chce to nový impuls,když vidím jak to gerrarda nebaví,tak je těžké se donutit i fandit,klasické rozestavení 4-4-2 prostě změna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to neni o trenerech ale o hracich..budeme tomu rikat obrovska krize..kvalitni hrace porad mame,ale oni sami musi chtit,se zvednout stech sracek!!!!rafa je tam malej pan..to je proste moderni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

chytrý fotbalista :D :D :D víš o čem mluvíš chlapče .D :D ale kdo hraje za Liverpool je Rafova volba takže manažer je základ všeho...kdo hraje za tým-jak trénuje tým-jak nabudí a namotivuje tým-proč hraje Torres levé křídlo?a taktika je pořád stejná což dokáže "přečíst" už i Reading tak to je ostuda managera

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, Liverpool má kvalitní hráče, ale nemá postavenou taktiku, která by hráčům seděla. A to je právě chyba Rafy. Dále nemá kvalitní náhrady, které rozprodal úplně zbytečně.

Ukolem manažera není jen říct - hodte si 10 km, pak fotbálek a pak standartky. On je musí dostat do psychické pohody a formy, to je jeho cílem - a oni ve formě a psychické pohodě nejsou.

Musí vytvořit taktiku a ti hráči musí vědět, co mají hrát, musí do toho systému zapadnout - jenže oni tam nezapadají a neví, co mají hrát.

Jeho úkolem je ale i nakoupit kvalitní hráče, postarat se, aby klub fungoval. On kvalitní hráče pouští, ale nepřivádí až tak kvalitní náhrady. Prodal Xabiho a Arbeolu a koupil Johnsona - ten se zranil a najednou musí hrát Degen.

Reagovat
Boban

nic proti, ale zrovna Johnson je trosku blbej priklad Rafovi prestupovy politiky, on je kvalitni a vzdy kdyz hral, ta patril k nejlepsim, alespon do toho osudneho vlastnaku kdy se sesypal, si rikam, ze mu to musel dat Rafa pak sezrat, nebo ostatno, jinak nevim...

Reagovat
Boban

navic zraneni moc ovlivnit nejde (nepocitam li nakup sklenenek-Aqui)

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je to špatný kauf, to vůbec ne. Spíš upozornuji, že opět není kvalitní náhrada. Tady nejde o základní sestavu, ta svoje kvality má - prokázali to loni.

Jenže není náhradník do středu pole, na hrot, kraje obrany, křídla. Jediný zdvojený post je DM a stopeři.

Reagovat
Boban

on je hlavni problem, ze co se taktiky tyce, hraje Rafa jen to svoje, prestoze mu v nekterych zapasech na to chybi hraci... co se nahrad tyce, nejvice citelnej je hrot, ostatni jde jakz takz poskladat s pozmenenym rozestavenim...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal taky dříve - nemají zdvojené nejdůležitější pozice -

Tvůrce hry, který by rozdával míče do křídel či míč vyvezl a vytvořil akci.

Hrot, který by proměnoval to, co mu silná záloha vytvoří.

Na obou postech má často zraněné, nedoléčené hráče. Na hrotu má ještě jakž takž Ngoga, ale CM mají jen Lucase, který opravdu nemůže vyvážet 70% míčů.

Reagovat
Boban

co se Ngoga tyce, je to spise 3 utocnik s potencialem, je mlady a je nadejny, ten prostor co ma ted se pozdeji vyplati, bohuzel to neni takovej strelec aby vyhral zapas, tudiz par bodu se na tom ztrati

co se tvoreni hry tyce, momentalne tam neni nikdo, Gerrard uz asi rezignoval nebo nevim, Lucas je slabej odvar Xabiho, navic ono tech kridel co momentalne neco hrajou v live moc neni...

jinak co se live tyce, Rafa jak se mi zda, si musi hrat furt to svoje, prestoze je predvadena hra spatna..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Ngog se na tu pozici hodí. Lucas je slabým odvarem Masche, ne Xabiho. Proto ty křídla hrajou to, co hrajou - míče se k nim dostávají pomalu.

Reagovat
Boban

jeeee sry, kurna, jo Masche, jsem si jeste cetl nejakej prispevek... jj, Ngog je dobrej a hodi se na to, bohuzel jako momentalne prvni utocnik u tymu jako je Live je na nej docela velke tlak, navic potrebnou kvalitu jeste musi ziskat casem, ja jen rikam ze je spatny mit ho jako 2. utocnika, kdyz je Torres takovej lazar (momentalne)

jak jsi to rikal s tou bilanci? 70% mel Xabi? nevis jak je to ted? myslim rozvoz micu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, Ngog nemůže být dvojkou u velkoklubu, ale stále je to pokryto lépe než CM, kde je skleněný hráč a pak nikdo, kdo by se typologicky hodil.

Těch 70% byl jen subjektivní odhad, vůbec nevím, kde by se to dalo zjistit.

Reagovat
Boban

jako ten hrot je neco jako pravej bek (co se zdvojeni tyce), taky zkousnutelna nahrada... teda az na to ze Ngog ma jese spoustu pred sebou...do stredu je posila nutna, to je bezpochyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, Degen je zkousnutelná náhrada, ale není to nic, co by mohlo Live pomoci, taková nouzovka. Podobně je to i s Ngogem, když hraje, tak tragický není.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na ten konec, Degen tam přece už loni a Johnson je rozhodně kvalitnější než Alvaro. navíc Degen zase tak tragický není a jako náhradník postačí. Ještě si nezmínil Aquilaniho, nicméně tam Rafa mohl problémy se zraněními očekávat, ale opět ukázal svou slabost pro jižanské typy fotbalistů a dal mu přednost třeba před Lee Cattermollem. Myslím, že toto je největší Rafova chyba, jako by zapomněl, že Pool hraje anglickou ligu a ne třeba španělskou nebo italskou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu, kauf je to dobrý, spíš mi vadí ta neschopnost najít kvalitní náhradníky. S Degenem se dlouhodobě počítat nedá, to je náhradník pro tým, který hraje 2 soutěže, ale ne který chce bojovat do konce ve čtyřech.

Reagovat
cristiano.K.

degen je kvalitní náhrada za johnsona tam problém není.Rychlostně je na tom možná i lépe ne johnson,který má lepší náhrávku a techniku.

Reagovat
Boban

Degen je momentalne vice nez zkousnutelnej, na lepsi posilu nejen ze nemaj, ale musej posilit jiny posty, mnohem akutnejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak...

Reagovat
smazaný uživatel

muzeme se tady hadat treba celi den,ale mi stem nic neudelame..spekulovat muze celej svet....kazdej je porad chtrej jak radio,ale mi LFC nevedeme..zalezi to na vedeni klubu..shodneme se?

Reagovat
Stiksxx

tady se nikdo nehádá..tady se diskutje a od toho to tady přece je ne??

Reagovat
smazaný uživatel

jo vedení stojí za velko pi*u čur*ci z USA a jejich problémy už jsou i naše...že Rafu drží na pozici je jejich věc ale jestli víš tak už teď několik legend a mnoho fans přímo v Anglii už vystupuje proti benítézovi a kdo viděl druhé utkání s readingem a na konci jak malý kluk brečel tak to v tuto chvíli vypovída o něčem...beru to že ho bereš jako dobrého manažera ale on je strůjce všeho(škoda že fans nevlastní Liverpool)

Reagovat
smazaný uživatel

s takym kadrom je úplne jedno aký manager tam bude.niesu peniaze niesu hrači,niesu hrači nebudu výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že navlas se stejným kádrem (odchod "pouze" Xabiho) loni docela dlouho bojovali o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

"Útočníkovi Fernandu Torresovi došla trpělivost s trápením Liverpoolu. Španělský fotbalista proto vyzval americké majitele klubu, aby v zimním přestupním období do týmu přivedli několik hvězdných hráčů. Torres poslal vzkaz majitelům Tomu Hicksovi a Georgi Gillettovi poté, co tým vypadl ve třetím kole Anglického poháru s druholigovým Readingem. Španělský střelec si navíc v utkání zranil koleno a po operaci bude Liverpoolu chybět zhruba šest týdnů. Na delší dobu mimo hru je také kapitán Steven Gerrard a záložník Jossi Benajun. "Teď je řada na majitelích. Musí nakoupit hráče, aby se něco podobného neopakovalo," citovala Torrese agentura Reuters. "Jestli chceme bojovat s Manchesterem United a Chelsea, musíme mít mnohem, mnohem větší tým. Hlavně potřebujeme víc hvězd a také nesmíme dovolit, aby naši nejlepší hráči odešli," dodal." Njn, Fernando si už holt dělá prostor pro letní odchod. Ještě něco podobného zahlásí Gerrard a Pool může kompletně přebudovat kádr

Reagovat
smazaný uživatel

ano v tomhle mas pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by za ty prachy přestavěli kádr a odešel by z trucu Rafa, tak by to bylo pro Liverpool pozitivní. Podle mého musí začít odznova, vykopnout španělského šaška a vybudovat nový kádr - a pokud nedostanou 100mil od majitelů, tak musí holt získat peníze prodejem.

Reagovat
Boban

otazka je, kdo by ty nove hrace vybral? majitele sotva...

Reagovat
smazaný uživatel

Nový kouč? Je přestupové období, ideální čas na výměnu, za měsíc nebude mít nový kouč možnost něco udělat.

Reagovat
Boban

tak jasny, ja jen reagoval na to ze se nejdriv nakoupi a pak Rafa z trucu odejde jinak takhle to vidim stejne, bohuzel na posily se uz bude muset vydelat prodejem hracu...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nový manager?

Reagovat
Boban

ja reagoval na specifickej komentar, tudiz ty kuliocka nejsou moc na miste...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je spíš, kolik z těch utržených peněz by byli "štědří" američtí majitelé ochotni investovat do nových posil...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtějí hrát o tituly, tak všechno. Jinak se potopí ještě více. Beru to logicky, 100mil nemají na vyhození, ale jsou ochotni to otočit v klubu.

Reagovat
Boban

v tom pripade by jejich odchod z Live mel rychly spad.. ono prijit o prijem z LM je docela sila, navic si musis vzit dalsi nasledky tohoto nestesti a to pokles zajmu sponzoru, mensi atraktivnost pro nove hrace atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

škoda, že ich nevyzval na odchod rafy..to by bola väčšia posila

Reagovat
vladis271

Som si hovoril Liverpool nejako udrží B4, vyhrá FA Cup a EL a táto sezóna bude úspešná. No hovno

Reagovat
Boban

tos byl asi velkej optimista... B4 je momentalne za horizontem, nebot uz netlaci jen vysledkove nestala (po celou sezonu) AV ale i Spurs a hlavne City..

Reagovat
vladis271

OT:

Príchod slovenského futbalového reprezentanta Vladimíra Weissa ml. z Manchestru City na hosťovanie do konkurenčného tímu anglickej Premier League Hull City sa komplikuje. V piatok to vyhlásil tréner "tigrov" Phil Brown. Aktuálne predposledný tím najvyššej súťaže v kolíske futbalu Hull má záujem získať 20-ročného ofenzívneho stredopoliara na hosťovanie do konca sezóny, keďže bratislavský rodák nedostáva v tíme "The Citizens" dostatok príležitostí a pred tohtoročnými majstrovstvami sveta v Juhoafrickej republike potrebuje pravidelne hrávať.

"Všetko si musíme poriadne zvážiť, dôležitá je v tomto prípade matematika. Chceme urobiť to, čo je správne pre náš futbalový klub. Máme záujem získať v zime dvoch či troch hráčov a jedným z nich je aj Vladimír Weiss z Manchestru City. My chceme hosťovanie, no druhá strana od nás požaduje odstupné, čo pre nás nie je príliš zaujímavé. Slovenský záložník vôbec nenastupuje v drese svojho klubu, takže pre obe strany by bolo určite prospešné zrealizovať jeho hosťovanie. Momentálne sme však uviazli na mŕtvom bode. Môžem potvrdiť, že Weissa veľmi chceme získať, ale musíme počkať. Potom sa uvidí," cituje slová Phila Browna internetový portál www.sporthull.co.uk.

Okrem Hullu City by syna reprezentačného trénera Slovenska veľmi radi videli vo svojom tíme aj ďalší anglický prvoligový klub Bolton Wanderers a nemecký bundesligový 1. FC Kolín nad Rýnom.

Načo je ManCity odstupné za hosťovanie? Čo im dochádza ropa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni chtějí hostování, druzí prodej. Podle mě by Hull mohli koupit Weisse, mohl by jim pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to teda pochopil tak, že se ho MC nechce zbavit, ale jen požaduje peníze za hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš chtějí ukázat, že i když mají peněz na rozdávání, tak se sebou nenechají vyjebávat (viz. odstupné za Sturridge)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono 6.5mil, které dostanou za Sturridge není málo... To je roční plat pro Robinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dostanou jen 3,5, zbytek tuším až podle výkonů

Reagovat
Boban

nn, tam je to podle odehranych zapasu, vykony s tim moc spolecnyho nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě mají předvedené výkony velice úzkou souvislost s odehranými zápasy, zvláště v takové Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Další 3mil za 40 odehraných zápasů a první start v dospělé repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v lize přijdou dvě poražky v řadě, to už neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Majitelia čakajú kým Mourinha neomrzí Inter.

Reagovat
Boban

Mourinho potrebuje tym kterej ma prachy, nebo alespon dobrou koncepci, live nema ani jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si tam docela uměl představit Hughese

Reagovat
Boban

ehm... byvalej hrac MU jako trener Live.... tak to bych ty fandy chtel videt az by to slyseli...

Reagovat
Boban

schopnosti trenera mu ale neberu, jenje tu ten... problem

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes by se jim hodil na vybudování kádru, jen si nejsem jistý, nakolik je to reálné. Oni budou chtít někoho Liverpoolského.

Reagovat
Boban

jj, ja vim, je to dobrej trener (umi si vystacit i s malem), ale zase je tu problem minulosti, ze hral za MU, navic oni potrebujou trenera co do toho da srdce, neco jako Pepek u Barcy, byvaleho hrace Live...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by tam Hughes sedl, otázka je, jak by to zkousli fanoušci. Tady nevidím problém, že mu pro Liverpool nebije srdíčko, ale že by fans měli problém.

Reagovat
Boban

vsak to jsem psal jako uplne prvni holt Anglie, ale je to jedna z veci, co se mi na ni libi...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak hrával třeba i za Chelsea...přece jen je to něco jiného než u hráčů, navíc už trénoval i rivaly z MC. Možná je na čase potlačit hrdost a zaměřit se na výsledky

Reagovat
Boban

pokud nepocitam mestska derby, tak vetsi rivalitu v Anglii nenajdes, nez mezi Live a MU, oba tymy to berou vic nez vlastni mestska derby...konkurovat tomu muzou max. londynsky...

Reagovat
Boban

btw: beru to z toho, ze fandove live vybrali jako zapas sezony match prave s MU, u MU jsem podobnou anketu nenasel, ale bude to neco podobnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě vím, ale jak říkám: možná je pro dobro věci čas potlačit hrdost a lpění na tradicích, i když je pravda že i to je jedna z věcí, které dělají z PL to co je

Reagovat
Boban

prave... tradice, jestli se vykaslou i na ni tak to bude smutny...staci ze tam jsou hraci co tam nemaji co delat, naplaveniny.. jestli prijdou o tradice, tak to bude velka ztrata...

Reagovat
Godwinson

jedině Kenny ...

Reagovat
hrundy

proti stoke už doufám nastoupíme na dva útočníky tedy Kuyt a N'gog... jestli de o tvoření hry tak to leží na bedrech Alberta Aquilaniho

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak na pravo maxi rodrigues a na levo babbel....a maschreano už si snad taky odpykal trest,tak snad tam nedá lucase

Reagovat
Godwinson

já doufám, že Lucas hrát bude, už jsem vsadil na Stoke ..

Reagovat
Boban

na vyhru, nebo neprohru?

Reagovat
Godwinson

na výhru :-)

Reagovat
miky10

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

je to zacarovany kruh.....vedeni nechce zaplatit odstupne a fans se uz zase na jejich hru nedokazou divat....pokud nekdo nevymysli nake rozumne reseni pujde lfc stale vodou dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by z Liverpoolu byl vyhozen trenér Rafael Benítez, měl by o uvolněné místo zájem Guus Hiddink – potřeboval by ovšem souhlas majitele Chelsea Romana Abramoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je myšleno vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár

Reagovat
vladis271

Ak je to len vtip, tak je to veľmi kruté

Reagovat
minoLFC

on je jeho děvka?

Reagovat
Boban

no platil/plati ho nebo alespon na nej prispiva/l..

Reagovat
Pipo123

viem že to sem nepatrí, ale jedna novinka.. Jan Mucha podpísal zmlúvu zo Spurs... podla poliakov je cena prestupu okolo 1.6 miliona libier. Prestup sa uskutoční až 1.7.2010

Reagovat
vladis271

Link, síce by prišiel do veľkej konkurencie a v anglicku by sa našli, kde by sa ľahšie presadil, ale aj tak by to bola bomba

Reagovat
smazaný uživatel

pro kristovy rány, jestli to je pravda, tak mám dneska po náladě........

Reagovat
minoLFC

z tej svojej pozície 3-4 brankara bude mať vplyv na hru asi ako Peckhart

Reagovat
smazaný uživatel

od příští sezóny už spíše z 2 pozice, a na jeho místě mohl sedět na lávce někdo místní.....

Reagovat
smazaný uživatel

A máte někoho kvalitního, kdo by mohl dělat dvojku?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ji dělá Alnwick..

Reagovat
smazaný uživatel

Alnwick si to sám posral, ten asi padá, talentovaní borci z rezervy na to asi ještě mít nebudou, ale všiichni doufali, že se koupí ten mladý brankář z Peterborough - když se hrál vzájemný zápas, tak Park Lane na něj skandoval England N.1, Tottenham N.2.....a ten vypadá fakt hodně dobře, snad ho nekoupí Ars-nal, který po něm také jde....

Reagovat
sejber

tragikomedia pokracuje - "Rafa věří své práci, to je důležité"

Reagovat
papos182

Myslim, ze jestli ho vyhodi, tak az na konci sezony.

Reagovat
minoLFC

na konci sezony pôjde z Liverpoolu skôr všetko čo tam za niečo stojí a tam rafa nepatrí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jestli příjde ještě ňáká zvučnější posila...

Reagovat
papos182

Jedine kdyz nekoho prodaji.

Reagovat
Liquid

proč by chodila, v záloze mají superstar - Lucas Leiva

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

asi má tak velké odstupné že by za to měli dva hráče

Reagovat
smazaný uživatel

v Liverpoolu se skloubila smůla a shoda náhod, ale i bez peněz se dá proboha hrát fotbal, třeba Arsenal a jemu podobní jsou tomu důkazem, ale řek bych že Liverpool se z toho během druhý poloviny sezony dostane a do tý EL se kvalifikuje

Reagovat
papos182

Druha polovina byva vzdy lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

jak pozitivni ("do EL se kvalifikuje")...za EL by mel ten sasek spanelskej a ti pochybni majitele viset....

Reagovat
smazaný uživatel

jak pozitivni ("do EL se kvalifikuje")...za EL by mel ten sasek spanelskej a ti pochybni majitele viset....

Reagovat
smazaný uživatel

jak pozitivni ("do EL se kvalifikuje")...za EL by mel ten sasek spanelskej a ti pochybni majitele viset....

Reagovat
Devil

Pro konkurenci je to jen dobre...at vydrzi co nejdyl!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to neskončilo veřejnou sbírkou na ten jeho zlatej padák.Ti Američani prostě nemaj koule na to ho vyrazit

Reagovat
smazaný uživatel

mne to pripada ze Americania maju nejaky tradicny klub a anglickych fanusikov poriadne hlboko...American nema k futbalu vztah

Reagovat
smazaný uživatel

pravda,pravda.Nedělám si iluze jakej mají postoj k socceru jako ke hře.Smějí se nám,že se tu gol dá dat hlavou A ten jejich fotbal mně nijak neuchvátil-na sportu 1 už asi sedmou neděli po asobě se snažím přijít nato co v něm vidí...A nemůžu říct,že by mně to uchvátilo.Pravidla jsem už pochopil,ale ...nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

radsej sa k tomu nevyjadrujem kedze som v podmienke

Reagovat
smazaný uživatel

King Kenny, save us!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že heslá scouserov ako "Rafa 4ever" nabrali plynutím času novú dimenziu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
minoLFC

a kto tu kedy vykrikoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tragéd...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele