BENÍTÉZ VS. KEWEL

18.03.2005, 11:04
Aktuality
Ze vztahu mezi trenérem anglického týmu FC Liverpool Rafaelem Benítézem a australským reprezentačním kapitánem Harry Kewelem se pomalu stává nenávist. 26letý hráč totiž podle kouče neprokazuje žádnou chuť k fotbalu.

Australská hvězda "The Reds" nedohrála únorové finále anglického Ligového poháru proti Londýnské Chelsea. Od této doby za poslední měsíc nenastoupil k jedinému zápasu, kvůli různým zraněním. Rafa Benítéz už nemá s Kewelem nervy a začátkem týdne prohlásil, že Harry Kewel nepřiměřeně dlouho prodlužuje svůj návrat na fotbalová hřiště.

"Jednou je Harry fit, druhý den však zase hlásí zranění. Mění se to každý den. Musím s tím něco dělat, takhle to dál nejde," rozhněvaně povídal trenér Benítéz. Kewel pohárové finále nedohrál právě kvůli zranění stehenního svalu. Rafaeli Benítézovi, podle jeho slov, tento hráč citelně chybí v ofenzivní práci zálohy, i když to v zápasech Ligy Mistrů možná nebylo tolik vidět. Díky stálému odkládání příchodu australského hráče se nyní dostává více prostoru Vladimíru Šmicerovi, pro nějž jinak místo v sestavě většinou nezbývá.

Slova hlavního trenéra Liverpoolu naopak rozhněvala Australana a odpověděl: "To vůbec není pravda, to je to, co bych dělal nejradši. Znám své tělo nejlépe a vím, kdy můžu hrát a kdy ne. Byl bych velice rád, kdyby mi trenér věřil." Harry Kewel slíbil, že se nejpozději příští týden začne pokoušet o návrat na hřiště.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele