Benitez: Klidně můžu odejít

16.12.2007, 11:48
Aktuality
Už dlouho se hovoří o sporech španělského kouče Liverpoolu Rafaela Beniteze s jeho americkými nadřízenými, které by klidně mohly vyústit vyhazovem oblíbeného manažera. Teď to potvrdil i sám Benitez.

Populární Rafa má už nějaký ten pátek nůž na krku. A to kvůli tomu, že před pár týdny prohlásil, že bude v zimě nakupovat, ovšem jeho šéfové ho odmítli finančně podpořit. Prý do kádru investovali dost v létě, a přesto se nedostavují výsledky.

"Zhodnotil jsem situaci, ano, byl jsem překvapený. Ale po dlouhém přemýšlení jsem si řekl, že nejlepší bude, když se prostě pokusím vyhrát každý zápas. Až potom si budu potřebovat promluvit s majiteli o tomto nedorozumění. Moje pozice v klubu se hodně změnila, je nutné zjistit proč," řekl Benitez pro Daily Star.

Liverpool je momentálně až na páté pozici o sedm bod za Arsenalem, ale s jedním zápasem k dobru a dokonce se dvěma vůči čtvrtému Manchesteru City. "Nemůžeš vydat velké peníze na posily a očekávat, že vyhraješ titul. To zabere jeden, dva, tři roky. Nevím, kdy tahle kritika skončí," dodal Benitez.

Autor: Tomáš Daníček / skysports.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dufam ze neodide je to dobry trener a nepaci sa mi ze kupil benayouna-sklamal ma benayoun

Reagovat
smazaný uživatel

hm zrovna ten jako jeden z mála něco hraje ..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nej hráčů v základu a ty si stěžuješ

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dokola by něco komentoval - kdyby se raději soustředil na co má...

Reagovat
smazaný uživatel

ale louis garcia hraval lepsie v liverpoolu a namiesto neho kupil benayouna

Reagovat
smazaný uživatel

byl dobrý,ale Benayoun je taky válec,dává tomu myšlenku a to v tý lize běhavců je docela něco navíc

Reagovat
-Kopy-

Jen odejdi Rafo, my by jsme tě hodně potřebovali, Koeman je budiž k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nemůžeš vydat velké peníze na posily a očekávat, že vyhraješ titul. To zabere jeden, dva, tři roky. Nevím, kdy tahle kritika skončí," dodal Benitez.

On dostal první peníze tohle léto?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafíček nám dostal rentu a je mu to pořád málo,nedržkuj a trenuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost nafouknutá bublina a zdaleka to není tak horké. Majitelé nejsou pitomci i když jsou to Amerikáni. Benitez je dobrý trenér a nevěřím tomu,že by ho nechali odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo to sou ty tvoje sračky a prohrajete doma s United,radši pořádně trenuj hrajete hovno akorát ste náhoudou porazili Olympique :) United titul letos ;)

Reagovat
Zajda

náhoda by byla1:0 možná 2:0 ty čůráčku a ne 4:0....kreténe připitomělej

Reagovat
smazaný uživatel

to sou nervy že ste dneksa prohráli;) za to že Torres hrál hovno já nemužu a že RAfíčkovi dochází penízky za to taky nemužu,a já to myslel tak že vyjimka byla že ste vubec nějakej zápas vyhráli a to že to bylo 4:0 bylo jasný když olympique prohrával už 0:2 že už na to budou srát.a jak se vám dívá na první místo(resp na ManUtd) s takovým odstupem?

Reagovat
smazaný uživatel

no je to asi nafuknute ale v lige sa im nedari ale v lige majstrov ked chcu tak slapu bez prehry asi im nevyhovuje ostrovny fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele