Benítez chválil perfektní výkon, Garcia litoval chyb

13.02.2014, 09:01
Aktuality
Neapol se může těšit na finále Italského poháru proti Fiorentině. Svěřenci trenéra Rafaela Beníteze totiž ve včerejší odvetě semifinále přehráli AS Řím a jdou dál. Kouč Giallorossi Rudi Garcia si posteskl, že jeho tým udělal příliš mnoho chyb v obou zápasech.

"Nebyl to úplně perfektní výkon, ale téměř perfektní ano. Všichni odvedli v defenzivě to, co měli, a také jsme vstřelili tři góly," pochvaloval si Benítez. Neapolskou výhru zařídili svými zásahy Callejón, Higuaín a Jorginho.

V ochozech stadionu byl přítomen i Diego Maradona, neapolská legenda. "Hrálo se nám líp, když tu byl Maradona, ale chválu zaslouží hráči. Ukázali jsme kvalitu. Odehráli jsme dva dobré zápasy a cením si především toho, že jsme v odvetě nedostali gól," doplnil Benítez.

Jeho protějšek byl spokojený mnohem méně. "Postup jsme zřejmě ztratili v prvním utkání, když jsme za stavu 2:0 nechali soupeře vyrovnat. Dnes jsme měli v první půli tři dobré šance, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Navíc jsme se v obou zápasech nevyhnuli chybám v obraně, stěžovat si můžeme jen sami na sebe," prohlásil Garcia. "Pozitivní je, že si dokážeme vytvářet šance. Jen musíme být efektivnější."

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neapol titul

Reagovat
smazaný uživatel

Avanti NAPOLI!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dostali pořádně zase popiči!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele