Benficu povede od nové sezony německý trenér Schmidt

27.04.2022, 15:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
h8_sfatto

úspěšné kluby mění trenéry, to by v naší lize se muselo měnit 15 trenérů týdně, kdyby někdo hrál tak špatně jako Benfica

Reagovat
Benfica

No zasa tak spatne to neni..

Reagovat
Pharrell

Ano není to tak špatné. Ale stále momentálně to nestačí na FC Porto , Sporting. Možná i ta Braga může časem být výše než Benfica (viz např. poslední vzájemný zápas).

Reagovat
smazaný uživatel

To iste. To s tou Bragou tu už bolo. A nie raz. Nechce sa mi to hľadať, ale ak skončili, dajme tomu za posledných 50 rokov aspoň 10x lepšie ako ktokoľvek z portugalskej Svätej trojice, tak by som bol prekvapený. V minulosti, čo viem, ešte aj Boavista či Guimaraes na tom boli lepšie.

Reagovat
Benfica

Jop keby nas o body systematicky neoberali podivne rozhodnutia rozhodcov a totalne odignkrovany VAR inak by to vyzeralo.. to by aj ta motivacia u hrqcov bola ina, ale tazke to ma trener ked titul je uz strateny a super si moze dovolit prekticky cokolvek.. fauly, goly z ofsaidov, kopance do hlavy, branit rukou, pomoct si ku golu rukou.. to sa potom tazko motivuje hracov, ktory maju kvalitativne na prve miesto, aby dotahovali body na druhe..

Btw Benfica neni o nic horsia ako Porto, toto je proste ukradnuty titul.. skorockazdy zapas podivna penalta, ked ne penalta tak super nastupi s beckom (ale co cakat od Portimonense..), este ten Sporting by si ten titul zasluzil viac ako Porto..

Braga casom lepsia ako Benfica? Neviem tak tuto sezonu sa uz na 3 miesto nedostanu.. a neviem ci cakas, ze Benfica bude sezonu od sezony horsia alebo co

Reagovat
noustres

To jsi přehnal. Ukradnutý titul? Omg a wtf

Reagovat
Benfica

Neprehnal, Porto si ten titul absolutne nezasluzi.. nemat VAR na svojej strane su oni teraz 3..

Reagovat
noustres

Tak tlačenka tu byla vždy, vzhledem k ekonomickému nastavení. Výsledek v Guimaraes měl být určitě "jiný". Osobně si myslím, že to je puštění žilou Sportingu. Jakmile odejde Amorim, vše se vrátí do starých zajetých kolejí a trofeje budou jen pro Porto a Benficu. Amorim možná ještě sezonu dá kvůli skupinám LM a pak asi bude odejit.

Reagovat
Benfica

Bola, viac menej.. ale nikdy to nebolo take okate.. a to uz vyzeralo v poslednych 3 sesonach, ze sa o takych veciach vdaka VAR nubudeme musiet bavit, ale tak zjavne sa da obist aj VAR.. uz ked ako platny argument je to, ze nefunguvalo VAR a co je divne, ze nefungovalo prave vtedy ked by to poskodilo Porto december a januar boli hodne pestre mesiace v tomto..

Reagovat
noustres

To ano, spíš se ti divím, že jsi přesto věřil ve spravedlnost Varu. Kdo je pozornej, tak tyhle podvody vidí. I v případě funkčního Varu jsou metody, které to umí buď obhájit nebo vymluvit tak, aby to pasovalo. Ti zavedu taky bankovnictví, přímo pro tebe a pak hacknu účet a tobě to vysvětlím jako "nehodu". Bohužel za technické závady nezodpovídám. pápá

Reagovat
Benfica

Hej, ale prve roky s VARom sme sa fakt nemali velmi na co stazovat.. co si pamatam, tak prvy rok bol sice chaoticky, ale potom to uz bolo fajn.. ako vzdy sa moze najst nejaka drobnost to nehovorim, ale to co vidime teraz je uz extrem.. + si k tomu pridaj anti-jogo a mas z toho nepozeratelny zapas..

A to neni dobre snad pre nikoho, teraz myslim to, ze o TV prenosy bude mensi, zaujem, o listky podobe (obecne navstevnost stale v Portugalsku nieje ako pred pandemiou..) ak to takto pojde dalej tak to hodne uskodi portugalskemu futbalu a to snad nie je v zaujme nikoho

Btw tuto sezonu mali v lige piskat francuzsky rozhodcovia, nebol este ani jeden a to uz mas v podstate koniec..

Reagovat
Han střelil první

Lol však jste nastoupili proti devíti hráčům Belenenses a stěžuješ si, že někdo postavil béčko. Se může Benfica zkusit přihlásit do La Ligy, když se jí tak křivdí.

Reagovat
Benfica

Ale to, ze B-sad nastupil s 9 nebolo svojvolne rozhodnutie klubu

Reagovat
Benfica

Btw do 9 ste mali ist aj vy v poslednom derby..

Reagovat
Benfica
Reagovat
Agent z Melmacu

fuj

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled jsem myslel, že je to Bóďa z autobazaru MonteKarlo

Reagovat
kovi610

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nihilister

Reagovat
noustres

Nelsón Verrísim jde do důchodu?

Reagovat
Benfica

On bol len docasnym trenerom.. ale bolo by fajm keby ostal v realizacnom time, svoju ulohu najme v LM splnil dobre..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele