Benfica potvrdila odchod kanonýra Núñeze do Liverpoolu

13.06.2022, 10:28
Aktuality
Darwin Núñez (© AFP)
Darwin Núñez přestoupí z Benficy do Liverpoolu, jenž za uruguayského reprezentanta zaplatí 75 milionů eur bez bonusů. Dvaadvacetiletý útočník ještě musí obdržet pracovní povolení...

Součástí dohody mezi oběma kluby jsou také bonusy, Benfica může celkem vyinkasovat 100 milionů eur, což do této chvíle překonal pouze transfer Joãa Félixe do Atlética Madrid.

Základní poplatek udělá z Núñeze druhou nejdražší posilu v historii Liverpoolu po Virgilu van Dijkovi, za něhož Reds před čtyřmi a půl lety zaplatili necelých 85 milionů eur.

Núñez má za sebou po osobní stránce mimořádně vydařenou sezonu, ve 28 ligových zápasech skóroval 26krát a stal se nejlepším střelcem Primeira Ligy. Dalších šest branek přidal v Lize mistrů. Od roku 2020 odehrál za "Orly" 84 soutěžních zápasů s bilancí 47 gólů a 16 asistencí.

První evropskou zastávkou rodáka z Artigas byla Almería, za níž se v sezoně 2019/20 ve druhé španělské lize prosadil 16krát. Nováček LaLigy má dostat 20 % z dalšího prodeje.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, lequipe.fr

Komentáře (423)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Hurá, teším sa na neho. Snáď si tú cenu obháji výkonmi

Reagovat
fff

Diaz - Nunez - Salah moze byt velmi zaujimave.

Osobne sa dost tesim, ze ideme hrat s klasickou 9tkou, trochu zmeny u nas by som asi aj uvital.

Predlzit Salaha (aj odchodom Maneho, snad aj Oxa by sa nam mal uvolnit nejaky priestor na platoch) a mame utok zas na nejaky cas porieseny. K tomu Jota, Firmino ako zolik, uvidime ako to pojde Carvalhovi.

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně moc nečekám že Firmino ještě zůstane, ale uvidíme. Každopádně ten útok vypadá na papíře skvěle.

Reagovat
AlevsakNevadi

nie je to too much za jednu dobrú sezónu ?

Reagovat
Remt

Taky mi přijde, že je to moc. Navíc nejsem presvedceny, že je to typ hráče do našeho fotbalu. Ale snad vedení ví co dělá a bude super. Snad se cena trochu sníží dobrým prodejem Maneho (těch 20 mil ať si Bayern strci do hajzlu, to bych ho radši prodal kamkoliv jinam než za tuto cenu), Oxe. Líbil by se mi i nějaký výhodný prodej Keity a zapracování na jeho pozici někým mladým.

Co se týče ceny za Nuneze, taky by se mi líbilo přivést ho za 40-50, ale bohužel. Tyhle částky by za něj bylo ochotni dát i Arsenalu a Tottenhamu apod, takže se muselo přitlačit. Pokud vědí co dělají a prosadí se, tak se vyplatí. Je navíc dost mladý. Ale ta částka je opravdu hodně vysoká na můj vkus.

Reagovat
Langi

tak Tchouaméni stál nedávno 80...a co koukám, tak Núñez už docela za draho i přicházel do té Benficy

Reagovat
Svatej

Však i Tchouméni je přepal

Reagovat
AlevsakNevadi

stats majú jeden aj druhý brutálne ale stále je to len fra/port liga... ta ja nevjem uš. ako picovat na pepa mozme kolko chceme ale bernarda zobral z monaca za 50 mega.

Reagovat
Gazdo

Uz to pisali v clanku pod nim ze sa to nazyva “cernoch”

Reagovat
Svatej

takhle mě nenapadlo nad tím přemýšlet, pěkně

Reagovat
Gazdo

Ani mna ale v clanku pod prestupom to zozalo celkom vela biggrinov

Reagovat
Eichel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Setwo

je dost drahy, ale aspon nas nepodojili ako Atletico za Felixa.. ten stal viac ako 120 mega

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rezan

Bude lepší než Haaland?

Reagovat
r.mrazik

ne

Reagovat
penepi

Reagovat
Freedo

Podle mě klidně může dát víc gólů. Jsem zvědav, jak budou v porovnání vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prijde usmevny, ze se vubec Nunez sklonuje v jedny vete s Haalandem a predpovida se jaky to bude pristi sezonu souboj. Haaland je uplne nekde jinde.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
penepi

Reagovat
Rezan

to je jasný Haaland je v City a Nunez v Liverpoolu. Ale proč by Nunez nebyl lepší. Spoustě hráčů trvá růst déle, Haaland se naopak nemusí už vůbec zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Plus sa zabúda na megafaktor - Klopp. Urobí z neho superhviezdu.

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Toto je úchvatná logika. Rovnako tak môžeš povedať, že Nunez sa už nemusí zlepšiť a naopak Haaland bude ďalej rásť. Fakt čistý bizár, že sa tu seriózne porovnáva týpek, ktorého pred rokom nikto nepoznal, s Haalandom, čo je generačný talent a do pár rokov dosť možno najlepší hráč sveta. Iba preto, že prvého kúpil Liverpool.

Reagovat
Rezan

možná je porovnávám z toho důvodu, že se o Haalandovi ví. Hraje s velkou zátěží od velmi nízkého věku, trpí na svalová zranění, jeho otec měl zdravotní problémy.

Reagovat
penepi

Haalanda môžeš porovnávať s Mbappem, nie s Nunezom. Ten bude musieť ešte velmi vela toho ukázať, aby sa s nimi mohol aspoň porovnávať. Nateraz je omnoho pravdepodobnejšie, že to bude trochu lepší Firmino.

Reagovat
Rezan

porovnáme je za 15 let

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Kto poznal Diaza, Firmina, VVD alebo Allisona ci dokonca Salaha nez ich Klopp priviedol do Liverpoolu? Určite aj predtým mali svoje renomé, ale Klopp z nich spravil top hráčov svetovej triedy. Možno teraz Nunez nie je lepší ako Haaland, ale to sa rýchlo môže zmeniť. Klopp sa o to postará. Nemá vo zvyku kupovať hráčova za ťažké prachy ked v nich nevidi obrovský potenciál....Ale porovnáme za pár rokov.

Reagovat
penepi

Snívaj ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

a ty sa zobud

Reagovat
penepi

Reagovat
penepi

Už si sa zobudil?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dávno, zatial ty stále spíš. Odpisovať hráča za 3,5 odohraného zápasu, to chce fakt silné lieky

Reagovat
penepi

Stále sa nádejať, že Klopp je poloboh, ktorý z kopyta spraví lepšieho hráča ako najlepšieho hráča svojej generácie, ešte len to chce extrémne silné lieky. Alebo skôr ich nedostatok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazývať Nuneza kopytom, na to ešte ani neexistuje diagnóza. Diagnóza - Idiot, je v tvojom prípade extrémne nedostačujúca.

Reagovat
penepi

Ty si tragéd chlapče ale nie nie, určite má na to byť lepší ako Haaland, ty dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd ťa robil. A velmi si sa mu teda nevydaril. To tu nikto netvrdí, ale dochádzajú normálne argumenty, tak sa vytiahne Haaland. Čo iné aj čakať od poločloveka na ktorého mentálny stav ani tabulky nestačia

Reagovat
penepi

Aký si podarený, ty máš tak 15, že? ja nehovorím, že Nunez bude nutne úplný flop, len sa smejem na tom, že stále seriózne veris tomu, že Klopp z neho môže spraviť lepšieho hráča ako je Haaland, veď o tom bola debata celý čas, ty degener

Reagovat
smazaný uživatel

Hej som podarený, čo sa o tebe určite povedať nedá. Tragéd si dal málo záležať. Asi málo kvalitného genetického materiálu. 15 hej? hmm, toto tvrdenie tvojmu (de)mentálnemu stavu tiež neprispelo. Už si niekde pod tabulkami. Dokážeš ísť ešte nižšie? Čas ukáže čo z neho Klopp vyčaruje. Ale ako som spomínal, na takú debatu ty mentálne nestačíš.

Reagovat
penepi

Si mal hneď napísať, že si utiekol z psychiatrickej liečebne tvoja mamina sa každopádne na toho tragéda nesťažovala, doteraz nostalgicky spomína, ty odmocnina človeka

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš ísť ešte nižšie človeče. Teda označenie človek, to už pre teba nie je vhodné, keďže si už niekde pod hodnotiacimi tabulkami. Na teba už ani tá psychiatria nestačí, teba už len vrátiť do prírody k sviniam.

Reagovat
penepi

Poslabšie

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tvoja (de)mentalita

Reagovat
penepi

Dementalita je tvrdiť, že Klopp spraví z Nuneza - citujem - superhviezdu. Ale veď si aspoň vďačný objekt výsmechu, po sezóne sa ti pripomeniem, ty nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá tvoja existencia je vďačným objektom výsmechu. A hej, Klopp v budúcnosti spraví z Nuneza superhviezdu. Nunez má na to potenciál a Klopp už tisíckrát ukázal že ten potenciál dokáže z hráča dostať. Člo...hups... zvieratko mimo realitu ako ty, ale dokáže tvrdiť že fakty nie sú pravda a dokonca to označuje za dementalitu. Neviem čo je väčšia známka hlbokopodpriemerného IQ a značne narušeného duševného stavu

Reagovat
penepi

Akurát, že to vytĺkol z iných hráčov, ešte neznamená, že to vytlčie aj z Nuneza. A ak aj áno, tak celá debata je o tom, že z neho nevytlčie to, aby bol lepší alebo aspoň rovnako dobrý ako Haaland, lebo taký potenciál skrátka absolútne nemá. Len to pologramotný primitív, ktoreho rodičia boli súrodenci, ako ty, nepochopí a furt si bude točiť svoje nezmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale len názor tvojej chorej hlavy, ktorá popiera celé doterajšie fakty. Klopp dokáže vytlct z hráčov maximum - fakt. Nunez má potenciál superhviezdy - fakt. To či bude lepší alebo rovnako dobrý ako Haaland ukáže čas. To ostatné už nekomentujem. Slabota - jak tvoja hlava

Reagovat
penepi

Pokojne presviedčaj samého seba, že ma potenciál “superhviezdy”. Aj keby to bola pravda, tak stále platí, že rozhodne nemá potenciál ako Haaland a teda nikto - ani Klopp - mu nemá šancu pomôcť dosiahnuť jeho úroveň, a to ani zďaleka. Ale ty si evidentne duševný mrzák a mentálny kripel, takže vysvetľovať ti tieto jednoduché súvislosti je ako učiť opicu integrály. Aj keď aj tam by bola väčšia šanca na pochopenie.

Reagovat
penepi

Reagovat
Nickname 9

Tak co říkáš na porovnání toho Liverpoolskýho kopyta s vítězem UCL teď, ty chytráku

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Han střelil první

Ano

Reagovat
Rezan

tak se tady shodněte, to je samý Ano / Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Odehraje toho víc, to je jediné.

Reagovat
mimi_united

"Other clubs can go out and spend more money, I want to do it differently. I would even do it differently if I could spend that money."

Reagovat
eibe

A co je na tom? chtěl by to dělat jinak, ale nemá na výběr. City s Haalandem

Reagovat
LFC182

on jen brečí že jim ho lpool vyfouknul

Reagovat
mistr129

Bylo tak těžký přečíst si větu navíc?

"I would even do it differently if I could spend that money."

Reagovat
LyEX

Keď si predstavím, že skoro za tú istú cenu poriešilo City Haalanda a Alvareza, pričom Ferran odišiel za 55 do Barcy v zime, tak som veľmi spokojný.

Reagovat
avicii

Od vás super robota, každopádne podľa miestnych dementov sa do toho nepočíta ze ake si mal predaje

Reagovat
Salfovic

To se počítá jen u Liverpoolu a v některých letech u Arsenalu.

Reagovat
LyEX

Tak ono je to jedno u týchto klubov. K ním hráči prichádzajú za desiatky miliónov a naopak predávajú pod cenu, môžu si to dovoliť, tých sponzorských zmlúv, marketingu, vysielacích práv, bonusov a podobne majú tieto kluby na inej úrovni aby vykryli finančné pravidlá. To skôr nechápu Cassio kalkulačkovi chlapci zo smeny za pásom, že čo znamená manažovať značku a s ňou FFP - pre jednoduchých to nie je net spend z predaja a nákupu po rozkliknutí okienka "Přestupy" a dávať + - a keď ti vyjde záporné číslo, "tak si porušil pravidla sa hanbí".

Reagovat
Gazdo

Reagovat
O.Giroud

tak to snivaj, ze Haaland sa vybavil za skoro tu istu cenu.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Ranoth

porovnaj si plat Haalanda a Nuneza, ale tak chapem, ze u vas sa platy neriesia ale za tu istu cenu to teda urcite nieje

Reagovat
Remt

Počkej a uvazujes cenu včetně podpisových bonusů nebo bez? Velmi velmi podstatný rozdíl. Aby jsi nakonec nedošel k tomu že Haaland byl za dvojnásobek pomalu :D

Reagovat
LyEX

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1536240109330259968?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1536240486389891072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.skysports.com%2Ffootball%2Flive-blog%2F12040%2F12476234%2Ftransfer-centre-paul-pogba-darwin-nunez-raphinha-all-the-latest-updates

Ja sa riadim týmto, sky sú zvyčajne najpresnejší, predpokladám, že niekde v sune alebo inde možno nájdeš niečo neoficiálne čo ti bude viac vyhovovať, ale to mi je nejak jedno, ani pri jednom nie sú oficiálne nikde uvedené bonusy a poplatky na agentov, ak budeš mať niečo hodnoverné hoď to sem. Plat je vec druhá Haaland má podstatne vyšší plat, zato prichádza ako väčšia hviezda a rekordér v počte strelených gólov LM, Bundeslige a za Nórsko, štatistiky na 21 ročného chalana sú niekde inde, preto si myslím, že sa oplatilo na plate zaplatiť viac.

Reagovat
O.Giroud

Ak sa chces hadat ako dieta na pieskovisku tak ano, prestupove sumy su podobne. Ale ak uz si trochu dospely tak urcite ti je jasne, ze Haaland vysiel ManCity raz tolko nez len jeho prestupova suma a on a jeho tim nie su tupci a dobre vedia, ze jeho hodnota je trochu inde ako len tych 60 mega ale ako sam hovoris prichadza ako hviezda tak preco ne.

Nieco podobne ako ked sa tu hadalo ci za 50mega White alebo Varane a pritom celkova suma je uplne niekde inde.

Reagovat
LyEX

Ja sa tu nehádam, ale píšem ako to je, podľa neoficiálnych zdrojov by sa cena s bonusmi a fees pre agenta mala vyšplhať na 84 mega, pri Darwinovi na 100 mega. Stále ide za nižšiu cenu, preto som napísal, že plat je potom niekde inde, ak chceš porovnávať ten tak tam je to jasné 375k/week vs. 125k/week samozrejme neoficiálne, zmluvu ti nikto na net v pdf. nevylepí. City nato má, tak nech kľudne zaplatí. Hlavne nech si nikto nemyslí, že nie som rád za tieto prestupy do PL, to budú iné zápasy, anglická liga je proste čo sa týka atraktivity top, čím viac klubov bude lákať kvalitných hráčov o to viac sa človek teší na štadión, alebo pri telke.

Reagovat
O.Giroud

Ved to, je to tazke ked nemame presne cisla. Ale zas nie je to take jednoduche, ze pozries si prestupovu sumu a mas. Nieco ako ked ti pride volny hrac a povies si, parada mame ho zadarmo a pritom hrac si vypyta stedry podpisovy bonus.

No uvidime, ak by to aj bolo 100mil za Nuneza a 180 za Haalanda tak urcite radsej Haaland. Sam som zvedvy ako mu to bude strielat v takom time ako ManCity

Reagovat
LyEX

Jasné, že to nebolo myslené takto, to už je celkový náklad na prestup vrátane platu, to si tu môžeme uviesť modelový príklad v podobe Alexisa do ManU 35 mega prestup a 400-500k na týždeň (to ani nepíšem, že dal 5 gólov vo všetkých súťažiach) to ich možno vyšlo drahšie ako taky Dijk v LFC dokopy.

Ak bude zdravý hlavne KdB, tak si myslím, že bude mlsať šťastím na hrote .

Reagovat
O.Giroud

do toho este ten Alvarez, ktory moze hrat aj z kridla a vybavene

Reagovat
Remt

Ok máš pravdu. Ty bonusy nikdo z nás netuší. Hovořilo se o desítkách milionů eur v případě Haalanda, ale opustime to, jelikož nikdo z nás nevím kolik to přesně bylo.

Tak a teď plat. Říkáš podstatně vyssi plat. Lépe by bylo hovořit v číslech abychom si mohli všichni představit o kolik je to více pokud už to porovnáváme jako podobné přestupy. Darwin 110, Haaland? Někdo tu říkal 375, nicméně můžeš to potvrdit/vyvrátit. Pokud je to pravda je to 3x tolik.

Reagovat
LyEX

Áno to som písal nad tebou vyššie, aj v konkrétnych číslach podľa sky sports. Kľudne nech ho City zaplatia, je to väčšia hviezda s neskutočnými (rekordnými) štatistikami a hlavne marketingovo väčší ťahák, aj pri tom plate sa to City môže v konečnom zúčtovaní vyplatiť viac.

Reagovat
Pony Slaystation

Pokud bereš jen polovinu Haalandovi ceny, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nuneza sme museli predať niekolkych hráčov, ako vždy keďže náš Johny je ochotný investovať minimálne. Zase to tu mimi nepochopil...ostatne, ako vždy.

Reagovat
r.mrazik

pry MU nabizelo 65 plus bonusy...takze bez sance jak financne tak sportovne

Reagovat
fff

Hlavne islo o to, ze Nunez nemal zaujem ist inam nez do LFC.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Remt

Opravdu? Sportovně to v tuhle chvíli chápu. Ale co plat? Diaz podepsal za 90k, za kolik Nunez?

Reagovat
fff

Vraj cca 100.

Reagovat
Remt

Jj, teď jsem někde četl že 6mil euro, to by bylo nějakých 110. To zní na druhou stranu fajn že mu nenapalime okamžitě 180-200

Reagovat
fff

Diaz este menej.

Mane pojde prec, Ox ma tusim este vyssi plat, Minamino tusim tiez, Origi. Na platoch celkom usetrime, co by mohlo aj urobit priestor pre Salah, ktoreho podla mna musime predlzit.

Reagovat
Remt

U Oxe si začínám říkám že musí jít pryč i kdyby to mělo byt zadarmo při tom platů. Nevyplatil se ani omylem. Údajně Aston Villa má zájem za 10. Zkusil bych je vyšponovat na 15 a střelit ho okamžitě.

Mina je zajímavý hráč a poslední měsíce měl lepší. Nicméně pokud někdo nabídne fajn cenu tak proč ne. Za Maneho bych požadoval co nejvíce, protože je to hráč jako krava a okamžitá kvalita

Reagovat
Gazdo

Neuveritelne ze roberto mal doteraz pomaly dvakrat tolko mne je do placu

Reagovat
O.Giroud

Ako ano ked uz sa zaujimal LFC tak chcel ist do LFC. Ale neni to tak, ze keby sme sa nezaujimali resp. stratili zaujem tak by ostal v Benfice

Reagovat
Busby babes

Tak my to meli nabizet jeste v dobe ldy od vas nabidka neprisla. Ale 100 mega je pro nas v tehle situaci moc, hrot se bude hodit ale primarne potrebujem vyresit zalohu no.

Reagovat
r.mrazik

nech je...od doby handshaku se toho moc nezmenilo...

Nunez chtel jenom k nim a tech 100 mega nehralo roli

Reagovat
r.mrazik

tyhle srandovni pohadky...kdyby prislo City, Real, PSG, Bayern,tak bys takovyho hrdinu nedelal

Reagovat
fff

Ok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Ale neprislo tak ich nie je dovod zmienovat. Prisli sme my, vy a par falsich a o nikoho ineho zaujem nemal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A co by se mělo stát kdyby třeba náhodou přišlo to City, PSG nebo Bayern?

Reagovat
r.mrazik

Možná přijde i kouzelník potom.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
madridcan

Toto čítať je proste strašne

Reagovat
Remt

Souhlas, také tomu nevěřím. Spíš to bylo jako s Důrazem - možná se zajímali i jiní a ve chvíli kdy se ozval LFC, tak mu to prislo v tuto chvíli ze sportovního hlediska jako vhodná destinace. Nic jiného bych v tom nehledal.

Reagovat
madridcan

Skôr ma fascinuje to, ako Liverpool-Trnava fanúšik už xkrát píše štýlom, že všetko sa toči kolo Liverpoolu a Trnavy.

Nie, vážne nie je Liverpool pupok sveta a oproti United trebars sú stále nič. To pričuchnutie k titulu ich zjavne dáva po bok velikánom.

A pri tom najúžasnejší obranca nevie vyriešiť ofsajd/krytie prehypovaného Viniciusa

Reagovat
smazaný uživatel

what

Reagovat
Remt

Ta poslední veta je podle mě trochu zbytečná, každý ví, že Trent se hypuje především a jen kvůli útočným schopnostem a v obraně je dosti slabý.

Co se týče atraktivity aktuálně - tak si vezmi pokud se o něj zajímaly týmy jako Tottenham, Arsenal, MU a LFC, tak koho by jsi si vybral z čisté fotbalového hlediska? City mají Haalanda, takže to padá. MU v rozkladu ale dostal by tam vyšší plat, Arsenal se zvedá ale těžko soudit zda příští rok už to bude klidná top4 nebo ne, Tottenham podobné.

Pokud se rozhodoval mezi podobnými týmy (a MU se o něj údajně dosti zajímalo, jeden čas jsem četl i o Arsenalu že by se jim dost hodil), tak vlastně dává smysl že si vybral jak si vybral. Teď se bavím čistě o sportovním hledisku, plat by si vyhadal jinde zřejmě lepší.

Reagovat
fff

Darwin Núñez’s desire to play for Jürgen Klopp meant an auction did not develop, with Manchester United having also been keen on the player. #lfc [paul joyce- times]

Reagovat
O.Giroud

No to je sice pekne, ale znanema to akurat to, ze preferoval LFC a nie ManUtd. Ale keby sme povedali smola tolko nedame, berieme Joza z Hornej Dolnej, tak ostane v Benfice?

Reagovat
Benfica

jop ostal by u nás, on sa k prestupu netlačili, naši sa ho nijak zvlášť predať nechystali... možno mali nejakú dohody, že ak sa ozvú nejaké konkrétne kluby tak vtedy.. ak by ho chcel MU tak asi by musel zaplatiť klausulu (150M)

Reagovat
fff

ok

Reagovat
fff

Absolutne nesúvisiaci komentár o Liverpool/Trnave, absolútna hlúposť, ze LFC je oproti MU nic a zakonecne dalsim absolutne nesúvisiacim komentárom o obrancovi LFC a Viniciusovi asi tak staci na zhodnotenie tvojho komentára

Reagovat
vladis271

ten chujko bude asi alkoholik preto splieta piate cez deviate.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Bandita_Harry

nepreháňaj to zase

Reagovat
avicii

Čudujes sa nejakej blbosti ze co to niekto napísal a potom vypustis tu najväčšiu sracku co sa dala

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

piči, Paľo, si si pekne uletel

Reagovat
Pony Slaystation

3/10

Reagovat
O.Giroud

Moc tomu nepomahas. Ostan radsej pri tych trapnych vtipkoch...

Reagovat
Edgar Davids

kosicky sedlak fandici Realu s nickem madridcan se tu bude obouvat do fanouska LFC z Trnavy

Reagovat
vladis271

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Swarley

Reagovat
Nihilister

Toto čítať je proste strašne

Reagovat
vladis271

Košický gloryhunter čo sa mu rozpadol klub v meste a museli to zachranovať Ličartovce a fanúškuje si tu v španielsku madridu, v anglicku mancs si tu ide otvárať hubu na Liverpool? Už som videl všetko. Zalez do búdy ty besný dunčo.

Reagovat
madridcan

Dobre môj. Gloryhunter pri rozpadnutom klube je trošku oxymorón, ale to si tá tvoja debilná trnavská hlava asi neuvedomuje ty ohrdnutý kokotek

Reagovat
Rssa

Chápu snahu provokovat, ale drž se trochu reality, brepto.

Reagovat
J0EL

Silny fet

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
eibe

do United už se chodí jen pro výplatu bych řekl..

Reagovat
r.mrazik

mno jo...sportovne to byl posledni rok velka bida

Reagovat
Remt

*poslední roky

Dost věcí a lidí se tam bude muset změnit aby se mohlo bojovat o titul natož ho vyhrát. To si přiznejme

Reagovat
r.mrazik

loni druhe misto a finale EL prohrane na penalty...silenost

Reagovat
Remt

Kdy naposledy bojovali realne o titul v PL?

Reagovat
r.mrazik

co to s tim ma co spolecneho?loni jsme treba byli vys nez liverpool...letos to je od nas marny

sportovne byl proste lonsky rok dost slusny...letosni naopak sileny

Reagovat
Remt

Tak znovu. Kdy naposledy jste reálně bojovali o titul jsem se ptal. Kdy?

Reagovat
r.mrazik

si to neumis najit sam?

Reagovat
r.mrazik

jinak k titulu jsme byli nejbliz minulou sezonu,kdy 2. unora byla City pred nami jen o dva body...pak meli skvely run a naopak my ztraceli

i tak to byla dobra sezona

Reagovat
Remt

Top hráči chtějí přestoupit někam kde budou mít alespoň šanci bojovat o titul. U vás to v posledních letech nebylo ani jednou a s tím jak jste dojeli poslední sezónu nenasvědčuje nic tomu že by to mělo mít vzestupnou tendenci.

Reagovat
r.mrazik

jojo,tohle tu resime poslednich sedm let a ti hraci vzdycky prisli

Reagovat
mistr129

Jedna vlaštovka jaro nedělá. Z posledních 4 sezon jste Liverpool porazili jednou o 5 bodů, ve zbylých sezonách jste zaostávali o 34, 33 a 31 bodů.

Reagovat
r.mrazik

Za info

Reagovat
oli9

Tak United to chtěli postavě na CR mi přišlo...

Reagovat
ACSMan

Jenom já jsem blbec kterej by tam jel a ještě by za to platil

Reagovat
EZ

To je jak praca v statnej sfere. Taky Lingard, alebo Mata su uplne ako zamestnanci ministerstiev o ktorych vie uz iba uctovnicka z vyplatnych pasiek

Reagovat
masina_LFC

Cena je šialená, ale tak snáď si ju výkonmi obháji. V tých pár zápasoch čo som ho videl, tak vyzeral skvelo

Reagovat
delfin

Kuchtu by meli za 10M.

Reagovat
Salfovic

To je ideální posila pro Chelsea. Jakýkoliv dražší útočník tam stejně vyhoří, takže těch 10 mil ani moc nezabolí.

Reagovat
Nuno čomes

100 míčů za kdo to vlastně je? Šílené.

Reagovat
Bandita_Harry

To že ho ty nepoznáš, neznamená že sa to neoplatí

Reagovat
oli9

U Virgila nebo Maneho se taky všichni smáli. Klop ví co dělá

Reagovat
Ranoth

Odbornik z gauča na EF tomu rozumie viac nez Klopp a vednie LFC

Reagovat
fenixLFC

Ked to bude 100 mega tak vdaka vykonom kvoli ktorym ho budes poznat aj ty

Reagovat
iamek

90 mají jistých. Na 100 bude muset dat nějaký gól.

Reagovat
Nuno čomes

No i tak palba

Reagovat
O.Giroud

dufajme, ze dalsia hviezda na jednej strane chapem, ale za tie roky uz by to chcelo trosku respekt lebo z Maneho, Virgila, Salaha si tiez asi vacsina ludi nesla sadnut na zadok

Reagovat
Nuno čomes

Mané a Salah nestáli 100 mega ne?

Reagovat
O.Giroud

Nestali no. Tak tam moze byt Alisson, snad vedia preco boli ochotn dat taku sumu.

Reagovat
smazaný uživatel

za to u Virgila jsme dostávali hrozný výsměch, minimálně z old Trafford když přivedli zázračného anglického stopera Harryho Maldiniho, a zbytek už je historie

Reagovat
pingla

ten zázračný stoper Harry Maldini byl tak zázračný, že ho BBC a myslím WhoScored v jedné sezóně zařadili do TOP XI to stejný na Euru 2020, kde byl v TOTT

jo a btw. další "flop" jménem Pogba byl jednou i v PFA TOTY

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, tak hlavně, že jste spokojený. To je to nejdůležitější.

Reagovat
pingla

to kde uvádím, že jsme spokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to vyplývá z toho tvého komentáře, kdy podle tebe i Maguire a Pogba hrají/hráli dobře. To už pak nevím v čem může být chyba.

Reagovat
pingla

Hráli dobře, bohužel pro nás se z nich stali 2 předražení klauni s tragickými výkony

Reagovat
mistr129

To je super, že se ve své době nejdražší hráč na světe dostal jednou do týmu ligové sezony

Reagovat
pingla

dostal se tam proto, protože byl na svém postu nejlepší, respektive měl nejlepší formu za celou sezónu či turnaj. Cenovka za oba hráče byla vysoká a oba ze začátku nebyli úplní tragédi, do kterých by si každý rozumný fanoušek kopnul, protože nebyl prostě důvod

Reagovat
smazaný uživatel

suma je vysoká, no pravdepodobne bude podobných prestupov toto leto viac, ešte sa ani poriadne nezačalo a už je to druhý 100 megový prestup, navyše ani v jednom prípade nejde o superhviezdy, skôr nádejných mladíkov.....keď Liverpool buchne za hráča raketu, tak sa to zväčša vyplatí....som na neho zvedavý, očakávania budú vysoké

Reagovat
fff

Kazdopadne suma vysoka, treba vsak zohladnit plat cca 100 (aspon tak sa spominalo, uvidime, ci sa to este potvrdi), co je tiez podstatna vec. Pri zmluve na 6 rokov je to dolezita okolnost okolo celeho podpisu. Spomina sa napr. Haaland, ktory vsa ma napr brat tusim okolo 375 tisic.

Reagovat
Busby babes

Zas pokud se mu povede sezona tak klidne za rok a pul muze byt na 250 s novou smlouvou.

Reagovat
fff

Mozne je vsetko, uvidime. Ale pri tak dlhej zmluve je skor pravdepobnejsie, ze sa mu aspon prve 3 roky plat menit nebude.

Reagovat
Miguel19

Naopak, pokud se mu bude dařit, tak max za 2 roky budou s agentem tlačit na zvýšení platu..

Reagovat
fff

Tlacit mozu.

Reagovat
Svatej

V případě Coutinha to vyšlo, proč by ne tady? Nejste zrovna tým, co by někoho držel na sílu, je jedno kolik let zbývá do konce kontraktu

Reagovat
Remt

V tom případě je délka kontraktu minimálně dobrá výchozí pozice pro vyjednávání pokud by chtěl zdrhnout.

Reagovat
fff

Ako som pisal vyssie, mozne je vsetko, pravdepodobne vsak podla mna nie, obzvlast pri zmluve na 6 rokov. Uvidime.

Reagovat
Svatej

Je to možný.. Salahovi se zvyšoval někdy u vás plat, nebo je doteď na původním kontraktu? Pokud nezvyšoval, tak by to dost vypovídalo v tvůj prospěch, co se týká toho tvrzení

Byť zase u něj je problém to, že vám může odejít zadara, ale vzhledem k tomu, že se tu bavíme o prvních 2-3 letech smlouvy, je tahle skutečnost irelevantní

Reagovat
vitasrp

Salah podepsal novou smlouvu v létě 2018, čili rok po příchodu do klubu.

Ta jeho první sezóna byla snová, byl úžasnej, dal neskutečnou hromadu branek, tak toho taky okamžitě využil a řekl si o lepší plat.

Ale ono to je logický, klub ho při přestupu nějak ocení, on pak výrazně předčí očekávání a ukáže se, že je lepší, než se čekalo, tak klub přehodnotí svoje stanovisko a ocení ho vyšší sumou.

To stejný by bylo i tady u Núneze, pokud by měl za sebou dvě velmi dobrý sezóny a řekl si o zvýšení, tak je vysoká pravděpodobnost, že mu Liverpool přidá, tam je pak víceméně zbytečný to neudělat a riskovat, že ten hráč nebude spokojený - byť to samozřejmě musí být v mezích nastavené platové struktury.

Ale hlavně tohle je ten pozitivní scénář, kdy se ten hráč chytí, hraje dobře a je produktivní, což je vždycky víceméně příjemná starost.

Reagovat
Remt

Ano, je fajn když je kam zvyšovat.. naopak napálit mu raketu okamžitě, tak pak už se zvyšuje dost těžko a může to způsobit obrovské problémy. Což mě napadá např u Sancha - kam až by bylo schopno vedení MU mu zvýšit plat když dostal takovou nenormální sumu na platu už při přestupu do klubu?

Reagovat
Svatej

Souhlasim s úplně každým slovem

Ten tebou popisovej poslední odstavec mě už taky napadl.

Sice to na jednu stranu je na hovno v tom, že to uklidnění v podobě nízkýho platu a tím pádem obecně ponížených nákladů trochu zneguje ten přístup "Nojo, tak je drahej, ale aspoň levnej na platu na 6 let!", ale z druhý je to furt pohádkovej scénář sportovně, pořád výhra

Když to bude s výkonností naopak, tak je polehčující okolnost, že bude nejvíc záležet jen na tom, o kolik klub sleví z případnýho prodeje dál, protože plat se nebude muset v podstatě řešit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Hráči se už po dvou letech běžně prodlužují, tady to mají v Poolu složitý. Buď si povede skvěle, sníží šok z cenovky, ale ten plat, kterej se bere jako polehčující okolnost, prostě nevyhnutelně vyletí nahoru a nebo si povede hrozně a šok z cenovky zůstane

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Malo kedy sa stane, ze hráč ktorého by som chcel do LFC bez toho ze by sa o tom špekulovalo, skutočne skončí v LFC.. Mam fakt radosť, dúfam ze zapadne bez problémov... Kedy predstavia naše druhé a tretie dresy? Jeden s menom Darwin by som bral

Reagovat
stiflerovamama

Výborne, pri dnešnom skurvenom trhu ako zadarmo.

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Ostatní kluby zkurvily trh a bohužel už i Liverpool musí hráče přeplácet.

Reagovat
smazaný uživatel

O původu dluhů, Darwin N.

Benfica se nažrala a Liv dobře zaplombuje po Maném. Win-win.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Liv žere první

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nikikrew

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

· 23 h

Arsenal will receive around €10/11m for Mattéo Guendouzi from OM, the deal is already sealed after clauses have been met.

Preco zas dpc dostavame za tak mladeho hraca ktory je uz vo FRA repre ubohych 10/11m?

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo máme totálne amatérske vedenie? To nie je novinka

Reagovat
Nizzie

To sice ano, ale řekni mi, kdo by si ho vzal za víc? Fotbalista talentovaný a dobrý, ale IQ na úrovni plněný papriky. To se těžko prodává. Neříkám, že by to s trochou snahy nešlo, ale cílem Artety bylo jednoznačně vyčistit tým za každou cenu. A to se mu povedlo.

Reagovat
jk

A to IQ mu kleslo přestupem do woolwiche nebo to vašemu vedení jen nevadilo?

Reagovat
Mastný Chobot

Prišiel za 2m ako 19-ročný v 2018. Odvtedy IQ stabilne klesá len tebe.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Současnému vedení to asi vadí, předchozí vedení nakupovalo s jinými prioritami. Sanllehi na IQ hráče moc nehleděl, ani příliš na to, jak zapadne do klubu. Současné vedení si všímá i těchto apektů. Ale slušný pokus.

Reagovat
formic81

ta opce uz byla dlouho takhle nastavena, to bohuzel nezmenis.

Je to chyba, ze ktery se snad uz pouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vy a Manchester United patříte mezi nejhůře vedené kluby v lize.

Reagovat
Nizzie

Z čeho vycházíš? Nebo je to zase čistý výplod tvojí fantazie?

Abys mi zase nepodsouval něco, co jsem nenapsal, tak tím samozřejmě netvrdím, že jsme vedení dvakrát dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprofitabilní prodeje, kopa hráčů, kterým vypršela smlouva, nepříliš dobré nákupy, pochybná kvalita manažerů, pochybná kvalita projektu. Jasně, spousta klubů má nějaké z těchto problémů, Arsenal kombinaci všech.

Reagovat
Nizzie

Neprofitabilní prodeje, ano. Kopa hráčům, kterým vypršela smlouva, ano, ale to se děje všude, je to "trend" současného fotbalového trhu. Nepříliš dobré nákupy, LOL. Nepříliš dobré nákupy přišli za předchozího vedení, a v důsledku zbavování se těchto nepříliš dobrých nákupu dochází u nás častěji k tomu zmíněnému v předchozím bodě. Pochybná kvalita manažerů? LOL, Arteta je sice mladý a nezkušený a je to riskantní krok, ale o pochybné kvalitě se dá mluvit tak možná ve tvém snu. Pochybná kvalita projektu? LOL. Pochybnou kvalitu projektu ukazoval kurník posledních dvacet let. Náš projekt jede dva roky a od té doby jde pouze dopředu.

Ale jinak opravdu mi stačilo napsat, že se jedná o výplod tvé fantazie.

Reagovat
Nizzie

*přišly

Reagovat
Freedo

LOL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Zkus nějak rozvést, s čím nesouhlasíš.

Reagovat
Svatej

No z top klubů teda i podle mě nejste zrovna příkladem dobře vedenýho klubu

Tolik hráčů, jako utíká vám, neutíká nikomu jinýmu, tam se asi těžko dá něco zpochybnit.

Navíc bohužel i vaše nákupy pod novým vedením nenesou extra výsledky.

- Tomiyasu je věčně zraněnej a když hraje, tak je sice slušnej (byť mám osobně výhrady proti jeho stylu hry, ale to je fakt subjektivní věc), ale žádný dělo, který by vám vyhrálo zápasy svou přítomností, to též není. Opravdovej problém je, že jeho backup je tak příšernej, že vám víc škodí právě to než absence jedničky na ten post.

- Lokonga taky nedal týmu nic. Můžem se bavit o tom, že je to nákup do budoucna, ale na to bude právě diskuze v budoucnu. V tuhle chvíli to na základ nevypadá ani v příštím ročníku.

- Ode je prima, byť zase znova - v takovým Poolu za tuhle částku vytvořili lepší děla

- Ramsdale v pohodě

- White je prostě dost průměrnej pro klub vaší velikosti. Neznamená to, že je průměrnej nebo dokonce špatnej, ale ten nákup nekřičí žádným úspěchem.

- Tavares špatnej. Může se zlepšit, ale je špatnej..

- Partey přišel pořád s daleko lepší historií a i větším očekáváním. Je často zraněnej a největší problém v případě jeho absence je stejnej jako u Tomiho - tak mizernej backup, až vypadá rázem všechno líp, když se Partey vrátí..

- Gabriel taky ukázal dost od obojího. V pohodě nákup, ale stejně není bez výhrad

- Marí průser

- Runnarson průser

- Willian průser

- Cedric průser

- Pépe průser

- Saliba průser, kterej možná konečně začnete hasit

- Luíz smíšenej průser

- TIerney odehrál 56% možných zápasů u vás. Je krásný, že má kvalitu a je na hřišti víc vidět než Tomiyasu, když alespoň hraje, ale ve výsledku vám furt není k dispozici, žádnej bezchybnej nákup to taky není..

- Martinelli za mě super

- Ceballos levnej průser

Hádám, že sezonu kdy přišel Torreira a další trapasy už asi nebereš jako ten novej projekt, takže je vypouštim..

- Když to srovnáš v Poolem, ti tolik úkroků vedle nebo meh obchodů dělají naprostý minimum...

- Dokonce i City se v tomhle zlepšili a jima nakupovaní hráči už nebývají takový průsery..

- My na tom jsme v nákupech stejně nebo i hůř jak vy, ale zas daleko líp prodáváme

- Spurs nakupují slušně, byť je to furt obecně nikam neposunulo a nemají výrazně lepší tým než před lety.

- United jsou na tom nejhůř, ale to taky věčně trvat nebude s jejich možnostma..

Reagovat
Nizzie

Nejde mi to vložit najednou, tak to rozdělím do dvou příspěvků, sorry za to:

Já ani netvrdím, že jsme příkladem dobře vedeného klubu, což jsem i napsal. Pouze si nemyslím, že by to byl takový průser, jako třeba Everton nebo svého času Newcastle.

To nezpochybňuji, ale to je důsledek právě předchozího vedení klubu, a sice konce éry Wengera a pak řádění Sanllehiho, kdy za působení Sanllehiho bych se nebál vedení klubu přirovnávat úrovní k zmíněným Evertonu a Newcastleu, ikdyž to bylo jen krátkodobé, následky řešíme doteď. Z toho důvodu a z důvodu celkové obměny struktur vedení, skautingu a herní identity dochází právě k tomu, že kádr prochází kompletní přestavbou, ale ta přestavba je téměř kompletní a to za cca tři přestupová období. Kdybychom chtěli hledět na zisky a nepouštění nepotřebných, tak to trvá podstatně déle, z toho důvodu radši pustíme hráče dřív, byť se vzdáme zisku a proto jsme letos mohli v klidu hrát téměř výhradně s hráči, se kterými se do budoucna počítá. Ale samozřejmě to vypadá špatně, to nerozporuji a ještě to i špatně skončit může, protože se ta cesta může pořád ukázat jako nesprávná. Jsme teprve v jakémsi poločase. Nákupy pod novým vedením ještě (logicky) výsledky nepřináší

K jednotlivcům jak zmiňuješ se vyjadřovat nebudu, vezmu to spíše komplexně. Tomiyasu, Lokonga, Ode, Rambo a White jsou loňské nákupy. Všechny do jednoho nelze označit za průser, byť to nejsou zrovna přestupy, které bych označil za nejpovedenější v historii fotbalu. Na jejich hodnocení je ještě dostatek času, nicméně se s nimi dlouhodobě počítá a měli by tvořit kostru týmu. Všichni jsou mladí a lze očekávat, že se spíše vyplatí, než ne, když ne herně, tak finančně. U Lokongy je chyba, že se neposlal letos na hostování. Začátek sezóny měl poměrně dobrý, pak už to bylo špatné a nehrál, což je u tak mladého hráče velká škoda. Letos by měl jít hostovat.

1/2

Reagovat
Nizzie

Tavares je podobný případ jako Lokonga. Nechali jsme se unést slušným začátkem a poté to bylo velmi špatné. Měl hostovat. Není to ještě vhodný backup.

Partey je specifický. První rok byl zraněný, letos se vyprofiloval ve velmi důležitého člena základní sestavy přesně jak se očekávalo, když přicházel.

Zároveň u těchto hráčů zmiňuješ mizerný backup, což ale souvisí s tím, v jaké fázi přestavby se teď nacházíme. Toto musí být vyřešeno v tomto přestupovém období. Pokud nebude, můžeme a budeme se bavit o velkém průseru tohoto vedení.

Gabriel je rozhodně v pohodě nákup a pořád ještě by neměl být na svém vrcholu, měl by se společně s týmem zlepšovat.

Zbývající hráči jsou prací předchozího vedení v čele se Sanllehim a jejich práci už jsem dle mého dostatečně shrnul přirovnáním k Evertonu a Newcastlu, a tito hráči z větší části také nejsou součástí nového projektu, kdyby ano, jednalo by se o pochybný projekt. Co o tom, že součástí nového projektu nejsou, vypovídá nejvíc je fakt, že ze zmíněných 10 hráčů jsou 3 hráči z klubu pryč úplně, se třemi se nepočítá a očekává se, že odejdou letos. Začlenění jsou Tierney a Gabi, s těmi se počítá, Saliba bude začleněn. Průserem dle mého je, že se stále počítá se Cedricem jako backupem na pravého beka. Většina z těchto hráčů jsou výsledem práce Sanllehiho. Jediní dva z nich, kteří jsou prací vyloženě Artety jsou Marí a Cedric, s Marim se nepočítá, se Cedricem ano. Na druhou stranu jako back up není Cerdric vyložená hrůza, problémem je zmíněné chatrné zdraví Tomiho.

Ten náš projekt bych rozhodně neporovnával ani se City, ani s Poolem a ani s vámi, protože tito šli diametrálně jinou cestou, než my. Nebudu rozebírat, zda kvůli finančním možnostem, či klubové identitě, ani nic podobného, to bychom tu mohli být hodiny. Pro Spurs, stejně jako pro nás, je naprosto klíčové toto přestupové období. Ale ten přístup je úplně jiný, my se držíme nastoleného z posledního přestupového období, kdy ty přestupy, které přišli se dají všechny hodnotit prozatím více méně dobře. A jdeme stejnou cestou, kdy vedení nemůže/nechce kupovat hráče alá Pool a City (Haaland a Nunez), ale máme vytipované targety, které chceme a dle skautingu by měli ideálně zapadnout. A nechceme plán B nebo C, ale plán A (samozřejmě s přihlédnutím k našim možnostem). Zkrátka je tím myšleno, že proto, že se nekoupí třeba Jesus, se nepřivede kopyto Morata, jen aby se zavřela fanouškům huba. Spurs se zdá, že je vedení konečně ochotné něco do kádru pořádně napumpovat a mají i skauting schopný dotáhnout hráče, které přesně potřebují. Přirovnání k United si nabízí, ti se po SAFovi snaží o přestavbu cca 10 let, ale přešlapují stále na místě kvůli naprosto nekoncepčním nákupům. Ti jsou vedení dle mého názoru podstatně hůře než my.

Abych to shrnul, neříkám, že jsme vedení mistrně, že máme nejlepší vedení v PL. Dokonce i Spurs mají dle mého názoru momentálně vedení lepší, nicméně naše poslední rok a půl zažíváme i v tomto ohledu progress. Tam jsou kaňkou samozřejmě ty "hloupé" odchody, ale já je dokážu pochopit, pokud se povede toto přestupové období a ten výsledek bude takový, jaký by měl být, tedy jednoznačně Liga mistrů. Pokud ne, v tu chvíli projekt stojí na místě a budou následovat kroky zpět, protože bez ligy mistrů kluci jako Saka, ESR či Martinelli půjdou někam, kde jim budou schopni ligu mistrů udělat. Sorry za případné chyby, číst se mi to po sobě nechce.

2/2

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, komentář, který není úplná sračka.

3/2

Reagovat
Nizzie

Škoda, že se to také nedá říct o nějakém tvém komentáři.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to je dlouhý

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

Že se ti do toho vůbec chce...

Reagovat
Nizzie

Á odborník přišel.

Reagovat
Nizzie

Už jsem nažhavenej, co nám tu vyplodíš, ať se můžu zase od srdce zasmát.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Nezklamal si, díky za to, že držíš formu.

Reagovat
Svatej

v práci vypadl systém, kterej mi v podstatě zajištuje jakoukoliv činnost, takže nějak tu svou palici zabavit potřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherne napísané, zosumirazované, lepšie to nešlo vyjadriť. Respekt

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Říkám si jestli by ale Marseille bylo schopné dát o dost víc než těch 10, to si nemyslím. Běžné asi o moc víc za hráče nedávají nebo ano?

Reagovat
Nikikrew

To neviem ale Guendo za 10mega je úlet ako sviňa od nás

Reagovat
nani92

dpč, maily s ponukami pod 20 mega by som dnes posielal rovno do Spamu

Reagovat
Remt

On je opravdu tak dobrej?

Reagovat
Nizzie

Dobrej je, ale je to strašná guma. Zhruba na úrovni plněné papriky.

Reagovat
Nizzie

Viz. reakce na mastnýho chobota

Reagovat
havrys99

Mavropanos 3 mega, Torreira 12,8 mega ....

Reagovat
formic81

podle me dalsi top prestup od Liverpoolu. Necekam nic jinyho, nez ze bude hvezdit.

co vubec Firmino?

Reagovat
Busby babes

Budr dobrej. Jsem uvedavy jak se promeni hra Poolu s typickou 9.

Reagovat
avicii

Back up.. Podľa mňa mu to aj tak v tejto pozícii vyhovalo viac a hral lepšie z lavičky posledné obdobie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
oli9

Reagovat
Benfica

Moze byt, ale tusim ze to nebude hned

Reagovat
Mastný Chobot

Útočník, Uruguajčan, 23-24 rokov, zo slabšej ligy... To mi pripomína niekoho.

Cena šialená, uvidíme, ale zdá sa, že Liverpool a City sa ešte viac kvalitou vzďaľujú od ostatku ligy.

Reagovat
masina_LFC

tento snáď bude menej hrýzť na ihrisku

Reagovat
j_mrazik

Koho ti to připomíná? Forlána?

Reagovat
pedroLFC

Spíš Suáreze?

Reagovat
Salfovic

Jak vůbec s těmi bonusy pracuje Transfermarkt? Uvádějí jen základ nebo ty bonusy časem přičtou, když se jim podaří zjistit jejich detaily?

Reagovat
king23

Cena šílená, ale co já mám říkat, podobně šílená je za Tchouameniho.

Za takovéto částky bych si představoval, že budou přestupovat TOP mladí hráči, kteří předvedli už něco v TOP ligách

Reagovat
Bandita_Harry

Tak koľko hráčov v tomto veku dalo toľko gólov čo Nunez? Tchouameni je zase zviera v strede poľa.

Reagovat
king23

Jako jo, ale mám problém s tím, že ty góly dal a) v Portugalsku a ne třeba v Anglii/Španělsku/Německu b) jednu sezonu.

Reagovat
Bandita_Harry

Áno, ale zase v poslednej dobe máš viac podarenych prestupov práve z Portugalska ako z Nemecka napríklad aspoň čo sa týka hráčov čo prišli do PL. Keby mal v 22 rokoch tri takéto sezóny tak v dnešnej dobe ide za 200M

Reagovat
king23

bohužel máš asi pravdu. No tak vám přeju ať se neopakuje "případ Jovič", který byl právě takováto jednosezónní star a to dokonce v lepší lize

Reagovat
Bandita_Harry

Vidíš na toho som aj zabudol ten je znich snáď najväčší flop inak je ich celkom dosť napr. Pulisic, Werner, Haller, Joelinton, Kolasinac a zatiaľ ani ten Sancho a Keita nenapĺňajú očakávania. Zato Diaz, Dias, Bruno, Felix, Militao sa podarili. Jovic je trúba asi aj v hlave on ísť naspäť teraz do Benfici miesto Nuneza tak verím že tam by bol zase delo.

Reagovat
Benfica

+Ederson

len nie Joviča znova prasím, nie ten už raz stačil

Reagovat
pobody's nerfect

Jedna z nejlepších možných náhrad za Maneho. Cena je vysoká, ale po jeho hvězdné sezóně bylo jasné, že o moc levněji přijít nemůže. Snad se rychle adaptuje a popere o korunu střelců.

Reagovat
oli9

Reagovat
Csaplárova past

City a Reds uz nakoupili a zase na dlouhe roky dopredu. A pak je tu Chelsea a Man UTD, kteri za podobne prachy taky umi nakoupit, ale dopadne to fiaskem. Pritom staci jeden nakup na X let misto vyhazovani penez kazde dva roky ...

Reagovat
oli9

Super. Těším se na něj. Určitě Klop ví co dělá. Bude to dělo. Cenovka vysoká ovšem při dnešních cenách prostě do těch velkých klubů ty částky takové budou.. Každý chce zpeněžit

Reagovat
nani92

dúfal som, že sa budeme môcť oprať vrátiť k finančne zdravým prestupom, ale ked človek vidí ako minaju City a Liverpool, tak sa k nim musíme pridať

Reagovat
pobody's nerfect

Na druhou stranu, do Benficy přišel za nějakých 25, takže nebylo reálné, že odejde za 50.

Reagovat
Remt

Do teď jste se drželi při zemi říkáš?

Reagovat
nani92

nechápeš čo znamená slovo vrátiť říkáš?

Reagovat
Remt

Mě jen fascinuje, že mluvíš o návratu k financne zdravým přestupům, když City a lfc dali za hráče pálky ale jeden z důvodu proč je trh tam kde je je že vy jste byli velkou součástí toho "dávat za hráče rakety":D sami jste to rozdmychavali dost dlouho, teď se v tom jen pokračuje. Osobně mi to přijde taky strašně moc za tohoto hráče

Reagovat
pobody's nerfect

Za 2 roky přijde pogba za 180

Reagovat
Bandita_Harry

Pravda, budúci rok by to chcelo zase Pogbu

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Chudinky.

Reagovat
LFC182

lol. Lepší koupit rozumně za 100 sancha na lavku, varana a ronalda a vybojovat slavně evropskou ligu vid

Reagovat
O.Giroud

cim viac dresov kupis tym skor pride De Jong

Reagovat
nani92

je verifikované video, že to tak nie je

Reagovat
O.Giroud

tak ide o to, ze tomu uveris

Reagovat
nani92

ja verím len v Zlatana

Reagovat
Dron

Reagovat
oli9

Sancho 85. Varane 40

Reagovat
dantetomas

Riadna palka. Tak snad to bude podobny "one season wonder" ako Salah.

Reagovat
Nizzie

Jarrod Bowen má za sebou ve West Hamu United velmi dobrou sezonu, čímž by si mohl zajistit věhlasnější angažmá. Pětadvacetiletého anglického křídelníka měl kontaktovat Arsenal.

a lahůdka pro jk a ownyho (sport-express.ru)

Jinak zajímavá spekulace. Zapadá do konceptu obchodů, otázka je, jestli se s ním počítá na křídlo, nebo na hrot.

Jak hrál vlastně ve West Hamu?

Reagovat
Salfovic

Člověk by řekl, že křídlo je to poslední místo, kde musíte posilovat.

Reagovat
Nizzie

No, není to asi úplně priorita, ale na křídlo máme Gabiho, Saku, ESR a Pépého (odchod). Takže je to rozhodně jedna z pozic, kde posílit potřebujeme, nemůže to stát na hráčích s věkovým průměrem 20 let (ne, že by Bowen zrovna tenhle problém kdo ví jak vyřešil).

Reagovat
smazaný uživatel

Má za sebou ve West Hamu United velmi dobrou sezonu.

Reagovat
Nizzie

Pěkný.

Reagovat
tuny

"Musím ptát jak hraje, ale přitom jasně vím, že zapadá do konceptu."

Reagovat
Nizzie

Píšu, že zapadá do konceptu obchodů, tzn. je mladý, s potenciálem růstu, který v případě neúspěchu půjde alespoň dobře zpeněžit (nebo měl by jít, víme jak to u nás chodí). To, jak konkrétně hraje s tímto tvrzením nijak nesouvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

25.5 let je mladý?

Reagovat
Nizzie

Dle toho, jak působíš ty, je zralý na důchod, dle mého názoru je v 25 letech pořád mladý.

Všeobecně nesouhlasím s tím trendem, že se z 25 letých hráčů stávají super zkušené děla v nejlepších letech, a 30 letí hráči už jsou pomalu v důchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle to ve vrcholovém fotbale v 83 % je.

Reagovat
Nizzie

No když to říkáš ty

Reagovat
fenixLFC

nemusis suhlasit ale bowen je svojim sposobom vybocenie z vasej prestupove taktiky- hladate hracov do 23 rokov ktori sa budu dat dobre spenazit

Reagovat
Nizzie

No, asi máš pravdu, na druhou stranu potřebujeme i zkušenější hráče, zde si tedy ale nejsem jistý, zda je Bowen to pravé ořechové.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Nizzie

Jeden umí číst, druhý psát a třetí mluví, co?

Reagovat
Bandita_Harry

Pre vás asi ideálna voľba

Reagovat
Nizzie

Já bych si k Sakovi a Gabimu představoval někoho zkušenějšího. Nicméně otázka zní, který zkušený křídelník, který by zároveň přivedl odpovídající kvalitu, by přišel leštit lávku za Gabim a Sakou.

Reagovat
O.Giroud

dobre

Reagovat
Nizzie

Reagovat
O.Giroud

Ja by som si ho vedel predstavit aj v LFC, ale neviem ci v Arsenale by ho chceli ako utocnika lebo tusim jeho pozicia je ta co hra Saka.

Reagovat
Nizzie

No právě, a nejsem si jistý, že by v této fázi kariéry byl ochotný přijít dělat backup Sakovi. Na druhou stranu, v klubech s lepšími vyhlídkami na trofeje, než ve West Hamu, by asi všude dělal jen backup.

Reagovat
Remt

Osobně jsem došel ke stejnému nazoru. Backup za Saku nebude chtít dělat, takže pro Arsenal vhodný zřejmě nebude

Reagovat
fenixLFC

saku vezmemem my ked nemaju LM a budeme mat kvalitny back up my

Reagovat
Cobra

Kdyby se brala u Bowena minulá sezóna jako jeho standard, tak by mohl hrát v klidu základ ve většině týmu TOP6 (vyjma Arsenalu a Poolu).

Reagovat
Nizzie

To sice ano, ale je to veliký risk, bude mu 26 a jediné, co pro tým z TOP 6 u něj bude zajímavé, je právě "jen" ta jedna velmi vydařená sezóna. Navíc, pokud se bavíme o našem zájmu, základ by skutečně s velmi vysokou pravděpodobností nehrál, takže by to pro něj asi ani nedávalo smysl.

Reagovat
Rich

Skvělá posila pro Liverpool, strašně moc jsem si ho přál v Bayernu, no bohužel... Super posila... Čili je to jasné, pro Bayern posila Mané, což by bylo super... Ale Kalajdžič na hrot? Tvl...

Reagovat
Remt

Koukejte se placnout přes kapsu ale aspoň :D

Reagovat
Bandita_Harry

Keby ste nám nedriapali Maneho tak by neprišiel, ale snáď to bude win-win. Možno je to takto lepšie keď tím nenecháme zostarnúť.

Reagovat
Rich

Mané by i tak šel pryč, Bayern pouze ho přesvědčil, aby šel do Mnichova... Jinak by šel do PSG nebo Barcy... Ale osobně si myslím, že Nunez je jistota a sázka do budoucna... ::thumbsup:

Reagovat
Chittak_LFC

Proč řešíte cenu? MY fanoušci LFC přece víme, že to pokryjí peníze za Coutinha

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

Coho sa bojim najviac je ze privadzame nahradu za maneho poziciu kyoru hral poaledny polrok, nie ktoru hral posledne tri styri roky. Jasne, na kridlo dosiel diaz ale jeho vyhodou bolo ze sme mali back up vdaka nemu na kridlo a na hrot za jotu bol firmino. Teraz mame na hrot darwina, jo8tu a firmina. Jasne, skusal sa jota zo strany ale tam mu to topko nesedi. Firmino urcite nie je hrac na kridlo, ani nahodou. Takze bud darwin vie hrat aj z kridla alebo planujeme dalsiu upravu herneho stylu alebo to budeme v pripade vypadku diaza musiet lepit pomerne nasilu

Reagovat
Remt

Ano, na to jsem se chtěl taky zeptat jestli je Darwin případně schopný hrát někdy z křídla..?

Reagovat
avicii

Áno hrával aj z ľava pokiaľ viem

Reagovat
Bandita_Harry

Nahradiť Maneho ideálne je dosť ťažké keďže ho môžeš postaviť hocikam, tiež som čakal skôr krídlo, keďže máme teraz na hrot 3 hráčov a na krídla 2 a aj ten Minamino je skôr na hrot. Preto som preferoval asi najviac Sona kvalitný a univerzálny hráč, Darwin sa možno ukáže podobne mal by zvladnut aj krídlo a k tomu je to veľmi mlady hráč.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSMan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Tak sklamala ma len suma.. ale tak snad na 100ku to aspon dotiahne..

Reagovat
pobody's nerfect

Za 2 roky solidní zhodnocení investice.

Reagovat
Benfica

Tu uz neide o zhodnocovanie investicii.. keby sa neozval LFC tak neide pod 100 garantovanych, alebo neide nikde

Reagovat
avicii

Ako ho inak hodnotis?

Reagovat
Benfica

Dobry je 1v1, dost fyzicky silny vyzeral aj v zapasoch proti LFC, Bayernu a FCB. Navyse je to dost dobra osobnost, cestny, pokorny nemal "hviezdne maniere" rovnako to, ze sa nehnal za €€, (MU a Newcastle ponukali 80M, ale Darwin tam proste nechcel aj keby hlavne v tom Newcastli zarobil viac)

Len po prestupe k nam mal pomaly rozbech, prva sezona jeho nebola tak dobra, niektori uz minule leto ho odpisovali, takze mozno aj v LFC s nim budu mozno musiet mat chvilu strpenia..

Reagovat
avicii

Super diki

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Busby babes

Prej je to ok. Protoze to neni vic jak 100

Reagovat
LFC182

tak ceny jsou už trochu nekde jinde taky od 2016...

Reagovat
Busby babes

samozrejme.

Reagovat
pedroLFC

€ ≠ £

Reagovat
smazaný uživatel

úplně marginální rozdíl v tomhle kontextu, kterého se ale rád chytneš, aby si náhodou váš velký Führer nenasral do úst

Reagovat
pedroLFC

a čím by si měl nasrat do úst? Tím, že i v případě bonusů bude stát jako Van Dijk?

Reagovat
smazaný uživatel

no to asi těžko, navíc nechápu, jak to s tím souvisí

Reagovat
pedroLFC

Že prostě 85m liber není 100m liber?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk 85 mil. eur

Ňuněz 100 mil. eur

Reagovat
pedroLFC

Moje chyba, myslel jsem, že to bylo 85m liber, každopádně tak jako tak to není 100 mil obchod. Každopádně je to jedno, pokud se prosadí a bude dávat góly, tak ať tolik klidně stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Nunez rozhodne neni Pogba z 2016.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Nunez bude mít větší vliv na Liverpool než měl Pogba na United.

Reagovat
Remt

No ještě aby ne. Pogba neměl totiž žádnej vliv. Jen další retard do týmu, kterýho zajímá víc vlastní účes na hlavě než fotbal a tým.

Reagovat
fenixLFC

samozrejme, tento ma realny potencial byt hviezda. pogba je len tiktok wannabe hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to klidne verim. Ale Pogba byl proste v te dobe uplne jiny level prestupu. Neco na zpusob Haalanda. Ze to nevyslo, takovych uz bylo a jeste bude.

Reagovat
O.Giroud

kazdy sme si uz nasrali do ust

Reagovat
Busby babes

no on ten Pogba taky nestal 100 mega liber.

Reagovat
pedroLFC

fair point

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to se učí skoro na každým školení komunikace, že podobný vyjádření jsou prostě kravina (covid pandemie toho budiž taky důkazem), ale tak na druhou stranu je zase fajn, že Kloppa moc nezajímá, co si o něm myslí někdo jiný a říká to, co si prostě v tu danou chvíli myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, autenticnost on ma. Akorat z to vysel jako fnukna a pokrytec, to je cele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už zmiňuju v tom prvním komentáři, tak je fajn, že si z toho naštěstí nic nedělá.

Fňukna a pokrytec jsem i já nebo ty, to není nic zas tak strašnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja taky nesvolavam snem spanelske inkvizice, jenom se bavim

Reagovat
ACSMan

OT: co říkáte na Babišův projev ve zprávách z votvíráku?

Reagovat
Jacks11

Politický hovna..... směr novinky.cz, idnes atd...tady s tím neotravuj

Reagovat
Salfovic

Šanci na selfie a rozhovor měli jen prověření fanoušci.

Jak asi tak probíhají ty prověrky.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
r.mrazik

nic,nesleduju a lidi,co mu na twitteru delaji dosah me zacinaji srat

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
j_mrazik

Jones (ManUtd) do Bordeaux za 5 mio? To je docela dobrý.

Reagovat
vodka

nesestoupilo Bordeaux náhodou?

Reagovat
Ingimir

nečítal si niečo z minulého roku alebo zo zimy? vtedy sa o niečom takom špekulovalo, ako vodka spomína Bordeaux túto sezónu zostúpilo

Reagovat
j_mrazik

Už jsme podepsali toho Lewandowskiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nebo Slavia?

Reagovat
LFC182

Lewa do slavie, Tecl do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

To by celkem dávalo smysl.

Reagovat
Igner Farnsworth

Moc mu nevěřím, podle mě to nedá v Live

Reagovat
blaugrana

Kužva, ten mal byt nas.

Reagovat
O.Giroud

clanok o Haalandovi je vedla

Reagovat
blaugrana

obaja mali byt nasi

Reagovat
Benfica

Darwin do Barcelony nechcel, tym padom by 75+25 na prestup nestacilo.. t musela byt nejaka dobodo asi Darwin-SLB lebo ako pre FCB, MU, Newcastle taka zlava nebola dostupna..

Reagovat
Člen_zlořádu

Stejně jsme ho nechtěli. Lepší je stavět okolo Ronalda a Maguirea.

Reagovat
avicii

Reagovat
Talker

Kdyby ho koupil kdokoliv jiný, tak bych řekl, že to bude provar. Ale Liverpool se zatím na trhu moc nemýlí s Kloppem, tak jsem zvědavý.

Reagovat
krisa

Sice raketa ale skvělá posila. Závidím. A jestli má plat fakt jen kolem 100, tak to čumím

Reagovat
M.Vaza

Live si našlo nového Torrese

Reagovat
kissak

jsem zvědavej za kolik ho pak bouchnou Čukotce

Reagovat
Rezan

uvědom si, že čukotka už neexistuje. Dnes ho můžeš bouchnout jenom ropákům

Reagovat
O.Giroud

A teraz predat hracov, posetrit, nieco zarobit v dalsej sezone a dalsie leto Bellingham.

Reagovat
Bandita_Harry

Bolo by asi fajn priviesť toho Sangareho alebo hráča toho tipu vyzerá byť fyzicky silný, je celkom vysoky, vraj je dobrý dozadu a rád strieľa spoza 16, nato že tie strely čo som videl niesu až také bomby, darí sa mu dávať veľa gólov. K tomu teda ten Ramsay bolo by fajn mať ďalšieho Tsimikasa aj na druhú stranu. Len sa tým zase berie už tak dosť malý priestor pre Gomeza

Reagovat
Remt

ja ted sledoval dost highlightu, takze mam naprosto jasny predstavy o kvalitach jednotlivych hracu, rozumis, a me se moc libi Antony toho bych chtel do tymu.

Reagovat
Remt

BTW: Je nejaka varianta, o ktere se premysli, kdyby Salah nepodepsal?

Reagovat
EL Gringo

Vitaj Tesim sa a zaroven som zvedavy po dlhej dobe na novu kvalitnu klasicku 9vinu v tíme

Reagovat
Rezan

Podle mě bude platnější než Haaland. Haaland bude občas zraněný a dá tak 26-28 zápasů za sezónu, kdežto Nunezovi věřím, že bude konzistentně hrát dobře.

Reagovat
O.Giroud

tak to Haalandovi postaci tak na 25 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem klidný, tohle EF hypování a predikce nikdy nedopadnou, nakonec dá beztak i Lukaku víc gólů než oba dva.

Reagovat
Rezan

však já to tu píšu jen tak ze srandy, aby kdyby to vyšlo

Reagovat
Swarley

Takhle k-rvit trh, to se jen tak nevidi

Reagovat
Bandita_Harry

Ja si myslím že v pohode nás trhnete ešte toto leto

Reagovat
Ligter

nebál bych se

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Nevadi, staci, ze uz jste v tom s nama a nebudou tu ty vase trapne vyhovorky, i kdyz ono se urcite neco najde

Reagovat
Bandita_Harry

Kto chce psa biť palicu si nájde

Reagovat
Busby babes

zaplatil se z Maneho.

Reagovat
Mato178178

z Coutinha

Reagovat
vladis271

kúpia od Juventusu Pogbu za 120 na deadline day.

Reagovat
EZ

trh sa ma k-rvit zasadne s odchovancami

Reagovat
Mass

Benfica ty svoje hráče prodává skvěle.

Reagovat
Allianz_Arena

Pravda, konkrétně na tomhle hráči dost vydělala i Almeria, vlastně šel za dost už i z Uruguaye Podle všeho bude opravdu výborný.

Reagovat
Busby babes

tak Morata taky vzdycky prestoupi za ranec...

Reagovat
Benfica

a to sa ešte niečo objavilo, že BVB chcelo Henriqueho Araúja za 40M ten ak odíde, tak nie teraz a nie len za 40

Reagovat
Luc-Luc

skvele, konecne jsme zase ukazali financni silu a udelali top prestup Nunez bude pod Kloppem bestie a s Moem si to rozdaji o krale strelcu Haland pak bude tesne v zavesu vinou castych zraneni

Reagovat
Sm0ker

No snad si v útoku nebudou překážet, alespon ten Diaz je týmový hráč.

Reagovat
r.mrazik

A co teprve Trpis, ten by z něj udělal dělo

Reagovat
EZ

shorturl.at/lKL09

Reagovat
EZ
Reagovat
Busby babes

tak u Poolu se tomu rika ukazovat financni silu... to se bude hodit.

Reagovat
Swarley

nestacim se divit, jak se v case z jejich strany ten pristup k takovym prestupum meni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LyEX

Tento LucLuc kokotko ma vždy dokáže pobaviť, miestny šašek Liverpoolu a asi s 3 ďalšími najväčšií Kloppofajćiari, "financni silu". Odíde Mané, Salah a si hodí typek šípku z 8. poschodia, svet v troskách.

Reagovat
castelL

že zrovna ty tu vypisuješ, miestny šašo

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ritchie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
castelL

netvrdil by som finančnú silu.. ráta sa s odchodom minimálne Maného čo by malo priniesť minimálne 40m a u Liverpoolu nikdy nie sú tie prestupy od nástupu nových majiteľov bez nejakej návratky v podobe predaja iných hráčov

Reagovat
Dron

Neasi, ale butthurt mufani budou neustále vyplakávat.

Reagovat
Front hell

Ale nakonec to bude Haland,kdo se bude radovat z mistrovského titulu

Reagovat
Miguel19
Reagovat
masina_LFC

desivé video ale upokojujem sa tým, že také vieš spraviť za sezónu každému útočníkovi

Reagovat
Miguel19

Jo to je jasný

Reagovat
Hollo

Druhy Andy Carrol :D

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ranoth

troska naspeedovany Carrol ale

Reagovat
pesky passer-by

Jednu Darwinovu cenu pre Pool poprosim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele