Benedetto se stěhuje do Evropy, bude hrát za Marseille

05.08.2019, 17:10
Aktuality
Marseille oficiálně posílil Darío Benedetto. Devětadvacetiletý útočník se do Evropy vydává z Bocy Juniors, která obdrží 14 milionů eur, samotný hráč podepsal čtyřletou smlouvu...

Pětinásobný reprezentant Argentiny má za sebou bohatou kariéru, ta se však kompletně odehrávala mimo Evropu. Benedetto působil hlavně ve své domovině a potom v Mexiku.

Argentinský útočník je odchovancem Arsenalu Fútbol Club, odkud se po letech věrných služeb vydal do Mexika, kde vyjma Clubu Tijuana nastupoval také za Club América.

Před třemi lety se Benedetto do Argentiny vrátil, když přestoupil do Bocy Juniors. Zde před vážným zraněním kolena naplno ukázal svůj potenciál a během sezóny 2016/17 vstřelil jednadvacet ligových branek. Další se nyní bude snažit přidat v Marseille, která za něho může s bonusy zaplatit až 16 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kluci z Francúzska hrávajú FM len tak ďalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, snáď nie príprava na odchod Thauvina...

Reagovat
FC Porto FC

Znám z fifi

Reagovat
Raylan

Neasi u mě vždycky přestoupí do nějakýho Top týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad z Fify, ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

snad z FIFA ne?

Reagovat
REPLIKATOR

29 let

poprvé v Evropě

po vážném zranění kolena...

no uvidíme

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt toho zranění kolena, už je v Evropě dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědavý. Posledního půl roku se mu moc nedařilo, ale předtím hrál za Bocu výborně, např. v sezóně 2016/17 během 25 ligových zápasů vstřelil 21 branek a na dalších 3 se podílel asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

nechiti sa,naviše aj keby hej tak 29 rokov perespektiva žiadna

Reagovat
twelwer

Uz dlho zijes v tom anglicku ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele