Benayoun si vážně poranil achilovku a půl roku si nezahraje

13.10.2010, 22:07
Aktuality
Londýnské Chelsea by se sice v nejbližších dnech měl vrátit Frank Lampard, přesto k zúžení marodky nedojde. Na seznam zraněných totiž přibylo jméno Yossiho Benayouna, který si poranil achillovku a půl roku si nezahraje. V pondělí ho čeká operace.

Délku absence potvrdil klub na svém webu. "Izraelský reprezentant Benayoun se do Londýna vrátil minulý týden a nyní bude přibližně na šest měsíců vyřazen ze hry," uvádí oficiální vyjádření Chelsea.

Rentgenové vyšetření odhalilo v Benayunově šlaše trhlinu. Záložník proto nezasáhl do kvalifikačních bojů proti Řecku ani Chorvatsku. "Přijel jsem na sraz a doufal jsem, že týmu pomůžu. Tohle ale není lehké zranění," řekl dříve Benayoun.

Bývalý středopolař Liverpoolu nebo West Hamu tak vynechá většinu ze zbývající části probíhající sezony. Je proto možné, že vedení bude v lednovém přestupovém termínu uvažovat o jeho náhradě.

Třicetiletá letní posila londýnského klubu z Liverpoolu nehrála soutěžní utkání od 22. září. Tehdy si Benayoun poranil při zápasu Ligového poháru proti Newcastlu lýtkový sval, lékaři ale později odhalili vážnější zranění.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com, čtk

Komentáře (89)

Přidat komentář
mesyas

aha skvělá to koupě zlatý JOE COLE

Reagovat
mike.84

proč hráče odsuzuješ na základě toho že je zraněnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky byl náchylnej na zranění...

Reagovat
herbage

Ten dres Chelsea mu nesluší

Reagovat
mike.84

zato almunia nosí ten správnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VojtovaChelsea

McEchran

Reagovat
herbage

Vždyť to jméno ani neumíš správně napsat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
VojtovaChelsea

McEachran....toe jedno,chcu ho tam vidět !

Reagovat
REPLIKATOR

achillovka nebo achilovka?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej dotaz

recky achiLLeus, cesky achiLLe(u)s, psal bych to tedy se dvema. ale rekl bych, ze tady budou obe dve moznosti spravne

Reagovat
terry

Hm, nepříjemný, asi se častějc na hřišti ukáží mladší, tak snad nezklamou!

Reagovat
Biozdenda

skoda jeden z, pro me, sympatickych hracu, kteri umi predvest velice pekne kousky..

Reagovat
Liquid

Ikdyž ho mám celkem v oblibě, souhlasím s uživatelem "Mickaël Essien", že na tým jako Chelsea nemá. Měl zůstat "u mě v přáteleném" West Hamu a do Liverpoolu vůbec nechodit.

Reagovat
madridcan

Najhoršia jedenástka z utorňajších zápasov kvalifikácie podľa goal.com:

Josep Antonio Gómes (Andorra) - Danny Collins (Wales), Mikael Lustig (Švéd.), Gerard Piqué (Šp.), Steven Whittaker (Škót.) - Aleksej Popov (Kaz.), Gareth Barry (Angl.), Rene Peters (Lux.) - Robbie Keane (Ír.), Sergej Chizničenko (Kaz.), Wayne Rooney (Angl.)

Reagovat
mike.84

ty si tež viktor sergejevič stokurev... golman andorry toho určitě vychytá hodně za svou neprostupnou andorskou obranou... andořani jsou vubec rádi že si mužou čutnout fotbálek ve kterem o něco jde... mrkni se po jiných výsledcích (napověda 4-4)

Reagovat
madridcan

uz si?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ten Gomes musí být nadšenej... Je ve společnosti Rooneyho, Barryho, Piqueho... Kdy bude opět na jejich úrovni?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vraťte Premier League na Nova Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to mě taky hodně štve, ale na internetu si můžu vybrat jakejkoliv zápas.Nova Sport dávala každej rok míň přenosů a komentář taky nebyl nějak extra.

Reagovat
mike.84

blbost. počet zápasů se nesnižoval... komentář je tak ve středu. radotinského je nuda poslouchat ale fotbalu rozumí, stejně tak kaizer ale jeho hlas je o třídu otravnější. největší kokot je ten debil ve studiu ted nevím jak se jmenuje, co většinou mele s hostem. slovenští komentatoři jsou na NS lepší + hrdlička to přijatelně prožívá a nejlepší je ottawa. tzn maj tam dobré a maj tam špatné. zatímco třeba sport 1 má jenom asi 3 fotbal.komentatory z nichž 2 jsou imbecilní debilové kteří tomu nerozumí a třetí je tak na 20 % (štěrba) který má naprosto odporný hlas (huhňavý, často nesrozumitelný a vubec divaka ničím nezaujme). a kdysi na Nově extra hvězdy jako tytlmozart, prumblíček a mendele to bylo něco... takže na NS si nestěžuj protože to je to nejlepší co české TV nabízej... ani čt 2 nemá lepší komentatoty když vyjmu bosáka a když svěcený skončil...

Reagovat
Biozdenda

I disagree, Capek je pro me frajer, fotbalu rozumi a poslouchat ho neni nuda, naopak. Bosak je pak u nas, a to se asi shodneme, komentatorsky Mount Everest. Na novasport jednak mluvi frazove a obcas to kvuli tomu vypada, jako by ani nesledovali ten samy fotbal. Navic ta jejich naucena intonace GOOOOoooool je krajne debilni.. Ani cesky moc neumi - napr stupnujou nestupnovatelna pridavna jmena jako kardinalnejsi (!) apod (ze to hlupaci pouzivaji, neznamena, ze je to spravne a komentator by to urcite mel vedet) a jeste k tomu ti novejsi komentatori maji strasne stupidni hlasy a poslouchat je hodinu a pul uz se parkrat ukazalo nad moje sily, tak jsem sledoval fotbal radsi na STV nebo na DSF.. Neco podobneho jsou ale i komentatori na CT (krome dvou vyse jmenovanych frajeru).

Reagovat
mike.84

tak samozřejmě, ja neříkam že na NS jsou mega komentatoři, ja jen řikam že podle mě na NS jsou nejlepší komentaoři u nás. samo že mě taky sere jak říkají špatně ty jmena třeba "nahrál frankovi lampardovi" .. čapek ? čapek děla spoustu chyb, až příliš se opakuje . jedno slovo řekne na začatku přenosu a pak ho 77x použije v zapase to jsem si u něj všiml aspon 3x. ostatní co komentují (zejmena na čt4) vubec fotbal neznají, neznají jmena hračů a během fotbalu komentují samotný pruběh tak možna celkem 4 minuty, zbytek porbírají zazemí stadiuonu, kulturní zvyky v zemi, politickou situaci v zemi apod apod apod.. samozřejmě DSF a vubec němečtí komentatoři to je uplně o něčem jinem ikdyž jim z 99% nerozumím co mluví, tak jde sylšet prostě to tempo, zaujetí pro hru. což tady není. v tom je u nas nejlepší otava a hrdlička. ale každý ma sveho oblíbence a každemu se asi libi jiný styl. jo a s tím nucený řvaním gooool taky souhlasím to je ultramagorismus no.

Reagovat
smazaný uživatel

komentatorsky Mount Everest??? bejvavalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tyto případy mám internet ... stačí umět hledat

Reagovat
mike.84

ale jasně, ale řekni mi co je pohodlnější - šaškovat za stolem a monitoru (notasu) nebo si fajně poležet u big ass screen lcd ... to není o tom že hledat, to je o tom si ten fotbal vychutnat. a co se týče kvality obrazu taky není buhvíjak mega

Reagovat
k0udy

Toto sem mu nepřál, ale myslím že více chyběl/bude chybět Izraeli než Chelsea Ale díky že ste ho od nás koupili a k nám přišel 5x lepší a zadarmo Joe Cole

Reagovat
M0rb1D4S

Vidíš. A i s 5x lepším Joe Colem hrajete o sestup

Reagovat
k0udy

Cristianko , musíš počkat 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho co viem tak sa jedná v benayounovom prípade tiez o zranenie ktorym si presiel beckham - achilles tendon ruptury ...

a ako sa vyjadril Beckham, aj on pomaly prestaval verit ze sa este niekde vrati na travniky....

co sa tyka benayouna, toto zranenie mu zabrani vratit sa spet na travniky do povodnej atletickej vykonnosti - rychlost a agilita ktoru mal kym sa nezranil...... takze nech sa rychlo uci kopat standardky po zraneni, alebo nech si vypyta rady od maldiniho ako to uhrat pozicne... inak to prenho v PL moze znamenat koniec... neviem nakolko sa v poslednej dobe presadzoval vdaka svojej rychlosti a agilnosti, ale je mi jasne ze po zraneni to bude proste "pomalší" hráč....

drzim mu teda palce, ale toto zranenie devastuje kazdorocne nejednu karieru sportovca, takze nic prijemne a pozitivne do buducna

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v zimě Roman půjde do supermarketu pro hráče?

Reagovat
mike.84

ancelotti je hodně konzervativní, proto si nemyslím že v zimě koupí víc než 1 hráče. i ten jeden hráč možná ani nepřijde - mě by to nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud se to nebude moc zlepšovat, tak se ten hráč nejspíš koupí, spoléhat se na mladíka by bylo docela nerozvážné. Teoreticky by tam mohl nastupovat Jura (v případě zranění některého z hráčů), ale máme více či méně úzký kádr, takže hráč by byl zapotřebí. Jen to musí být odchovanec...

Reagovat
mike.84

no uzkej kadr máme to je jasné. no počkej myslíš homegrown tzn 3 roky v englandu. takže jednoznačně krancjar no osobně bych tipnul (a přál to) taky žirkovovi. ted je ještě moc brzo ráno abych přemítal jaky podhroták nebo nějaky ofenz založník je k mání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři roky do svých jednadvaceti let...A pokud by byl Jura jako náhradník, tak by to byl docela maras, protože by pak byl druhou volbou na tři pozice.

Reagovat
mike.84

ja vím jak zní to kriteruim neboj :) 3 roky do 18 nebo 36 měsiců. ale nevím zda mají z čeho vybírat z tohodle filtru. proto si právě myslím že nikdo nepřijde a bude se tam strkat (bohužel) kalou nebo sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

ne do 18, ale do 21

Reagovat
Chazy

Vážně super nákup .. Stejně jsou jeho výkony dlouhodobě namíle vzdáleny tomu, co kdysi předváděl ve WHU. Z toho poslední roky těží, přitom se mu už vůbec nedaří napodobit, jak hrál předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on k nám nepřišel do základu, ale jako náhradník při zranění a na to je dobrý dost...

Reagovat
Chazy

Nepochybně. Ale vzhledem k tomu, že CFC oplývá velkolepou akademií a řádkou talentů hodných šance ve velkoklubu, tak by bylo asi vhodnější s někým z nich počítat na lavičku, než brát 30letýho hráče za 6 mega. Pokud máš pravdu v tom, že se pokusí Roman získat někoho novýho v zimě, tak se opravdu potvrdí, že Terry bude dlouhodobě jedinej mladíček, kterej dostal v CFC šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj to s tou velkolepou akademií, jo Pokud by třeba MCEachran nastupoval třeba pravidelněji na té pozici, jako střídající hráč nebo v FA Cupu a ukazoval, že na to má, pak nebude potřeba nikoho v zimě kupovat. Pokud by ale ukazoval, že ještě potřebuje čas na zlepšení, pak ten hráč bude potřeba, vzhledem k tomu, že Chelsea bude bojovat na třech frontách...

Reagovat
Chazy

Rozhodně bych mu to přál. Ale je potřeba aby na to měl Ancelotti odvahu. Umět dát příležitost mladíčkovi ve správnou chvíli, aby si s tím poradil a neshodil se, to chce hodně citu. Wenger v tom třeba nechybuje, Benitez naopak chyboval snad vždycky, když zkoušel Spearingy atp ... Ale opravdu nevěřím tomu, že by se CFC tou cestou vydala a spíš ani šanci nedostane. Ale rád budu příjemně překvapenej, třeba mi pak bude CFC sympatičtější.

Reagovat
mike.84

přesně tak, jde o odvahu kouče..

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mě se líbil i v Liverpoolu a když nastoupil za CFC, tak taky nezklamal. A protože Lampard byl více než měsíc off, tak prostě musela být kvalitní náhrada. McEachran dostane šanci i s Benayounem a pokud ne, tak pochybuju, že by jí dostal více, než když tam je. Tady jde o důvěru mladým a to se v CFC nepěstuje.

Reagovat
Chazy

Neříkám, že hrával špatně, ale pamatuju si ho daleko kvalitnějšího. A vzhledem k věku ta cena neodpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, náhradník za 5mil, který odevzdává kvalitní výkony mi na poměry CFC přijde vcelku dobrý. Snad to bude za 2 roky lepší a roli 1. náhradníků (či lépe hráčů v základu) budou plnit Kakuta a spol. Lepší než Sheva a spol

Reagovat
Chazy

Zatím to vypadá, že je to hráč na marodku .. Pokud blokuje nějaký mladíčky, tak je zbytečnej. Ale víme jak je to s talentama CFC. Každopádně podle mě mohli pořídit líp. Stačilo dát něco navíc a koupit si Nzogbiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je hráč, který by stál víc, blokoval mladíkům lavičku a navíc by se mu brzdila kariera. Mě se líbí Benayoun, nikdy nevíš, kdo bude zraněnej, navíc aspon mají mladíci více šancí a prostoru díky těm zraněním.

Reagovat
Chazy

To je fuk, hlavně že by vypad ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je vcelku jasný, že jsi chtěl rejžovat pro Wigan, ale že se ti až tak zažral pod kůži... Kdepak, Yossi ej sympaták a nejlepší možná varianta za Joeyho Drogba 2 není potřeba, leda by podávat stejné výkony jako první model

Reagovat
Chazy

Wigan boss Martinez accepts Cleverley will return to Man Utd

Už to vypadá jasně. Ten teda ve Wiganu udělal fakt díru do světa. Už aby se pral o místo v áčku MU.

Reagovat
vodka

neni dokonce v nominaci na newcastle? navíc byl zraněný tušim, takže moc hrát ani nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

táto veta sa mi páči “It’s only a matter of time before Tom is playing at the very top level with United. It’s not if, but when.”

Reagovat
Chazy

Neber vážně, Martinez je mistr hledání pozitiv a mazání medu kolem huby ..

Reagovat
kiwwi

to je pravda ale v tomto pripade by to mohla byt pravda...pozeral som nejake zapasy England U21 a v kazdom zapase patril k tahunom, bolo ho plne ihrisko, zahraval vsetky standardky (a v 90% pripadoch to bolo great ball in) a teraz ked je zraneny LAV tak ma skvelu sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý hráč mě se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspon, že se vrací Lampard... Na lavičce je Ramires, Zhirkov a McEachran s Kakutou, takže pokud nepřijde další dlouhodobé zranění hráče ze středu pole, nikdo přicházet nemusí a podle mého ani nebude. Tím by se odepsal Benayoun.

Ne, takhle je to v klidu, za rozhodnutého stavu může nastupovat jeden z mladíků a za stavu, kdy je potřeba máknout, tak nepůjde dolů Lampard, ale jiný hráč (Mikel?). Mě to vychází celkem pohodově...

Reagovat
mike.84

jo jenže ramires zatím nemá potřebné kvality aby dokázal stačit na zápasy kde třeba budeme prohravat o 2 goly. to že dá jednu geniální uličku ještě neskrývá fakt že někdy zbytečně ztrácí balony a někdy zbytečně dává balony dozadu. josh je stále mladík a bude využívanej do pohárů a pravě jak říkaš do rozhodnutých zápasů tzn není využitelný pro kritické chvíle. žirkov je jediný ale je nerozehraný nebo není rozehraný na max ale ja osobně mu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil jsi myšlenku.

Na lavičce Ramires, Zhirkov, McEachran,Kakuta --> při krátkodobém zranění není potřeba další hráč.

Za rozhodnutého stavu -->McEachran, Kakuta

Za stavu, kdy je potřeba rozhodnout jsem bral logicky, že Mikel-->Kalou, Sturridge. Protože tak to Ancelottiho chodí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mike.84

ale jo pochopil, neměj péči

ted to samozřejmě šlape až na pár výkyvů nebo některých špatných chvil v daném zápase. já jshovi přeju aby byl skvělý aby dostával šance, všechno ale zatím jej neberu jako plnohodnotného hráče který může naskočit do ligového zápasu na víc než 5-10 minut za rozhodnuteho stavu. vím jak to myslíš že lavička je dostatečně silná a zakad je dostatečně rozehranej a silnej. já jen že kalou není dobrej žolík a už vubec ne hrač do zakladu, to same sturridge. osobně bych byl pro nákup ale pouze jednoho hráče. jestli do zakaldu nebo na lavku, to nevim páč je zbytečne tu něco mlet když ancelloti to ma v hlavě a v systemu 442 diamant máme hračů odst. jestli kvalitních to ukáže až květen

Reagovat
kiwwi

v poslednom zapase zahral Ramires paradny zapas, robil klucove tacklingy a daval vyborne prihravky...myslim si ze by mal dostat viac priestoru pretoze na to rozhodne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Těch hráčů je dost a jeho konkurencí je Mikel, který je konečně na úrovni, na jaké má být a Essien...

Reagovat
kiwwi

Ramires je imho vyssie ako Mikel...jasne ze zaklad bude Lamps + Essien ale hned ako prva nahrada by mal byt Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se shodneme na prvním náhradníkovi, který má dostávat šance a sem tam v základu místo Mikela...

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění mu nepřeju, ale jsem strašně rád, že ho zase nějakou dobu v dresu CFC neuvidím

Reagovat
cristiano.K.

na těch 20-30 minut tam klidně může chodit někdo mladší a perspektivnější

Reagovat
cristiano.K.

08:49 Boruc v hledáčku Arsenalu

Brankář Artur Boruc v létě přestoupil do Fiorentiny, už brzy by však mohl znovu měnit dres. U fialek pouze sedí na lavičce a Arsenal údajně uvažuje, že za něho nabídne pět milionů eur.

další komik do řad komiků v brankářském dresu Arsenalu

Reagovat
kiwwi

doprial by som im ho

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ted koukám, že zranění jsou všichni 3 stopeři. Takže to vypadá prozměnu na 3 RB v základu a složení obrany Bosingwa-Ivanovič-Ferreira-Cashley...

Reagovat
kiwwi

to by mohlo byt celkom priechodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelottiho zvyk je přestřílet soupeře, takže se aspon nebudeme nudit.

Reagovat
smazaný uživatel

máme Petra

Reagovat
smazaný uživatel

shit...Teda počkej, jak tři stopeři? Dva jenom, ne? Braňo je primárně také stoper Ale na tohle se netěším, to fakt ne Btw., Bos už je zdravý a připravený na odehrání celého zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si jistý, jestli je připravený na 100%, ale prezentovalo se, že po repre pauze by měl už pomaličku nastupovat. Takže to asi pozvolné nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

a koho jsi myslel tím třetím stoperem? Kdyžtak tam naskočí Ess

Reagovat
smazaný uživatel

Terry, Bruma, Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 3 stopeři za 3RB vyznělo lépe...

Reagovat
j_mrazik

Náhradník, který přišel, aby hrál v případě zranění, je zraněný. Pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

docela príma štace... kvalitu má a je smutný, že se mu to stalo teď.. ale McEachran...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hleb je fakt idiot

“I’m not quite happy with the level of the team, but such things do happen. It’s just life. I did tell the papers that Birmingham is not exactly Barcelona or Arsenal. The Birmingham style is not the kind of game I dreamed about. It is good that now I have a lot of time on the pitch, but I want to play football of a different kind.”

Alexander Hleb wasn’t happy at Arsenal. He wasn’t happy at Barcelona. Now he’s not happy at Birmingham.

Reagovat
herbage

V Arsenalu byl šťastný, jen potřeboval výmluvu, aby mohl zdrhnout do Barcelony. V Birminghamu ale šťastný být nemůže, vždyť kdo by v týmu kopyt, řezníků a betonářů byl rád, že? Je tam jen na hostovačce, tak si podobné řeči může dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ale jeho vyjadreni jsou strasne smesna, nemuzu si pomoct I homelesovi by doslo, ze pokud chce hrat fotbal, nema chodit do BCFC

Reagovat
herbage

Já spíš nechápu, co si od jeho angažmá sliboval Birmingham. Ať daj radši na hrot Žigiče a hrajou systém "vše na věž"

Reagovat
Chazy

Birmingham na tom hostování prodělat nemoh :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele