Benayoun si počká, o jeho budoucnosti rozhodne Allardyce

13.12.2012, 21:06
Aktuality
Yossi Benayoun si bude muset počkat na to, zde se stane kmenovým hráčem West Hamu United. Izraelský záložník letos v Upton Parku hostuje z Chelsea a i vinou zdravotních problémů nastoupil jenom k šesti zápasům. Sám se přestupu nebrání, rozhodující slovo ovšem bude mít manažer Sam Allardyce...

Big Sam s rozhodnutím o budoucnosti někdejšího hráče Santanderu, Arsenalu nebo Liverpoolu nemusí spěchat, čas má až do konce ledna.

"Nemůžeme jednat o žádných přestupech do té doby, dokud nám manažer nepředloží seznam hráčů, které by chtěl v zimě získat. Po této stránce pak pravidelně děláme maximum," prohlásil jeden nejmenovaný člen vedení Hammers.

"Jsme si velmi dobře vědomi toho, že Yossi je v našem klubu velmi populární a je na Samovi, zda zůstane. Pokud se rozhodne pro jeho setrvání, uděláme vše pro to, aby byla celá situace vyřešena hodně rychle," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (551)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele