Belotti si poranil stehenní sval, znovu hrát bude nejdříve v únoru

30.11.2021, 21:27
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)
Andrea Belotti dal v letošní sezoně zatím jenom dvě branky a z tohoto čísla se jen tak nepohne. Jeho Turín o víkendu nestačil na AS Řím a prohrál 0:1, útočník si navíc poranil stehenní sval a jedná se o hodně vážný problém, s nímž bude spojena několikaměsíční pauza.

Belotti se začátkem nového týdne podrobil vyšetření a to nepřineslo dobré zprávy, italský reprezentant si podle nich nekopne minimálně dva měsíce.

Sedmadvacetiletý fotbalista v probíhajícím ligovém ročníku není na marodce poprvé. Na přelomu srpna a září si poranil holeň a vynechal pět utkání Serie A, i proto zatím letos zaznamenal jenom dvě trefy.

Belotti v tuto chvíli bude mít dostatek času na přemýšlení o další budoucnosti. V Turíně má kontrakt jen do konce sezony a nový zatím nepodepsal, situaci okolo něho monitoruje několik nápadníků v čele s AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
pistacik11

Berte ho do juve namiesto Moratu jeho alebo Scamaccu

Reagovat
Largo

Hodí se mi do AC, teoreticky k nám místo Mayorala. Ale to je spíš zbožný přání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele