Belotti dal stý gól v Serii A, o budoucnosti se teprve rozhodne

31.10.2021, 13:50
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)
Hned dva důvody k oslavě měl včera večer Andrea Belotti. Jeho Turín vyhrál nad Sampdorií nakonec jasně 3:0 a italský útočník v nastavení pečetil výsledek, jednalo se přitom o jeho jubilejní stý zásah v Serii A. Po závěrečném hvizdu se nevyhnul ani otázce na téma své další budoucnosti...

Belotti měl problémy s kotníkem a na trávník se dostal až v průběhu druhého poločasu. Po jubilejní trefě sahal již dříve, radost mu ale nejprve překazila branková konstrukce.

"Je to pro mě pocta, dal jsem stý gól a připojil se k elitní společnosti plné velkých šampionů," radoval se Belotti.

"Neměli jsme připravený žádný speciální dres, nijak zvlášť jsme ten moment nevyhlíželi. Já sám se snažím vydat ze sebe všechno v každém zápase, přesně to ve fotbale musíte dělat. A rád bych také napravil poslední dvě sezony, v těch jsme nenaplnili očekávání. Kvůli fanouškům chceme odehrát skvělou sezonu," pokračoval.

Belotti v minulosti hrával za Palermo, do Turína přišel v srpnu 2015 a před Vánocemi oslaví 28. narozeniny. S postupem času se bude čím dál častěji spekulovat o jeho budoucnosti, kontrakt mu totiž běží jen do konce června a zájem o něho má několik předních italských týmů.

"V Turíne hraji sedmým rokem a jsem ve věku, který znamená jistou křižovatku v životě fotbalisty. V průběhu následujících měsíců učiním několik důležitých rozhodnutí. Trenérovi Jurićovi jsem od začátku říkal, že letos chci zůstat a to platí," vyjádřil se na téma své další budoucnosti.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
Ranoth

nato ze hra za priemerny tim tak to je fakt pekne cislo

Reagovat
oli9

Očekávám odchod do Juve

Reagovat
pistacik11

Aj ja, horší ako Morata byť nemôže

Reagovat
Beči

Však vždycky, když u vás hrál, tak měl čísla velice dobrá, co proti němu furt máte? I když, je fakt, že když fanoušci dokáží hejtovat a vyštvat Ronalda, tak Morata je jen slabý odvar

Reagovat
berliner

Pravda,naprosty souhlas s vami i kdyz Juventusu vubec nefandim a nevim jaky ma Morata v letosni sezone cisla tak mi taky pride ze v Juventusu mel dobre statistiky v minulosti

Reagovat
pajka-juve

Je to palič. Ale to by mně zase tak nevadilo. Spíš mi přijde, že se snaží jen když nemá jistotu setrvání a vyhecuje se jenom na velký zápasy. Další věc je, že kdyby mělo Juve 8 ofsajdu tak minimálně 6 bude jeho. Jinak ten hejt je i za mně někdy moc.

Reagovat
berliner

Reagovat
berliner

Do Juventusu? Jen to ne spis at zkusi stesti v zahranici Juventus bych mu neodpustil

Reagovat
RKBoy

Inter alebo Juve.

Reagovat
Largo

Tipuju AC, i kdyz bych si ho pral k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nechces hrát cel my život za podprůměrný klub když máš na Real !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nemyslím si, že by tam pasoval

Reagovat
Lech

Zalezi ktery Real

Reagovat
Zark

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele