Bellarabi je po kolapsu v pořádku a už začal s tréninkem

31.07.2018, 12:54
Aktuality
Letošní vysoké teploty si vybírají svou daň a na vlastní kůži to před několika dny pocítil Karim Bellarabi. Křídelník Bayeru Leverkusen zkolaboval během přátelského utkání s Wuppertalerem a rychle byl převezen do nemocnice, naštěstí se nejednalo o nic vážného a fotbalista už trénuje...

Duel s Wuppertalerem se hrál před týdnem a Bellarabi z něho odehrál prvních pětačtyřicet minut, než byl vystřídán. Na lavičce následně zkolaboval a plně při vědomí byl až po půlhodině. Tou dobou už byl v nemocnici, kde strávil jeden den.

"Úplně dobře mi nebylo celý den, ale to je během přípravy normální. Dní, během nichž cítíte slabost, je spousta. Vím jenom to, že jsem v průběhu poločasové přestávky ztratil sílu, jinak ovšem bylo vše v pořádku. Nebyly žádné signály, že k něčemu takovému může dojít, vody jsem vypil dost. A pak jsem zkolaboval. Nebyl jsem při vědomí třicet minut, k sobě jsem přišel až v nemocnici," popisuje Bellarabi týden staré dění.

Bellarabi si v nemocnici poležel jeden den, poté byl propuštěn do domácího ošetřování a nyní už trénuje individuálně. O víkendu by se pak mohl znovu vrátit do sestavy.

"Ve čtvrtek bude trénovat naplno s týmem a pokud bude vše v pořádku, v neděli bude moci hrát," sdělil trenér Heiko Herrlich.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Neuminho92

Reagovat
alien17

Reagovat
Rudnevs

Teraz som bol pár dní mimo, tak pozerám, čo sa za tú dobu dialo...

Mrzí ma, že som si nechel újsť zápas Lauternu proti Sechzig. Návšteva bola cez 40 000, nepamätám si to presne, ale toľko snáď minulú sezónu na 2. BL nebolo ani raz... Vraj je to tretia najvyššia návšteva v histórii 3. Ligy. Návštevnosť celého kola dokopy bol dokonca úplný rekord 3. Ligy. Je vidno, že príchodom tradičných klubov tá liga podľa očakávania naberá na popularite. Ďalším z ukazovateľov je ten, že Sport1 bude vysielať reláciu 3. Liga Pur, bude to bohužiaľ chodiť v pondelok neskoro večer. K zápasu nemám moc čo povedať, keďže som ho nevidel, ale je fajn, že FCK vyhralo.

Vyzerá to tak, že Höwedes nakoniec pôjde do Ruska... Keď už to v Schalke nešlo, tak si mohol aspoň vybrať nejaku sympatickejšiu destináciu. Podľa mňa tam bude takého sympaťáka škoda. Meyer asi pôjde do Crystal Palace, keďže mal dobrú sezónu a stále má len 22, tak by som čakal lepšie pôsobisko, ale jemu i pánovi Wittmannovi toto celkom prajem.

Do Borussie má prísť Witsel... Osobne z toho nemám dobrý pocit, celkovo mi príde, že Dortmund v poslednej dobe tie prestupy robí tak nejak nekoncepčne. Ale kto vie, trebárs vybudujú správnu tímovú chémiu a prekvapia, ale zatiaľ mám z tých ich prestupov skôr také zmiešané pocity.

A ešte jedna výborná správa na záver - Ralf Minge sa vracia späť do práce...

Reagovat
andrew96

Meyer Dobře mu tak.

Witsela fakt nechci a vůbec nechápu, proč ho vedení chce. Pochopím to, pokud skutečně odejde Weigl a k němu ještě Rode nebo Sahin, ale i tak...rád bych viděl víc šancí pro Larsena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Byl jsi v Alianz Aréně, někdy?

Reagovat
Rudnevs

Bol, asi pred štyrmi rokmi... Prečo?

Reagovat
Kixi Syhimour

http://www.eurofotbal.cz/clanky/lewandowski-z-bayernu-neodejde-reaguje-na-spekulace-kouc-kovac-405054/#forum

Tam někde, týpek shání pomoc, tak jsem si mysli, že ty jako odborník na BL, bys veděl

Reagovat
Rudnevs

Je tam parkovacia budova P+R, kde sa dá zaparkovať, akurát to neni hneď pri AA, čiže k štadiónu treba dojsť pešo... Erlebniswelt som tiež nevidel, ale určite tam pred zápasom nebude nuda, trebárs i ten ich Megastore stojí za to.

A prihodím k dobru ešte jednu zaujímavosť - toto bude prvý zápas na vynovenej AA v klubových farbách...

https://www.faszination-fankurve.de/index.php?head=Wie-FC-Bayern-Fans-ihr-Stadion-verschoenert-haben&folder=sites&site=news_detail&news_id=18546

Reagovat
Seydou Doumbia

Witsel je kvalitní hráč záleží ale na tom jak zapadne do hry BVB. Může týmu ale hodně pomoci. Meyera bych taky čekal v lepším klubu, ale ono skoro v každém týmu PL je minimálně jeden hráč u kterého si řekneš co tam vlastně dělá že má na více.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vlastne nebyl na MS?

Reagovat
salm0n

29 zápasů / 2 góly, nejistý základ... co by tam dělal, maskota?

Reagovat
Werkrider

Jeho rozvinutý zmysel pre zmatočné zakončenie miesto finálnej prihrávky mu oddialil možnosť reprezentovať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele