BELLAMY: ZTRATIL JSEM KONTROLU

02.03.2007, 12:48
Aktuality
Craig Bellamy si před několika dny uřízl pořádnou ostudu. Během soustředění před úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů proti Barceloně napadl spoluhráče Johna Arneho Riiseho, za což musel zaplatit tučnou pokutu. Necelé dva týdny po tomto incidentu velšský reprezentant prozradil, jak se to všechno seběhlo...

"Začalo to, když jsme zpívali v karaoke show. Jenom jsem zpíval jednu písničku, byla to Red, Red Wine od UB40, a to proto, že Jerzy Dudek červené víno pil. Bylo to hloupé. Chlapci chtěli Riiseho jako dalšího, protože nebyl na dřívější večeři a já se ho snažil zvednout," popisuje incident Bellamy.

"Neobtěžovalo mě, jestli chtěl zpívat nebo ne, tak jsem si sednul zpátky, ale on mým snažením nebyl příliš nadšený a také mi to dal vědět. Situace se uklidnila, ale když jsem se Steven Finnanem šel zpátky na pokoj, na několik vteřin jsem ztratil kontrolu. Šel jsem, napadl jsem "Zrzka" a řekl mu ´už mi tohle před spoluhráči nedělej´. A tak to bylo, nechtěl jsem to řešit před někým jiným," pokračuje letní posila Liverpoolu z Blackburnu.

Jenomže tato aféra vyplavala hodně rychle na povrch a manažer Rafael Benitez tvrdě trestal. Padlo celkem patnáct pokut a tu nejvyšší dostal právě Bellamy, který je chudší o 80 tisíc liber.

Fotbalisté Liverpoolu byli při onom incidentu v portugalském městě Algarve, kde měli soustředění před blížícím se utkáním Ligy mistrů proti Barceloně. V základní sestavě pak dostali příležitost oba "kohouti" a paradoxně to byli právě oni, kteří svému týmu zajistili výhru. Bellamy krátce před koncem první půle srovnal na 1:1 a po změně stran pak Riise stanovil na konečných 2:1 pro Reds.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

stane se

Reagovat
HOST*Expert

ale asi jen Bellamymu

Reagovat
smazaný uživatel

no..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze potom vyhrali

Reagovat
twerp

jj, máš recht kučíku!

Reagovat
antimadrista

Debil

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy je mistr nevim co proti němu máte, to se může stát každýmu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele