Belgie má nového trenéra

29.06.2002, 19:38
Aktuality
Novým trenérem belgického národního týmu se stal dosavadní kouč Anderlechtu, osmapadesátiletý Aime Athuenis. „Své funkce se chopí hned jak se dohodnou podmínky smlouvy, tedy za několik týdnů,“ řekl mluvčí belgického svazu Nicolas Cornu.

Athuenis nahradí Roberta Waseige, který se už před měsícem rozhodl, že svou smlouvu, která končí po mistrovství, neprodlouží. 62-letý Waseige se rozhodl trénovat prvoligový klub Standard Liege, kde s fotbalem začínal.

Aime Athuenis, který do Anderlechtu přišel poté, co v roce 1999 vyhrál titul s Genkem, dostal přednost před bývalým trenérem PSV Eindhoven Ericem Geretsem a bývalým belgickým reprezentantem Rene Vandereyckenem. Jeho hlavním úkolem bude mužstvo úspěšně provést kvalifikací na ME 2004.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele