Belgičané nemluví s novináři

13.06.2002, 20:50
Aktuality
Reprezentanti Belgie se před svým posledním zápasem v základní skupině MS rozhodli nemluvit s novináři. Ne proto, aby se mohli lépe soustředit, ale kvůli tomu, co novináři napsali. Ve středečním vydání belgického deníku Het Nieuwsblad se totiž objevily zprávy o velkých rozporech mezi týmem a hlavním trenérem Robertem Waseigem.

V článku se mimo jiné psalo, že hráči už nechtějí s trenérem spolupracovat. Je známo, že někteří hráči s trenérem nevycházejí kvůli jeho častým výbuchům. Prý také trenéra kritizovali za to, že dvakrát usnul při taktické přípravě. Všichni hráči, včetně těch, kteří Waseige včera kritizovali, se rozhodli bojkotovat tisk až do skončení zápasu s Ruskem.

Šéf belgického fotbalového svazu Jan Peeters na tiskovce v Kumamotu řekl: "Nikdy jsem neřekl, že novináři lžou. Říkám to, že toto je rozhodnutí hráčů, nikdo je k tomu netlačil." Rozčílený trenér Robert Waseige se naopak nezdráhal novináře obvinit: "Není to nic jiného než snůška lží. Vše, co mě teď zajímá, je zápas s Ruskem. K tomuto nemám co víc říct."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele