Behrami se vrací do důvěrně známé Itálie, upsal se Udinese

17.08.2017, 09:48
Aktuality
Valon Behrami je sice rodákem ze Švýcarska, velkou většinu své kariéry však strávil v Itálii, kam se nyní také vrací po nevydařené štaci ve Watfordu. Dvaatřicetiletý internacionál se na dva roky s opcí na další sezonu upsal Udinese...

Řízný středopolař na Apeninský poloostrov poprvé zavítal dávného roku 2003 a postupně prošel Janovem, Veronou, Laziem, Fiorentinou a Neapolí, kde si naposledy získával respekt po boku krajana Gökhana Inlera mezi lety 2012 a 2014. Pak zkusil štěstí v Hamburku, ve Watfordu působil dva roky.

"Potřebovali jsme hráče s takovou charakteristikou a s tolika zkušenostmi, přičemž Behrami to chtěl znovu zkusit v Serii A. Přestup byl dotažen velmi rychle," okomentoval nákup zkušeného středopolaře generální ředitel Udinese Franco Collavino.

Přesuny na trase Watford - Udinese nejsou vzhledem k působení rodiny Pozzů u obou klubů žádnou výjimkou. Behrami v barvách Watfordu nastřádal 48 ligových startů, mezi stálice v sestavě se však řadil pouze loni na podzim. Nový kouč Hornets Marco Silva s ním už nepočítal.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (730)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele