Beckenbauer: Ribéry si chtěl jen udělat jméno

26.07.2009, 17:42
Aktuality
Prezident Bayernu Mnichov Franz Beckenbauer v rozhovoru pro deník Bild ostře napadl Francka Ribéryho. Podle bývalého slavného německého fotbalisty francouzský záložník jen využívá klub pro svou budoucí kariéru. Ribéry totiž již dříve tvrdil, že chce z klubu odejít.

"Ribéry přišel do Bayernu, aby si udělal jméno," řekl rázně Beckenbauer. Ten také dodal, že Ribéry musel své úmysly znát již při podpisu smlouvy. "Proč bych podpisoval smlouvu na čtyři roky, když bych chtěl zůstat jen tři," položil řečnickou otázku prezident.

Ribéry podepsal před dvěma lety kontrakt v Mnichově právě na čtyři roky. Vedení ho v létě odmítlo prodat do Realu Madrid, a to přesto, že jeho cena půjde s blížícím se koncem smlouvy pravděpodobně dolů.

Nad startem Ribéryho na začátku nové sezony se objevil velký otazník. Záložník si totiž poranil koleno, kvůli kterému v posledním týdnu netrénoval. Podle sportovního ředitele klubu Christiana Nerlingera je účast středopolaře v utkání proti Hoffenheimu, které se odehraje 8. srpna, v ohrožení.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele