BAYERN VZDAL BOJ O RIBERYHO

08.02.2007, 13:53
Aktuality
Z řad uchazečů o služby Francka Riberyho vystoupil Bayern Mnichov. Olympique Marseille, jehož barvy 23letý záložník hájí, má v nejbližších dnech odkoupit Jack Kachkar a právě to je důvodem, proč v Bavorsku v možný příchod Riberyho již nevěří...

"Naše šance na získání Riberyho jsou dnes takřka nulové. Marseille koupí Jack Kachkar a my nevěříme, že jedním z jeho prvních kroků bude prodej oblíbence fanoušků na Stade Velodrome," prohlásil dnes generální manažer mnichovského klubu Uli Hoeness.

O zájmu Bayernu o francouzského reprezentanta se začalo mluvit na začátku letošního roku. Oba kluby se v té době připravovaly na druhou polovinu sezóny v Dubaji a Hoeness se tam sešel s prezidentem Marseille Papem Dioufem. "Pokud Marseille bude chtít prodat Francka Riberyho, potom budou jednat také s námi, to je jasné. Slíbil mi to," řekl tehdy Hoeness.

Bayern bude muset před novou sezónou nakoupit minimálně jednoho záložníka. Z těch současných totiž po sezóně odejdou minimálně dva - Mehmet Scholl již ohlásil konec kariéry a Hasan Salihamidžič má namířeno do Juventusu. Stále je navíc otevřená otázka možného odchodu Owena Hargreavese do Anglie a k tomu všemu je třeba připočítat i Sebastiana Deislera, který nedávno ukončil kariéru.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*host*nesta

On by sa hodil do ACM! Aspon by tam rozprudil tie stojate vody v strede pola!

Reagovat
HOST*roman

ne ne měl by jít do chelsea

Reagovat
HOST**nesta

A nevies coby tam robil popri Lampardovi, Ballackovi, Makelelem a Colovi??? Moc sanci by asi nedostaval...

Reagovat
HOST*sterda

Kromě Colea s ním ani jeden hráč nesouvisí...

Reagovat
HOST*merengues

Ale souvisí, Duff musel pryč i kvůli Ballackovi, bo pro křídla zbylo méně prostoru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele