Bayern věří v postup a mírný trest pro Ribéryho

22.04.2010, 09:17
Aktuality
Bayern Mnichov včera nakročil do finále letošního ročníku Ligy mistrů, když doma porazil Olympique Lyon nejtěsnějším, ovšem v evropských pohárech poměrně ceněným, možným rozdílem. Německý celek si do Francie poveze výhru 1:0 a vedle postupu doufá, že mu v případném finále nebude chybět Franck Ribéry...

"Jsem velmi spokojen. Myslím si, že jsme Evropě ukázali, jak silní jsme díky tomu, že jsme dominovali v při hře deset na jedenáct. Po Ribéryho vyloučení jsem si nemyslel, že můžeme vyhrát 1:0. Dominovali jsme a vytvořili si více šancí. Když se pak hrálo deset na deset, poslal jsem na hřiště Maria Gomeze, abychom dali gól rychleji. Vypracovali jsme si hodně šancí, ale dali jenom jeden gól, i to je dobré," pochvaloval si po zápase Louis van Gaal.

Jediná branka zápasu padla v 68. minutě a na svědomí jí měl poslední dobou střelecky velmi dobře disponovaný Arjen Robben. Ten zkusil štěstí z dálky, jeho pokus tečoval hlavou Thomas Müller a Hugo Lloris se pak již natahoval marně.

Výhra 1:0 je slušným vkladem do odvety, domácí ovšem vedle neproměněných šancí může mrzet ještě jedna věc. Ve 37. minutě to s agresivitou přehnal Franck Ribéry, který fauloval Lisandra a od rozhodčího Roberta Rosettiho dostal červenou kartu.

"Nezaútočil na něho svou nohou. Je to přísná červená karta, ale dá se udělit. Franck dal rozhodčímu možnost ho vyloučit díky tomu, že stál na noze protihráče déle, než bylo nutné. Doufám, že dostane stop jenom na jeden zápas," věří Van Gaal.

"Byl to pro něho hodně těžký týden a my mu musíme pomoci, protože ho potřebujeme. V sobotu nás čeká těžký zápas s Borussií Mönchengladbach a ten může rozhodnout o titulu, takže ho opravdu potřebujeme," připomněl Arjen Robben, že Ribéry by podle agentury AFP mohl být obviněn kvůli svým stykům s nezletilou prostitutkou.

"Pokud se dostaneme do finále, pak si zaslouží být jeho součástí," přimlouvá se pak za Ribéryho obránce Philipp Lahm.

Ani Lyon nedohrál v kompletním počtu hráčů, v 54. minutě totiž dostal druhou žlutou kartu Jeremy Toulalan. "V kádru máme 25 hráčů a nahradit ho může kdokoli, to jsme už viděli. I když jsme byli v oslabení, tak jsme bojovali jeden za druhého. Ukázali jsme, že dokážeme Lyon porazit. Když jsme je mohli porazit doma, může se nám to podařit i u nich," věří Thomas Müller.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com, sportinglife.com

Komentáře (176)

Přidat komentář
homeles8

Tak když tu někdo psal, že karetní tresty neplatí ve finále, tak kdyby dostal víc zápasů, tak by nehrál až příště ve skupině, ne?

Reagovat
j_mrazik

Mělo by to tak být.

Reagovat
mike.84

prasomrd ribery

Reagovat
Bakary3

Ty jsi idi*t, a to jsem si myslel, že jsi celkem normální.., ne, neni tomu tak

Reagovat
j_mrazik

Kdo je francouzská reprezentační jednička? LLoris, ne?

Reagovat
mike.84

no na MS asi určitě bude

Reagovat
smazaný uživatel

v kvalifikaci se nějak střídali s Mandandou, ale nemám přehled o výkonech franc. golmanech

Reagovat
domingo

Snad bude, ale Mandanda je podle equipu nejlepší gólman ligy, tak nevím, no. Každopádně Lloris je kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, jednoznacne.. nebyt jeho tak tu baraz vyhra Irsko

Reagovat
RickNash

Irsko by vyhrálo nebýt ruky toho bezcharakterniho šmejda Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

to není pravda ... kdoví, jestli by irové vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

teda včera jsem na fotbal neměl čas, ale ten faul Riberyho byl brutální. Nechci mu sahat do svědomí, ale zdálo se mi to i vědomé. Moc nevím, jaké normálně padají v LM za podobné věci tresty, ale ty dva, tři mače by si odpočnout mohl. Tohle mohlo skončit pro Lisandra špatně.

http://www.youtube.com/watch?v=TwyVTvAk32U

Reagovat
smazaný uživatel

Šel po míči. Lisandro byl rychlejší. Rosettimu za tohle rozhodnutí velká pochvala, protože jen tak je možné z fotbalu tyhle zákroky dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lisandro pár setinek před tím zákrokem míč posunul, to souhlas, ale kdyby šel Ribery po míči, tak nemá nohu cca 30 cm nad zemí - nad úrovní míče (stopni si to přesně v čase 1:00). Rozfázoval jsem si to a připadá mi, že věděl, co dělá.

Reagovat
Pinturicchio

Proto samozřejmě uhýbal pohledem, nechtěl vidět, až to praskne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já si fakt nedělám srandu.

Reagovat
Pinturicchio

Já s Tebou souhlasím, byť ten příspěvek tak moc nevypadá:o). Podle mě moc dobře věděl, co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zizou

Udelal to schvalne. Ribery takhle do souboju chodi porad. Ale jde to pochopit, protoze on je v neustalem oblozeni dvou, tri hracu a kdyby do tech souboju nechodil takhle, odnasel by to on.

Kazdopadne tohle prehnal.

Reagovat
Pinturicchio

"Ale jde to pochopit" Nelze to pochopit, ani nijak tolerovat, takový zákrok ne.

A já teda nesleduju BL často, ale že by takhle chodili do Riberyho? No nevím, nevím. To, že se zdvojují, ztrojují je věc druhá, pokud to dělají čistě.

Reagovat
Zizou

Jde to pochopit. Kdyz do souboje nejdes naplno, odneses to vzdycky jen a jen ty. Samozrejme to byl zakrok na cervenou, protoze tohle dojel vedome a zbytecne. Ale Ribery takhle hraje porad, protoze za zapas podstoupi spoustu souboju a je to proste jeho agresivni styl hry. Vzdycky, kdyz si da trochu delsi balon, tak jde nohama napred. Pokazde by mu mohli piskat slapak. A nekdy to smrdi i zlomenou nohou. Ale je to hvezda, takze mu to trochu vic rozhodci toleruji.

Reagovat
Pinturicchio

Promiň, ale celý tenhle příspěvek je neskutečný nesmysl.

Reagovat
Zizou

Ty si asi fotbal nikdy nehral?

Reagovat
Pinturicchio

Jak to s tím souvisí, prosím Tebe? A jinak hrál.

Reagovat
j_mrazik

V tomhle souhlasím s Pinocchiem.

Reagovat
Zizou

Jde o to, ze bys mel teda videt, ze Ribery do vsech tehle sprajcu a slapaku chodi tak, jak sel vcera proti Lisandrovi. Proste tvrde a zakerne. A jestli to nevidis, tak potom si podle me nehral fotbal.

Reagovat
Pinturicchio

Proboha. A to, že hraje jako hovado, ho opravňuje k takovým zákrokům / takové hře? A nebo by mu to proto rozhodčí měli tolerovat? Já když se rozhodnu, že můj styl hry bude ten, že v každém zápase zlomím nejlepšímu hráči soupeře nohu, tak mi to rozhodčí taky mají tolerovat, protože je to můj styl hry?

Reagovat
Zizou

Ale ja jsem psal, ze tohle posral a prehnal. Udelal to schvalne a takhle hraje porad. V kazdem zapase nekomu aspon jednou slapne tahle zepredu skoro az na holene. A nerikam, ze se mu to ma tolerovat, to v zadnem pripade.

Reagovat
Pinturicchio

Mě nezajímá, jak hraje "pořád". Červená a ven pokaždé, když tohle udělá. A ten příspěvek výš vypadá, jakoby jsi chtěl naznačit, že se mu to tolerovat má.

Reagovat
Zizou

Jasne, ze vzdycky za tohle cervena, bez debat. A nepsal jsem, ze se mu to tolerovat ma, ale ze se mu to toleruje.

Reagovat
Pinturicchio

V tom případě vše OK.

Reagovat
Zizou

Reagovat
Boban

tak mu to zerou v BL, todle je ale LM a tady pro to prostor neni... a jestli todle opravdu dela casto, tak cim vyssi trest, tim lip...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

"K lesu vchodem k Ivanovi zády". Já Ti dám i Pinochia

Reagovat
smazaný uživatel

On tam prostě jinak jít nemohl, vyplývalo to z jeho pohybu. Neměl tam vůbec chodit, měl to vypustit.

Reagovat
Boban

a co to evidentni doslapnuti (pust si zpomalenej zaber, tam to poznas podle pohybu tela)? Delat to vubec nemusel, jasny umysl. Nehoda byla shawcross-ramsey, todle byla desna prasarna a rozhodci se s nim opravdu moc neparal.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě něco. Všimni si druhé věci - Ribery má na té noze, co jí dělá zákrok, celou váhu. Druhou má praktisky po celou dobu, kdy stojí na noze Lisandra ve vzduchu. Lisandrovi nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je ten, že chtěl došlápnout před Lisandrovu nohu, a proto na ní měl celou váhu, aby moh startovat za míčem, kterej šel na opačnou stranu. Ale to ho samozřejmě neomlouvá, jen v tom nevidím úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

To udělal beztak kvůli té malé prostitutce, teď si to van Gaal možná vyčítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si myslím, že 1:0 je pro Lyon velmi ošemetný výsledek. Bayern si to pohlídá

Reagovat
mike.84

stejně tak pro inter 3-1, zvlašt když odveta je na NC

Reagovat
smazaný uživatel

určitě. Však já uznávám, že Inter má k postupu daleko blíž. Odhadnul jsem to na 70 %

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš..

Reagovat
smazaný uživatel

co bych strašil? Mám být falešný hrdina jak antikristi, a psát, jak určitě postoupíme i přes nevýhodnou pozici?

Reagovat
mike.84

sme se asi nepochopili. ja to pravě přeju barce, ktere stačí 2-0 což pro ni zvlašt doma nemusí být problem ani proti interu, pokud všecko pujde tak jak má..

Reagovat
smazaný uživatel

problém to být nemusí - letos se nám doma v LM v PO extrémně daří - dvakrát čtverka. Ale Inter má prostě o dost lepší výchozí pozici. Jak už jsem milionkrát napsal - být to o gól, bylo by to minimálně fifty-fifty. Takhle je favoritem Inter. Záleží ale, jak se nám bude dařit. Můžeme chytnout slinu a smáznout je 3:0 (bez se vší úctou), ale můžeme do nich taky začít bušit, oni to přežijí, dají gól z brejku a 0:1 a jací jsme byli ...

Reagovat
mike.84

přesně tak .. v tomdle je fotbal krasnej a přitom hnusnej a leze na nervy stejně jako poker kde chytneš AA a frajer tě sejme s 333 třeba. takže pokud si baarca pohlídá brejky a bdue hrat daleko efektivnější než v prvnim matchi tak snad postoupí..

Reagovat
smazaný uživatel

60:40 to vidim ja.

Reagovat
Langi

je to škoda že to neskončilo remízou...doma bude muset Lyon hrát, věřím a doufám že ten postup ještě vybojujou ...včera to byla tragédie z jejich strany

Reagovat
j_mrazik

Já doufám, že to doma zmáknou. A Lisandro je OK? Bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Na základe prvých zápasov - finále LM Inter- Bayern , ach futbalový bože nedopusť to prosím!

Reagovat
Pinturicchio

A co by na tom bylo špatného? Mně by se takové finále hodně líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to úplně to top co by všichni čekali.

Reagovat
Pinturicchio

To asi ne, ale pro mě z těch semifinálových dvojic to nej.

Reagovat
10

dva týmy, který historicky nesnáším úplně nejvíc...to by byla vážně povedená sezona

Reagovat
Pinturicchio

Ale po fotbalové stránce by to bylo určitě zajímavější, než Lyon - Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

nemyslím si...tehle souboj bych uvítal daleko víc

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zase uvidět naprosto jednoznačný a nudný finále jako loni...

Reagovat
Pinturicchio

Umíš si představit, jak by Lyon hrál ve finále, proti Barce, když včera prakticky nevylezl za půlku? A to Bayern nehraje nějak extra útočně. A vidět finále s výsledkem 3:0 o poločase fakt nemusím.

Reagovat
j_mrazik

Tenhle poločas už tu jednou byl a jak hezky to dopadlo.

Reagovat
panca

to uz nevytahovat!!! pro vsechny fans AC nocni mura

Reagovat
Pinturicchio

Tak to bylo finále z jiného světa , možná tak jednou za 10-15 let.

Reagovat
10

těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pro finále Inter - Bayern byl. Barca působí až moc dokonale a podle mě by nebylo pro fotbal dobře kdyby vyhrála ( culés sorry, vadí mi když by jeden tým dominoval ).

Mezi týmy není velký rozdíl ve výkonnost takže by José nemusel moc betonovat, pěknej fotbal to beztak nebude, finále LM co za něco stála jsou tak 2002 a 1997, jinak jeden tým dominoval nebo se nic nedělo. I 2005 až na 6 minut nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéryho provokovali hráči Lyonu celou dobu.Reagoval tak jak reagoval.Mimochodem celou kauzu vytvořili Francouzi a měli to dobře načasovaně.Není to určitě náhoda,že s tím vyrukovali teď.Chtěli Ribériho,potažmu celý Bayern rozhodit.Částečně se jim to podařilo,ale stejně postoupíme my.Finále:BAYERN-Inter BAYERN-mistr BL+CL

Reagovat
smazaný uživatel

takže logika, že když někdo reaguje, tak mu zlomím nohu (chybělo tomu málo), je správná?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty tvoje dnešní příspěvky, aby si člověk koupil slovník...

Reagovat
smazaný uživatel

co konkrétně nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápat to chápu. Ale vysvětli mi, co znamená slovo reaguje v tvojí větě.

Reagovat
smazaný uživatel

ajo. samo, že provokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"bez se vší úctou"...

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, že konstrukce věty, kdy je jedna věta vložená a na ní navazuje ještě jedna a pak je dokončení, je dost nepochopitelná (ale správná)

Reagovat
j_mrazik

ještěže umíš psát čárky... teď už jenom předložky "s" a "z" a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsme psal včera - jsem dokonalý jedinec, takže se nic učit nemusím. Nicméně máš pravdu, že "s/z" je mou bolestí

Reagovat
Pinturicchio

Takže celá Francie, jen proto, aby vyhrál jeden tým v poháru, tak nad to postaví úspěch Francie na MS? A proto si vymysleli tu aféru s tou nezletilou štětkou? No ty kokso, slušná paranoia.

Reagovat
smazaný uživatel

chtějí zastavit onu pověstnou bavorskou nadřazenost nad zbytkem světa

Reagovat
Pinturicchio

Bratwusrt und bier uber alles. STERN DES SÜDENS FC BAYERN MÜNCHEN

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tsigi

Možná je primární problém v tom, že Scarface mrdá nezletilý a ne v nějakým načasování

Reagovat
herbage

No, nechci se ho zastávat, ale jak to má případně vědět? Zrovna nedávno mi řikal kámoš co učil na základce, že ty mladý holky dnes vypadaj úplně jinak a že kdyby neměli v hlav bláto, tak by jim tipoval i 18-19 a to šlo o 14-15 leté holky. No ale Franck jí mohl dát třeba spočítat nějaký integrál, ale obávám se, že by stejně nepochodil ani u 25-leté lehké děvy

Reagovat
herbage

*neměly v hlavě

Reagovat
Tsigi

já to taky nijak neodsuzuje. člověk to nepozná a hlavně se v těhle situacích neptá, ale pak musí být připravený čelit následkům

Reagovat
j_mrazik

Já se ptám na věk a nebo si vybírám starší.

Reagovat
j_mrazik

Franck neumí integrál, takže by houno poznal.

Reagovat
Pinturicchio

Má si vybrat lepší bordel a ne nějaký, kde mu na talíř hodí 17-ti (?) letou škeblu.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

No ty kokso, to si dělá srandu, ne? Tak ted už vím, proč ji bral, ta vypadá min. na 30. A hnusná je jak noc, příšerná umělotina ( a navíc blond )

Reagovat
domingo

Prej navíc blond, pche.

Ale umělá je, až to bolí... jednak vypadá tak na 35 a jednak, Franck má doma nějakou Arabku, asi když vidí blondýnu, tak se mu zatmí před očima

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavu nemr-áš a zbytek vypadá velmi nadějně

Reagovat
10

velmi plasticky spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ti ji předhodili, jen bys zamlaskal ...

Reagovat
herbage

Kdyby nespočetla integrál, neměla by šanci

Reagovat
domingo

Fuj, ty máš teda vkus.

Reagovat
herbage

Chudák Jirka, je tu se svým vkusem jak kůl v plotě. Počkejte, co budem říkat my, až budem v jeho letech

Reagovat
10

fakt ne...nejsem na umělohmotný blondýny ze solárka

Reagovat
Arbiter

mi ten odkaz nejde

Reagovat
domingo

To máš štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To taky není tak úplně pravda, ale nevím, jak to máte ve Španělsku. Každopádně první je úsměv, oči, povaha, inteligence ... a pak ten zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

když jdeš do bordelu, tak ti njde o úsměv, o povahu, ale jen o ten zbytek

Reagovat
Pinturicchio

A proto do bordelu nechodím, dost z toho, že v reálu musím slečny odhánět pomalu palicí.

Reagovat
Arbiter

znalec

Reagovat
domingo

mi to připomnělo jednoho kamaráda... šel ještě s dvěma dalšíma do bordelu, všichni nalití jak prasata... a měli tam nějakej pokoj, že dole byla koupelna, nějakej obýváček s barem a nahoře postel... jeden usnul ve vaně, druhej tam všechno poblil a tomu třetímu se nepostavil... a ta holka na něj: "Proč sem teda chodíte, když jste ožralí?!" "No protože jsme ožralí."

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Nezletilá? Nechtěl bych jí potkat ve 30ti

Reagovat
Kokesh

Celou bych ji hodil do žlutého kontejneru.

Reagovat
smazaný uživatel

no koho by napadlo ptat se tyhle na vek? :)

Reagovat
Tsigi

+ co jsem četl o bordelech, tak za nezletilý se připlácí všudě, takže zhruba mám představu, jak to ve skutečnosti bylo ......

Reagovat
Boban

jasny, Franck si rekl "Tu nejdrazsi co mate"

Reagovat
domingo

Já bych ten bordel zažaloval, co má co zaměstnávat nezletilý. Jejich průser. Jestli to odnese jenom Franck a bordel z toho vyklouzne, tak to bude solidní výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Taky občas koukám, jak se taky může oblíkat holčena ze základky. Někdy bys jim fakt tipoval o dost víc

Reagovat
j_mrazik

Tak kolik jí bylo? Pochlub se.

Reagovat
smazaný uživatel

ale houbec. To nechávám mladším. Jsem rád, když to umlátím doma

Reagovat
Arbiter

umlátím doma

Reagovat
Kokesh

Jak se z hráče s cenou kolem 50 melounů (cca. Real by to cvakl) může stát tohle...tato sezóna je pro Ribéryho fiasko.

Reagovat
Kokesh

OT: Kedlubna Fellaini: Zmlátil mladou modelku! Blesku, to jsou náázvy, ale já mu taky tak říkám.

Reagovat
mike.84

blesk ...

kedluba ...

nejlepší je boney-m

Reagovat
Arbiter

Jen ať si posedí i případné finále na staďáku. Po takovém zákroku říct, že si finále zaslouží je zcestné

Reagovat
Boban

po redce je je jeden distanc ne? kazdopadne takovy 3 zapasy odsedet by si zaslouzil

Reagovat
Arbiter

po redce jsou tři, pokud se nemýlím, pouze po redce po dvou žlutých je distanc jeden zápas...

Reagovat
Boban

aha :), super, jen at sedi, kazdopadne ted me zajima, jak dopadl Lisandro

Reagovat
Kokesh

To snad platí v Anglii, že má auto. stop na 3 špíly, ne? Fifa to tak nemá.

Reagovat
Kokesh

* Uefa

Reagovat
Boban

v anglii jo, proto jsem se taky zajimal jestli je to i v evropskych soutezich taky tak

Reagovat
Arbiter

a co je mi to FIFA

Reagovat
salami

zaprvé se opravil a za druhé co je mi to za věta?

Reagovat
Boban

zatim co jsem nasel, tak vysi trestu by mela urcit disciplinarka, kazdopadne ten jeden zapas bude sedet na 100%...

http://www.uefa.com/newsfiles/19071.pdf

Reagovat
Arbiter

jinak jsem si pustil ty záběry toho gólu a teda žádný gumový zákrok jsem nezaregistroval

Reagovat
kiwwi

a ked si si ich uz pustil tak si si aj konecne vsimol ze ta lopta isla do protipohybu uz pred tym tecom?

Reagovat
Arbiter

já se včera pozastavoval pouze nad tím, že tam teč byla a změnila dráhu míče

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, proč všichni nedávaj na Riberyho, nemyslim si, že by na Lisandra naschál šlápl...byl tam prostě pozdě, každopádně červená karta byla na místě, Lisando žije, takže vše je OK

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý zápas, výsledok celkom prijateľný, verím, že v Lyone minimálne jeden gol strelíme a postúpime.. FC Bayern

Reagovat
Tomanatura

Jinak, vcera jsem videl konecne Llorise ve velkem zapase a krom jeho jednoho uzasneho zakroku byl strasne nervozni, delal chyby, takovy druhy Foster. Nesoudim jen podle jednoho zapasu, videl jsem jich vic, dle meho zatim na prestup do tymu jako United nema, schazi mu klid... Za 3-4 roky mozna, snad to vidi i SAF.

Reagovat
Boban

jak dlouho hraje Lloris evropsky souteze? respektive dela Lyonu jednicku?

Reagovat
domingo

Od roku 2005 v Nice, do Lyonu přišel v roce 2008.

Reagovat
Boban

hmm, takze tak druhym rokem... to moc neni, navic takhle dulezitej zapas, takze jista nervozita na miste...

No proste zlatej Saar, at nam takhle vydrzi do 50

Reagovat
domingo

Je to pořád ještě zajíc.

Ale gólman famózní. Včera znervózněl a zachyboval jednou, hned na začátku. Pak už byl spolehlivej a přidal i zákrok navíc.

Reagovat
Arbiter

ale třeba jak jsi opěvovat ten jeho výmrsk na druhou stranu, tak mi to nepřipadalo nijak nextra, že by byl nějaký gumový

Reagovat
domingo

Je fakt, že když na to koukám teď, tak to tak úžasně nevypadá, ale přesto ukázal mimořádnou pohyblivost. Koukni na to znovu, šel na stranu a bleskově skočil do protipohybu.

Reagovat
Arbiter

jako jasně, ten směr pohybu změnil, jen jde o to, že na té levé noze nestal plnou váhou těla, proto ta změna směru nebal těžká. Za ten reflex samozřejmě Spousta brankařů by se jen ohlédla

Reagovat
domingo

Tak fajn, shoda.

Reagovat
Boban

tak skvelou budoucnost ma pred sebou, jen u brankaru byva top forma asi nejpozdeji ze vsech postu.... on potrebuje akorat vice zkusenosti z velkych zapasu, doufam ze na MS bude jednicka...

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně čekám že do MU příjde gólman spíš typu Freye než typu Llorise.

Pokud přijde mladý tak bez ohledu na jméno je vysoká pravděpodobnost že nebude chytat jak se čeká a moc se s ním mazat nebudou protože má šanci někdy v budoucnu chytat dobře.

Reagovat
Boban

nevim, ale mne by prislo idealni ho koupit ted a v Lyonu ho nechat dalsi rok jako na hostovani, Saar prodlouzil, takze o 1 by nouze nebyla...

Reagovat
Pipo123

práve o Llorisa sa zaujíma aj Bayern, docela by sa im aj hodil a peniaze na neho by mali určite

Reagovat
Boban

prave proto ho koupit uz ted

Reagovat
Pipo123

neviem či by bol na PL ale ako tvrdíš nechať ho ešte na hostovanie v Lyone ale aj tak koho vyberú či už Bayern alebo Man. U bude zaujímavé sledovať. Tých brankárov, ktorý sa ukázali v posledných rokoch je veľa, zrelý na prestup je už aj Handanovič, Alves, Frey, Mandanda

Reagovat
domingo

Nechce Bayern třeba Romera nebo Stekelenburga?

Reagovat
Pipo123

Lloris, Mandanda, Alves, o nich sa písalo najviac, ale prioritou klubu je nemecký brankára takže Neuer alebo Adler dá sa povedať že ak by nezomrel Enke tak by ten prestúpil na 90%. Bayern má dosť love takže si vyberať kludne môže, no uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bayern bych bral Freye ( mám je rád ), United ať si riskujou s Hugem.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupě gólmana jako Lloris, Adler, Akinfejev apod. je dle mě risk. Třeba Lehman, Saar a balší svoje první angažmá v superklubu nezvládli a to to nebyli 20letí kluci s jednou dobrou sezónou. I Valdés potřeboval čas a i po zazáření Ikera si Real přivedl Césara a ve finále LM 2002 byl jedničkou César.

Pokud to vyjde, máš jedničku na dlouho dopředu, pokud ne tak máš drahého hráče a nevíš co s ním. Nezůstane v bráně proto, že si možná za 2 roky zvykne, musí být oporou hned. Dosavadní výkonnost s tím moc nesouvisí, je to hlavně o psychice.

Reagovat
Arbiter

Nemyslím si, že by nároky na brankáře v Lyonu nebo CSKA jsou natolik odlišné od nároku v ManU nebo Realu...Takový dobrý příklad je Petr, v kolika letech přestupoval do Chelsea, hm?

Reagovat
Pipo123

Páči sa mi jak tu všetci odsudzujú Riberyho za ten zákrok na červenú to asi bolo, ale bolo to v súboji o loptu kde prišiel o chvílu neskôr a nebol to ani útok na jeho stojatú nohu, Lisandro len lahkým pohybom tukol do lopty a Ribery tam bol neskôr a to bolo rozhodujúce, nejaký úmysel by som nad tým nehladal v takých zápasoch a v takom tempe sa toto môže prihodiť každému

Reagovat
Boban

tos byl na stadionu a ted jsi prisel? to jediny by to asi omluvilo....redka jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Na červoun to ASI bylo ...

Reagovat
Pipo123

tak bolo to na červenú určite ide len o to že kolko x sa stane podobný zákrok ked hráčovi len takým istým spôsobom pristupíš špičku nohy a je to šlapák a žltá ale fakt by som bol zvedavý ak by ako povedal Van Gall že by nestál Ribery tak dlho na jeho nohe, čo by mu dal rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena a opodstatneny stop na 3 zapasy, takovyto zakrok muze klidne ukoncit hracovu karieru....umysl bych za tim asi nehledal, ale souboj VEDOME dojel (navic temer celou vahou) a myslim si, ze mohl treba slapnout ''jen'' na nakopacku, nebo to zmirnit

Reagovat
Zizou

Jasna cervena a jasny umysl. Takhle se netrefi do balonu jenom dite a ne Ribery.

Reagovat
Boban

tak zase chapu ze mine, ale to doslapnuti byl proste hnus....

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě se mi líbí, jak se Ribery okamžitě zajímal o stav ležícího hráče ...

Reagovat
Boban

tjn, taky "plus"... jeho spoluhraci jakbysmet, mne prislo jako by rikali "on uz to neudela"...

Reagovat
smazaný uživatel

a sudí jim jen suše řekl: "Já vím ..."

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zizou

Nemuze ani minout. Ten balon zasadne nezmenil smer. A jeste se netrefil minimalne tak o 20cm. Proste jasny umysl. Jinak je ale Ribery uzasny fotbalista.

Reagovat
irik

V tom zákroku byla jasně vidět jeho flustrace, nějaký úmysl ho sejmout bych v tom neviděl. Jelikož je ten vousáč bez následků, zřejmě ani Ribéry žádný dodatečný distanc nedostane, ikdyž kdyby mu byl přidělen, asi bychom se nemohli na nic zlobit. Ve finále ho ale budeme potřebovat, v Lyonu ne, tak si alespoň odpočine. Od spoluhráčů je podpora na místě, Gaal by mu ale měl dát pěknou sodu, už by se měl uklidnit a přestat se chovat jako vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasranej ital nechce aby BL přeskočila letos Serii A a tak chce Bayernu pohoršit ,beztak magor zasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern musíme do finále a potom předvést zaslouženou výhru pro nás ve finále LM a budeme nej tým v evropě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele