Bayern Mnichov získal z Valencie talentovaného Bernata

07.07.2014, 16:54
Aktuality
Juan Bernat se v loňské sezoně usadil v základní sestavě Valencie, v ligovém ročníku 2014/2015 ale za španělský klub už hrát nebude. 21letý levý obránce či křídelník odešel do Německa, jeho přestup dnes odpoledne oznámil Bayern Mnichov...

"Bayern Mnichov dnes získal z Valencie španělského reprezentanta do 21 let Juana Bernata. Obránce prošel zdravotní prohlídkou a před několika minutami podepsal pětiletou smlouvu," stojí v prohlášení na internetových stránkách německého mistra.

Bernat je odchovancem Valencie a během posledního roku nastoupil k 32 zápasům španělské ligy. V Bayernu bude oblékat dres s číslem 18, další podrobnosti transferu kluby neoznámily, podle neoficiálních informací ale na východní pobřeží Španělska poputuje deset milionů eur.

Bayern nebyl jediným klubem, který měl o Bernata zájem. Dříve se mluvilo o Manchesteru United, spekulace pak hráčovo jméno spojovaly i s Interem Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.de

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele