Bayern Mnichov se pokusí získat v létě Saného z Manchesteru City

24.05.2019, 22:07
Aktuality
Záložník Manchesteru City Leroy Sané by se mohl v létě vrátit do Německa. Podle předsedy Bayernu Mnichov Karl-Heinze Rummeniggeho se jej bavorský klub pokusí v létě získat.

Třiadvacetiletý Sané odehrál v této sezoně za anglického mistra Manchester City 47 zápasů a nastřílel 16 branek.

Bayern ovládl německou ligu, ale chystá přestavbu svého kádru. Především potřebuje najít náhradu za odcházející veterány Francka Ribéryho a Arjena Robbena. Jedním z hráčů nové generace má být právě Sané.

"Nemůžu slíbit, že se nám to podaří, ale rozhodně se ho v létě pokusíme přivést," řekl Rummenigge.

Do Manchesteru přišel Sané v roce 2016 ze Schalke za 37 milionů liber. V minulé sezoně byl vyhlášen nejlepším mladým hráčem v Premier League. Právoplatným členem základní sestavy se ale natrvalo nestal.

"Uvažovali jsme o něm už v době, kdy hrál za Schlake. Robben a Ribéry ale byli před třemi lety na vrcholu a nemohli jsme mu tedy garantovat dostatečný herní prostor," uvedl Rummenigge.

Uspěje Bayern letos v létě?

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (370)

Přidat komentář
monty25

To by mě teda Leroy pěkně nas-štval...

Reagovat
Rudnevs

Lepšie Bayern než City...

Reagovat
monty25

Hrává se to ještě na Schalke před zápasy?

https://www.youtube.com/watch?v=6LHGY33cFiE

Reagovat
Rudnevs

Asi ne, kvôli rešpektu k Neuerovi to vtedy zrušili a odvtedy sa to tuším už nevrátilo.

Btw. super pesnička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu jeho národnosti ano, z pohledu sportovního ne.

Reagovat
Rudnevs

Najmä z pohľadu sympatii...

Reagovat
pantondavo

Tak zrovna sympatie je něco, co mi nesedí ani k jednomu, ale k Bayernu nejméň ze všech. To už i ta Barca je sympatickej klub v porovnání s Bayernem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nasral

Reagovat
smazaný uživatel

Používáním vulgarit na tomto portále jste se dopoustil velmi závážného přohřešku vůči nastaveným pravidlům. Musím také upozornit, že to může mít velký dopad na tuto komunitu a dále je nutno uvést, že tento web je často vyhledávanou destinací dětí ve věku od 10 do 14 let, které podle statistického úřadu tvoří necelých 24%. Vzhledem k této skutečnosti, bude Vaše jednání posuzováno jako těžké ublížení na duševní zdraví a bude zahájen proces trestného řízení.

Píčo!

Reagovat
Abaddon

Reagovat
roman1978

Správně je to PIČO. Ne píčo.

Reagovat
Gedofrey

Pyčo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Máme pravdu všichni tři.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sané do Bayernu, který bude mít konečně zase extratřídu na křídle a City si koupí kohokoli jiného koho si zamanou...no stress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

"Uvažovali jsme o něm už v době, kdy hrál za Schlake. Robben a Ribéry ale byli před třemi lety na vrcholu a nemohli jsme mu tedy garantovat dostatečný herní prostor," uvedl Rummenigge.

V plnej nahote sa ukazuje, ako hlupe zmyslanie ste mali. Sane mohol skoncit v AA uplne v klude, aj by akceptoval v prvej sezone nizsie herne vytazenie, lenze ste sa spoliehali na oboch a zrazu idete robit ramena a chcete vysolit 80+ za neho.

Reagovat
db18

Už se těším, až to Kalle pověsí na hřebík.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe ukazuje znamky toho, ze by ho mohli zbavit svojpravnosti

Reagovat
Bayern +

Zrovna v tomto ma pravdu a ak sa mu podarí priviesť Saneho tak ešte bude za frajera, ako obvykle.

Reagovat
Busby babes

zatimco tenkrat by za nej dali 50 mega, rok a pul by tam treba moc nehral a kdo vi, kde by dneska byl. Delat generala po bitve je snadny, ale Bayern za tu dobu vyhral trikrat ligu, pochybuju, ze je na tom neco mrzi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
vladino10

Tak ja neviem, prišiel Coman, prišiel Douglas Costa a tam sme sa nebáli, že nebudú hrať? Proste ho zle vyskautovali alebo sa dakde stala chyba, ale každopádne tieto kecy o hernom priestore..veď r+r boli viac zranení ako zdraví a krídlo hrával Muller

Reagovat
Busby babes

zle vyskautovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď práve, že v čase, kedy Sane prestupoval do City, tak už v Bayerne bol aj Costa, ktorý vtedy vyzeral po prvej sezóne výborne a taktiež Coman, považovaný vtedy za minimálne rovnaký talent ako Sane... Vôbec by som vedenie v tej dobe nevinil za to, že nekúpili ešte aj Saneho ako piatu možnosť na krídlo...

Reagovat
Gazdo

Tak Coman aj stale je taky talent ako Sane akurat je stale zraneny a bohuzial to asi nikdy nepredvedie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
stas87

To je hrozny bullshit, sorry. Obaja mali hru zalozenu na rycholsti plus su IP hraci. A s vekom stracaju rychlost a boli casto na marodke. Jediny problem mohol teoreticky nastat v tom, ze by Sane v prvej sezone nehral tie najdolezitejsie zapasy. To, ze ho nekupili zo Schalke a tusim snad ani o neho nemali nejaky väcsi zaujem, to je obrovsky fail Bayernu.

S R+R to absolutne nezvladli. To ich stalo lepsie vysledky v europe a tam by Bayern mal zamerat svoju pozornost. BL bohuzial vyhraju kazdy rok, ten kader na to skratka ma ale to taky ambiciozni mancaft nemoze uspokojit. K comu im teraz je, ze za neho vyhodi obrovsku ciastku, prepali ho na plate, ked ho mohli mat uz dobre tri roky?

Zasa je celkom fajn, ze ani jedneho neodpalili ked im klesala vykonnost a podrzali ich do uplneho konca. Lenze len oddialili problem s tym, ako ich nahradit. Takze teraz vyplati obrovske prachy a budu dufat, ze trafi do cierneho. So Sanem by tu istotu prave tie tri roky mohli mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to dosť preháňaš. Sane pred troma rokmi, kedy ho City kupovalo, zďaleka nebol taký top hráč, akým je dnes a to, že sa tak vyšvihol, je aj veľká Guardiolova zásluha.

Bayern v čase, kedy Sane zo Schalke odchádzal, mal v kádri okrem R+R aj Costu, ktorý vtedy vyzeral skvele a zdalo sa, že môže byť oporou Bayernu na krídle. Celkom chápem, že Bayern vtedy nechcel dať 40+ mega za talent, ktorý by mal veľkú konkurenciu a mohol dopadnúť ako Shaqiri, ktorý mal podobne obrovský potenciál, ale presedel ho na lavičke.

Teraz možno vyplatí obrovské prachy, ale vyplatí to za hotovú superhviezdu rovno do základu. Vtedy by vyplatili taktiež na tú dobu dosť značnú sumu, ale s neistým výsledkom, keď by Saneho mohla tá konkurencia spomaliť v raste, aký dosiahol pod Guardiolom v City, kde na krídlach nemali také persóny, aké mal v tej dobe Bayern. Ja by som to ako taký fail rozhodne nevidel. Ak Sane bude chcieť do Bayernu, tak si prípadne počká ešte rok, ak by mali City prehnané požiadavky. Zmluva mu končí o 2 roky, takže on je v celkom dobrej vyjednávacej pozícii. Ja si myslím, že za nejakých 100 mega by ho Bayern mohol získať. Čo je to pre Bayern v porovnaní s tým, keby za neho pred troma rokmi dali cca polovicu? Fakt zanedbateľný rozdiel pre klub ako Bayern. Ja by som sa rozhodne neodvážil kritizovať klub, ktorý za posledných cca 10-15 rokov urobil tak neskutočný finančný aj kvalitatívny vzostup, tí ľudia tam vedia veľmi dobre, čo robia. Na svete nájdeš len minimum lepšie vedených športových klubov.

Reagovat
stas87

Videl si vtedy jeho vykony v CL? Potom nemozes toto napisat. On ten potencial byt top hrac BL mal uz vtedy, lenze to by musel dostat adekvatnu podporu od trenera a nesmeli by sa uprednostnit legendy pred ovela mladsim konkurentom.

Pockaj, ja nekritizujem Bayern pri kazdej moznej prilezitosti. Myslim si, ze je to vyborne vedeny klub po ekonomickej stranke, co sa tyka reklamy a reklamnych produktov..ale co sa tyka cisto sportoveho hladiska, tak posledne tri ci styri roky to tak uplne neplati. A o to mi ide..Co im branilo dat vtedy 40 mega za Saneho a ku nemu mat Costu? Bayern hra na prestupovom poli na istotu, snazi sa platit malo peniazi ale v pripade Saneho tu vynimku mal urobit. Sak on si to za Schalke daval uz vtedy, ten potencial byt casom top jednoznacne mal. Dneska sa vyborne hodnoti Brandtov prestup do BVB ale Sane bol v Schalke rovnako dobry. Chapem ze na to mame kazdy iny pohlad, ja to ale skratka vidim tak, ze Sane bol hrac, do ktoreho sa oplatilo investovat tie peniaze a vyriesit si tak polovicu problemov s nahradou Riberyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že potenciál mal, ale to má množstvo mladých hráčov a nie u všetkých sa naplní, niekedy aj kvôli unáhlenému prestupu, viď trebárs svojho času Gotze do Bayernu.

Bayern ho kľudne mohol vtedy kúpiť, ale zahral by si tam vtedy toľko, koľko by potreboval, keď tam na jeho post bolo množstvo top hráčov? Dnes sa to s odstupom hodnotí strašne ľahko, keď už vieš, ako dopadol Costa s Comanom, ako sa rozvinul Sane... Ale vtedy to bola úplne rozdielna situácia. Pozri trebárs na Renata Sanchesa, ktorého dnes tak rád radíš medzi úplných drevákov Bayern ho kúpil za veľké peniaze po jednej dobrej sezóne, dnes je to považované za chybu, keďže sa nepresadil, ale kto vtedy mohol vedieť, ako dopadne? Podobné je to so Sanem, dnes je jeho "nenákup" považovaný za chybu, ale tiež to bola vtedy jednosezónna hviezdička s veľkým potenciálom, ale neistým koncom.

S Brandtom by som ho neporovnával, ten má za sebou množstvo zápasov aj sezón v BL, už minimálne 2 roky je to hotový hráč, v čase prestupu má za sebou vyše 200 zápasov za Leverkusen. Sane mal pri prestupe jednu kompletnú sezónu a cca 50 zápasov za Schalke...

Reagovat
stas87

No, mat na vyber z dvoch moznosti a to vyberat mladeho hraca s potencialom z BL alebo Potugalska, tak nevaham ani na sekundu. Nekupoval Bayern Sachesa vtedy vdaka euru? Myslim to tak, ze to bol pre nich ten rozhodujuci impuls k tomu, aby ho priviedli Ferguson svojho casu mal teoriu, ze hracov co zaziari na Mundiale alebo euru nerad kupoval, pretoze dojem moze byt vyrazne skresleny vykonmi v zopar zapasoch.

Po kom inom by mal Bayern ist, ako po talentu v BL s potencialom raz byt top minimalne v ramci ligy? Z mojho pohladu je stavka na Saneho lepsia ako na Costu. Ten hrac hral vyrazne slabsiu ligu, navyse brazilcan a ja som voci nim skepticky. To sa tyka hracov do ofenzivy primarne.

Ja rozumiem co tym chces povedat, aj tak to ale z pozicie Bayernu nechapem. Ze si ho nechali utiect za smiesnych 37 milionov. A prave ta neochota utratit viac peniazi mi pride cudna. Teraz to ale nevadi, pretoze konci obaja a musi ich nahradit. To prave mohli Sanem a usetrili by si kopu starosti. Costa sa nikdy plne neadaptoval na zivot v Nemecku a aj tak utiekol. Gnabrymu sa tiez neverilo, ze moze hrat stabilne v zakladu a on si svoje miesto s prehladom udrzal..

Reagovat
Jardman

Myslím, že Renato byl už kouoenej před eurem, že byl spíš koupenej na základně výkonů v CL

Reagovat
Rudnevs

Súhlas so všetkým. Tiež by som to nevidel tak tragicky. Akože mohli ho kúpiť už vtedy, ale tak ho holt proste kúpia teraz a získajú tak rovno hotového a dôležitého hráča. Keby ho kúpili vtedy, tak by bol jeden z mnohých, podobne ako teraz v City. A aj tak si myslím, že tá cena za neho (ak vychádzam z ceny okolo 100 Mio. €) je na dnešné pomery dosť v pohode na to, ako dôležitý hráč bude Sané pre Bayern.

Mimochodom, na Costu som už úplne zabudol. Neskutočné, ako sa jeho kariéra vyvinula. Tú prvú sezónu, najmä teda prvý polrok bol fantastický, bol absolutna star bundesligy a na jeho hru sa krásne pozeralo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Presne tak. Nechápem čo za dementny názor je polemizovať o tom, či Sane príde k nám za 50 alebo 100 mega o tri roky neskôr, kedy je jeho kvalita úplne niekde inde, hotový hrac a a vedomím, že mu nebudú zavadzat RR. Za Lucasa dáme 80 mega a to je zatiaľ horši hrac ako VVD a nič sa nedeje a teraz pri Sanem ideme polemizovať... Pepe by bol lacnejší?

Reagovat
vladino10

Veď ale ono nejde o tých 50 mega ale o to, že posledné roky to je u nás s krídlami bieda a r+r už neboli úplne top hráči..a nerobilo sa s tým nič.. aj keď ako tu niekto v reakcii na mňa poznamenal, v čase saneho sme mali ešte dobre vyzerajúceho costu a zdravého comana.. Ale neviem no, za tú situáciu s krídlami si niekto kritiku určite zaslúži

Reagovat
stas87

Presne tak, tie kridla boli casom potrebne a oni mali moznost prave ziskat to kridlo v Sanem. Nie som si isty, ale oni o neho snad ani neprejavili zaujem, nie? A tak Sane odisiel do City. Radsej kupili vtedy 25 rocneho Costu s tym, ze je to hotovy hrac a okamzita posila. Zrejme nechceli riskovat, ze Sane na to nebude mat okamzite, Na druhu stranu zobrali 19 rocneho Comana vtedy, tak sa da pochopit, ze nechceli R+R nahradit Sanem a Comanom. V tej sezone mali na kridla R+R, Co mana, Costu, zahral tam Müller a teoreticky aj Götze. V tej sezone podla TM Robben zmeskal 31 zapasov a Ribery 9, takze by si Sane nejake tie minuty nasiel. Ak by ho kupili, samozrejme. Mat styroch hracov na dva posty a k tomu IP hraci ako oni dvaja..nechapem ako to tak mohli nechat vtedy v Bayerne, v takom stave. Pre mna je ale zvlastne, ze boli ochotni to risknut s Comanom ale Saneho si nechali utiect. To vtedy bol Coman tak vyrazne lepsi hrac, ze skoncil v Bayerne on?

Reagovat
Bayern +

Však Coman išiel cez hostovacku podobne ako James s vopred dohodnutou sumou. Ale ak by bol slabučký tak sa ani nevezme, no s jeho potenciálom by ho aj napriek IP statusu za smiešnych 25 mega by bol hriech nevzat. S tým, že tam sa nemuselo už ani vyjednávať s Juve, narozdiel od Saneho. A Kingovi evidentne zo začiatku nevadilo kryt chrbát Riberymu.

Reagovat
andrew96

Reagovat
BaggioRoberto

Hrozne prehanis. Pred kolika lety koupili Riberyho a pak Robbena? Ta investice se stonásobně vyplatila, tak teď holt zainvestují do Saného. Ceny jsou dnes jinde, ale Bayern si to může dovolit. Nerozhazují každý rok, jako MU a další. Jo mohli ho koupit před třemi roky za míň, ale taky už tam teď nemusel být. Podívej na Goetze, Shaqiri, někdy to prostě neklapne ideálně, hráč a klub se nepotkají ve správný čas. Absolutně chápu, že za Robbena s Riberym chtěli roky pouze spolehlivé back-upy. Teď je čas pro nové hvězdy a v tu Sané vyrostl. V BL by se na takovou úroveň jako v PL nedostal. Teď jí má a může jí v Bayernu rozdávat. Podívej na Chelsea, ta ty hráče kupuje v 18ti, ale pak je posílá za hubičku pryč a oni pak excelují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám odborník Divím se,že neudělaš v Bayernu místo Salihamidzice čobole

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Tak oni to tak spravili schválne, nie? Že uprednostnili dôstojné dohranie kariéry legiend pred všetkým ostatným... Ale ako je celkom možné, že tým tak trochu len zakrývajú vlastnú neschopnosť.

Reagovat
db18

Tak minulou sezonu už mohl být klíčovým hráčem.

Reagovat
Remt

To je prostě hrozně špatně tenhle přístup Při vší úctě k legendám jako jsou tihle 2.. Leroy by si přes ně podle mě zahrál, pokud si to srovná v hlavě, má na to bejt absolutní superstár

Reagovat
blackhawk88

A ten isty scenar sa opakuje aj pri Jovicovi

Reagovat
redyyz

ropaci budu predavat?

Reagovat
Mikesh

Nechápu, že jsme po něm tenkrát nešli... za pusinku extratřída..to samé s draxlerem..teď by se nám dost hodily

Reagovat
Seydou Doumbia

Keita, De Bruyne, Sané, Draxler...ale toho posledního moc nemusím no

Reagovat
exot12

A potom tu zas bude niekto hovoriť, že Bayern vykupuje konkurenciu. Nech spraví Bayern čokoľvek tak je to zle a je považovaný buď za babrákov alebo darebákov

Reagovat
Seydou Doumbia

No tak vykupuje konkurenci. Koho to zajímá. To Bayernu může být úplně ukradené co si o nich někdo jiný myslí.

Reagovat
db18

Snad se to povede. To by nakonec bylo asi to nejlepší, co by Pep pro Bayern udělal.

Reagovat
Mr.Mike

v čem si pomůže?

Reagovat
smazaný uživatel

City, Bayern či Leroy?

Reagovat
smazaný uživatel

Leroy

Reagovat
smazaný uživatel

No asi v tom byť "právoplatným členom základnej zostavy".

Reagovat
db18

Hrál by základ, byl by rozdílovým hráčem. A plat by se mu asi taky zvedl minimálně na dvojnásobek (dle toho, co jsem našel by v City neměl mít ani 5 mil. liber)

Reagovat
Remt

koukám na to, na to co je to za hráče a o jaký jde klub má dost malej plat, divím se, že si přes agenta dávno nevydupal vyšší

Reagovat
protiproudu

chudák

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Müllered

základ, možný leader v Bayernu i v repre, víc peněz

Za mě super pro obě strany, ale ta pachuť že tu už pár let mohl hrát za menší peníze, tu bude.

Reagovat
RadekVonCZE

A co Salif Sané?

Reagovat
smazaný uživatel

do city za saneho

Reagovat
fenixLFC

OT: nejaky odbornik na verejnu a stastu spravu kto by mi vedel povedat kam dosadzuje vlada ceska ludi? nemyslim konkretne, ale stylu aku poziciu- do statnych podnikov predpoklada riaditelov a dozorciu radu ale co rozne prispevkove organizacie pripadne dalsie ktore mia ni nenapadaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli city dalo svolení tak proc ne ...

Reagovat
NuFc23

Pre neho dobry krok, viac herneho vytazenia, ma nato, aby dostaval viacej minut

Reagovat
Rudnevs

Medzičasom v HSV končí manažér Ralf Becker. Ale pozor, jeho náhrada je oficiálne Boldt, o ktorého sa pocitovo zaujímal asi tak každý bundesligista, čo hľadal manažéra. A hlavný kandidát na post trénera je navyše Dieter Hecking.

Ako ja som Beckera, Wolfa a ich koncept chránil, ono by to dlhodobo možno i šlo, hoc je pravda, že zatiaľ vzbudzovali taký všelijaký dojem... Ale toto je proste pecka, ak výjde i ten Hecking, tak to bude oproti Beckerovi s Wolfom okamžitý upgrade, až sa mi nechce veriť, že títo ľudia dobrovoľne podstúpia dobrodružstvo s názvom HSV. Len sa trošku desím, koľko celá táto sranda zasa stála.

Reagovat
db18

Jestli klapne Hecking, tak toho domluvil už Becker a teď se spekuluje, jestli vůbec dojde, když přišel Boldt.

Reagovat
Rudnevs

Jj, ono to možno vyznelo tak, že Hecking má prísť vďaka Boldtovi, ale tak som to nemyslel... Vraj už prebehol kontakt, ale dohodnuté neni ešte nič. Snáď to výjde, pre HSV fakt dobrá voľba, do klubu prinesie kľud a stabilizuje ho.

Reagovat
db18

Reagovat
Majk91

Barto nespi a makaj Po dvoch rokoch by sa patrilo mat lave kridlo.

Reagovat
9augi9

Vy si kúpte hlavne poriadneho trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nakupni horecka vam zjevne nestacilo

Reagovat
icemike

Modrá mu sluši, nechce k nám? Až nebude ban.... Mít křídla Pulišič, sane, nebudem ani útočníka potřebovat

Reagovat
Giginek

Na kolik tak může vyjít?

Reagovat
Bandita_Harry

Kilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokojne by som za neho zaplatil 100 mega. Ak je pravda, že ho Guardiola nemá problém pustiť, tak by to snáď aj mohlo stačiť, za 2 roky mu končí zmluva a ak chce odísť, tak zrejme novú podpisovať nebude. Taktiež by mohol v tomto prípade Guardiola trochu pomôcť Bayernu.

Pre Bayern by to bol napriek vysokej sume dobrý prestup, kúpil by svetového hráča, ktorý by kvalitatívne nahradil úplne rovnocenne Riberyho v najlepšej forme. A navyše má pred sebou množstvo rokov na top úrovni, ak sa nezraní alebo mu neprepne, v podobnom veku prišiel do Bayernu aj Ribery.

To, že ho Bayern nekúpil už pred troma rokmi by som teda vedeniu vôbec nevyčítal, v tej dobe boli okrem R+R v kádri aj Costa s Comanom. Costa mal za sebou skvelú prvú sezónu a Coman vyzeral na obrovský talent a tiež ešte vtedy nikto nemohol tušiť, že bude z porcelánu. Sane by prišiel ako piate krídlo, už vtedy za dosť veľké peniaze a vôbec by nebolo isté, že by sa v tej konkurencii rozvinul podobným spôsobom, ako pod Guardiolom v City. Navyše fakt, že ho sám Guardiola údajne nemá problém predať a Low ho nezobral na šampionát asi nebude úplne nepodstatný a ten hráč so sebou nesie aj isté riziko, keďže tí tréneri ho poznajú ďaleko lepšie, ako diváci z obrazoviek...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kolarik12

Tak toto by byl prestup roku, snad to klapne!

Reagovat
Kocour Klapuška

Prosím

Reagovat
Kluivert9

Tohle je křídlo pro Barcu... ne Griezmann.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Manik...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl sen. Levnější, mladší a ve všem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heresy

Jen pojd

Reagovat
Bayern +

U nás sa môže stat hlavnou hviezdou (teraz mu už v tom nemá kto brániť) a hrat jasný základ, v City bol len jeden z mnoha a nemal stabilnú istotou základu. Navyše dokáže zahrať na oboch stranách, takze ku Comanovi a Gnabrymu ideálny hrac, nie je o čom. Na Mahreza by sa síce krajšie pozeralo, ale toto je Nemec a presne to potrebujeme. Ešte Havertz, Rodri, a backup za Lewu (Kruse) a už by to aj bolo...

Reagovat
LyEX

Mahrez je uz blizsie byt nemcom ako taky Kroos , berte si radsej jeho a Sane musi ostat v PL, nech sa nestrati z oci, moze byt z neho top hrac

Reagovat
Agent z Melmacu

aká je šanca že ho kúpia? 10%?

Reagovat
Swarley

tak zase až tak úplně nereálný mi to nepřijde...ze strany City by to byla z dlouhodobýho hlediska totální kravina, ale v současné chvíli ho Pep rozhodně nevyužívá tolik a nebál se některé hráče prodat...Sané chce určitě hrávat každý zápas a kvalitu na to rozhodně má...v Bayernu by byl zpět v Německu, s největší pravděpodobností by tam hrál jasný základ...

jediná otázka jsou prachy, kolik by do něj Bayern chtěl dát...

Reagovat
db18

Zatím prý nabízíme 70 milionů. Takže asi nebude problém ještě 30 přitlačit, když tohle byl nejspíš první kontakt.

TM tomu naspř. dává 37%, ale to má furt i James Rodriguez, u kterého se řeklo, že opci neuplatníme (tam asi spekulují, že bude nový trenér, který by ho chtěl)

Reagovat
blackhawk88

Pride tipujem za 90

Reagovat
vladino10

1) nový tréner ktorý by ho chcel

2) kúpa za 40 a následný predaj za viac

Obe nepravdepodobné, ale keď už sú tam dve možnosti ako by mohol byť odkúpený, tak to číslo nemusí byť až také prestrelene..

Reagovat
db18

2 jsme už vyloučili, že to není styl Bayernu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že šance tam určitě je. Sane pro Guardiolu rozhodně není nějaký nenahraditelný hráč. Za ty peníze, co Bayern nabízí si klidně může Pep přivést Joao Felixe nebo někoho podobného.

Reagovat
diastan

Reagovat
cristiano.K.

50 na 50

Reagovat
diastan

Jestli u nas ma byt Pep jeste treba 5 let, tak at jde, hrac je to paradni a bude to do budoucna velka ztrata, ale v Bayenu bude extra klasa a obri hvezda, u nas pod Pepkem nikdy nevynikne, dokonce nebude mit jisty zaklad. Naopak jestli Pep chce odejit za rok, doufam, ze zustane. Sane mu moc nesedi a nebude problem pro nas najit nahradu, kterou Pep bude umet vyuzit mnohem lepe.

Reagovat
Remt

vidím to stejně Myslím ale, že odchod Saneho bude pro City tak jako tak ztráta

Reagovat
dextroza_m

Uz nekdo od šejka kupoval hrace, ktereho nechce dat? :-)

Reagovat
Jardman

Jak se čte jeho jméno?

Reagovat
Rudnevs

Podľa Matthäusa Sahne.

Reagovat
Jardman

Já myslel jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Líroj Zanéh

Reagovat
pantondavo

Proč to h nakonci?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokus korigovat výslovnos toho "é". Ale je to blbost no.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Inak, ako to vyzerá s Monacom? Musia predávať? Sezóna bola katastrofálna. Vedel by som si pár hráčov predstaviť v Tottenhame. Sidibe na RB, Jemerson CB alebo nádejní mladíci Badiashile CB a Kephren Thuram na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Thuram

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský obránce Sergio Ramos údajně uvažuje o tom, že by po 14 letech v Realu Madrid změnil prostředí a z klubu odešel. Informaci přineslo několik španělských médií včetně deníku Marca. (espn.com)

https://bit.ly/2vosfyD

Reagovat
pantondavo

Hlavně pak byla zmínka o Číně, nevim, kdo tohle bere vážně

Reagovat
cristiano.K.

Pokud je Sané dostupný do 100 mega €, tak po něm musí Bayern

Reagovat
cristiano.K.

..jit

Reagovat
mimi_united

To bude minimálne 150

Reagovat
Jardman

Já ve Fifě za 90 a Franck k tomu

Reagovat
Rich

Pokud to fakt vyjde a přijde do Bayernu, tak by to byl splněný sen. Je to navíc Němec, takže na prostředí by si zvykl hodně rychle. Rozhodně by se stal číslem jedna do hry Bayernu a hrál by mnohem více než v City, otázkou je cena? Vzhledem k tomu, že mu bude končit smlouva za chvíli, tak by ta prodejní cena mohla být těch 100 mega, ale podle mě víc Bayern asi nedá.

Jinak řeší se tady přestup Saného už před lety, že měl proběhnout, napadlo mě taky, jestli Schalke tomu nebránilo. Ale je pravda, že kromě zmiňovaných hráčů Ribery a Robben Bayern měl ještě Costu, který hrál skvěle pod Guardiolou a Comana, který měl potenciál (on ho má furt, ale je prostě bohužel skleněný no). Takže dost těžko by hrál pravidelně. Teď je to o ničem jiném, podle mě pokud Bayern hledá a oni hledají náhradu za odcházející legendy klubu, tak jednoho našli a to je Sané, rozhodně by neměli váhat a zaplatit 100 mega, lepší křídlo neseženou v Evropě nebo spíše ve světě.

Jinak nevypadá to špatně se sestavou Bayernu: Neuer, Alaba, L. Hernandez (Hummels), Sule (Pavard), Kimmich, Goretzka (Tolisso), Thiago, Sané (Coman), Muller (Havertz), Gnabry a Lewa (Werner).

Nevím, jak moc velká naděje je, že přijde Havertz, ale kdyby alespoň Bayern posílil Werner, tak by to bylo super. Hlavně Sané a Werner musí přijít.

Reagovat
Visca el barca

Vemte si Griezmanna, my si vezmeme Saného

Reagovat
Rich

Chápu, že chcete Saného, je skvělý. Upřímně to snad radši někoho jiného Grieznamna nemám rád! Hele mezi námi, proč vlastně Barcelona tolik chce toho Griezmana? Mě jako hráč nepřijde zase tak nějak rozdílný nebo skvělý, jestli chápeš. Dávalo by mi větší smysl, kdyby přivedli, mladé křídlo a hlavně mladého útočníka Suarez není nejmladší a náhrad má být Griezman? Ehm nevím, ale nějak mi přijde, teď to neber ve zlým, ale že Barcelona zaspává.

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo ho vytlacil tuto sezonu, ale nepredaval by som ho.. David Silva uz nebude tak casto v zaklade a tym padom by sa Bernardo mohol presunut na pravu zalohu a tym padom by prave kridlo mohol byt Sterling a lave Sane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to bestie

Reagovat
Busby babes

How are there 80 Moussa Dembeles in football but not a single John Smith.

Reagovat
ADM

To je kridlo pre Barcelonu ale nie pre Valverdeho

Reagovat
TheMally11

vy si tam vemte máničku hype Griezmana

Reagovat
vladis271

scouseri, myslíte, že po Depayovi fakt ideme?

Reagovat
Malresi

Nie, i keď na rozšírenie kádra by som ho bral.

Reagovat
avicii

Podľa mňa by bol asi dobrou možnosťou do rotácie v útoku.. Krídlo co zahrá aj na hrote zrejme hľadáme..

Reagovat
Melda

Jen jsem něco zahlédl ale nic takového, že bych se kvůli tomu vzrušoval ale by by pro nás super.

Jediné na co jsem narazil je zájem o Harryho, jeho odchod by mě mrzel.

Reagovat
SCELO

mozno hej, ono depay je dobry hrac a klopp by z neho spravil topku, ale neviem ci mame zaujem

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

nepůjde sedět z MU do LFC.

Reagovat
nani92

Fans Bayernu sa sťažujú, že ho nakúpili už dávnejšie..koho sme mi kupovali v tom roku na krídlo?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
r.mrazik

na to,ze je konec kvetna,tak letosni prestupak je zatim slusna nuda

Reagovat
Busby babes

spis se docela dost prestupu domluvilo uz driv. Hernandez a Pavard to Bayernu za rakety, De Jong do Barcy, Militao do Realu.

A druha vec je, ze ve Francii, Nemecku a Spanelsku liga pozdeji. Treba loni v kvetnu neprestoupil vubec nikdo.

Reagovat
r.mrazik

je to nuda...tolik tymu meni kadr a porad nic...snad se to brzo utrhne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tohle je vtipny. Loni bylo Monako druhe a Lille 17. Letos je Lille druhe a Monako 17. Tomu rikam nevyrovane vykony.

Reagovat
Gunner14

Breaking | @MohamedTERParis, who 1st broke Matteo Guendouzi to Arsenal last summer, tells Get French Football News that the Gunners have had a bid rejected for Alexis Claude-Maurice already, but they will go in with a 2nd offer. More follows tomorrow.

Farmička Lorient zatím nezklamala, snad to klapne.

Reagovat
Gunner14

A Welbeck bude v EL na lávce there's your fairy tale v2 incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek pusti Saneho, protoze si privede lepsiho Richarlisona..

Reagovat
SCELO

zasmial som sa, zlepsil si mi den, dik kamo...

Reagovat
smazaný uživatel

tobe staci malo, ze? to totiz nebyl vtip, kamo

Reagovat
SCELO

no ak je dobry ako ten tvoj, tak he,j staci malo, kamo..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
prazakj

O tom se sice vůbec nemluví, ale nemusela by tobýt špatná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sané neodejde, je to jediný Nemec, kterého mám rád.

Sám on říkal, že se mu v MC líbi.

Zničil by si život.

Ať zústane s náma v Manchester City.

Reagovat
SCELO

ty si zase moc fukal kamosko

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pospovič

Zničit si život přestupem do Bayernu, z Manchesteru do Mnichova,2x větší plat... OK taky bych si chtěl takhle zničit život

Reagovat
Darren Fletcher

bayernu neprajem, ale len tazko by mohol urobit lepsi nakup ako tento

Reagovat
smazaný uživatel

to je bez sance ne

Reagovat
db18

Leroy má problémy s Guardiolou, takže to je reálné.

Reagovat
db18

Diskuse k poháru bude tu?

Jinak Martinez je zpět

Reagovat
db18

Barevný kombo obou týmů jak na hokeji.

Reagovat
Bayern +

Neviem ktorý idiot to mohol povoliť

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern super zostava

Reagovat
kiwwi

Matthijs de Ligt is very close to #mufc. Nothing finalised but the offer is very good #mulive [rac1]

https://twitter.com/FCBRAC1/status/1132332805449494530

Reagovat
smazaný uživatel

vy tomu fakt věříte?

Reagovat
kiwwi

Zrovna toto je tier 1 zdroj... Akurát, že to môže byť aj Riaolov briefing s cieľom, aby Barca nečakala a dala lepšiu ponuku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

Si pripeceny? Hodil som sem správu od Tier 1 zdroja k môjmu klubu. Co to ma spoločné s nejakou vierou alebo snivanim?

Reagovat
smazaný uživatel

promin

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

Gerard Romero - De Ligt very close to United! Not definitive but very good proposal for the player

https://twitter.com/gerardromero/status/1132333935839653889

Sú na reddevils reddite dva posty hneď pod sebou, som skopíroval ten nesprávny... Tento je tier 1

Reagovat
kiwwi

A teraz tweetol toto

[Gerard Romero] hints that Raiola is currently in contact with Bartomeu

https://twitter.com/gerardromero/status/1132397065995210752

Reagovat
Busby babes

moje otazka byla spis kde beres to tier1?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Grahf

keby šiel k nám, tak to by sme mu museli dať aspoň 200k, pre 19-ročného šílené prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladne to

Reagovat
avicii

Žeby bol tak hlúpy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jinak jak jsem psal. Hlava 22. Chci aby prisel. Ve chvili, kdy si vybere nas, tak nechci aby prisel, protoze to ukaze tak spatnej usudek a nedostatek motivace...

Reagovat
r.mrazik

Ty máš divnou hlavu...i 22

Reagovat
Busby babes

nectes, nevis.

Reagovat
r.mrazik

čtu a proto vím...i kdyz tohle byl docela tezky orisek

Reagovat
Swarley

Že se kolem něj postaví obrana v největším klubu v Anglii? To mi nezní jako špatný úsudek a nedostatečná motivace

Reagovat
Busby babes

v to budu pripadne doufat, ze bude ta motivace.

Reagovat
Swarley

No já hlavně doufám, že na to případně bude vůbec mít...Ajax jel na vlně a pak tam každý hráč vypadá v podstatě perfektně...

Reagovat
r.mrazik

To by byla pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera lewa

Reagovat
db18

Reagovat
Bayern +

Hummels geniálne, Konate frajer

Reagovat
db18

celkově škoda koncovky, ale Konate se mi líbí... už v posledním zápase hrál slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že máme zákaz.

Reagovat
db18

Adams je dobrá mrdka...

Reagovat
smazaný uživatel

Manu sa dnes rozpamätal na najlepšie časy

Reagovat
db18

Manu

Reagovat
db18

wtf, to bylo pyro od RBL?

Reagovat
smazaný uživatel

Matthijs de Ligt in 2018 “I don’t have one specific choice [league to play in] but if I would have to choose I would go for England, Premier League. They have the the greatest footballing atmosphere."

Reagovat
Bayern +

King parádne to spravil, snáď je už hotovo a rýchlo Franck na plac.

Reagovat
db18

Luxusní zpracování Comana před gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa Stále o parník najlepší útočník v Nemecku...

Reagovat
20fredy20

Robben stale nato ma

Reagovat
Rudnevs

No. Myslím, že treba vyhodiť Kovaća...

Reagovat
Heresy

vsechny co si to mysli spis

Reagovat
Busby babes

De Ligt

De Lig

De Li

De L

De

D

De

Del

Delig

Deligh

Delight

Delighte

Delighted to extend Rojo's contract!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý!

Reagovat
Wazza228

Chceme vůbec toho správného ze stoperů Ajaxu? Já jen, že vedle Blinda měl i Smalling svoji nejlepší sezónu. Zdá se, že vedle něj hráči rostou… #Blindback

Reagovat
Busby babes

na to uz je pozde. Tenkrat mel jit do pice Rojo a Jones a ne Blind. Ted uz by to nemelo smysl ho brat zpatky.

Reagovat
db18

lol, Boateng už fakt zmizel v kabině, jo?

Reagovat
vladino10

Aj pri odovzdávaní meisterschale tam bol celý čas totálne kysly a v pozadí no..mi ho bolo aj celkom ľúto..

Reagovat
Rudnevs

Ja túto dejovú líniu nejak moc nesledujem, čo je s tým Boatengom? Tuším i pri oslavách titulu tam tiež niečo bolo, nie?

Reagovat
Bayern +

Áno, ja som si ho všímal, keby nie je rozlúčka s RR tak by sa snáď ani nezasmial a neodfotil, včera to iste, záber pri tej gólovke Comana, všetci vyskočili z lavičky a on nič...

Reagovat
Bayern +

* tak bola to šanca Hummelsa v 45. minúte, willi to dával pod súhrn zápasu.

Reagovat
db18

Tehdy se vymluvil, že prý musel někomu na svatbu.

Reagovat
Bayern +

Naštvaný, že nehrával ...

Reagovat
blackhawk88

Na to aby hraval by musel podavat adekvatne vykony, ale on sa skor viac venoval svojmu magazinu

Reagovat
db18

To byl v průběhu sezony i Rodriguez, Sanches, Rafinha...

Reagovat
Bayern +

Jj, ale za Juppa / Pepa predsa len pre Bayern znamenal niečo viac, než tí traja... Plus teda ak si uvedomuje ako je odsúvaný na vedľajšiu koľaj (podľa mňa je jeho odchod istý) a do toho má sledovať veľkolepý potlesk pre RRR, tak ho aj trochu chápem. Síce to bol trochu zmätkár a trochu blb, ale určite má Bayern v srdci, Wembley mu nezabudnem

Reagovat
db18

Tak zase ho nemůžeš rozloučit, když ještě Bayernu nepřišla nabídka na přestup, by si ho rozloučil a pak by v prvním kole zase seděl na lavičce.

Reagovat
Bayern +

To by už on asi nesedel...

Reagovat
db18

Tak s tímhle přístupem to je jasný.

Reagovat
Zaschrona

OT: Jak je možný, že na Slovensku unikají průběžné volební výsledky? Evropský unikát, zdá se.

Reagovat
nani92

u nás sú radi, že nejaké výsledky aspon máme

Reagovat
Kixi Syhimour

Mirošovice nejsou o moc pozadu

Reagovat
Mateo16

OT: Eurovolby. Adios skurvene SME Rodina Kotelba

Snad volby 2020 bude koalicia PS. SaS , Olano, KDH,

a nie Smer, LSNS, Sme rodina, SNS

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Sas, Olano

Reagovat
Mateo16

Ziadne lepsie strany neexistuju

Reagovat
vladino10

A čo lepšie by si navrhol?

Reagovat
J0EL

On jedine Kokotlebu alebo Harabina.

Reagovat
Bayern +

Koho?

Reagovat
db18

Jak to, že už víte výsledky?

Reagovat
Mateo16

Korupcia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kapřík

Tak snad vám ta nová pokroková "levicově liberální" strana udělá radost a ne jako její kolegové jinde v Evropě a USA, kteří svým fanatismem způsobují protipohyb a vznik kulturně konzervativních tzv. populistických hnutí. Až propukne kulturní válka jako jinde na Západě, tak budete s láskou vzpomínat na dobu, kdy největší problém bylo všimné pro Smeráky.

Reagovat
Mateo16

Ako keby som cital Lubosa Blahu a potom nasledne priatelka dostane za ulohu vypracovat seminarku z jeho knihy kde onanuje nad liberalizmom.

To je take tradicke bolsevicke prekrutenie pravdy aj o tom ze dnes je nedela a nasledne si nasrat do huby vo velkom style

Reagovat
Kapřík

To jsem asi nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa ľudí je už teraz načisto sfanatizovanych z politiky a racionálne argumenty od ľudí nečakaj. A ako píšeš, bude horšie.

Reagovat
merlick

tak to si zabil

vrazda, mafia, korupcia, nehybanie so statom - toho tu treba viac!

SMER sa moze za svojich 12 rokov pochvalit iba tak lepsim vyberom dani. ano ludia maju menej, stat viac, gratulujem k takej politike

Reagovat
Kapřík

Tak on někdo ze Smer někoho zabil? Ja vim ze se s nima Kocner kamaradil, ale zas to neprehanejte. Jasně že vytvořili stabilni neprehledny prostředí kde se dařilo korupci, ale z makroekonomickyho pohledu taky prostředí stabilní, kde se hospodářství, nastavenému Dzurindou, dařilo lépe než českému. Za dva roky nás v HDP na hlavu predezenete, víš to? Tim opravdu neříkám, že není Smer po vsech tech prusvihach zralý na vystřídání, vsak jen at mazou, ale hlavně to, že na tom tak špatně nejste. Ale když budete volit levicové liberální strany, vytvoříte si postupně nový problém, který vzniká po celém Západě. Boj konzervativců a tzv. pokrokaru, tedy kopání hlubokých příkopu uvnitř společnosti a kulturní válka. A to mi věř, že bude jízda. Ale tomu se asi už nedá zabránit, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

tak ked tvojim jedinym cielom stabilita, tak v obdobi jedneho z najvacsich boomov novodobej ery sveta nie je az take ho docielit.. kolkym krajinam sa nedari na tejto planete? (krajina ktora chcela, bola demokraticka a mala normalne rozdelenie moci)

Smer absolutne nic dobre nepriniesol, len sa zopakujem, lepsi vyber dani. Ci myslis stabilitu ktora zabranila extremistickym stranam v raste? Ci stabilitu v zahranicnej politike kde predseda NRSR robi dvojaku politiku?

Kulturnu vojnu tu vyraba absolutne niekto iny.. Danko, Fico rozdeluju a polarizuju spolocnost neumerne viac ako strany ktore chcu zrovnopravnit clenov spolocnosti a dat im take iste prava.

Kulturna vojna je tu teda ten najvacsi problem.. poukazovanie na absolutne najmensie problemy spolocnosti a davat ich na popredne priecky, gratulujem, bol si kupeny na taketo lacne veci

Reagovat
Hachim Mastour

Bez Olano

Reagovat
Whitemedia

Kanté si prý včera na tréninku zranil koleno a start ve finále je dost nejistý.. neskutečný sen se blíží, záloha Jorginho, Kovacic, Barkley je nářez, Arsenal už teď nemá šanci

Reagovat
db18

do hajzlu... jednou člověk potřebuje, aby Chelsea vyhrála... a vy takhle...

Reagovat
Miguel19

Proč?

Reagovat
db18

Kvůli druhému předkolu LM, do kterého jde Viktorka. Když vyhraje Arsenal, bude tam v nemistrovské části 6 týmů, mezi nasazenými Basel, PSV a Olympiakos. Když vyhraje Chelsea začnou Basaheksir a LASK Linz až ve třetím předkole, v druhém tak budou jen 4 celky a Viktorka pak nemůže dostat PSV Eindhoven (podle mne nejsilnější z těch tří celků) a už to bude 50 na 50, jestli to bude Olympiakos nebo FC Basel. (PSV bude v nenasazených společně s Viktorkou)

Reagovat
Miguel19

Aha, tak to abych taky fandil Chelsea

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
r.mrazik

dneska vzpominkovy zapas proti Bayernu...Man Utd squad: Peter Schmeichel (Goalkeeper), Gary Neville (Defender), Denis Irwin (Defender), David May (Defender), Ronny Johnsen (Defender), Jaap Stam (Defender), David Beckham (Midfielder), Nicky Butt (Midfielder), Andy Cole (Striker), Louis Saha (Striker), Teddy Sheringham (Striker), Ji-sung Park (Midfielder), Karel Poborsky (Midfielder), Jesper Blomqvist (Midfielder), Raimond van der Gouw (Goalkeeper), Paul Scholes (Midfielder), Dwight Yorke (Striker), Ole Gunnar Solskjaer (Striker), Henning Berg (Defender), Wes Brown (Defender), Mikael Silvestre (Defender) Jonathan Greening (Midfielder)

to bude nejlepsi zapas sezony!

Reagovat
r.mrazik

jinak...na lavici Alex a v sestave chybi Keano

Reagovat
Kixi Syhimour

Stam u vás moc nehrál, ne?

Jinak Bayern nemáš?

Ale stále lepší než naše podobné výběry.

Reagovat
db18

Hans-Jörg Butt, Bernd Dreher, Markus Babbel, Samuel Kuffour, Michael Tarnat, Stefan Effenberg, Thorsten Fink, Carsten Jancker, Martin Demichelis, Hans Pflügler, Daniel van Buyten, Lothar Matthäus, Zé Roberto, Christian Nerlinger, Michael Sternkopf, Andreas Ottl, Markus Schupp, Marcel Witeczek, Giovane Elber, Luca Toni, Roy Makaay, Paulo Sérgio, Ivica Olic, Carsten Lakies

Reagovat
stas87

Kto je Pflüger, Dreher, Sternkopf, Schupp, Witeczek a Lakies? To boli nahradnici nahradnikov vtedy, nie?

Reagovat
db18

Lakies má jeden zápas a jeden titul. Witeczek 97 zápasů v letech 93-97, Schupp 91 v 92-95, Sternkopf 94 v 90-95, Dreher byl takovou věčnou trojkou za Kahnem, později byl "hrajícím" trenérem gólmanů (Kahna s Rensingem), Pflügler 276 zápasů v letech 81-92, pak i nějaké zápasy za amatéry.

Reagovat
stas87

To vies, nie som fanusik Bayernu a tak som o tych menach nic nevedel. Si musel googlit alebo si vedel hned?

Reagovat
db18

Čísla jsem googlil, jinak ale Drehera s Pflüglerem v podvědomí mam.

Reagovat
Rudnevs

Lakies je legenda, ktorú si všetci ľahko zapamamätajú vďaka tomu, že to bol práve on, koho Trapattoni poslal na ihirsko miesto Klinsmanna vtedy, keď Klinsi rozkopol tú reklamnú plechovku. Bol to mimochodom jeho jediný zápas za Bayern.

Inak, Schupp v Bayerne nič moc, ale celkovo v BL je to dosť známe meno a ešte začiatkom tisícročia kopal CL za Sturm Graz (vtedy mali v strede poľa Markusa Schuppa a Markusa Schoppa ). A nedávno bol športovým riaditeľom Lauternu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky, jako většinu moc neznám, ale jména tam vidím

Reagovat
r.mrazik

byl u nas tri sezony

Sammy Kuffour (Defender), Klaus Augenthaler (Defender), Daniel van Buyten (Defender), Martin Demichelis (Defender), Christian Nerlinger (Midfielder), Michael Sternkopf (Midfielder), Markus Schupp (Midfielder), Luca Toni (Striker), Giovane Elber (Striker), Lothar Matthaus (Midfielder), Roy Makaay (Striker), Stefan Effenberg (Midfielder), Ze Roberto (Midfielder), Ivica Olic (Striker), Paulo Sergio (Striker), Carsten Lakies (Striker), Andreas Ottl (Midfielder), Marcel Witeczek (Midfielder), Thorsten Fink (Midfielder), Carsten Jancker (Striker), Bernd Dreher (Goalkeeper), Hans-Jorg Butt (Goalkeeper)

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale spíš bych si ho tipl na straně Bayernu, takovou legendu Bundesligy.

Reagovat
Swarley

Nepletes si ho s Janckerem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, ne. Toho ani neznám, ale Stam ten fakt zářil v tom Mnichově, nezapomenu na ten zápas proti BvB, kdy napálil z 30 metrů do branky.

Reagovat
Busby babes

Jaap Stam?

Reagovat
Swarley

Jo taaak, historka alá koncepční City...to se tady chytne...

Reagovat
Busby babes

ok, ten vtip asi nechapu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jde jen o to, že ho někdo zařadil do Bundesligy. Ale já se u té konverzace vždy bavím a týpci z německé sekce taky

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Rudnevs

Podľa tej fotky sa ale dá vychádzať z toho, že hral za Hannover, nie za Bayern.

Reagovat
r.mrazik

ah,to je divoky inside joke

Reagovat
Kixi Syhimour

Vím, moc kvalitně jsem to nezvtvárnil, ale spíš mě překvapuje, že to tu někdo nezná. Vcelku se to opakuje

Reagovat
r.mrazik

tohodle jsem si tedy nevsiml...

Reagovat
Busby babes

tohle teda slo asi uplne mimo me.

Reagovat
Swarley

To spíš ten Poborský je tam docela navic

Reagovat
Makiii

Manchester United have ruled out a move for Ajax defender Matthijs De Ligt, according to Sky sources.

Tak ta nadeje dlouho nevydrzela...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak aj niekto nejaku nadej mal, tak urcite by ju nemal stracat po sprave od Sky, ktorym to povie Balague

Reagovat
smazaný uživatel

Balague rekl ze neprijde, takze tutove prijde.

Reagovat
Kixi Syhimour

3...2...1... a přijde Busby, že Sky je odpad

Reagovat
Busby babes

vsal je, according to Sky sources, cti: vymysleli jsme si to.

Reagovat
r.mrazik

vsak to je hra jeho agenta o vetsi prachy...klasika

Reagovat
r.mrazik

*ted se to deje i u Griezmanna...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
t0mmy33MCFC

No tak doufam ze je aspon poradne natahneme, tak jako to delaji vsechny kluby nam

Reagovat
Kixi Syhimour

Podle mě vás ani tak nenatahují, spíš taková klasika. Však za hráče takové obrovské cifry nedáváme, jen jich kupujete dost.

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak v porovnani s VVD ne no ale i tak mi penize za Mendyho, Laporteho prisli moc... jeden ale ukazal ze za to stal, druhej radsi masti Game of thrones na instragramu

Reagovat
Kixi Syhimour

ale mně přijde, že nakupuje za relativně dobré ceny, jen holt nakupujete mnohdy, jk zběsilí

Reagovat
smazaný uživatel

Mendyho skoda kvuli zraneni a cena byla vysoka, ale kdyz se podivas na prestupy jako obecne, tak je to "normalni" Laporte tu cenovku podle meho ma.

Reagovat
r.mrazik

jinak...joao felix ma vykupku 120 mega euro...ja bych jim tolik klidne snad i dal

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Mastný Chobot

Trošku overhype ne?

Reagovat
r.mrazik

myslis? mne prijde naprosto skvely na 19 let...jak celkove herne,tak i goly a asistencemi

Reagovat
Swarley

On je co? Čistý AM, ne?

Reagovat
r.mrazik

jojo...ale asi by dokazal zahrat kdekoli v te utocne trojce v 4231

Reagovat
smazaný uživatel

Co som videl videa o nom, tak mne totalne pripomina Kaku, myslim, ze moze hrat hocico v ofenzive, ale furt to bude taka volna pozicia.

Reagovat
pantondavo

Kaku

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je přípraven prodat Shaqiriho

Reagovat
r.mrazik

Chelsea boss Maurizio Sarri is set to leave the club after one season to become the new Juventus manager, according to reports in Italy.

novy manazer, bez hazarda a bez moznosti nakupu? ze by pristi sezonu odpadl jeden souper o LM?

Reagovat
Miguel19

Ještě jeden a jste tam

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

Hazard pryč, Odoi s Loftusem v pejči, Rudiger kdo ví, o Kantém už jsem zahlédl spekulace, že je to s jeho kolenem vážnější, k tomu ban.. fakt bych tu příští sezonu přeskočil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kapřík

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

https://www.eurosport.co.uk/football/champions-league/2018-2019/manchester-united-and-the-1998-99-treble-that-night-in-barcelona_sto7286033/story-amp.shtml?__twitter_impression=true

“Don’t worry lads, keep playing like you are and you’ll get your goal,” said Ferguson. “And if we haven’t scored with 15 minutes to go I’ll just put Ole on.”

“I’m a humble lad,” he said in an MUTV interview in 2018, “but I don’t think there’s any better finisher than me, still.” “I never really tensed up when I got chances,” said Solskjaer. “For me there’s no such thing as a great save, it’s just a bad finish.”

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jinak je to fakt skvelej clanek. dlouhej, ale spousta podrobnosti, anekdot a postrehu, nektery jsem znal, nektery ne.

“If I had to pick drive or talent as the most potent fuel, it would be the former,” he said in Leading. “To me drive means a combination of a willingness to work hard, emotional fortitude, enormous powers of concentration and a refusal to admit defeat.”

For Ferguson, adversity was the greatest opportunity: to prove people wrong, to shut them up, to demonstrate how good he was.

Tohle nam treba ted brutalne chybi, takovej pristup. Taky je v tomhle ohledu dobrej popis Oleho, ze je sice slusnej a milej, ale dokaze byt taky pekne tvrdej, kdyz je to treba.

Nebo, ze ty dva goly padly behem 101 vterin, ale z tech 101 se hralo jen 28 vterin. 2 goly za 28 vterin.

Reagovat
blade115

14:31 Sarri se údajně dohodl s Juventusem

Manažer Chelsea Maurizio Sarri se údajně dohodl na převzetí Juventusu, který po sezoně opustí trenér Massimiliano Allegri. Britskému bulvárnímu listu Daily Mirror to prozradil italský novinář Tancredi Palmeri. (dailymirror.co.uk)

Žumpa Mirror cituje ještě větší žumpu Palmeriho... Na tom bude pravda asi jen ten čas vytvoření expressky.

Reagovat
Whitemedia

Začalo to tak parádně.. a pak přišel konec expresky a všechno bylo v hajzlu..

Reagovat
r.mrazik

scheichel- gary,stam,johnsen,irwin - becks, scholes, butt, blomqvist - yorke, cole

Ole sedi...klasicky...

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Kapřík

Reagovat
Busby babes

tak az na scholese je to stejna sestava jako ve finale.

btw. ta sestava ve finale nikdy predtim ani potom nenastoupila.

Reagovat
r.mrazik

jj...na koukani to bylo ok..becks je porad bozan

Reagovat
vladis271

stream na league 1?

Reagovat
r.mrazik

uz se vezou!!

Reagovat
smazaný uživatel

Someone tell Japp Stam this is a FRIENDLY ked ho clovek vidi a porovna s tym co tam je teraz, to je v prdeli haha

Reagovat
Grahf

staam a vidic na stoperov a nikto sa k našej branke ani nepriblíži

Reagovat
r.mrazik

scholes...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Ty vole

Reagovat
protiproudu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

Marván Šmak

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Sandstorm

Charlton

Reagovat
smazaný uživatel

bielik motm vo finale playoff league one

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Golasso

těším se na něj

Reagovat
havrys99

Reagovat
nani92

Solskjaer has scored the same amount of goals at Old Trafford than Alexis Sanchez.

Reagovat
Taiger

no a

Reagovat
nani92

Na vašom mieste by som sa hanbil ako pes, keď zákazníkom dodávate materiál ako Sanchez

Reagovat
Nikikrew

No lebo ten vas material bol kvalitnejsi...

Reagovat
nani92

Tak ale vy ste vedeli,že kupujete drevo

Reagovat
Nikikrew

No vidíš ako dobre sme obchod zrealizovali, resp. lepšie

Reagovat
Infernoqt

Matthijs De Ligt: “I have read the reports and I have seen the salary too. They are funny stories. The trick is to take them with a pinch of salt.”

Reagovat
prazakj

Ať jde. Měl jsem ho rád pro jeho rychlost a famózní zpracování na kraji. Ale letošní sezónu se často jen ukličkovával, někdy až do autu. I když bych to nikdy nechtěl přiznat, takovej Mahrez ve chvílích kdy hrál, hrál líp než on. V City by mi sice chyběl, ale náhrad za něj je k mání stále dost.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, Sane je stale velmi, velmi dobry. Ano, sel o neco dolu, ale to neznamena ze je to naporad. + Sam Pep si ho privedl a nerikej, ze kdyz prisel tak si z nej nebyl "paf"

Navic mne osobne je nesympaticky Mahrez a castecne to beru tak, ze Sanemu dost vzal herni cas. (muj pohled na vec) Sterling je bomba a Bernardo hraje na kridle take velmi dobre, ovsem Bernarda mam radeji na stredu. Takze kridla Sane/Sterling jsou top, (hlavne funguji i v prohazovani stran) ale od prichodu Mahreze (i presto ze je lavickar) tomu davam dost %.

Jestli Sane odejde bude to pro nas obrovska skoda, ale druhym dechem dodavam, nahrady jsou... Priorita je podle měho pohledu privezt hlavne defenzivniho zaloznika a leveho obrance se stoperem.

Reagovat
prazakj

Jako rozhodně byl. Minulou sezonu to byl můj fav hráč. Mahrez je u mně hluboko pod Saném, to každopádně. V některých zápasech ale zahrál výtečně. Nejspíš to bylo tím herním časem, samo bych rád, kdyby nikam neodešel. Ale jak jsi sám napsal, kdyby náhodou odešel, tak náhrad je stále dost - a to nám přestupní léto pořádně ani nezačalo. Otázka je, za kolik by šel a jaká náhrada by za něj byla. Když zůstane, tak zase dobré pro City, protože zná prostředí a nebude se muset přizpůsobovat.

Sterling s Bernardem to letos dost táhli, Raz tam neskutečně vyrostl od doby co byl v Lpoolu, i když se mi nelíbí jeho styl běhu. A Bernardo hrál letos neskutečně.

Priorita je stále defenzivní záložník. Strašně se léta bojím, protože po minulém roku to vždycky vypadalo nadějně a pak z toho nic nebylo. Tak doufám, že se letos někdo povede - o to víc, kdyby pak dopadl ten ban. Levý obránce je taky nutnost, protože B. Mendy zatím nemohl předvést skoro nic. A s centrem souhlasím, odchod Kompanyho, nejspíš Mangaly a Otamendiho, bude třeba nahradit někým slušným. Např. Stonese jsem viděl v týmu rád, ale dělá strašný minely.

Reagovat
juninho8

Leroy si zaslúži oveľa viac herného priestoru ako sa mu v City dostáva.V Bayerne by ho teraz už dostať v pohode mal. Plus sa vráti do vlasti. Veľmi rozumný krok. Len mňa bude mrzieť, nakoľko BL až tak nesledujem, že ho už moc neuvidím. Bol to asi môj najobľúbenejší hráč v PL. Našťastie sa nič nehovorí o PSG, Man Utd, Reale alebo Taliansku To by som neprežil. Barcu by ešte mohol skúsiť. Alebo taký Arsenal/Chelsea

Reagovat
Coutinho10

tak dnes konecne ten rozhodujici zapas o postup do PL mezi Derby a A.Villou

Reagovat
kissak

Bude paráda to sledovat.

Každopádně nevím komu více přát zdali Frankovi a nebo Johnovi.

Reagovat
diastan

To mozna, ale jinak urcite Ville

Reagovat
Coutinho10

já jednoznačně Derby a i to za toho rizika, že Lampard v létě možná půjde do Chelsea...když tam nemůže být Leeds, tak tady mám jasno

Reagovat
kissak

No vidíte, jak se oba pěkně rozcházíte. Dvě reakce a každej má jiného favorita a taková bude i realita

Reagovat
kissak

Co to je zase za kachnu o prodeji Magpies?

Reagovat
Filipow

Tak jsem nad tím přemýšlel a kdyby se prodal Rakitić, kterého už nahrazuje De Jong, prodal se Coutinho a přivedl se tady Sané, odešel by jeden stoper (nevadil by mi odchod Piquého i když ho mám rád.) a přišel De Ligt, tak by to byl podle mě skvělej přestupák.

Ještě k tomu ten Hag na lavičku namísto Valverdeho a bouchám šáňo.

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko "keby" v jednom príspevku

Reagovat
Filipow

Tak je to jen zasnění, žejo.

Ale z finančního hlediska by to +- sedělo, z logického taky.

Reagovat
vladino10

Valverde ostane

Reagovat
Filipow

Jako já nejsem úplně hater Valverdeho, takže když zůstane, brečet kvůli tomu nebudu, ale když by měl přijít namísto něho ten Hag, kterého osobně beru momentálně jako takového Guardiolu 2.0, vůbec bych se nezlobil.

Jinak v ještě víc ideálním případě bych viděl návrat Pepa, ale to nevidím reálně už vůbec.

Reagovat
Remt

Setrvání Valverdeho je hrozná chyba, už druhej rok hra pod ním vypadá strašně, s ním by měl odejít Bartomeu nejlépe. Ani jeden z nich není zdaleka dostatečně ambiciozní aby vedli klub jako je Barca. V sezoně kdy se mělo všechno vyhrát protože lehčí už to nikdy nebude se nepovedly 2 trofeje prokaučováním tohohle šaška a nic se neděje. Nejhorší nejsou ani tak ty výsledky.. Jako ta hra, to je strašnej hnus co pod ním předvádí, tuším i hráči se ho zastávají, nechápu proč, takovýho kreténa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

Nigerijský záložník Victor Moses by mohl zkrátit své hostování ve Fenerbahce Istanbul a z Chelsea přestoupit do Itálie. Údajně se tak stane v případě, že na lavičku Interu Milán usedne Antonio Conte, pro kterého by jeho bývalý svěřenec z Chelsea měl být první vyhlédnutou posilou. (football.london.com)

Victorovi to přeju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele