Bayern a Stuttgart budou jednat o přestupu Gomeze

19.06.2008, 15:59
Aktuality
Již tak hvězdný útok Bayernu Mnichov by se mohl posílit o další klenot, do Bavorska má namířeno Mario Gomez. Vedení Bayernu pozvalo své kolegy ze Stuttgartu na schůzku a o možném přestupu německého kanonýra se začne jednat již v pátek...

"Bayern nás pozval a my přijali. Horst Heldt (sportovní ředitel Stuttgartu - pozn. red.) odcestuje do Mnichova," řekl předseda VfB Dieter Hundt v rozhovoru pro televizní stanici ARD.

Gomez kvůli zraněním nastoupil v uplynulé bundesligové sezoně jenom k 25 zápasů, i tak stihl dát 19 branek. Pro Stuttgart je klíčovým hráčem a VfB jeho cenu stanovilo na 25 milionů eur. V útoku Bayernu se o místo již perou Luca Toni, Miroslav Klose a Lukas Podolski a právě posledně jmenovaný by mohl putovat opačným směrem, než Gomez.

Nejlepší střelec loňského ročníku německé nejvyšší soutěže v tuto chvíli reprezentuje svou vlast na evropském šampionátu a je jedním ze zklamání. Gomez zatím nedal ani jednu branku a své trápení demonstroval v úvodu zápasu s Rakouskem, kdy ze čtyř metrů nedokázal dopravit míč do prázdné brány.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hm dobrá posila by to bola ale ažbtak za dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

na EURU se zatim moc nepředvedl..

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda!! Bundesligu moc nesleduju, ale o tomhle hráči jsem slyšel moc a moc, ale zatím slabota....

Reagovat
smazaný uživatel

V Bundeslize hrál výborně. Teď má bohužel smůlu v koncovce.

Reagovat
smazaný uživatel

já netvrdím, že ne, vím, že v Bundeslize zářil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru zatim párek,na to co jsem slysel pred Eurem ze zastoupí Kloseho v strileni branek

Reagovat
Marv

nevim nevim ale nejak mmco kvalitnich podobnych utocniku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak....koupit Gomeze k dvěma hlavičkářům je nošení dříví do lesa. A vyměnit ho za Podolskiho to už vůbec....ten jedinej ze všech útočníků Bayernu zahraje dobře i mimo vápno a dokáže vypálit z dálky. Klose, Toni i Gomez jdou hráči do vápna hlavně na hlavičku.

Reagovat
-PeCa_08-

do Bayernu vždyt je tam Toni-Klose, popř. Podolski, jestli zůstane a ten Schaudraff nebo jak se to píše..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je dávno pryč

Reagovat
-PeCa_08-

aha ..

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez-možná,ale v žádněm případě za Podolskiho.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste aby prisel gomez to by nam tak schazelo ke vsi ty smule: koupe butta, zraneni riberyho, odchod schlaudrauffa a jeste mozna odejde podolski......jesteze alespon ten gattuso neprisel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele