BAUMANN PO OPERACI TŘI MĚSÍCE MIMO HRU

08.02.2007, 22:01
Aktuality
Werder Brémy opět přišel o svého kapitána. Frank Baumann letos kvůli problémům s achillovkou odehrál jenom jedenáct ligových zápasů a svou sbírku již příliš nerozšíří. Dnes se totiž podrobil operaci a mimo hru bude zhruba tři měsíce...

"Rehabilitace začnou už v pátek. Za dva týdny bych snad mohl začít pomalu vyklusávat ve vodě a pokud vše půjde podle plánu, do deseti týdnů bych měl opět trénovat s mužstvem," prozradil 31letý fotbalista.

Baumann vynechal závěr podzimní části sezóny a problémy neustávaly ani v lednu, kdy se po svolení lékařů vrátil k tréninku. Odhadovaná doba léčby se pohybuje mezi deseti a dvanácti týdny, až poté bude moci znovu začít naplno trénovat. Tou dobou bude Bundesliga finišovat a je tak dosti pravděpodobné, že si Baumann letos již nezahraje.

Trenéru Thomasi Schaafovi nebude kapitán chybět jenom v lize, ale také v Poháru UEFA, v jehož třetím kole Werder změří síly s Ajaxem Amsterdam. Baumann není jediným dlouhodobě zraněným hráčem Brém, na marodce je vedle něho také útočník Ivan Klasnič. Chorvatský reprezentant se nedávno podrobil neúspěšné transplantaci ledviny a v polovině března ho tak čeká další chirurgický zákrok.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele