Batshuayi selhal ve Valencii, ta ho v zimě vrátí do Chelsea

10.01.2019, 13:49
Aktuality
Předčasně se Michy Batshuayi vrátí z Valencie do Chelsea. Belgický útočník přišel do španělského klubu v létě na hostování a nepodává dobré výkony, vedení Netopýrů tento týden došla trpělivost a pracuje na fotbalistově navrácení zpět do Londýna...

"Hráč o tom ví a doufáme, že se nám vše povede už brzy vyřešit ke spokojenosti všech stran," sdělil na dnešní tiskové konferenci sportovní ředitel Mateu Alemany.

Pětadvacetiletý útočník v minulosti hrával za Standard Lutych, Olympique Marseille a Borussii Dortmund a jeho angažmá na Pyrenejském poloostrově je nejméně povedené. V LaLize dal jen jednu branku, po jednom zásahu přidal v Evropské lize a Copa del Rey. Netrefil se ani předevčírem v pohárovém souboji na půdě Sportingu Gijón, kde Valencia prohrála 1:2.

"Potřebujeme posily do útoku, v některých případech nám už došla trpělivost," prohlásil v úterý večer trenér Marcelino García Toral.

V Chelsea nejsou spokojeni s útočníky Álvarem Moratou a Olivierem Giroudem a Batshuayi nebude řešením problému Blues se střílením branek. Ze Stamford Bridge by měl zase rychle odejít, zájem o něho mají Crystal Palace a West Ham.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (421)

Přidat komentář
mimi_united

Taký Belgický Welbz

Reagovat
jenage

Neurážej Welbze.

Reagovat
Golasso

Reagovat
icka

Super takze mame tri utocniky na hovno a ten s nejlepsi formou je na hostovani, tohle muze byt fakt jen u nas

Reagovat
Whitemedia

a přidá se ještě pašík

Reagovat
Pinturicchio

... a bude to v kužel lize trhat na hadry.

Reagovat
Whitemedia

bude to hotová zabíjačka

Reagovat
Pinturicchio

Jj, těch tvých píčovin o pašících.

Reagovat
David143

taky si myslím, že jestli přestoupí tak pozvedne ofenzivu the Blues. Všeobecně nechápu ten hejt na nej, všude kde byl tak dával kvanta gólů

Reagovat
Pinturicchio

I kdyby měl pálit jen v lize (což bude), tak to bude oproti Moratovi posun.

Reagovat
Talker

Vřždyt letos potřeboval více minut na méně golů než Morata. V čem je to pro nás proboha posun?

Ale jo, na hostování na půl roku asi nemám problém a v létě poslat zpátky do Itálie.

Reagovat
Pinturicchio

V tom, že je to pořád zabiják, který trpí na současné AC, kde ta jeho sezona zdaleka neodráží jeho kvality?

Reagovat
Talker

Jak říkám, na půl roku na hostovačku bych ho asi bral, proč ne. Dočasně by nám možná i pomohl, v létě bychom ho vrátili.

Horší než Giroud/Morata to snad být nemůže. Očekávání od něj mám minimální, takže pokud by dal 10 golů během druhé poloviny sezony, tak bych byl spokojený.

Reagovat
Pinturicchio

Záleželo by na prvních zápasech, on má Pipita sklony k tomu být na hřišti čím dál podrážděnejší (nasraný, ne, že by upadal do "depresí" jako Álvaro). Pokud by v prvních dvou, třech zápasech dal dva, tři góly, tak z něj bude mašina.

Reagovat
Člen_zlořádu

Možná se pletu, ale není z Juventusu momentálně na hostování?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pinturicchio

Viz v CFC vysmívaný Salah, který se za půl roku vypracoval v hráče, kterého stavíte nad Messiho, troubo.

Reagovat
Pinturicchio

*rok a půl, v Itálii

Reagovat
Talker

Dva a půl roku, když už chceme být přesní...

Reagovat
Pinturicchio

Díky, nechtělo se mi to hledat.

Reagovat
Talker

Jenže Salah odcházel s parádníma číslama z ASR jako vycházející hvězda. S tím, že u nás byl rok a neprosadil se pod portugalským šášulou (což mu nemůže mít nikdo za zlé).

Higuain by přicházel jako vyčpelý třicátník co má 8 golů za půl roku a i loni ta čísla byla horší, než o rok předtím.

Reagovat
Pinturicchio

Vyčpelý není ani náhodou. Čísla měl v Juve nižší proto, že mu Allegri začal dávat nesmyslné taktické pokyny a úkoly. Ve fungujícím týmu, kde bude dostávat dostatek míčů, bude znovu řádit.

Reagovat
Talker

Já neříkám, že ne. Asi bych ho na půl roku vzal, ale prostě ne s nějakou velkou radostí, spíš kvůli tomu, že nikdo nám nepuští v zimě špičkového útočníka, který je ve formě.

A z nějakého důvodu prostě ACM/Juve jsou ochotní (?) uprostřed sezony pustit takového zabijáka.

Reagovat
Pinturicchio

Juve proto, že má velký plat, přišel Ronaldo, Manzdukic se ke Crisovi hodí víc ... v AC teď nepanuje asi nejlepší nálada, Higuaín chce do CFC (hlavně asi kvůli Sarrimu, koučem, pod kterým překonal rekord italské ligy co do počtu gólů za sezonu), tak tam ty vztahy skřípou.

Reagovat
r.mrazik

ja mu teda taky verim...ale aby nedopadl jak Sevcenko...

Reagovat
Pinturicchio

To se taky může stát.

Reagovat
Talker

Uvidíme, já si prostě nejsem jistý. Jiná liga, bez připravy, výhodou jsou zkušenosti. Na půl roku, proč ne. V létě poslat zpátky a sehnat dlouhodobou jedničku.

Reagovat
Cobra

A Chelsea má být momentálně jako ten fungující tým jo?

Reagovat
Pinturicchio

Já PL nesleduju, když kouknu na diskusi, tak asi ani ne, ale ten potenciál být jím tam vidím vyšší než u AC.

Reagovat
Talker

Tak jako relativně ano - jen prostě jsme v hajzlu, když se dostaneme k vápnu soupeře.

Reagovat
Cobra

Jako vaše koncovka je mizerná viz poslední zápas s náma, ale tam to neselhává jen na útočníkovi. Vždyť i tomu útočníkovi musíš tu akci připravit a tam to krom Hazarda nezvládne nikdo.

Reagovat
Talker

Tak on Morata je velkou součástí toho problému. On fakt nemá prakticky žádnou silnou stránku - nepodrží míč, není schopný odtáhnout hráče či vytvořit prostor, není schopný rozdat míč, prakticky nic. Pokud nedá gol, tak je na tom hřišti k hovnu.

Druhá část problému je Pedro/Willian. Pedro nějak ztrácí míče a zahazuje je. Willian zas retardovaně přehuštuje prostor před vápnem a chce míč do nohy místo toho, aby se pokusil zrychlit hru nebo třeba roztáhnout hřiště. Prostě takyhráč na hovno.

Dej bůh, abychom se obou dvou zbavili. Nebo alespon Williana.

Příchod špičkového útočníka tu druhou část nevyřeší, ale vyřeší nám 1/3 ofenzivního trojzubce. Druhá část je Hazard a modlím se, aby nám zůstal CHO a tím bychom to měli vyřešeno.

Reagovat
icka

Vsak jsme vas v pohode prehravali akorat jak se dostanem k vapnu tak je konec.

Reagovat
mayday

Tak osm gólů za půl sezony, to zas taková hrůza děs není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no imo salah byl vzdy hrac s vetsim potencialem nez higuain, slo jen o to, jestli prolomi obcasnou zbrklost.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, dá se souhlasit. Já nechci srovnávat jejich potenciál, ten je na straně Salaha, ale vadí mi ten neoprávněný výsměch směrem k Higuaínovi, kdy to vypadá, že tam bude tenhle žampión a ne hráč, který prošel Realem, Neapolí, Juventusem a dal během kariéry přes 300 gólů.

Reagovat
Talker

Ty to zas vedeš do obráceného extrému, že bude trhat ligu jako Salah. Přitom Salah přicházel jako hráč, který se neustále zlepšoval a dával goly a asistence prakticky neustále. Prostě přesně obrácená křivka.

Přitom jeho úroveň a produktivita jdou prostě dolů, zatímco "stárne". Může to být z taktických příčin, může to být z příčin, že šel do klubu, který nefunguje, může toho být spousta. Ale taky může jít o to, že mu dochází (po velmi dlouhé kariéře) šťáva. Na půl roku bych ho bral, proč ne, nic neriskujeme.

Ale přivádět třicátníka na sklonku kariery, který hraje už nějakých 13 let v Evropě? To mi přijde zbytečné. Prostě chci perspektivní fotbalisty, chci hráče, kteří mi přirostou k srdci, chci ty, pro které nejsme dalším velkoklubem v řadě, ale kde se posouvají dále.

Reagovat
Pinturicchio

Nevedu, se Salaham ho nesrovnávám, ani jejich případné statistiky. Salaha jsem uvedl jako příklad ofenzivního hráče, kterého Itálie vycepovala. Higuaín to v Realu taky statisticky nějak netrhal, přišel do Itálie a po příchodu Sarriho, kouče, který Chelsea momentálně vede (jen tak, kdybys nevěděl) a s kterým má Higuaín nadstadardní vztahy a který z něj umí dostat to nejlepší a překonal počet vstřelených gólů v Serii A, což je podle mě pro útočníky pořád ta nejtěžší liga na světě.

Reagovat
Talker

Pinturicchio10.01.2019 14:02#

... a bude to v kužel lize trhat na hadry.

[reagovat]

Nevím, z tohohle to vypadá, jako by byl automaticky nejlepším útočníkem PL po příchodu.

Já neříkám, že neuspěje. Na půl roku na hostování bych ho klidně bral. Ale pak vypakovat zpátky okamžitě. Zbytečné platit brutální prachy a obrovský plat za útočníka na 2-3 roky.

Reagovat
Pinturicchio

Ten můj příspěvek jsem nemyslel jako srovnání se Salahem, takové krapet přehnané "bude prostě pálit".

Tvůj pohled chápu, taky bych radši někoho mladšího, jen bych na Higuaínem neohrnoval nos (nemyslím tebe), kdyby někdo mladší / lepší nebyl k mání.

Reagovat
Talker

Jak říkám, kdyby byl zadarmo (téměř zadarmo)/ na hostovačku, tak s ním problém nemám.

Problém je, že prostě vyjde draho. Extrémně draho na jeho věk. Kolik jste za něj dostali od ACM za hostovačku? 18 mega a dalších 40 na opci? To je prostě strašná pálka (spolu s platem) za hráče, u kterého není jistota, že bude na té úrovni, kde byl 2-3 roky zpátky.

Radši se porozhlédnout jinde prostě.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, 18+36, plat v Juve byl tuším 7,5.

Reagovat
Staenly10

Jen mě zajímá - v čem je pro útočníky nejtěžší? Chápal bych to v době, kdy byla Serie nejdefenzivnější, ale to už dávno není, ne (nebo aspoň podle toho, co se občas dočtu v diskuze pod Serií)?

Reagovat
Pinturicchio

Nejsou ty obrany co bývaly, padá dost gólů, ale pořád bych řekl, že jsou ty defenzivy z top lig asi nejvýš, takticky je to pořád nejnáročnější.

Reagovat
Staenly10

Fajn, díky.

Já jen, jestli to už není ten přežitek, jako třeba "PL je fyzicky nejnáročnější".

Reagovat
Pinturicchio

Trošku už možná i jo, loni / předloni padl rekord v počtu gólů za celou sezonu od všech týmů, tuším po 66 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite si vzpominas s jakou vizitkou Pipita prichazel do Evropy, ty potenciale

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se nejaka vizitka slucuje s mym pohledem na jejich potencialni vykonnost?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze nedokazes objektivne zohlednit potencial jakej se cekal u Higuaina kdyz ti bylo kolik? Prichazel z JA s vizitkou golovyho zabijaka a potencial v nem byl obrovskej. A prvni sezony v Realu potencial rozhodne naplnoval Dokazes posoudit jak naplnuje potencial Salah, protoze se to deje ted..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jeste jednou z meho poledu mel vzdy salah vetsi potencial nez higuain.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, urcite si ho sledoval v Bazileji a pamatujes si dobu, kdy Higuain prichazel do Evropy. Protoze kdyz nekdo pise o potencialu, tak to ma nejak podlozeny a nechce se mi nejak verit, ze si sledoval Pipitu v JA kdyz to tak jednoznacne tvrdis

Reagovat
smazaný uživatel

mam ti to zopakovat jeste jednou nebo, co chces? podle teto tve logiky bys nemohl urcit potencial zadnych hracu, pokud bys je nesledoval na placku od narozeni

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to tak myslim, kdyz se ti vysmivam jak posuzujes jabka a hrusky a vydavas to za naplnovani POTENCIALU..Pipita ve dvaceti prisel do Evropy a zacal sypat goly v Realu, Salah ve 20 obsluhoval nekde v kavarne v Kahire kdyz to prezenu.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

no super. muj pohled na vec je, ze salah mel vzdy vetsi potencial nez higuain. nevim o dobe, kdy jsem znal oba hrace a vybral bych si higuaina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys byl v dobe prichodu Higuaina Perezem tak pochybuju, ze bys volil 20 letyho Salaha. A ani ve veku co ma ted Momo nebyl Pipita zadna lopata, kdyz pristoupim na to tvy vnimani potencialu tak by to taky nebylo tak jednoznacny jak tady tvrdis ty

Reagovat
Talker

Tak ono se dá říct, že oba naplnili potenciál, který měli. Higuain byl jedním z nejlepších útočníků světa, Salah je jedním z nejlepších hráčů světa. Takže ten potenciál byl na straně Salaha, jen nebyl tolik vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupí špekáček...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v championship mal formu aj Vydra

Reagovat
mesyas

méně dělat blbosti na twiteru a více makat.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Busby babes

jj, protoze twitter ma vliv na jeho vykonnost. asi jako Pogbovo ucesy.

Reagovat
Pinturicchio

*Pogbovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
mayday

Reagovat
Busby babes

fikane jsem se vyhnul i/y.

Reagovat
smazaný uživatel

ked nevies ake i/y pouzit tak to sprav jak moj spoluziak raz na diktate a supni tam obidve

Reagovat
smazaný uživatel

To pak vyipadá dost divně

Reagovat
TheTopFootbaler

*diyvně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
blade115

Teď jde o to, jestli větší míru retardace značí chybný íčko, nebo tvar "Pogbovo"...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Pride

Reagovat
Busby babes

pro me je to uplne normalni tvar. hovorovej, nevedel jsem, ze tu piseme maturitni slohovky.

Reagovat
blade115

To asi nepíšeme, já jsem se s ním akorát zatím nikdy naživo nesetkal, tak mi přijde hrozně divný.

Reagovat
Busby babes

njn, asi jinej kraj... me to prijde uplne normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

normalni tvar

Reagovat
Bakary3

Vynechal jsi to hovorovej, coz je docela dulezity.

Nepouzivam to, ale slysim to bezne.

Takze jo, hovorove je to normalni tvar.

Reagovat
Counter

Hovorová slova jsou pořád slova spisovná. Tohle spisovné není.

Reagovat
Bakary3

Tak to vime, ale je asi jasny, jak to myslel, proste se to rika obcas.

Reagovat
smazaný uživatel

HOVOROVĚ

Reagovat
smazaný uživatel

ok. hovorove normalni tvar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zark

fakt fikaně, když jsi to napsal jako kokot

Reagovat
Baronne

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Cobra

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
John Obi Mikel

Zkus pouzit tvar "Účes Paula Pogby"

Reagovat
Busby babes

Namesti Karla a Vitezstvi Pyrhy.

Reagovat
John Obi Mikel

Karlovo ulice a Pyrhovo punc

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Nebelung

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mistr129

Reagovat
PBLead

Reagovat
Briggus

Pogbovo

Reagovat
smazaný uživatel

ovo

Reagovat
PBLead

Reagovat
fabec1222

Pogby*

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi, co reknes ty. Kdyz reknes, ze se nesnazi, tak se klulk nesnazi a sere na to. Kdyz reknes ze je to ucesem, tak to bude ucesem!

Reagovat
Busby babes

ja pripadne hodnotil jak na me pusobil na hristi, ale tyle kecy o tom, jak navsteva kadernika ma vliv na to, kolik toho hrac odtrenoval, mi prijdou ujety. netrenuji 24 hodin denne, maji i nejaky volny cas. A co delaji v nem, je jejich vec. Kdyby Michy chodil parti do rana, tak bych kritiku chapal, ale jinak...

Jsou to kecy starych dedku nadavajici na tu dnesni desnou mladez...

Reagovat
ttopi

Nejde o čas. Každýmu je jasný, že Pogba nechodí ke kadeřníkovi místo tréninků. Jde spíš o myšlení. Nemyslím to teď konkrétně na Pogbu, ale obecně je časté, že se stoupající slávou klesá koncentrovanost na to, co slávu způsobilo. Prostě tě zajímají víc jiné věci a trochu "zlenivíš". Přecijen velkou část sportovního výkonu tvoří psychika. A pokud z nějakého důvodu přestaneš být ochotný obětovat sportu všechno, je to na výkonu vidět.

Reagovat
Busby babes

kdyz zustanu u prikladu s Pogbou, co kdyz mu ten novej ucet pomaha v tom byt "v pohode" a tim pomaha k dobre psychice?

To, ze jeden hrac chodi kazdej tyden ke kadernikovi, jinej casto tweetuje nebo treba Lingard zas vymejsli picoviny na instagramu, preci neznamena, ze tomu sportu nedavaji vsechno? Nemuzes jet na plno 24/7, musis mit i nejakej volnej cas, konicky, zabavu... jinak by vetsina sportovcu skoncila po par sezonach na praskach, s depresema a vyhoreli...

Reagovat
ttopi

Já neříkám, že to znamená. Ale když někdo nenaplňuje potenciál, svádí to k tomu si to myslet. Ale třeba Pogba je po odchodu Mourinha celkem oživlej, tak třeba teď potáhne UTD.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to hrozné hovna. To nejjednodušší vysvětlení proč hráč nehraje tak jak by se čekalo.

Reagovat
r.mrazik

nevim,jestli jsou horsi ucesy..neo Gazovo opiovy dychanky nebo Bestovo chlastani

Reagovat
kilobyte

Já osobně bych radši šel na Bestovo chlastání než k Pogbovýmu kadeřníkovi.

Reagovat
r.mrazik

hm,to asi jo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... já bych na Bestovo chlastání šel i bez té podmínky / možnosti o Pogbovi.

Reagovat
mayday

Hérečky... Chlastání... Píchání...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

neasi. nejlepsi je jak lidi jako Robbo, co chodili pred zapasem chlastat hustej do Lingarda kvuli videu na netu...

Reagovat
smazaný uživatel

mal by robit to co ho viac bavi, futbal moze mat ako taku bokovku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem čo tí chlapci viac chcú. Jediné čo má na robote je ísť na tréning a zamakať si na sebe. Ani to sa im nechce.

Reagovat
Whitemedia

A jak víš, jestli makal a nebo ne? Já bych spíš řekl, že jen nemá na španělskou ligu..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

Bad Šuhaj is back

Reagovat
Bucky

Vzhledem k tomu, že dokázala Valencia letos udělat impotenta i z gólové mašiny Gameira a Rodrigo taky zatím nic moc, tak bych rozhodně Michyho neodepisoval. Moc se nehodí do Sarriho stylu hry, takže v Chelsea asi nemá cenu, aby zůstával. Ale třeba v Palace si myslím, že by mohl mít super jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas sa vracia Benteke tak neviem ci by si zahral

Reagovat
Bucky

s tím jak Benteke "střílel" minulou sezónu si myslím, že by Michy byl jednička, obzvlášť pokud by měli opci na odkup na konci sezóny.

Reagovat
JakubOcko

Vždyt Michy je tak arogantní, že se v zápasech vůbec nesnaží, jenom hlupák by ho bral na hostování. Hodně štěstí West Ham nebo Crystal Palace.

Reagovat
Bucky

Tak pokud se vůbec nesnaží a za Chelsea a Dortmund pořád dává gól každých 100 minut, tak potom pod trenérem, který ho dokáže namotivovat, může být naprostý zabiják. Obzvlášť, když vidím, co z některých hráčů dokážou vytáhnout trenéři jako třeba Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Chelsea v posledni dobe furt neco zkousi a nekoupi jednoho bombera za vic penez?

Reagovat
smazaný uživatel

ved uz je na lane Higuain

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
icemike

Morata nebyl zadarmo

Reagovat
afc

Pipita vyrieši ich všetky problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyschl Romanův plynovod nebo v čem jede...

Reagovat
Svatej

Proto utracime vic nez kdy jindy ..

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale za spoustu předražených průměráků.

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mal konečne dostať šancu v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, tem bych ho pral jako volbu cislo1 do utoku na dalsich 10 let. Mozna by dal za tu dobu 10 golu..

Reagovat
smazaný uživatel

to si za ramecek neda...V petadvaceti lita po hostovackach, na te posledni ho dokonce takhle verejne setre trener...

Reagovat
netopier

K O N E Č N E !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea konečně dotáhla posilu do útoku

Reagovat
Zaschrona

Po někom takovém bychom měli okamžitě jít, ale smůla, že už máme na hostování Zoumu...

Reagovat
netopier

Reagovat
mesyas

ho pošlete zpátky, stejně už máte na soupisce KEana a Minu

Reagovat
Zaschrona

On je problém, že je Zouma z nich zřejmě nejlepší.

Reagovat
mesyas

aha, to jsem netušil když jsem se naposled díval tak hrál Mina a Zouma měl nějakou sérii 4 zápasů na lavičce.

Reagovat
Zaschrona

On nemohl hrát proti Chelsea, zrovna se nám docela dařilo, tak pak zůstal mimo sestavu. Ale Mina i Keane v posledních týdnech jsou jasně horší než on.

Reagovat
TheTopFootbaler

Takže Mina na Barcu nemá?

Reagovat
Zaschrona

Zatím se zdá, že určitě ne...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

50m za Wilsona ušetrených

Reagovat
Csaplárova past

Nastesti davaji goly jini, hrotak mnohdy tolik nechybi. Morata zatim bilance 24/9, Batshuayi by asi momentalne nedokazal ani toto. Na Chelsea asi nema, ale zaslouzil by si sanci po zbytek sezony a v lete pripadny prodej. Tyhle hostovacky jsou uplne na hovno u hrace takoveho veku

Reagovat
Franck

Tak zrovna Dortmund a Valencia nejsou hostovačky na hovno, jen holt se neprosadil. Mě se stejně nikdy moc nelíbil do mezihry a když už nedává ani góly. Na Chelsea momentálně nemá.

Reagovat
krisa

tak v Dortmundu mu to tam padalo fest, ne?

Reagovat
Csaplárova past

Myslel sem to jinak - je mu 26 let a klub by mel mit jasno o jeho budoucnosti - hostovacky jaou na hovno v tomto veku

Reagovat
Bandita_Harry

ved v BVB sa mu darilo a aj by ho kupili keby mali opciu predsa nie ? a za prestup Chelsea pytala moc....

Reagovat
nani92

Valencia bude platiť odstupné za skoré vrátenie tovaru, nie?

Reagovat
Mass

Když dostaneš poruchový zboží, tak nic neplatíš.

Reagovat
Kepy_FCB

Hovna na hlavě i v hlavě

Reagovat
icemike

Pořád může vyzrát, fyzické předpoklady má dobré, jen ta hlava je občas moc free

Reagovat
Sandstorm

V současný Valencii je těžký se prosadit, když jsou pod Marcelinem celou sezónu v herní krizi. Nedaří se tam skoro nikomu. V Dortmundu válel a na tom bych stavěl.

Reagovat
salami

Tak svuj podil na ty krizi bude mit i prave Michy se svoji bidnou produktivitou.

Reagovat
Black Jagir

Je těžký se prosadit, když na to sereš. Gameiro je tragéd, ale byla na něm vidět alespoň snaha.

Reagovat
Mass

Mitchy kolikrát nedal ani do prázdný brány, na tom se stavět nedá.

Reagovat
Messiáš

Největší mamlas v La lize, tragéd, s radostí poslat zpět

Reagovat
Visca el barca

Že by nám Bayern vyfoukl Rabiota? v tuhle chvíli jsem strašně šťastný, že nás PSG nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

nic v zlom ale v dortmundde bol bombarderr nechapem preco tam neostal kto chce kam pomoze si tam debill dortmundd opustil co cakall nechapem ten debillni krok absoluttne moze banovatt

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
Bandita_Harry

vies o tom ze tam bol iba na hostovani bez opcie vsak ?

Reagovat
Nikikrew

Arsenal boss Unai Emery says he will only be able to bring players in on loan in January.

Jeby, takze so stoperom sa mozeme rozlucit

Reagovat
Pride

Strasnej curak ten Kroenke. Vidi jake ma Arsenal oproti ostatnim velkoklubum problemy minimalne na ctyrech postech a stejne nepusti ani hovno navic.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Ved to s tym absolutne nesuvisi. Problemom nie su prestupove ciastky, ale ze si nemozme dovolit navysit rozpocet na hracske mzdy bez toho aby sme porusili financne pravidla.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc velky je v tom klubu bordel ?

Reagovat
Counter

Velký.

Reagovat
Mastný Chobot

lol

tak aspoň ten Suárez na hosťovanie snáď

Reagovat
Bandita_Harry

? Luis

Reagovat
Benzema

To vážne ma Manchester Utd záujem o Coutinha ?

Reagovat
smazaný uživatel

pls at jde

Reagovat
sylarko

preco? po mesiaci a pol mimo formy? ty si riadny nevdacnik a fanusik uspechu

Reagovat
Busby babes

je otevrenej prestupak, podle novin budem mi zajem o kazdeho. A cim drazsi tim lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to naprosto nesmyslné a nemůže se to stát, ale já bych v to v současné Chelsea viděl nejpozději od léta takto: Přivést do útoku posilu (Icardi - klidně vyměnit a doplatit za Moratu), vrátit zpět Mitchyho, a nechat na lavce jako třetího útočníka Girouda. Na to křídlo příjde Pulisic, udržet Hudsona-Odoie a Loftus-Cheeka. Střed zálohy bude klíčové udržet Kanteho, kolem kterého bych to celé postavil, přeměnil v přestup hostovačku Kovacice, máme Jorginha, snad dovedeme Barella. No a teďka obrana, kde bude klíčové přivést jak pravého krajního, tak i levého krajního obránce. Můj sen je Meunier napravo a doleva Hakimi. Pak si nechat Azppiho a Emersona. Na stoperských pozicích byl viděl Rudigera, Christensena, Ampadua a z hostovačky Zouma. V brance to může zůstat jak je... Zbytek hráčů, co máme, bych uvolnil na přestup, aby byly peníze na nové posily. Hazard, Willian, Pedro, Morata, Moses, Drinkwater, Luiz, Emerson, Zappacosta, plus hráči po hostování pryč a jen nechat ty nejnadějnější...

Potom tedy Kepa (Caballero, Collins) - Meunier (Azpi), Christensen (Zouma), Rudiger (Ampadu), Hakimi (Alonso) - Kante, Jorginho (Kovacic), Barella (Barkley) - Icardi (Batushayi, Giroud)

Reagovat
kohi10

Prodat Hazarda . Meunier zbytečný, stačí Azpi a z hostovsčky Reece James. Hakimiho Real určitě nepustí, tam bych nejradši viděl Grimalda z Benficy. Záloha dobrá. Icardi sen, ještě Werner by byl dobrej. Plus teda ještě jedno křídlo, vzal bych Thorgana Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Hazarda souhlasím. Ale on chce jit asi sám takže, tak nějak. Hlavně pryč s Moratou, Wiliamem a po sezone i s Pedrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som na internetoch 10 hráčov v základnej zostave, ale 9 ešte nie ...

Reagovat
TheTopFootbaler

Hazard je nenahraditelný, takže po jeho prodeji budou radši hrát bez levého křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem budák, zapomnel jsem kridla, ale v celkovem kontextu meho prispevku slo pochopit

Pro Tebe na kridlech Pulisic (Loftus-Cheek) a na druhem Hudson-Odoi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v pohode

Reagovat
mayday

Vymyšlený to máš pěkně, ale ten střed obrany by byl slabej.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Seydou Doumbia

Tihle všichni průměrní hráči odejdou tak za pět let ne za jedno přestupové období...

Reagovat
smazaný uživatel

Morata a Giroud absolutně nezapadá do Sarriho herní koncepce. To raději ten Batshuayi. Dlouho jsem ho neviděl, ale at ho zkusí. To že chcou Higuaína absolutně nechápu. Tento hráč byl Top tak před dvěma lety. Minulou sezonu přibral a pořádně se nemohl hnout a byl na hřišti srandovní. Hlavně ze začátku ligy. Potom zhubnul a bylo to lepší, ale už jde prostě s formou dolu a v rychlé premier league nebude vubec stíhat. Potřebují zabijáka typu Icardi a ne dva sloupy a nebo prasátko. Ted by se jim třeba i ten Diego Costa hodil i když ho moc nemusím.

Reagovat
TheTopFootbaler

Premier League je tak rychlá, jaké tempo nastavíš. Proti Chelsea se stejně menší týmy spíš zatáhnou a na modrácích bude držet míč a dopravit ho k hroťákovi, aby jej ten mohl uklidit do brány. Navíc já měl za to, byť se možná mýlím, že Icardi taky není úplně prototypem dynamické desítky, spíše to kladivo do vápna schopné dát gól z každé pozice. Pomalý rozhodně není, ale to ani Morata a jak to dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tempo muzu nastavit jake chci. To ale nemeni nic na tom ze kdyz Higuain dostane balon tak uz je pomalu bez nej. A v premier league to plati dvojnasob. Tam kazdy tym hraje tvrde, rychle a agresivne a on uz je proste pomalej. Icardi je pohybem, uplne nekde jinde. A Morata je hrac, ktery jde fotbalove cim dal vic dolu. Je mekkej a na Anglickou ligu proste nema.

Reagovat
Mikesh

A my prý nemáme v lednu peníze na Suaréze za kterého chcou kolem 20M £? To je fakt smíchu tvl .. Jestli s tímto kádrem chce bojovat o LM tak sem zvědav, obrana děravá.. záloha taky nic moc.. pořád dokola

Reagovat
Sandstorm

A Ramsey na odchodu...

Reagovat
Pride

Suarez ma prijit na hostovani, ten uz by mel byt skoro jistej. Horsi je to s tim Carrascem.. navic Emery chtel jeste k nim obrance a to uz je uplne sci-fi.

Reagovat
afc

A zabudol si dodať, že sa vracia 6 hráčov. A ak mohol Emery bojovať o LM doteraz, tak prečo by nemohol aj naďalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho i zkusil v tom Sarriho systému, stejně útočník prakticky nemusí dělat vůbec nic jen dávat goly a Bats ukázal, že v pokutaku je nebezpečný a umí dát gol pokud se dostane do šance, což se nedá říct o Moratovi ani Giroudovi

Reagovat
Phillipinho

Ten tam letos slusne klaunil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

ved v dortmunde mu to celkom slo, dostal vobec poriadnu sancu v tej otrasnej valencii

Reagovat
Phillipinho

Jo a dokonce byl jeste otresnejsi nez cela Valencie. A to je co rict

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ten hnup prohlasil hned na zacatku angazma ze valencii bere jenom jako nutny zlo a ze po sezone urcite chce zpatky do chelsea, ja byt manazer tak ho zabalim a posilam nejblizsim letem uz tehdy.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevedel, ale to je tou farbou........oči

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Stadion Jablonce byl vyklizen policií, kvůli nahlášené bombě.

Reagovat
Busby babes

vyklizen? on se tam nekdo tim snehem prokopal?

Reagovat
icemike

Však se jim to nechtělo uklízet, tak teď to zamete policie

Reagovat
havrys99

Reagovat
Greny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pepinho2

Je suis stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

z ceho dneska pisou?

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně tu bombu nahlásil sám Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to ta přestupová bomba?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se na policii jen vylekali, když viděli že "bomba".

Reagovat
jk

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Manik...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mass

Tomu by nevěřila ani ta policie.

Reagovat
smazaný uživatel

Od něj jsem čekal mnohem víc, pro mě obrovské zklamání

V Dortmundu se mu dařilo ..

Reagovat
Pinturicchio

Větší než Schick?

Reagovat
smazaný uživatel

to každopádně...Schick je motovidlo, ten mě může jen překvpait

Reagovat
smazaný uživatel

s jeho dispozicema a v týmech za který hrál by měl dávat góly i kdyby nechtěl...

Reagovat
Mass

mozková indispozice

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Mikesh

Tak ještě aby klub nebyl v mínusu když nehrajeme LM.. To je důsledek toho, že Kroenke nechtěl v uplynulých sezónách investovat do pořádných posil.. Samozdřejmě se to vyplatit nemuselo, ale to se teď nedozvíme, že?

Reagovat
Hachim Mastour

No nemuselo sa to vyplatiť. Veď si spomíname na prestupové obdobie 2016. Ale teraz je ten čas, kedy by mohol Stan prihodiť nejaký peniaz, keď tá self sustainable sračka nefunguje

Reagovat
Counter

Kvůli LM to podle mě není, třeba loni jsme tuším dostali za EL víc peněz než takové MU za LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Auba i Lacca byli za rakety, jaknechce investovat?

Reagovat
Ondiis

No ale prodali jsme tak 10 hráčů, aby na ně bylo

Reagovat
Golasso

Většinou jen přeplacené průměráky nebo věčné marody. Takto se to musí dělat pravidelně. Musíme být ti nejchytřejší, když už nejsme nejbohatší. Jediný, kdo mě mrzí, je Giroud, protože to byl aspoň sympaťák a makal, i když gólově jsme si rozhodně polepšili. Taky mě mrzí odchod Jacka, ale ten odešel až později a vzhledem k tomu, že se prakticky hned zase zranil, tak jeho odchod byl taky objektivně dobrý tah.

Reagovat
Golasso

Jo a ještě mě mrzí Santi, ale tam to bylo pro jeho vlastní dobro Zdraví je nejpřednější.

Reagovat
Ondiis

Já reagoval jen na to, kde se vzalo na ty rakety za Aubu a Lacu. Já jsem za ty prodeje rád (mohly to teda být imho větší částky), ale teď už není prakticky koho prodat za nějakou relevantní částku, leda hráče ze základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Coq se nemusel prodavat, Gabriel Paulista by se ted taky hodil... Ne vsichni museli odchazet

Reagovat
Golasso

Tak Coq šel s výkony rapidně dolů a jestli chtěl hrávat... Na lavičku tu máme Elnenyho. A průměrných stoperů máme dost, dalšího takového v podobě Gabriela fakt nepotřebujeme.

Reagovat
Golasso

Hlavně je tu úplně špatně nastavená přestupová a platová politika. Pouštíme hráče za pakatel už od dob Fabregase a místo abychom hráče včas prodali, tak ho tu držíme do vypršení kontraktu (který třeba ani nechce podepsat) a pak ho necháme odejít za pakatel nebo v rámci nějaké nesmyslné výměny. Já být Kroenkem, tak do toho asi taky nevrazím ani libru, dokud se ten model nějak nestabilizuje, protože takto by to byly vyhozené peníze. On není až tak zazobaný, aby mohl sám financovat klub na "day to day basis". Pokud chce klub nějak rozumně fungovat, tak musíme hlavně JAKKOLIV se zbavit přeplacených hráčů - není možné, aby Mchitarjan mel 200k a Ozil 350k, to je úplná blbost, která absolutně neodpovídá jejich výkonnosti. Za tenhle plat bychom mohli platit 5-6 dobrých nadějných hráčů. A to není to nejhorší - hráč jako Jenkinson má smlouvu na 5 let s platem kolem 50-60k. Není šance se ho zbavit, prostě musíme počkat, až to dojede .

Reagovat
havrys99

Reagovat
Zaschrona

Nejhorší platová a přestupová politika hned po WHU a po nás.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaká je šance prodat¨Özila a Arménce?

Reagovat
Golasso

To záleží na nich, Ozil by s tím platem musel buď přistoupit na snížení a jít třeba do Itálie (tam by to byl od něj podle mě neskutečnej válec, ta liga by mu sedla) a nebo se jít ulejvat někam do Číny třeba za stejný nebo větší peníze.

Miky nevím, tam podle mě moc šance není, ale uvidíme.

Jinak já mám oba docela rád, Ozil je pořád génius a Miky si taky svoje odehraje, ale ten kdo jim dal podepsat ty předražený smlouvy, tak udělal brutální fail a zbytečně vytvořil tlak na klub i na hráče a zbytečně o ně přijdeme ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Já ani jednoho rád nemám. Arménce nikdy a Özil naposledy za ty prachy stál ve své první sezoně v Arsenalu. Ale ono v Arsenalu je toho na ho*no daleko více...bohužel

Reagovat
John Obi Mikel

Zkusit a pak v lete bud poslat pryc nebo nechat

Reagovat
Counter

Vzal bych ho do konce sezony, útočník by se hodil, ale pochybuju, že by ho Chelsea pustila konkurenci.

Reagovat
Whitemedia

vezměte si Moratu

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

To snad nemůže Barca myslet vážně, ne?

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
smazaný uživatel

Akože takto sa zbaviť Williana a ešte k tomu nechať mladého hráča na hosťovaní v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt na něm vidí kurva.

Reagovat
Whitemedia

typické

Reagovat
Mimalu

tak přece za takovou kvalitu nepřijmeme první nabídku

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůže být pravda prostě.

Reagovat
Whitemedia

to víš, že je, jim tam všem mrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Odmítnout 50 za Williana, to prostě nejde. I při výměně za Malcolma byste měli doplácet.

Reagovat
blade115

Nic bych za to nedal, že to je i díky Sarrimu. Dokážu si představit, že pro něj má teď větší cenu Willian, který už půl roku vstřebává ta jeho taktická moudra, než Malcom, s kterým by prakticky musel uprostřed sezóny začít od nuly. Což je teda fakt smutný, protože takovou nabídku člověk prostě odmítnout nesmí...

Reagovat
Talker

Tak oni se ho asi zeptali (pokud vůbec přišla nějaká nabídka) a on logicky řekl, že nechce (pravděpodobně), aby odcházel. Ono který trenér chce přijít o hráče ze základu uprostřed sezony, kdy se kupí zranění v ofenzivě? Nikdo nechce pouštět hráče, pokud nejde o ty nadbytečné, kteří stejně nehrají (Moses, Drinkwater).

Reagovat
blade115

Však v pohodě, necháme si ho a třeba mu ještě dáme novou smlouvu.

Reagovat
Miguel19

Jasně že není.

Reagovat
Talker

Jako nevěřím, že by Barcelona byla tak dementní aby nám něco podobného nabídla.

Vycítili, že máme problémy v ofenzivě, tak nám chtějí z dobroty srdce pomoci a nabízejí ofenzivního hráče za defenzivního? To se mi nezdá pravděpodobné od katalánců...

Reagovat
smazaný uživatel

silné OT:

Jazdí nejaká linka BA -> Parndorf (Outlet) ??

ďakujem, nemôžem nič nájsť.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ta hodim

Reagovat
smazaný uživatel

za kolko

Reagovat
smazaný uživatel

řekl, že tě hodí, proč bys mu cpal prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo sa musim dostat aj spat

Reagovat
smazaný uživatel

za sex

Reagovat
tomasinho

OT: Asi tolik k záloze LFC a té oslnivě "spolehlivé" trojici.

https://www.thisisanfield.com/2019/01/liverpools-tried-and-trusted-midfield-and-the-best-use-of-each-for-the-rest-of-the-season/?fbclid=IwAR0kTgx9khZEUn4w-WGjsfInZr3TUI5aNb_h_HKvS8uG1lNSU1JEXpp90uU

Hlavně teda:

This much-criticised midfield has started most the Reds’ big games in the last nine months; Roma away (lost 4-2), in the Champions League final (lost 3-1), away to Napoli (lost 1-0), away to Red Star Belgrade (lost 2-0), home to Man City (drew 0-0), away to PSG (lost 2-1) and away to Man City (lost 2-1).

According to football coach and stats cruncher Simon Brundish, the midfield of Henderson-Milner-Wijnaldum average 1.66 points per game when playing alongside each other, which would equate to 63 points over a season.

Takže asi tak. Fabinho hrát musí.

Reagovat
Maresma

Taky že hrát bude. Ale na stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

aktuálnr asi áno, ako je na Tom Gomez ináč?

Reagovat
smazaný uživatel

brexit záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Malresi

Je to pravda. Rád vezmem späť, ak som ich niekedy prechválil. Za mňa je ideálne zloženie zálohy jasné odkedy sa Keita vyliečil. Fabinho - Keita - Wijnaldum. Fabinho môže rotovať s Hendom, Keita s Milnerom a Wijnaldum so Shaqirim.

Reagovat
R22

Reagovat
fenixLFC

Ved keita skoro nic neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

V strede poľa má zhruba jeden nevydarený (priemerný) na jeden vydarený zápas. Na kraji zálohy bol už horší a hlavne nemá formu posledný mesiac. Ešte sa snáď presadí.

Reagovat
Malresi

Nejde o to, ale o ten potenciál. Sedenim na lavicke sa k nemu ani nepriblizi. Ako napr. ukazal proti Burnley, zalohe ponuka to, co nikto z nasich hracov.

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že se pokusíme o toho Grillitsche. Jestli má vážně výkupku 18 mega, tak je to za tu cenu dobrý vylepšení zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakékoliv DM které má obě nohy zdravé je pro nás posila. Za ty prachy... (není tomu tak dávno, co k nám šel Paulinho za 17m jako rekordní přestup )

Reagovat
Zaschrona

Hezký, tak dle všeho o toho Michyho vážně máme zájem, akorát teda jen na přestup a to jedině pokud se nám podaří zbavit se Niasse nebo Tosuna. V tuhle chvíli trochu moc proměnných, ale jen do toho.

Reagovat
Whitemedia

četl jsem, že nabízíte 18 mega..

Reagovat
Zaschrona

No a kolik za něj tak můžete chtít? O moc víc bych za něj nechtěl dát, leda v bonusech. Aby z toho zas totiž pak nebylo takové to naše tradiční vykoupení nepotřebného hráče velkoklubu, který to pak u nás nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebali 70mega za Koťatu, tak potřebujou, ab je zachraňoval Everton, který koupí Michyho za 40. Cokoliv nad 20 je sakra na zvážení, 25 strop.

Reagovat
Svatej

Jedna vec je to, co je logicky a druha to, co vedeni prijme. Pod 30 nebudou ani vyjednavat..

Reagovat
Zaschrona

Však má už smlouvu na dva a půl roku. Pokud ho neprodáte teď, tak je poslední logický termín teď v létě, protože pak už mu bude cena jen klesat a byl by úplný vůl u vás prodlužovat, když šanci stejně nedostane...

Reagovat
Svatej

Ne, opravim te. Jen vul by u nas trucoval s dvouletou smlouvou... Zajemce se najde uplne pokazdy, kdyz to nedate vy, tak to da nekdo jinej, tom vubec probl nevidim. Neni to zadnej top jrotak, proto ale taky nema cenu 90mega, ale zadnej smatlak to zdaleka taky neni...

Reagovat
Svatej

Jsem nejakej protivnej, tu prvni vetu bych nejradsi nenapsal ..

Reagovat
Zaschrona

V pohodě. Zájemce se asi najde, ale pochybuju, že by zaplatil takovou pálku. Možná by dávalo smysl dát 25, ale proč víc? Za to určitě jdou najít lepší hráči.

Reagovat
Svatej

Ono tu castku a prijatelnost tak nejak uz vytahuju ze zkusenosti. Vem si, ze i kdyby ta soucasna nabidka Barcelony byla jen kachna, tak v lete ten kontakt skutecne probehl a my se rozhodli, ze u 30letyho brazilskyho hrace, kterej ma od tahounstvi opravdu hodne daleko a jeho vykonnost jde naopak strke k zemi, odmitnem 50 mega, mezitim co Bats vylozene zklamal az ted ve spanelsku a je mnohem mladsi...

Nejdriv nam cizi klub navrhnul nesmyslnou castku za hrace, kterej nam nema poradne co dat a my ji stejne odmitli s tim, ze ted to Barcelona dost mozna zkousi znova. Ten trh je uplne pitomej, ale proste pokazdy se zajemce najde no a verim tomu, ze Bats uprednostni radsi francii nebo nemecko pred Anglii, ktera mu tolik nesedela..

Reagovat
Zaschrona

Jo, v tomhle máš nejspíš pravdu. Si vem nás vloni s Tosunem. To byla fakt hloupost, 27 milionů liber za hráče, kterýho se nejspíš teď rádi zbavíme i s velkou ztrátou...

Reagovat
Greny

Když mohl jít Solanke za 19 tak tak 30-40

Reagovat
smazaný uživatel

Je nereálné si myslet že půjde pod 25, sice teď měl polovinu sezony špatnou, ale stále má nějakou cenu

Reagovat
Zaschrona

Tak Solanke má HG status a je výrazně mladší.

Reagovat
Sandstorm

Snad nechceš porovnávat Solankeho, který v dospělém fotbale odehrál pár zápasu s Batsem, který střílel góly za Marseille a Dortmund. Právě že jestli stojí Solanke 19, tak Bats by měl stát minimálně dvakrát tolik.

Reagovat
Zaschrona

A pokud Hudson-Odoi stojí minimálně 40, tak by měl Moses odejít za 80, že jo?

Reagovat
Sandstorm

Co? Si se zbláznil? Teď zase porovnávás jeden z největších anglických talentu, kde se bude platit hlavně za potenciál TOP hráče s vycpelim Mosesem, který ani nikdy nebyl top hráč.

Reagovat
Zaschrona

Ne, já ti jen naznačuju, jak je to tvoje srovnání nesmyslný. Cena Solankeho na cenu Batshuayie vliv asi nemá vůbec. Pro každého hráče je jiný trh.

Reagovat
Seydou Doumbia

V té sezoně co Chelsea vyhrála EL byl dost dobrý.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Tak jste meli jit po Solankem, pokud si myslite, ze vytahnete hrace jako Bats za 20 mega

Reagovat
Zaschrona

Však Alcacer asi tak podobně stál. Jasně, bylo to využití opce, ale taky zářil za Dortmund víc. Podle mě máte dost nereálná očekávání, je sice možný, že se nějaký zoufalý tým najde, ale 30 milionů podle mě neodpovídá momentální ceně toho hráče...

Reagovat
Svatej

Dneska rozhodne odpovida. Jak uz pisu nahore, sice tu neresime Icardiho nebo Lewandovskiho, ale ani ne Ingse nebo Boriniho. Ten hrac je furt hodne mladej, ukazal se v slusnym svetle ve 3 ligach a zajem je o nej velkej porad. O slusny penize se nebojim, ty dneska tymy vysolej za kdejakyho supaka, spis je mi svym zpusobem lito kupujiciho, protoze krom golu toho Bats tolik nenabizi.

Reagovat
Zaschrona

No, bude mu letos 26. To zas není takové mládě.

Reagovat
Svatej

To je slusnej 7 let hrani i za predpokladu, ze budu mirnej pesimista

Reagovat
Zaschrona

Jo, ale pokud ho koupíme, šance ho znova prodat za větší peníze nejspíš už moc nebude. Pokud platí, že chceme jít cestou Spurs, tj. nakupování mladých hráčů, které pak případně budeme někdy prodávat za velký peníze, tak Michy není už moc ideální kandidát. Na druhou stranu taky potřebujeme kvalitního útočníka, takže nejde jet totálně takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

30 minimum

Reagovat
Talker

Něco jako Lukaku od nás, vid?

Reagovat
Zaschrona

Tak to byl jiný případ, ten byl nejdřív vyzkoušený na hostování a taky tehdy šel za pěknou pálku. Od té doby je těch hráčů celá řada a zrovna se to neosvědčilo...

Reagovat
Whitemedia

Kvůli jednomu nepovedenému půl roku přeci nemůžete nabízet takovou srandu

Reagovat
Zaschrona

A kolik by sis teda představoval? Tak 20+10 bonusy bych si možná uměl představit, víc by byl z naší strany nechutný risk.

Reagovat
Whitemedia

u nás ty góly střílel, ve Francii taky, i v Dortmundu mu to šlo a když mu vyjde tohle jaro, tak alespoň 30 míčů plus bonusy tak, aby to dorovnalo částku, za kterou k nám přišel..

Reagovat
Zaschrona

Po tom angažmá v Dortmundu by to asi byla férová cena, ale teď mi to přijde docela jako risk...

Reagovat
Mastný Chobot

Tosun už aj je na odpis po roku?

Reagovat
Zaschrona

Bohužel budeme zas za šašky, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Les Ferdinand: "People go through their careers and say they don't have regrets, but from a football perspective joining Spurs was probably the worst decision I made."

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/01/11/ole-gunnar-solskjaer-restored-feel-good-factor-man-utd-hairdryer/

Ole to prej o polocase s Readingem pekne serval. Vischni vidi to Baby face a zapominaji na to Assassin.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/1083668132135424000

A s Arsenalem se bude hrat v patek vecer.

Reagovat
Whitemedia

Sarri on Barcelona and Willian: „I didn't receive anything yesterday. You have to ask the club, I have no idea. You have to ask the club about the market, if you ask me about the market, you put me in trouble.“

Pracovat s Marinou musí být zážitek...

Reagovat
Busby babes

takovej MLB nebo NHL model GM - trener.

Reagovat
Whitemedia

Barcelona are considering making a second bid for Willian after having an offer rejected by Chelsea last night. #CFC (Standard)

bojuj Barcelono, bojuj

Reagovat
Visca el barca

ty té kachně věříš jo?

Reagovat
Whitemedia

ne, ale každá podobná spekulace trochu zlepší náladu

Reagovat
Visca el barca

Já koukal už včera, že si s tím příšel no My šetříme peníze na Frenkieho a devítku v létě. Tohle je nereálný.

Reagovat
Whitemedia

Willian je příšernej a vzhledem k tomu, jakou šílenou čočku dostává na twitteru a IG, kde i komentáře musel vypnout, tak pochybuji, že bude mít chuť se nějak zlepšit a víc se snažit.. takže každá spekulace potěší a nereálný to není

Reagovat
Busby babes

fans chelsea...

Reagovat
Whitemedia

u Williana to chápu, i když to samozřejmě spousta z nich přehání

Reagovat
Svatej

Tezko muzes ocekavat nejakou fanatickou prizen fanousku, kdyz ti hrac za cely svy 7lety pusobeni v tymu tahnul mancaft dohromady tak trictvrte roku, mezitim co ve zbytku byl i v tech lepsich pripadech alespon prumernej a jeste k tomu se choval jako prvotridni curak k trenerovi, kterej byl mezi fandama nesmirne oblibenej..

Nehlede na to, ze jeho sledovani ted pusobi vylozene fyzickou bolest. On je uz jen jeden vykonnostni stupen od toho, abychom si mohli myslet, ze to umyslne sabotuje

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Busby babes

Mia Khalifa a velkej cernoch? ja myslim, ze takovych videi bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Still tighter than our defence.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ondiis

Ale vlákno super "Still tighter than our defence...."

Reagovat
vladis271

Still tighter than our defence....

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley Maitland-Niles: “I like to think of myself as a winger at 25 years old, starting every week for Arsenal, scoring and assisting goals.

“I don’t feel like I’m there. I’m still young and I have a lot of learning to do.”

Ten asi preberie po Ramseym rolu môjho najobľúbenejšieho hráča v kádri

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Křídlo máme vyřešené

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Laci pod na wagon

Reagovat
Mastný Chobot

To je magor tento magor

Reagovat
Azza

Reagovat
havrys99

Teď se slušně rozjel

Reagovat
Busby babes

Mauricio Pochettino: "I was there in the crowd in the Camp Nou in 1999. I remember when he (Solskjær) scored the second goal in injury time and how I shouted at the goal. [it] was unbelievable because I was neutral! It's that type of moment, you know."

Jak uz si predchazi fanousky, lisak jeden...

Reagovat
vladis271

Danko

Reagovat
stiflerovamama

Ako keby mala byt záverečná práca merítkom toho, že niekto získa titul. Obyčajný zdrap. A to Danka nemusím, ale zase len jeden z pokusov ho zdiskreditovať kvôli kokotine, ako vtedy s výložkami. Keby sa radšej riešili skutočné problémy.

Reagovat
Busby babes

ale opsat 63 ze 72 stran neni kokotina vypovida to neco o tom cloveku a jeho charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký charakter?

Reagovat
Busby babes

exactly.

Reagovat
Nikikrew

tak ty si teda pekny blb.

Ano, existuju ovela zavaznejsie otazky kde sa musi klast vyssi doraz, ale preboha on ako ustavny cinitel opisal v minulosti celu rigoroznu pracu zaco ine by mal clovek v politike odstupit?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

to bude strašná komédia ak oznámi teraz tú kandidatúru na prezidenta

Reagovat
Nikikrew

pozri si jeho 2minutove vyjadrenie ku komisii. To je uplna komedia Dokedy budeme my este toto znasat???

Reagovat
smazaný uživatel

U nás například je tohle závažnější provinění než trestní stíhání, lhaní a spolupráce s STB.

Reagovat
r.mrazik

opsat praci o kralikach neni jen tak...

Reagovat
stiflerovamama

Neodpísal ju celú a teda neviem či sa dá odpisovanie z knižiek hodnotiť ako odpísanie celej práce aj keď sa teda uvádza, že nemal v poriadku citovanie alebo čo.

Uvádzajú že ma od slova do do slova celé odseky. Noa? Nie som teda odborník na právo, ale keď niekto píše prácu z práva, predpokladám že tam má uvedených veľa zákonov, a neviem si teda teda dosť dobre predstaviť parafrázovanie zákonov. Takže ak tam ide iba o to, že tam má od slova do slova veci a neuviedol to správne ako citácie tak je to proste len blb.

Poznám názory profesorov, ktorý radia citovať čo najviac, samozrejme musí sa to správne.

A áno robí sa tu z toho zbytočne veľké haló ako by záverečné práce o niečom svedčili. Keď si šikovný záverečnú prácu napíšeš aj za týždeň. Oveľa smerodajnejšie je poďla mnňa obsolvovanie skúšok, ktoré su omnoho ťažšie ako nejaká trápna záverečná práca, ktorá je aj tak každému k hovnu a môže sa po štátniciach rovno spáliť.

A teda ešte k tomu charakteru? prečo by študent mal k niečomu takému pristupovať úplne seriózne, keď často samé školy aj profesori takéto práce dehonestujú. Som 10000% presvedčený, že drvivá väčšina profesorov (školiteľov, oponentov) si tú prácu ani neprečíta.

Reagovat
stiflerovamama

A teda aby sme sa chápali, NApísanie práce stým, že skoro všetko od slova do slova napíšeš zo zdrojov, ktoré máš je kokotina. Ale robiť práve z takejto veci exemplárny morálny prípad ? sorry ale nie.

Reagovat
stiflerovamama

Okey tak poďme teraz preveriť každú záverečnú prácu, každého školiteľa a oponenta. Nech to je spravodlivé. Obávam sa, že by sme tu potom mali tých ,,bezcharakterných " ľudi mnoho

Reagovat
Busby babes

neodpisal ju celu.

Reagovat
Busby babes

hele ta zaverecna prace ma ukazat, da si danou latku pochopil a dokazes ji aplikovat na nejakej problem/tema. Coz je taky dulezity, uplne stejne jako zkousky. Delat, ze to je jen formalita, kdyz opice 74 procent z te prace, je fakt divny.

Reagovat
Nikikrew

ako u nas na Slovensku sa na pracu nekladie velky doraz, resp. clovek si to obhaji v pohode na Ecko ak nie je vyslovne ze dement. Bohuzial, je to fakt a toto ma sere pretoze radsej by som bol za tazsie zapocty/skusky a na statniciach iba odprezentovat svoju zaverecnu pracu.

Reagovat
Busby babes

ja to taky pisu z pozice cloveka, jehoz diplomka stoji uplne za picu a prosla diky tomu, ze na oponent spis sral, i kdyz mi navrhoval myslim 4ku, tak se k obhajobe nedostavil. Jestli nekdy pujdu do politiky, tak na tomhle pohorim. ale i tak nemuzu delat, ze to je jen formalita. navic u rigorozni zkousky, kdy uz fakt ten clovek neni vyjukanej student.

Reagovat
Zaschrona

Vždyť to je problém těch škol, že někoho takového nechají tohle obhájit. Že se to snaží lidi co nejvíc ošulit, to je přece normální. Stejně je 99% těch prací ve výsledku k ničemu, protože nepřináší nic, bez čeho bychom se nemohli obejít, tak proč s tím ztrácet čas? Tahle hra na tituly a na nějaké závěrečné práce je trapná a dlouhodobě neudržitelná. Titul ve většině případů není garancí vůbec ničeho, ani znalostí a ani schopností.

Mně je třeba tohle na politicích v podstatě úplně jedno. Není to asi nic k chlubení, ale když realita ukazuje, že jasně politicky nejhloupější a nejhorší ministryně je ta, která má titul z německé a britské školy... byl bych rád, kdyby odstupovali ministři s tragickými výsledky a nápady, tyhle hry na tituly a další moralizování, to je dneska akorát ve výsledku voda na mlýn těchto lemplů, kteří sice mají výsledky bídné až tragické, ale protože se neustále řve kvůli zástupným "morálním" důvodům, na řešení reálných problémů už není energie...

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
Nikikrew

Bohuzial aj osobne poznam ludi ktory pracu fakt len odpisali a chvalili sa tym, ako to obhajili na Acko. I dont give a shit.

Tu skor ide o to, ze ten clovek je klamar ktory stale zatlka a zatlka. Moze si zato prakticky sam, pretoze ten tupelo v zivotopise uviedol iba jednu vysoku skolu, v Bratislave. Pracu avsak obhajoval v Banskej Bystrici a preto si na neho posvietili.

Kebyze Danko je aspon schopny politik ktory vediet krajinu spravnym smerom a snazi sa riesit sucasne otazky verejnosti, ok ale on je totalny saso, dement a demagog.

Je predseda parlamentu a nevie prijat ziadnu zodpovednost. Pred chvilou mal tlacovku ohladom vysledkov komisie a iba povedal, ze respektuje komisiu a chvali ju, pretoze dodrzali zakon!, wtf

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme chváliť sa niečím takým je trápne a vrchol arogancie. Mňa však ako človeka, ktorý síce nenapísal nejaké svetobornú prácu, ale za to sám a ako sa patrí, ktorý si však, keď sa dalo, v škole nejaké veci uľahčil, táto Dankova kauza nijako extra neuráža. Ako vravíš, Danko by mal byť moralizovaný za iné veci. Toto nedá spať tak max našej skvelej opozícii, ktorá sa chytá každej blbosti ako topiaci slamky, alebo bifľošom, ktorí bonzli našu učiteľku na strednej, za to že od nás brala čokoládu a za to sme mali všetci jednotky (vrátane ich), potom sme mali všetci štvorky.

Reagovat
Nikikrew

Toto rozhodne nie je blbost. A ako som pisal nizsie, to je aj nasledok jeho ne(cinov) v parlamente. Samozrejme, ze ma viac sere jeho drbnuta dan z obratu plynuca do statneho fondu ako nejaka nepodstatna zaverecna praca

Reagovat
Talker

To školství je úplně v hajzlu, ve výsledku jde čistě jenom o cár papíru, který má něco "dokázat". Neberu teď odborné školy, ale 90% těch prací je úplně k hovnu, témata, která se píšou už podesáté (pokud to je originální, jinak je na podobné téma za rok napsáno 20 prací) a nic nového se nezjistilo, jen se to dokolečka opakuje. Ono se není co divit, když v rámci ČR je na vysokých školách 400 tisíc lidí.

A z logiky věci - o čem se budeš bavit s někým kdo má 5, 10, 20 let praxe v oboru? O tom, co studoval před X lety (a pravděpodobně to ani už neplatí?) nebo o té praxi.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

U nas tenhle termin neexistuje, takze z cesky casti fora ti asi malokdo odpovi

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka titulu JUDr, tak je najväčšie merítko práve práca .

Reagovat
stiflerovamama

Dosť smutné, keď poznám jedného človeka, ktorému profesor povedal: Prepáčte ale ja som vašu prácu nestihol prečítať, dám vám B.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dosť smutné? Už keď si Mgr (jedna štátnica na Bc. a tri na Mgr) si za vodou. JUDr je viac-menej len prestíž.

Reagovat
stiflerovamama

No veď ty si napísal, že záverečná práca je najväčšie merítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka JUDr, no.

Reagovat
stiflerovamama

No a ja som napísal, že je potom smutné ak je práca najväčšie merítko, a profesor ti na ňu povie toto. Chápes ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné,no. Ale generalizovať význam záverečných prác na základe jednej skúsenosti je minimálne otázne.

Reagovat
stiflerovamama

Obávam sa, že to nie je problém tohto jedného prípadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Záverečná práca je vyvrcholením celého štúdia, je to zrkadlo študenta a jeho odborných vedomostí. Samozrejme za predpokladu, že ju písal sám. Na niektorých školách už upustili od štátnic a orientujú sa len na záverečnú prácu. Podľa mňa je teda záverečná práca oveľa vypovedajucejsie merítko vedomostí, než sa ,,naučiť odpovede na otázky". Spracovať problematiku, uvažovať o nej, byť kritický atď. to nedokáže hocikto.

Reagovat
stiflerovamama

Áno, takto to možno máš napísané v ,,školskom poriadku" ale realita je bohužiaľ mnoho krát iná, a preto sa niet čo čudovať keď sa to študent snaží obísť.

A ten argument, že na niektorých školách sa na štátniciach obhajuje už len práca. Áno pár takých štátnic som videl, a je to formalita. Myslím, že keby si sa opýtal pár študentov povedia ti či sú ťažšie klasické štátnice alebo len tie s obhajobou.

Ale chápem čo chceš povedať, áno v práci by si mal preukázať vedomosti z tých rokov štúdia a aplikovať ich, čo je aj podľa mňa oveľa smerodajnejšie ako sa zase učiť to isté čo si sa učil 5 rokov. Ale bohužiaľ tak to nefunguje. Drvivá väčšina prác je len odcitovanie a odparafŕazovanie teórie z kníh a nemajú žiadnu výpovednú hodnotu o tvojom štúdiu.

Reagovat
Heisenberg

"Akademický senát napriek tomu odmieta označiť Dankovu rigoróznu prácu za plagiát. Argumentuje tým, že náš právny systém takýto termín nepozná." Formalismus musí být.

Na rozdíl od Danka uvedu i zdroj: https://domov.sme.sk/c/22026164/danko-odovzdal-plagat-usudila-komisia-univerzity-mateja-bela.html#ixzz5cJQ9WXaT

Reagovat
stiflerovamama

Ak sa nemýlim, v súčasnosti je to tak, že systém ti zhodu nevyhodí (alebo sa to teda nepovažuje za zhodu) ak správne uvedieš citovanie . Rozumej, máš od slova do slova prepísanú časť z knihy, ale uvedieš všetko ako má byť. Čiže nikto ti nemôže nič povedať aj keby si mal trištvrte knihy od slova do slova prepísanú z kníh.

Predpokladám,že ten systém ešte v tom roku kedy odovzdal prácu nefungoval. Čiže to posúdenie bolo čisto na profesoroch ?

V tom vyhlásení je, že mal veľa textu od slova do slova ale nemal to správne uvedenú ako citáciu. Takže za súčasného stavu, ak to dobre chápem, by bol problém len stým, že proste nevedel správne uviesť citáciu ?

Reagovat
cokoliv

co to tu jedeš za hovna? Že když opises 3/4 knihy do diplomové práce, ale správně to ocitujes, tak to jako není plagiat? radši se k tomu nevyjadruj když o tom víš kulové

Reagovat
stiflerovamama

Nie, napísal som z kníh, čiže z predpísaného množstva literatúry. Nie jednej knihy.

Reagovat
cokoliv

Napísal si z knihy, ale dobře.

Kompilát citací z různých knih je taky plagiát. Teda takhle, nikde není určená nějaká míra mezi vlastním textem a citacema, to už je potom na individuálním posouzení. Ale pokud budeš mít z 70ti stránkové práce vyplněné 40 stran pouze citacema, klidně z různých zdrojů, tak to prostě plagiát je.

Reagovat
cokoliv

*máš pravdu, napsal si z kníh

Reagovat
stiflerovamama

Ale ako vravíš proste miera medzi tým určená nie je. Poznám profesora, ktorý práve odporúčal písať čo najviac citácii. Lebo povedzme si pravdu, aká je realita písanie prác ? Zoberieš knihy a parafrázuješ, snažíš sa to napísať inými slovami, a niekdy ti z toho len aby si použil iné slová vyjde dobrá sprostosť, ktorej ani sám profesor nerozumie.

A jasné je to hlúposť napísať väčšinu práce citáciami, nerobí sa to tak. Ale napríklad keď máš humanistický obor, tej teórie, ktorú musíš napísať z kníh je tam zákonite viac.

Proste Danko je blb, je ho to nechcem obhajovať, ale príde mi smiešne ako sa z takejto veci robí morálny prípad. Samozrejme, aspoň s tými parafrázami si mohol dať robotu, veď on by to dokázal tak poprekrúcať, že by zaručene žiadnu zhodu nenašli.

Reagovat
vladis271

vieš čo je problém? Že 2. najvyššiu ústavnú funkciu zastáva človek, ktorý dokázateľne porušil všetky morálne a etické pravidlá pri písaní záverečných prác (a ak by bol ten senát vtedy čo k čomu tak neobhájí). Toto je meritum veci, všetko ostatné sú len kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

"Aká je realita písanie prác ? Zoberieš knihy a parafrázuješ, snažíš sa to napísať inými slovami, a niekdy ti z toho len aby si použil iné slová vyjde dobrá sprostosť, ktorej ani sám profesor nerozumie."

Asi jak kde, hele.

Reagovat
Mastný Chobot

Však zhoda sa posudzuje s inými prácami, nie s literatúrou, bro

Reagovat
stiflerovamama

Ale ak sa nemýlim tak v tom vyhlásení neuvádzajú, že by sa mu to zhodovalo s inými rigorózkami.

Reagovat
Nikikrew

Texty oboch prac sa zhodovali s uvedenou literaturou.

Reagovat
stiflerovamama

Áno ale s prácou, ktorá bola odovzdaná o rok neskôr. Sorry ale asi ani Danko nedokáže skopírovať budúcu prácu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele