BARTHEZŮV ÚSPĚŠNÝ NÁVRAT

07.01.2007, 14:48
Aktuality
Ve velkém stylu se do kolotoče velkého fotbalu vrátil Fabien Barthez. Zkušený brankář včera v bráně FC Nantes odchytal celých devadesát minut pohárového utkání proti Guingampu a svému týmu pomohl k výhře 1:0...

"Jedna věc je jistá, užil jsem si to. Nebudu popírat, že prvních deset minut bylo hodně obtížných, a že jsem cítil tlak, to je celkem pochopitelné. Budu potřebovat ještě takové tři, čtyři zápasy, než úplně obnovím své reflexy," prohlásil Barthez v rozhovoru pro deník L'Equipe poté, co hráči Nantes vyhráli 1:0 a on udržel čisté konto.

Celý zápas přitom dlouho spěl do prodloužení. O tom, že skončí již po odehrání normální hrací doby, rozhodl až v nastaveném čase Savinaud.

Fabien Barthez se po úspěšném světovém šampionátu v Německu rozhodl pověsit rukavice na hřebík. Toto rozhodnutí nakonec vzal zpět na konci loňského roku, kdy přijal nabídku od zachraňujícího se Nantes, odkud v létě do PSG odešla dlouholetá jednička Mickael Landreau.

"Teď musíme na tenhle zápas zapomenout a připravit se na další, které nás čekají v ligové soutěži," vyhlíží již Barthez příchod důležitých zápasů v boji o přežití v Ligue 1.

Nantes patří v tabulce soutěže po podzimní části až sedmnáctá příčka, oproti osmnáctému, tedy prvnímu sestupujícímu, Troyes má přitom výhodu pouze v rozdílu skóre.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele