BARTHEZ ODCESTOVAL Z NANTES

30.04.2007, 13:45
Aktuality
Fabien Barthez opět plní stránky francouzských deníků. Bývalý francouzský reprezentant nezažívá právě šťastné období, jeho Nantes s největší pravděpodobností spadne do Ligue 2, což neunášejí fanoušci. Jeden z nich Bartheze v sobotu dokonce napadl...

35letý gólman po světovém šampionátu v Německu původně ukončil kariéru, v zimě se však nechal přemluvit k návratu a měl se stát hlavním trumfem Nantes v boji o přežití mezi francouzskou elitou. Jenomže Barthezovi toto angažmá příliš nevyšlo, ve 14 zápasech inkasoval 23 branek, přičemž některé z nich byly hodně laciné.

Čtyři kola před konce Ligue 1 je prakticky jasné, že Nantes poprvé za 44 let sestoupí. Na svém kontě má v tuto chvíli pouhých třicet bodů a po víkendové porážce od Rennes jich na sedmnácté Nice ztrácí již osm.

Barthez v tuto chvíli nepobývá v Nantes, napadení od jednoho z fanoušků ho hodně ranilo a rozhodl se odcestovat za svou rodinou. V tuto chvíli není vyloučeno, že v letošní sezóně již chytat nebude a znovu ukončí kariéru.

"Vydal se s celou rodinou najít klid. Je možné, že se již nevrátí. Hodně ho to zasáhlo, dokonce bych šel až tak daleko, že bych řekl, že byl trumatizován. Požádal nás, jestli by nemohl odjet za rodinou. Snad se vrátí, ale jestli řekne ne, pochopím to," prohlásil prezident Nantes Rudi Roussillon.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele