Barthez nekončí

19.06.2002, 21:34
Aktuality
Francouzský reprezentační gólman Fabien Barthez chce bojovat a po vyřazení Francie ze základní skupiny MS zavrhl myšlenky na odchod z reprezentace. "Budu pokračovat," řekl zcela jasně. Po šampionátu se s reprezentační kariérou rozloučili tři jeho spoluhráči - Frank Leboeuf, Youri Djorkaeff a Christophe Dugarry.

Barthez řekl, že se stále neoklepal z šokujícího vyřazení, ale že se vrátí ve vítězné formě. "Nic mě nemůže utěšit. Za současných okolností mi jen vítězství pomohou zapomenout," řekl Barthez. Francouzi skončili poslední ve skupině a v zápasech proti Senegalu, Uruguayi a Dánsku nedokázali dát ani jeden gól. Podle Bartheze to ale nebyla jen smůla. "Nemohli jsme s tím nic dělat. V roce 1998, kdy jsme vyhráli mistrovství, stálo všechno při nás. Tentokrát bylo štěstí na druhé straně," řekl pro L'Equipe. "Nemůžeme se vymlouvat, prohra je součást sportu. A sport je také o tom, že se zvedneme a vrátíme. V letech 1996 - 2000 jsme vyhráli dva velké turnaje a byli v semifinále na Euru 1996, zažili jsme skvělé roky. Mistrovství v Japonsku a Koreji zkrátka nebylo naše," dodal gólman Manchesteru United.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele