BAROŠ JEDNÁ S LYONEM

20.01.2007, 10:43
Aktuality
Možný přestup Milana Baroše z Aston Villy do Lyonu dostává reálnější obrysy. Trenér francouzského klubu Gerard Houllier je v kontaktu s hráčovým manažerem Pavlem Paskou a podle tamních médií není vyloučeno, že již příští týden dojde k dohodě...

"Mohu potvrdit, že jsem se sešel s Barošovým agentem," prozradil včera Houllier. Pavel Paska ale není jediný, s kým bývalý manažer Lyonu hovořil, zavolal mu prý i sám Baroš. "Ten telefon vše změnil. Opět se potvrdilo, že ve fotbale se nikdy nemá říkat nikdy," dodal Houllier.

Houllier si Baroše v roce 2001 přivedl do Liverpoolu z Baníku Ostrava, o totéž se pokoušel i před rokem a půl, tehdy však český reprezentant dal přednost možnosti zůstat v Premier League a za 6,5 milionu liber přestoupil do Aston Villy. To Houlliera řádně rozčílilo a s Barošem již nikdy nechtěl spolupracovat. "Jenom hlupáci nikdy nemění názor," říká teď zkušený kouč.

Lyon má v současnosti problémy s útočníky. Zranění jsou Karim Benzema a Sylwain Wiltord, po problémech se stehenním svalem se teprve vrací Fred a s dalším forvardem Johnem Carewem se již nepočítá. Úřadující pětinásobný šampion není jediným francouzským klubem zajímajícím se o služby Milana Baroše, ten má prý nabídku i ze St. Etienne. Jak se vyvine situace okolo českého útočníka, sledují také ve Werderu Brémy, Betisu Sevilla a Levante.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

tam se neprsoadí wiltrod pude do zálohy carew odejde a přes benzemu a freda se asi těžko podívá do ůtoku a to je tam ještě govou

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

ale mohl by se dát do kupy, Houllier by to s ním mohl umět stejně jako dřív

Reagovat
HOST*

never say never

Reagovat
HOST*

a malouda

Reagovat
HOST*

ale podle me tamm stejne pude za sedmicku

Reagovat
Shevchenko

Juninho------Källstrom(Toulalan)------Tiago

Wiltord(Govou)--Fred(Baroš)--Malouda(Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

To je doceal dobra teorie.. Muj nazor je, ze by se tam mel urcite lip nez v Aston ville, kde uz ho pomalu odepisujou.. A nova vyzna v nem muze ozivit opet neomylnyho zabijaka.. Doufam, ze z Villy odejde at uz kamkoliv, ale prece jenom v Lyonu by sme o nem meli docela prehled viz evpropsky pohary a navic Lyon je jeden z nejlepsich klubu !!

Reagovat
smazaný uživatel

urcite je na spravny ceste.. jen se bojim, ze villa za nej bude chtit neodpovidajici penize..

Reagovat
smazaný uživatel

ja si mylsim si to same, ale doufam, ze to i pres to dopadne

Reagovat
HOST*rbettega

spíš asi takhle

Malouda (Toulalan)-Diarra(Tiago)-Juniinho-Kälström (Wiltord)

Fred (Baroš) - Benzema (Govou)

Govou a Wiltord jsou křídelní záložníci. Baroš by se podle mě v Lyonu prosadil. Navíc jak dlouho vydrží v Lyonu Malouda a Govou.?

Reagovat
RMCF

Ale Lyon hraje rozestavení s jedním hroťákem, dvěma křídlama a třema středníma záložníkama, takže spíš asi ta Shevchenko sestava.

Reagovat
HOST*

podivejte se nekdo prosim na stranky www.killradioblatenka.webgarden.cz a napište něco do dikuze...dik Mara

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele