BAROŠ DOSTAL ULTIMÁTUM

16.11.2006, 22:27
Aktuality
Český reprezentační útočník Milan Baroš dostal od manažera Aston Villy Martina O'Neilla dvouměsíční ultimátum, které rozhodne o jeho další budoucnosti. O'Neill podle svých slov dává Barošovi tuto dobu na to, aby ho svými výkony a přístupem přesvědčil, že stále má birminghamskému klubu co nabídnout.

Pětadvacetiletý Baroš zamířil na Villa Park v létě minulého roku za šest a půl milionů liber z Liverpoolu a v dosavadních sedmadvaceti ligových startech v dresu Aston Villy vsítil pouhých osm branek a zůstává tak hluboce za očekáváními expertů i fanoušků. K situaci se vyjádřil manažer "Villans" Martin O'Neill: "Nechám si rozhodnutí o některých věcech na později. Jistě není pochyb o tom, že jestliže se vrátí do své vrcholné formy, bude pro náš tým velkým přínosem. Ale musí už to ukázat na hřišti," citovalo manažera dnešní vydání deníku Birmingham Post. Baroš včera odehrál v dresu české reprezentace přípravné utkání proti Dánsku a v nastaveném čase zajistil svou trefou nerozhodný výsledek 1:1.

O'Neill se pozastavuje i nad tím, jak dlouho Barošovi trvá návrat po zranění chodidla, které utrpěl před letošním Mistrovství světa v Německu. Pod jeho vedením nastupoval český reprezentant jen sporadicky a v tomto ročníku v dresu Aston Villy zatím v soutěžním utkání neskóroval ani jednou. "Klub za něj zaplatil spoustu peněz a přišel se skvělou pověstí. V reprezentaci dával branky pravidelně, možná si také myslel, že tu bude pro něj snazší si zvyknout, ale fotbal už je prostě takový," prohlásil manažer momentálně čtvrtého týmu Premier League.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (51)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Omlouvám se, ale není tady k tomu článek, tak sem to kydl sem . Tak nám disciplinárka osvobodila ty tři sešívaný hňupy, což je dobře, páč aspoň nebudeme číst uslzené články slávistů, jak je Károliy řeže .

Ale dovolím si, položit několik základních řečnických otázek, kterými dám do souvislostí pár věcí:

Řepka dostal za prostředníček ukázaný teplickým fandům, kteří na něj celou dobu zápasu řvali ču...., pi.., ku... atd. atd. atd. 80 litrů z odůvodněním, že vyvolává rozbroje mezi fandama. Ptám se tedy: Je opravdu zdvižený prostředníček horší, než přání smrti soupeřům? Opravdu přání smrti soupeřům menší vyvolávání rozbrojů?

Tito tři výkukové nedostali trest také proto že to bylo vyřčeno v emocích a poprvé. Řepka ten prostředníček ukázal v zápase, za stavu nerozhodnémho a ukázal ho poprvé. Ptám se tedy: Myslíte si, že to nebylo ukázáno v emocích? Znovu opakuju, že byl celej zápas hrubě urážen. A další otázka je: Jak je možný, že u Fořta bylo tohle provinění poprvé, když prokazatelně už jednou něco podobnýho řval?

A vůbec mě přijde divný ospravedlňovat někoho, jako že něco křiřel v emocích. Například kdybych zdědil 100 mil. po mém pradědovi z Německa a přitom, kdybych se to dozvěděl, začal řvát: Hitler na hrad, smrt Židům (Israel a jeho obyvatelé mě vůbec nevadí, byl to jen příklad a tak to berte), tak mě taky trest nemine - emoce, neemoce

Reagovat
smazaný uživatel

Podle "pana doktora" Károlyiho nedostali trest z důvodu, že už to bylo po zápase. Určitě víš, jak je to s tou "smrtí", že to není tak, že by si přáli, aby někdo ze Sparty oparvdu zemřel. Nicméně trest podle mě dostat měli, sice ne nějakou zápasovou stopku, ale 50 000 pro každého by bylo zasloužených.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než souhlasit, protože k tomuto příkladu není co dodat ten to naprosto vystihuje. To jak když se řekne na každýho jinej metr máte. Další příklad by se dal použít, že naši nezkorumpovaní sudí vyvázli s podmínkami, o kterých rozhodli lidé, kteří jsou spojovaní s korupcí v českém fotbale a které ve vedení nikdo nechctěl ale páni co o tom rozhodujou, nevím z jakého důvodu, rozhodli jak rozhodli. Proto se ptam jaký má význam k těmto okolnostem pokuta 15 000 pro Zápotočného ve srovnání s podmínkami pro rozhodčí... Přijde mi to hodně důvěryhodné a mohl bych použít vaši větu, ale přeci jenom ji trochu pozměním. "Kdo více poškodil pověst českého fotbalu?"

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

15 000 pro zápotočného? ty vole mylsím, že ti tam chybí jedna nula

Reagovat
smazaný uživatel

sorry mas recht nejak utekla

Reagovat
smazaný uživatel

A já říkám: jakej trest dostal Sivok, když po derby loni na podzim, kde sme Spartu vyklepli jak malý kluky řekl "nejradši bych Slávistům ukopal hlavy", co ty lidumile? Nebo proč nenadáváš na tvé "druhy ve zbrani", kteří řvou "jude Slavie"?

Tohle je ubrečenost, o které se sparťani snaží mluvit v souvislosti se Slavií - my nějaký "židy" nebo "ukopaný hlavy" přejdem, vy brečíte v médiích, jak kdyby to měl být konec světa, každej vám ubližuje... Se jenom děsim, až si zařvu "Sparta, Sparta, bůzerantů parta" - přiběhne nějakej chytrák ještě s instrukcema od Paroubka, Košťálova to přítele, a napaří mi 100 000.

Reagovat
HOST*Thomick

Přesně nemohu se ubránit nárážkám na sparťany, kteří chrání ty své miláčky a jsou podě.... z toho že jejich řepíček dostal trest a slávisti ne. Mylsim, že to výborně kompenzuje ty ubohé urážky sivoka na adresu slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad ti do toho kecám ale byl sem na zápaech Slavie a když se tam začnou prosazovat nacisticky pozdravy tak to mi nepřijde normální a když přijede Monako a Slavistickej kotel řve na Plašila když střídá"Plašile ty jsi hovado" tak potom nemám co dodak k slávistům

Reagovat
smazaný uživatel

A hájim snad někoho? Prostě se tohle děje, a co? Nelíbí se mi to, neřvu to, ignoruju to, tečka! Dělaj to všichni a všude, jenom sparťani zase musí brečet v médiích.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se jenom nelibi jak nekdo porad rve spartani jsou hovada jak se chpovaj na na druhou stranu nic nerekne o slavistech a naopak. Ja tvrdim ze v obou techto taborech jsou lidi jejichz nazory nemaj s fotbalme nic spolecnyho, to je muj nazor, proto sem psal predchozi prispevek kde jak pisete Spartani porad brecej

Reagovat
PJ

Jaký že hráči řvali Jude Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok Z PRDELE řekl, že by slávistům ukopl hlavy, ty mysliteli . Když řekneš, že bys někomu nejraději zakroutil krkem, tak to taky neznamená, že ho budeš rdousit, ale že seš na něj fakticky nasranej .

A ohledně toho tvýho Jude Slávia - zaprvé je něco jinýho, když něco zařve nějakej nýmand z kotle a když to zařvou profesionálové, kteří se tím živí

A zadruhé jsi mi ještě stále nevysvětlil, proč dostal Řepka pokutu za fakáče a vaši kreténci dostali "ty, ty, ty" za idiotský skandování. Přece, kdyby to bylo tak, že všechno řídí Sparta přes Košťála, tak by to mělo bejt asi naopak a komise by vosolila vaše trio, ne?

A zaposlední: proč někoho buzeruješ za "Jude Slávia", když (jak jsi nám zde teď naznačil) si rád zařveš "Sparta, Sparta ...". Není to něco jako kázání vody a chlastání vína? Ovšem pro slávistu moooc typické, viz. pískne se pentle proti Slávii, podává se protest skoro u Evropskýho soudního dvora. Foukne se pentle pro Slávii a řekne se "No comment" . Chtělo by to, abyste si někdy zachovali tvář a mluvili pořád stejně, ať už se vám ubližuje nebo pomáhá ...

A ještě zareaguju na tvůj výblitek dál: ty nikoho nekomentuješ a přecházíš tyhle provokace? Vždyť si se mohl po tom Sivokovým výstupu málem ztrhat, ty poblblo. Kolikrát sem tady četl o Sivokovým a Řepkovým IQ ...? Ty se poslední dobou krááásně ztrapňuješ, viz tvůj výrok, že obyvatelé Moravy jsou pro tebe "za míň"

Reagovat
smazaný uživatel

A slavisti to mysleli s tou smrti snad vazne? pouzil bych tva slova "Když řekneš, že bys někomu nejraději zakroutil krkem, tak to taky neznamená, že ho budeš rdousit, ale že seš na něj fakticky nasranej", jestli v tom vidis rozdil, tak je mi te lito..

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeš prosímtě rozdíl říct něco v nadsázce a skandovat něco před fanouškama . Mě tebe líto ani moc není

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok umí mluvit z prdele? A já proč to sou pořád takový hovna, teď si mi to vysvětlil, děkuji.

Nevim, proč bych ti měl vysvětlovat trest pro Řepku, já mu ho nedal, takže mi můžeš víš co s těmahle otázkama. Akorát snad jedno - nebyl on náhodou v podmínce za Večeřu?

Jinak si zase nevymejšlej lži, jak je tvým špatným a jediným zvykem. Kde kritizuju někoho za "jude slavie"? Jasně sem napsal: "Tohle je ubrečenost, o které se sparťani snaží mluvit v souvislosti se Slavií - my nějaký "židy" nebo "ukopaný hlavy" přejdem, vy brečíte v médiích, jak kdyby to měl být konec světa, každej vám ubližuje...". Kde tam vidíš kritiku sparťanskejch pokřiků ty trubko? Ty jsi prostě lhář prolhanej.

Za Sivokovi kecy sem ho leda poslal k šípku, no a? Já ho nehnal k disciplinárce, já mu nechtěl dát pokutu, takže si nepleť pojmy a dojmy.

A nakonec ta Morava ( i když zase lžeš, já mluvil posledně o Slezsku ) - východ ČR je pro nás z politickýho a ekonomickýho hlediska leda tak brzda, doplácíme na ně z našich daní, jsou tam lidé nízkého vzdělání, nezaměstnaní, líní a socialisty volící, čímž překáží nutným reformám, abysme se hnuli z místa. Nemám je pro to rád a lituju, že sme je nenechali Slovákům, mohlo být lépa. Akorát nevim, proč to sem zase taháš, akorát se zase nějakej tamní bude bouřit proti této realitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá mi to a na tuhle kravinu zareaguju. Vaříš z vody a dobře to víš. Obhajuješ neobhajitelný a asi i to víš. Píšeš, že lžu, ale následným odstavcem to potvrdíš. Jseš prostě .... Ale to je jedno, nestojíš mi za to

Reagovat
smazaný uživatel

Tím posledním odstavcem jsi mi jen potvrdil, jaký jsi ubožák...

Reagovat
HOST*1860

jiriku, pochopil sem to tak, ze obhajujes Sivoka, ze to rekl s nadsazkou a ze to tak doopravdy nemyslel (nikomu ukopavat nic neude), ja se domnivam, ze to tak slavisti doopravdy taky nemysleli (nikoho zabijet nebudou), jen ty to rozdelujes a kdyz ti to napiseu tak hned utocis wektor mel neco o tom vymejsleni pravdy..

Jinak ja si nedokazu CR bez moravy vubec predstavit, budme radi za ni, zachvili bys chtel odtrhovat severni cechy,atd. a zbyla jen Praha ne? to jen vy prazaci vidite jen svoji prahu a dal uz radsi ne

Reagovat
smazaný uživatel

prospělo by mu hostování v Baníčku

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá atmosféra a hlavně začít zase naplno makat a dávat fotbalu všechno. Bůhvíjakej střelec už z něj nebude, ale repre ho bude ještě hodně potřebovat

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, je úplně jasný, že na klubový fotbal relativně sere a hecne se jen v nároďáku. Občas.

Reagovat
smazaný uživatel

musi se jeste dostat do formy a ukazat vsem co v nem doopravdy je.. at uz v Ville nebo nekde jinde

Reagovat
HOST*nofan

Kdyby ho Uliere už v Livepoolu nezazdil - nechal hrat nejen na posledních 20 minut jako žolíka, tak by ho třeba forma už tenkrát nepustila.

Reagovat
HOST*

Kam myslíte že půjde jestli se za ty dva měsíce neprosadí? Prej se proslýchá něco o AC Milán a 6milionech.

Reagovat
PJ

Neprosadí se v Aston Ville a půjde nahradit Ševčenka do Milána?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Blbeček měl jít do Hamburku nebo do Lyonu. Teď je z něho absolutní troska , fandím mu ale, ať začne zas pořádně makat!!! Si myslí , že to půjde samo, chlapec jeden línej , zas tolik talentu nedostal... hmm

Reagovat
HOST*

Myslim, Andy, ze oproti tobe Milan dosahl mnoha uspechu. Zatimco ty ses drapal na Rip, on vybehl jak lanka na Mont Everest. Holt ze ted sestoupil trochu ze sve byvale formy te neopravnuje k tomu ho urazet. Jo a pokud se pletu a pot nickem Andy Conceicao se skryva Didier Drogba če T. Henry, tak se ti predem omlouvam

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Tak milý chlapče, věř tomu, že urážka vypadá trochu jinak , ale asi budeš velkým Milanovým fanouškem a když nevidíš, že na fotbal prostě sere, tak je mi tě líto. A, že je prý z formy? Chaa , ten ji nikdy pořádně neměl, teda kromě úžasného ME, tam však hodně těžil z neuvěřitelné práce skvělé zálohy. Mně jako Milan vůbec nevadí, dokonce mu držím palce, ať začne zas makat... Jo, můžeš namítat, že nemám mu co radit do života, ale tady hážou lidé do diskuze svoje jakékoli názory, takže nevidím důvod proč si podrážděný. Rodiče volí komunisty co?

Jinak Didier ani Henry nejsem , a Říp jsem neviděl ani from distance, takže jsem ho nemohl ani vyběhnout, kdoví jestli bych ho vůbec vyběhl

Reagovat
smazaný uživatel

Blbečkem jsi ho ale nazývat nemusel, že?!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak teda se omlouvám, že jsem použil zdrobnělinu slova Blbec, jestli to někoho urazilo, tak je mi ho líto... jak málo stačí k podrážděnosti

Reagovat
HOST*karel

Když ho nazval blbečkem tak bych být tebou mlčel protože můžeš být rád že ho nazval jen blbečkem. Podle mě se z něj stala namyšlená primadona která by se měla vrátit do Ostravy a kopat našu za hovno stojící ligu protože naše liga odpovídá jeho schopnostem, možná by ještě mohl na slovensko. Nechápu co si o sobě ten ubožák myslí že je jako hvězda když dal na euru 4 góly? co to proboha je....neříkám na euru hrál nadprůměrně a měl štěstí a hlavně běhal, lítal jak urvanej ze řetězu a díky tomu byl tak dobrej. Ale teď normálně na to sere a myslí si že by měl hrát v základu a to ještě v nejlepší lize na světě. Moooc mu to euro stouplo do hlavy i když tam nepředvel zas nic tak moc výjmečnýho.

U mě je to největší zoufalec v naší repre a brückner by se měl vzpamatovat a vykopnout ho z repre. Kdo to kdy viděl aby hráč kterej nehraje ve svým klubu pravidelně, hrál v základu repre. Českej fotbal je postavenej na hlavu ale to je zas jiná kapitola.....

Reagovat
HOST*Kuba

Andy, to, co voli rodice, to je jejich vec-mimochodem KSCM urcite ne. To, co volim ja, to je sice taky moje vec, ale klidne ti reknu, ze Zelene. To, ze jsem velkym fanouskem Milana, to pravda neni, jsem Liberecak a v repre mam nejradsi Honzu Polaka,Zapu a ted konecne i Maru Cecha.To, ze Milan nemel nikdy formu, to je nesmysl, to by mu nikdo neplatil tak, jak mu plati a to, ze na to tedka nejspis trochu sere, to je sice asi pravda, ale to je zas a znova taky jenom jeho vec, stejne tak ze je jenom tva vec, ze ho tady urazis a nadavas mu do blbecku a stejne tak jako je jenom ma vec,ze se ho tu zastavam. Ufff, filosoficke reci, to neni ma parketa

Jo a na zaver, s tim Ripem jsme na tom podobne

Reagovat
HOST*Kuba

A tva litost vuci mne??? Diky, ale fakt si nemusis delat starosti a litovat me, ziju si celkem fajn

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tak teda pojem urážka vnímám, cítím trochu jinak než ty. "Blbeček" u mě nedosahuje urážky. Jestli jsi to tak pochopil, tak teda sry. S těma rodičema jsem to přehnal, uznávám... dobrá tedy, nechci se hádat, jestli jsem tě nějak urazil, neber to ode mě vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

ze se do toho montuju, ale snad sem to nepochopil sam, ze byli ty komousi pouziti s nadsazkou, ze nedokazes stravit jinaci nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to že jeho golova bilance je na utočnika hooodne mizerna je pravda...stim nic nenadelate... je to nejprecenovanejsi hráč co znam

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, hlavně těch 30 gólů v nároďáku v padesáti zápasech, to je zkrátka ostuda!

Reagovat
HOST*

Andy Conceicao= blbec totalní.jdi si radeji do fora na libimseti.cz,tam by ses chytil...Milan je dobrý a nemyslim si,ze by nemakal,proste ma jen smulu.A to ze si muze obcas koupit nejaky ten modni vystrelek neznamena,ze se chova jako hvezda...tak mu to prosim nezavid.Diky...a zas nekdy neco vtipneho napis

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady pleteš, ty ubožáku? Vás opravdu tady nechápu! Jsem snad neřekl nic tak hrozného?! A od někoho kdo se ani nepodepíšu nemůžu brát jeho příspěvek věnovaný vážně? Nebo snad jo... Vsadím se, že o fotbale nemáš ani páru!?

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem Barošovi nemůžu nic závidět... žiju si docela spokojeně , a nějakej trapák z doby ledové mě nemůže urazit!!!

Reagovat
HOST*

Andy Conceicao= blbec totalní.jdi si radeji do fora na libimseti.cz,tam by ses chytil...Milan je dobrý a nemyslim si,ze by nemakal,proste ma jen smulu.A to ze si muze obcas koupit nejaky ten modni vystrelek neznamena,ze se chova jako hvezda...tak mu to prosim nezavid.Diky...a zas nekdy neco vtipneho napis

Reagovat
smazaný uživatel

merengues: nebavim se ted o narodaku... tam nerikam nic...ale v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zas nechápu já tebe?

Reagovat
HOST*

nevim proste mi to tak prijde...že v narodaku je to jiný baroš naž ve Ville...

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Myslim ze uz je nejvyzsi cas si v Cechach uvedomit, ze ten nas slavnej Bary neni tak extra, jak si tady skoro kazdej myslel.

Reagovat
HOST*1860

Reagovat
HOST*

tak tak

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele