Baroš by mohl jít do Monaka, spekulují ve Francii

05.11.2007, 22:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
HOST*j.f.k.

Aurevoir Milane...:-)

Reagovat
HOST*Elbi the King

Hlavne at de nekam kde uz bude hrat. A hlavne at uz poradne zacne zase makat!!! Je nejvyssi cas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zněl titulek v plátku The Sun,kdy ještě Baroge hrával za Reds a dostla červenou za likvidační faul.Je to nafintěný trotl,kterého nikdo nemůže ani cejtit.Doufám,že už se neukáže v repre a chraň ho ruka páně se zas ukázat na Bazalech!!

Reagovat
HOST*royalson

nn takovýhle hvězdy skupuje Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

pravdu díš,čeče.Tam by zapadl jak prdel na hrnec!Zařadil by se bok po boku nejnechutnějších Arogantů!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby tam nejel autem, kdovi kolikrat by ho jeste chytli

Reagovat
HOST*Lop

Je to zabiják!

Reagovat
Slejdy

jak to muzes rict toto .. ?? uvazuju nad tvym roumem

Reagovat
smazaný uživatel

moh by si podat ruce s Šimákem.Tihle chlapci už zahrajou kulové...sláva je změnila a nikdo to nezmění.A to z nich mohli být páni čutálisti!!

Reagovat
HOST*

souhlas s posledním odstavcem článku - v Monaku by určitě dostal víc šancí, i když Piquionneovi se poslední dobou celkem daří

Reagovat
HOST*Zub

Milan ma formu na to, ze v pohode bude kopat 2.ligu. Takze nevim proc ta kritika panove.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi zpátky do Baníku! I když tam by jsi asi taky seděl na Lavičce! To jdi myslim doslova! nebo mužeš jet vlakem ne že bych ti to nepřál!

Reagovat
HOST*Boffin

Mi přijde, že si týmy přehazujou Baroše jako horký brambor. Je to škoda pro český fotbal. Měli sme dobrého útočníky . Mám pocit, že už to půjde s ním jen dolů. Každý z přestupu je vždy ke slabšímu týmu. Snad najde takový, který odpovídá skutečně jeho levelu a bude hrát alespon neco a bude platný pro český tým. To co dělá ve svém volnu mě nezajímá, hodnotím ho jen po fotbalové stránce.

Reagovat
HOST*

Tak to snad ani nemůžeš myslet vážně, že by dřevák Barošův mohl být ještě někdy platný českému týmu!?!!?

Na hřišti předvádí úplný HOVNO a taky proto se ho nejdřív zbavil Live, následně pak Aston V. a v Lyonu to nebude jinak, na takový klub vážně nemá,je to prostě dřevák všech dřeváků, arogantní kreatura, která si pro samou pýchu ani nevidí na špičku nosu. A to jak se chová mimo hřiště je též neomluvitelné, jeho alotrie jsou přímo nechutné a doufám, že se tak problémový a neschopný prase v naší repre už nikdy neobjeví, už nikdy více!

Reagovat
HOST*bers

bez si to hodit. ty zavistivy prase!!!

Reagovat
HOST*

.....a teď mi teda řekni, co bych měl tak takovému zhovadilci závidět?? V životě by mě nenapadlo vytahovat ptáka na veřejnosti nebo si dokonce rvát prezervativ na palici, to jsme snad nedělali ani na ZŠ. Za takový ubohý chování bych se pěkně styděl a to vůbec nemluvím o tom, jak uboze se chová na hřišti, věčný pády, rozhazování rukama, simulování a dohodování s arbitry, atd......když ho vidím, tak se mi chce vážně srát.....

A jeho prachy za to věčný vysedávání na lavičkách mu teda fakt nezávidim, v jeho případě určitě platí, LEHCE NABYL - LEHCE POZBYL, takže za chvíli bude mít stejný hovno jako já

Reagovat
smazaný uživatel

po euru 2004 mu stoupla slava do hlavy, dela blbosti mimo hriste a nesoustredi se na fotbal, podle me se uz nikdy nedostane na vrchol, je uz davno za zenitem

Reagovat
HOST*milan

právě v monaku by s kolerem mohl vytvořit jednak mašinu na goly.. a hlavně asi věří, že by mu koler promluvil do duše.., protože baroš opravdu klesá a klesá.., aston vila byl pro něj zapadákov, pak přišel skvělej lyon a on zase nic.., pak už jedině sparta, léčebna a druhá německá liga, což bych mu teda nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

By potreboval poradne snizit plat, aby se zacal taky konecne snazit...

Reagovat
HOST*

Velky bic a maly dvur.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

trefné..

Reagovat
HOST*kedlub

monako

Reagovat
HOST*mimi

Baroš by mohl jít už konečně do prdele a nedělat tak českému fotbalu ostudu po celém světě.

Reagovat
HOST*

joo to je pravda takový lempl by mohl radši ukončit kariéru

Reagovat
HOST*

Ať jde chlapec....Lyon ho k ničemu nepotřebuje...ne když má Benzemu a Arfu,Sydneyho Govou a Keitu

Reagovat
HOST*Avatar

At vipadne

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele