Barcelona se v Lyonu trápila střelecky, před odvetou si ale věří

20.02.2019, 11:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výkon nad očekávání dobrý. Jeden z nejlepších venku ve vyřazovací fázi za poslední roky.

Reagovat
Mercury

Já nevím, ale součástí dobrého výkonu není jen mezihra a presink, ale taky ofenzivní hra v útočné třetině hřiště, kde jsme byli naprosto sterilní, čitelní a bez nápadu (a se Suarézem). Jinak to samozřejmě byl mnohem lepší výkon než třeba v Římě, ale že bych z něj byl nějak odvázaný, tak to určitě ne. Za vše mluví to, že nejlepšími hráči z pohledu Barcelony byli členové její obranné čtveřice.

Reagovat
technecium

Naši chodci Lyon ubehali takovým způsobem, že od sedmdesáte minuty byli totálně na odpis a tahali nohy. To je obrovské plus a fakt si nepamatuju, kdy jsme naposledy v LM měli takovou kondiční převahu. Nebýt Suarez kopyto, tak tam tři góly dotlacime.

Reagovat
Diego2

Kazda akce u nej skoncila.

Reagovat
dextroza_m

A k cemu to bylo, kdyz jsme nedali to nejdulezitejsi... goly? Staci, aby se z lyonu nekdo ukopl z 30m a jsme celkem nahrani, kdyz jim nedame gol ve stavu, kdy tahaji nohy.

Reagovat
Kokesh

Urcite. Proto se vase posledni away vyhra ve vyrazovacce datuje k 23.2.2016. Nebyt Suarez, kdyby Messi...

Reagovat
technecium

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ratusek

Fanoušci FDF si přišli na své.

Ikdyž mě znepokojuje stále velké množství střel

Reagovat
KingMaster13

to se časem vypiluje ale je to na skvělé cestě

Reagovat
vacin

Po tom, co jsem včera viděl Barcu po dlouhé době, mi přišlo, že kdyby místo Suareze angažovali Kollera, tak na tom budou i líp. Pohybově by na tom byli podobně a Koller by aspoň dokázal zakončit nějakej centr...

Reagovat
dextroza_m

Presne, Suarez je vyborny herec, on jako jeden u z nejlepsich 9 na svete umi zahrat i chlapce po obrne, neskutecne. Permanentne rozhazuje rukama, myslim, ze letosni Oscar za nejlepsi herecky vykon ve vedlejsi muzske roli bude jeho.

Reagovat
fefo

Leda tak Zlatu Malinu. Tie jeho herecke vykony su zufale, kazda simulacia je hned prekuknuta

Reagovat
klvana

No, ale uhrál tím včera žlutou na Duboisovi a to se počítá...

Reagovat
Zizou

No nevím, ale útočící hráči by určitě měli mluvit jinak než Lenglet. Nedat z 25 střel gól, je teda dost tristní bilance. Zápas měla sice Barca pod kontrolou, kromě dvou, tří střel Lyonu v 1. poločase, ale tohle by se mělo vyhrávat prostě. Včera měl Messi poněkud vychýlenou mušku bohužel, u Dembelého to chtělo asi více klidu v té koncovce, no a o Suarézovi je škoda mluvit. Ten snad neudělal jedinou věc dobře a s jeho neformou ta útočná fáze teda dost trpí. Myslím, že Valverde by měl vyzkoušet i jinou alternativu na devítku, protože takhle z toho letos bude zase prd. Ani Messi není všemocný. Výborně ale zahrála obrana a hlavně teda oba kraje. Nedejbože, že by se zranil Alba, to by bylo pro Barcu citelné oslabení a po Messim určitě největší ztráta. Záloha nepředvedla nic výjimečného a pokud se ke dvěma hlavně defenzivně zaúkolovaným záložníkům Busquetsi a Rakitičovi přidá ještě nemasný/neslaný Roberto, tak je to s podporou útočné fáze od naší zálohy teda dost bída. Odvetu každopádně Barca určitě s přehledem zvládne, ale v dalších kolech by takový výkon proti jistě o dost silnějšímu soupeři určitě nestačil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Od Lyonu takticky dobře zvládnuté utkání. Ze začátku utkání se snažili být aktivní, ale potom si vzpomněli jak s krásným fotbalem dopadl Ajax a tak to zavřeli vzadu. Takhle dobře odbráněný zápas od Lyonu jsem snad neviděl nikdy a to ani při výhrách v lize proti PSG. Doma bylo nejdůležitější neinkasovat a to se splnilo. Výhoda je ted na naší straně.

Reagovat
dextroza_m

Opravdu vyhoda? Ja myslel, ze je vyhoda hrat na vlastnim hristi...?

Reagovat
klvana

Jo, je to výhoda. Drobná, ale je... když si vzpomenu, jak jsme vyhráli před 9 lety doma proti Realu 1:0 a na Bernabeu dal tehdy Pjanic na 1:1 čtvrt hodiny před koncem...

Reagovat
Visca el barca

Barcelona doma a venku je úplně jiný tým. Žádná výhoda na vaší straně není.

Reagovat
ADM

Teoreticky výhodu samozrejme majú.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt ze ve chvili kdyby jsme vyhrali 1:0 v lyonu tak to ernesto na camp nou zavre a hraje na bezbrankovou remizu, takhle se musime snazit hrat utocne

Reagovat
Seydou Doumbia

A Lyon má postavený tým na protiútoky takže ideální výsledek do odvety.

Reagovat
ADM

Semedo včera 46 úspešných prihrávok zo 47. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú 47 / 47

Reagovat
blaugrana

Napreduje a chvalabohu si to vsimol aj Nesto. Kazdopadne Roberta tym padom tlaci do zalohy, co je zas na tabletku.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Visca el barca

to je hrůza no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hey_Lancelot

Měli bychom se přiučit u baletek. Ti ze dvou šancí dají tři góly. Úspěšně se jim to daří v LM i bez Kristýny. V tom jsou několik let skvělí.

Bohužel krom Suaréze neměl den ani Leoš a sám zahodil pár šancí. Věřím, že tu frontu gólů, co u něj stojí, vysype teď v následujících třech zápasech

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak hlavně Ajax chtěl hrát fotbal což se z jeho pohledu bohužel nepovedlo a mají daleko menší šanci do odvety než Lyon, který nastavil lepší taktiku. Pro outsidera, který hraje první duel doma je lepší to ubránit a pokusit se o zázrak venku.

Reagovat
MiChaEl

Riadna kompilacka...

https://streamable.com/7412v

Reagovat
Mercury

to je prostě děsivě špatné...podobnou kompilačku už měl i poslední zápas s Valladolidem...jako já si fakt troufám tvrdit, že bych na hrotu nebyl o nic horší než Luis v posledních zápasech

Reagovat
ADM

A po 90% jeho pokazených lôpt sa rozčuloval na spoluhráčov, fakt vrchol čo predvádza keď nie je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jestli uvidí, tak musí zítra přijít s žádostí o výpověď.

Reagovat
klvana

A fakt je tlustší, než kdy předtím...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle vypadá na začátku každý sezony, čemuž odpovídá i to, jak dlouho se pak dostává do formy. U něj to má velký vliv na výkonnost, ale že tak vypadá i v únoru už je hodně zarážející.

Reagovat
ADM

Ale aj v najlepšej forme musi byť o hodne ťažší než v Poole

Reagovat
Visca el barca

Já jako jeho velkej zástance jsem z toho smutnej. Ta jeho nedotknutelná pozice mi začína fakt hodně vadit. Včera místo toho, aby šel do hry hned Couts s Malcomem a dvojzápas by se uzavřel hned v prvním zápase, tak ho tam Ernesto nechá až dokonce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šílený. Ale největším problémem zůstává, že je nedotknutelný. Jak mohl dohrát včerejší zápas je naprosto neuvěřitelný. Mimochodem Malcom od povedenýho Clásica nedostal ani minutu.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Ten Malcom je dobrý úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

On nezvládne základní fotbalové dovednosti, jako je přihrávka, narážečka, zpracování míče. O tom, že by přešel 1vs1 ani nemluvě. Nevím, co víc by by neměl umět, aby ho EV posadil... obávám se, že jeho neschopnost nás bude stát LM

Reagovat
blaugrana

Alex Moreno z Raya? Ma ho niekto nasledovaneho?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ma zaujem o Nicolasa Pepeho z Lille. Na youtube vyzera velmi skillful a ma aj fantasticke statistiky. Konkretne 16 golov a 10 asistencii v 25 zapasoch francuzskej ligy.

Ma ho niekto blizsie nasledovaneho ?

https://youtu.be/7VAAMAhk6CI

https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20190220/46597770274/pepe-otra-batalla-barca-psg-a-la-vista.html

Reagovat
Seydou Doumbia

Vy máte zájem v poslední době o každého hráče ne? Rychlý s dobrým driblingem a skvělým rozhodováním v zakončení. Dobrý hráč jak na protiútoky tak i do plných.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele