Barcelona se dohodla s Leedsem na přestupu Raphinhy

13.07.2022, 14:41
Aktuality
Raphinha (© AFP)
Raphinha přestoupí z Leedsu United do Barcelony, která může i s bonusy zaplatit až 67 milionů eur. Podmínkou dohody je, že 25letý křídelník projde lékařskou prohlídkou...

Anglický celek obdrží základní přestupovou částku ve výši 58 milionů eur a zbývajících devět milionů eur může dostat na bonusech. Raphinha podepíše smlouvu do roku 2027.

Jestliže brazilský reprezentant úspěšně absolvuje zdravotní prohlídku, zařadí se mezi deset nejdražších posil v historii Barcelony.

Katalánský klub nebyl jediným zájemcem, ve hře měly být s lukrativnějšími nabídkami Chelsea, Tottenham nebo Arsenal, pro Raphinu však šlo o vysněnou destinaci. Blaugranas se potýkají s finančními problémy, proto mají na nákladný transfer využít prostředky za prodej televizních práv.

Raphinha má za sebou vydařenou sezonu a 11 góly se výrazně podílel na záchraně Leedsu United, v jehož dresu nastoupil do 67 soutěžních zápasů s bilancí 17 branek a 12 asistencí. Před příchodem do Anglie působil krátce ve Stade Rennes a Sportingu CP, jenž si ho vyhlédl ve Vitórii SC.

Barcelona příchodem Raphinhy získá třetí posilu před nadcházející sezonou po Andreasi Christensenovi (Chelsea) a Francku Kessiém (AC Milán), kteří dorazili jako volní hráči.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (602)

Přidat komentář
LAM

Cena by teda měla bejt 60 a to na tři splátky.

Jsem za něj rád, ale málo to teda není Na dvě křídla teď máme Fatiho,Ferrana,Rapnhinhu a má podepsat Dembele to snížení.-Takhle to je na dlouho dobu úplně v pohodě.Teď se ještě zaměřit na toho stopera.FDJ podle toho zda si sníží plat.

Odchody budou těžší ale věřím, že většinu letos zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si konkrétně myslíš, že nám přinese? Myslíš si, že je lepší, než hráči, kteří tam jsou teď? Kdyby raději za 60M vyřešili post druhého stopera, tohle je naprosto zbytečný nákup. Navíc jeho cena je tak 30M. Neponaučili jsme se. Útok: Fati, Ferran, Auba, Dembouz, Raphinha, Dynamit, Depay a má přijít Lewa...

Reagovat
LAM

No na pravo jsme neměli nikoho.Dembele nakonec teda asi podepíše, ale není to úplně jistota z hlediska zdravý. Teď máme prostě zajištěný obě křídla.

Reagovat
Maximm9

Dembele hraje dobre obema nohama ne ? Takze muze menit strany. A co se tyce toho zdravy, tak Fati je taky otazka jak dlouho mu vydrzi zdravy.

Reagovat
Jkb

Dembele má letos 57% přihrávek pravou nohou, to je šílený číslo. Jinak 116 zápasů jako pravé křídlo a 65 jako levé křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele nehraje dobre ani jednou nohou. Ale obema dobre beha... pokud ho nic neboli, coz neni casto.

Reagovat
Mass

Reagovat
Svatej

Krvácí mi oči z tý hrubky

Reagovat
celeb

vsak Ferran hrava z prava a tradicne aj Dembele. Hral tam aj Dest (nic moc) a Gavi (tiez hra lepsie v zalohe).

Ako to chces teraz stavat? Kto bude mat prednost na pravom kridle? Ferran, Dembele, ci Raphinha?

Alebo Barca je taky megaTOPultra klub, ze musi mat 3 hracov cez 50 mega na 1 poziciu?

Reagovat
LAM

Ferrari u nás hraje na levou,kde ho chce Xavi a bude se střídat s Fatim,kterej může zahrát i hrot. Raphinha s Dembelem na pravo.

Reagovat
celeb

Ferran hral hlavnev na pravo v City aj u nás. Na ľavo máš Fatiho, Depaya, Aubu (ak nehrá hrot), Dembeleho aj Gaviho. Plus Jutglu.

Momentálne mame toľko krídel ako nikto, potrebujeme hrot a bodol by sa aj bek.

Reagovat
Bucky

V poslední sezóně má podle Whoscored Ferran v základu 16 startů na levém křídle, 12 na pravém a 8 na hrotu. Takže se s ním prostě zacpávají díry, které tam zrovna jsou.

Reagovat
Salfovic

Za 30 mil z PL nekoupíš ani uklízečku.

Reagovat
smazaný uživatel

A nedej bože být to Angličan

Reagovat
Mass

Jedině z druhý ligy a downovým syndromem

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Manik...

Reagovat
janinho
Reagovat
fenixLFC

Pssst lebo barca zacne tie svoje predavat na organy aby si zvysili rozpocet

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nodi

Ještě tam snad pořád je Braithwait a snad Ezzalzouli je taky křídlo. Každopádně v posledních dvou přestupových obdobích přišel Auba, Depay, Feran a Adama. To jsou 4 hráči do útoku a teď dovedli pátého a chtěj ještě šestého, asi bude Xavi hrát 2-2-6. Kdo bude hrát CDM nebo double pivot a kdy bude na lavici na tyhle posty a kdo bude hrát v obraně na stranách? Dest by měl být na odchodu ne? Dani odešel, tak v levo bude Alba (33), na lávce fakt nevim kdo je backup, na středu teda Pique (35) a k němu Araujo/Garcia nebo Christensen, nebo bou stopeři mladíci Araujo-Garcia nebo místo jednoho Christensen kterej v Barce nikdy nehrál a bude se zapracovávat a napravo bude Roberto kterej je na odchodu asi 5 let. Barcu mám fakt rád, ale nepřijde mi že by tam byla teď jasná základní 11. Tam je jasnej jen Ter Stegen a pak mi přijde že to je takovej průměr lepších týmů, ale o kom si tam člověk řekne že musí hrát, to budou tak 2 hráči???

Reagovat
Setwo

za tie peniaze radsej uz mohli kupit Koundeho.. ten chcel prestupit do Barcy, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý kouzelníci s těmi penezmi

Reagovat
Mass

Vždycky když se objeví zprávy o tom, že je na tom Barca finančně špatně, tak koupí nějakýho hráče za 50M+€

Reagovat
Kucka

Reagovat
Infernoqt

FC Barcelona have reached TOTAL agreement with Jules Koundé.@gerardromero

Zatím skvělý přestupák v podání Barcelony. Vůbec to nevypadá na nějaké finanční trable.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak by mohli tomu Frenkiemu doplatiť tých 17m či?

Reagovat
Talker

Tak oni to můžou doplatit v průběhu smlouvy podle všeho, takže pokud chce peníze, tak musí zůstat. A aby mohl zůstat, tak ho nutí si snížit plat.

Mají to hezky vymyšlený.

Reagovat
Remt

mají to moc pěkně propletený

Reagovat
Pony Slaystation

Co to je za nesmysl, pokud chce peníze, musí zůstat. Kdyby šel jinam, tak mu je přeci taky musí zaplatit, neboť mu dluží dle smlouvy, kterou má platnou

Reagovat
LAM

Všechno je ale podmíněno snížením platů a aktivování prodeje 25% práv za 550-600 mega.

Z těch peněz se bude platit dluh a něco bude na přestupy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
merlick

tak to je pekne nechutne, date desiatky milionov na prestupy ale hracom co tam uz su poviete ze si maju znizit plat

Reagovat
Nodi

To není nechutný to účetnictví je v tomhle oddělený. Oni můžou mít na přestupy klidně 500mil, ale v platech můžou bejt v mínusu.

Reagovat
merlick

to je uplne jedno, do kabiny ti pridu hraci kvoli ktorym mas nizsi plat komedia

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Opticky skvělý, to nepopřeš.

Reagovat
JeséRodriguez

Kdyby ještě střelili FdJ a podepsali Bernarda, to by bylo hodně hustý. Každopádně FdJ se jim teď asi hodí i víc, Busquets na DM nebo ten FdJ s Kessiem, k nim mladý pušky Pedri s Gavim. Křídla taky nabitý. Myslím, že ani toho Lewandowského moc nepotřebují, spíš Kounde by pro ně byl super. Akorát tím pádem teda nechápu toho Christensena. A vlastně ani Alonsa. Azpi bude spíš posila do kabiny a může zaplácnout v případě zranění RB/CB. Alonso si asi svoje odehraje, ale raději bych zkusil někoho mladšího k Albovi.

Reagovat
Infernoqt

Já věřím tomu, že by Bernarda i získali. Oni chtějí hráče a ten hráč chce k nim. Otázka je, dají za něj 100 mega? Protože to nižší cena nebude.

Reagovat
owner

Pustil by ho Pep? Ten hráč je geniální.

Reagovat
Infernoqt

Jo jo. Dokonce řekl, že si nechce držet hráče, který touží po odchodu.

Reagovat
owner

Nemam absolutně přehled o té finanční situaci Barcy, ale ty posily jsou hodně zajímavý + tam jsou hráči jako Gavi a Pedri, který se ukazujou v hodně pěknym světle. To bude do budoucna skvělá záložní dvojice.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
MarcoBanco

Pre mňa osobne by bol Bernardo velký šok, v City ma finančnú istotu, taktiež ako klub majú najvyššie ambície, v lige sa darí.. V Barcelone by to mal taký skok do neistoty pri tom znižovaní platov a taktiež čo sa týka trofejí.. Možno im to sadne a budú bojovať o titul ale pri tolkých zmenách je to celé také otázne

Reagovat
JeséRodriguez

Ty peníze asi budou problém no, i když taky do té finanční situace Barcelony vůbec nevidím.

Reagovat
Remt

ja do ni taky nevidim, ale vim, ze problem budou

Reagovat
Gazdo

Kound by zmysel daval. Pique dajme tomu snad posledna sezona, Araujo aj ked je stena tak tie drobne zranenia ma dost casto, Umtiti je na odpis, Lenglet uz je vdakabohu prec, Christensen je tiez labil ktory si zranenia doslova vymysla a ostava Eric. Suma sumarum 4 stoperi ktori proste kvoli zdraviu/veku neodohraju vsetko a od buducej sezony este jeden dost mozno ubudne. Prist kvoli jednej sezone Piqueho o Koundeho by bola skoda

Reagovat
JeséRodriguez

Vidím to podobně ještě tam teda asi bude ten Azpi, kterej to umí zahrát, ale to je další veterán, posila spíš do kabiny

Reagovat
Nodi

Co by proboha dělali s Bernardem??? Jako že by jim tam dělal frontu? Podívej kolik maj křídelníků.

na co budou kupovat Alonsa, jakože máme LB kterému je 33, tak koupíme mladíka kterému je 31 a máme na rok pokoj, to nedává smysl. Azpi je to samé tomu je 32 ten by měl zůstat v Londýně a jak mu skončí smlouva tak jít do MLS, věk nezastavíš co jim pomůže když na RB už moc nemá a beka hrál jen ve trojčlené obraně. Já doufám že tam budou chtít někoho jako za éry Prime Daniho a Albi a pak musej mít buď super CDM což nemaj nebo kvalitní double pivot což nevim jestli je FDJ a Kesie, pokud by tam byl někdo jako Souček/Rice tak můžou krajní beci brousit lajnu a můžou hrát 4-2-3-1 a mít tam toho Lewu což je stejně blbost, to spíš něco jako Halanda, prostě hovado do předu, nebo 4-2-1-3 kde by křídla chodili do středu a ta přední čtyřka by byla taková fluidní jako u City, což by se mi dost líbilo, chytat Adamu nebo Debouse asi nechceš, nevim jestli by Feran zahrál CAM a Auba na hrot.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Bernardo už hravá spíš CM/AM. FdJ odchází. Alonso mi taky míč smysl nedává, jak píšu.

Reagovat
cr7sux

Jojo, povíme si po restartu někde v páté lize

Reagovat
smazaný uživatel

Za takovýho tragéda tolik peněz, nechápu

Reagovat
Kily8

Kde sa rodia takýto “odborníci”, takéto zakomplexované nuly? Veľké kluby sa o neho preťahujú, skauting ho má ošetrený a vždy sa na diskusii objaví nejaký anonymný trulko, ktorý nikdy nehral futbal a je vačší odborník, ako všetci…

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby a skauting sa nikdy nemylil?

Reagovat
Kily8

Hovoril o tom, že to je tragéd. Jeho výkony hovoria o opaku. Snaď nebudem písať o niekom, že je tragéd, keď hrá dobre, len preto, že niektorí iný hráči v minulosti hrali zle.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Largo

Reagovat
icefish

Tragéda? Kolikrát jsi ho viděl hrát? Často tahal Leeds uplně sám, jenom proto, že často neměl komu přihrát nebo spoluhráči zakončovali jak kopyta, neměl velká čísla... Je to pan hráč.

Reagovat
DreamTeam

V Leedsu na mě vždy působil jako prumerak.

Ale Barca je takový specifický klub. Tam člověk nikdy neví, kdo se chytne a kdo bude k ničemu.

Reagovat
oddy

a kolikrát jsi je viděl?

Reagovat
Largo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Sterling se rozloučil ofiko, takže asi hotovo.

Reagovat
wesleyborland

A za rok za 2 zase bankrot a budou rádi, když si je někdo vezme aspoň hostování

Reagovat
Y.N.W.A

Nevíš, o čem mluvíš

Reagovat
wesleyborland

Uvidíme

Reagovat
sylarko

mas vestecku gulu alebo co? vies ako to vsetko tam prebieha a funguje alebo usudzujes co napisal novy cas?

Reagovat
wesleyborland

wtf. to že jsou finančně v prdeli není žádný tajemství.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná raketa za hráče Leedsu tvl. Vůbec nevím, co od něho čekat, ale snad bude mít aspoň větší herní intelingenci než Coutinho a Malcom.

Reagovat
Kily8

Vinicius je v Brazílskej repre jeho náhradník. Videl som všetky zápasy Brazílie a nikdy nebol Vini od neho lepší. Je pravda, že Vini tam nehrá to čo v Reale, stále má obrovskú trému pred toľkými hviezdami, v Reale na to nieje zvyknutý…..tam si z tlstej belgickej hviezdy robí srandu na tréningu

Reagovat
Hlahart

Docela hustý, že jeho o 4 roky mladší náhradník v repre má za repre více startů i minut

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Kily8

Keď boli obaja k dispozícii a bol ťažký zápas, vždy dostal prednosť Raphinha. Ja osobne som tam chcel skor Viniho, ale musím uznať, že Raphinha zahral vždy lepšie. Ja pozerám vždy, bez výnimky všetky zápasy Brazílie, nie som odborník guglič v štatistikách. Ani netvrdím, že Raphinha je lepši od Viniho, len som reagoval na to, že je slabý hráč

Reagovat
misinho7

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

BUSTED. BIG TIME.

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za sracku? Jaky nahradnik? Vzdyt hrajou na opacnych stranach hriste. Raphinha ma v repre 9 zapasu, 7 v zakladu a v 4 z nich nastoupili s Vinim oba v zakladu. Ani jednou se nestalo, ze by Vinicius stridal Raphinhu nebo obracene.

Reagovat
Kily8

Sračku? Pubertálny fejsbukári majú neskutočný slovník. Fakt si myslíš, že keď ti zo špinavej papule lezú sračky, jebačky, mrdačky tak tvoj príspevok je zrazu pravdivejší? Obaja sú krídla, hrajú na iných stranách. Vini niekoľko polčasov odohral aj na pravo. Je ťažké sa baviť s niekým, kto tomu nerozumie a tie zápasy nesleduje. Brazília mala v kval. obrobský náskok, Tite zostavu obmieňal, ale bolo v každom tripe jasné, na ktorý zápas chcel postaviť top tím a tam mal prednosť Raphinha. Keď aj nastúpil Vini, nedarilo sa mu odskakovali mu lopty, v šanci si hodil dlhu, išiel dole. Ja osobne som mu fandil, aby sa chytil, ako v Reale, ale nešlo mu to. Taký Rodrygo nastupoval na pár minút a stihol sa predviesť, vždy niečo ukázal. Prosím, aby mi to potvrdil, niekto kto tie zápasy sledoval, ale podľa diskusií tu, sa obávam, že tu taký nikto nie je…..trebárs aj podľa komentárov na Freda, ktorý bol možno najlepší záložnik v MU a aj za Brazíliu hral lepšie, ako Casemiro, či Fabinho…

Reagovat
veikko

Vinícius nehrál špatně, jen občas nebyl dostatečně efektivní on nebo spoluhráči, kterým vytvořil šanci. Nejlepší záložník Brazílie byl podle mě Paquetá, Fred se ale opravdu od začátku kvalifikace jen zlepšoval. Celkově forma Brazílie gradovala neskutečně, ale třeba Ekvádor ukázal, že i slabší tým proti nim může hrát. Každopádně ale Vinícius opravdu není náhradník za Raphinhu, je to důležitá volba na levé křídlo, zatímco Raphinha hraje výhradně napravo. Pár minut na druhé straně na tom nic nemění. Bylo to navíc v zápasech, kde ani Raphinha nebyl v kádru.

Reagovat
Kily8

Ano, máš pravdu, Paqueta hrá za Brazíliu výborne, dobre si rozumie s Neymarom. Nechápem, ako mohol nehrávať v AC a ze repre hrá tak dobre. Zo začiatku som mu neveril, ale opakoval dobré výkony. Ja som fakt Vinimu veľmi fandil, ale keď si pozeral, 2x išiel sám na brankára a vždy si predkopolmdlhú loptu. Ale dúfam, že bude hrať v základe, Neymar sa presunie do stredu(Tite už skúšal aj na hrote, aj pod hrotom, ale potom by nebolo miesto pre Paquetu) a Raphinha napravo. V strede pola je obrovský pretlak: Fred, Casemiro, Fabinho, Paqueta, Bruno, Gerson, Coutinho, Douglas Luiz a výborne hral na začiatku kvalifikácie Everton Ribeiro, bol zo všetkých najtechnickejší. keď sa tam posunie ešte Neymar, aby mohol hrať Vini na krídle….

Reagovat
icefish

Mohu potvrdit co říkáš… včetně začátku.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Jkb

Velice dobrej v 1vs1, velice dobrý pasově, byť úspěšnost přihrávek má otřesnou, někdy zkouší nesmyslné přihrávky, které nemají šanci uspět, brutální workrate, hodně presuje, hodně tackluje, rok a půl dřel pod Bielsou, takže atleticky na tom je skvěle. Velice dobrý hráč i za ty peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

dřinu a presink bych nečekal, to je dobrá zpráva

Reagovat
Jkb

Je to takovej buldok, nerad prohrává, když hrál třeba proti Arsenalu tak bylo vidět jak ho to hodně štve, přitom hráli o záchranu proti silnějšímu soupeři. Zahrává standartní situace. Je to dost komplexní fotbalista, není to jen hráč který by jen čekal na míč, naopak pomáhá v rozehrávce, pomáhá bránit.

Reagovat
Svatej

Jeste teda prej dost simuluje, to si ho oblibi brzo

Reagovat
Reggie

Reagovat
Kluivert9

Jako ty Sterlinga...

Reagovat
Svatej

jop, proti tomu prestupu tu agresivně a bezvýsledně bojuju co léto začalo, jsem neštastnej

Reagovat
Kluivert9

Já vím

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Nejúžasnější věc - po jeho oznámení k nám jsem se podival klasicky na Youtube a je prvním hráčem, kterej měl ty pády i tam skoro v každým záběru, to jsem jeste neviděl

Reagovat
Gazdo

Ja toto samozrejme viem je to predsa Brazilec a budem sa si musiet uzmierit s nejakym logickym riesenim a to bude to ze z nesimulantiv proste kvalitny tim nezlozis lebo je ich sakra malo a zo svetovych ofenzivnych hracov ktori nesimulovali ma ich napada fakt len hrstka nie to este aby hrali vsetci v jednom klube. Pokial bude simulovat tak si budem nadavat a plieskat hlavu a kym bude hrat dobre to asi prezijem ale pokial to bude clovek na styl Suareza (coz neverim ze je vobec mozne) tak to nebudem zase zvladat

Reagovat
Mass

Asi proto chtějí taky z Valencie Gayu

Reagovat
Kily8

Reagovat
Maximm9

Jak ja jsem strasne rad, ze to Barca dotahla. Videl jsem ho u nas jako druheho Lukaka....

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufal, že Chelsea bude rychlejší

Reagovat
Kily8

Reagovat
Csaplárova past

Ty jsi teda optimista. Ja ho videl spis jako druheho Wernera ...

Reagovat
DonAndres

Hezky pěkně

Teď ještě Koundého a založit EF fundraiser pro Frankieho plat a hurá do nové sezóny.

Žerty stranou, já jsem hodně zvědavý na Pabla Torreho

Reagovat
Gazdo

Zatial som videl iba nejake zostrihy a teda neviem co si o nom mam mysliet. Prehlad ma dobry tu hlavu snad ani neda dole ale cakal som teda nejake vacsie delo. Ale recenzie na neho idu pekne a hype sa buduje slusny tak snad ho to nezlomi

Reagovat
smazaný uživatel

Na Torreho se krásně dívá, podle mě může rychle výkonnostně vyletět jako Pedri a Gavi.

Reagovat
SpecialOne

EF FANTASY PL DRAFT 2022/23

Aby s tom spamování nebyl Miguel sám, níže INFO k nové sezóně FPL draftu.

DRAFT FPL organizujeme na EF již pátým rokem, původní sezóna byla vstupní, v těch dalších již byla vytvořená určitá hierarchie soutěží.

DRAFT je trochu jiná forma fantasy, než ta standardní. Základem je rozdělení uživatelů do jednotlivých lig po 8 účastnících. Pokud byste hráli letos poprvé, zřejmě byste vstoupili do čtvrté nejvyšší soutěže. Na základě finálního umístění v osmičlenné tabulce poté můžete další rok postoupit o ligu výše a časem se dostat do první soutěže čili EXTRALIGY.

DRAFT, jak už název napovídá, je jiný v tom, že každý hráč z PL je jedinečný a vždy je součástí pouze jednoho z týmu osmičlenné soutěže. Po rozdělení do lig vám admin soutěže pošle přístupový login. Jakmile vás bude v lize plný počet 8 členů, domluvíte se interně na termínu konání vstupního draftu.

Vstupní draft je stanoven poměrně spravedlivě tak, že tým, který vybírá v prvním kole poslední, má v druhém kole právo prvního picku, dalo by se to popsat jako systém 1234567887654321, takže když se k vám draftová loterie nakloní, budete mít první pick a vyberete Salaha, váš další pick bude naopak až šestnáctý.

Bodování hráčů je totožné jako v standardní fantasy. Rozdíl je v tom, že hráči nemají svou cenovku, nadraftujete si takový tým jaký chcete a jaký vám povolí svými výběry protihráči. Draftu se netýká výběr kapitána ani bonusové možnosti typu Bench boost.

Vaši soupisku můžete v průběhu sezóny měnit dvěma způsoby. Můžete si vybrat jakéhokoliv volného hráče z tzv. waiveru před každým kolem. Platí zde poněkud socialistické pravidlo, že první volbu má hráč, který je na tom v tabulce nejhůře a to po celou sezónu. Pokud si tak např. hráč, který je v tabulce na posledním místě zažádá na waiveru o Marcose Alonsa a vedoucí hráč také, získá jej prvně zmíněný, takže opět systém 87654321.

Druhým způsobem jsou trady. Před každým kolem můžete jakémukoliv protihráči nabídnout výměnu neomezeného počtu hráčů a je jen na něm, jestli návrh přijme nebo odmítne.

Prosím o zájemce, aby hodili do komentáře v článku níže palec. Pokud jste vloni nehráli, za něj prosím uveďte "nováček".

Článek pro přihlášení

https://www.eurofotbal.cz/clanky/haaland-chce-zalovat-keana-28563/

Doporučuji vám také si hodit sledování na článek https://www.eurofotbal.cz/clanky/united-jen-do-predkola-28304/ kde budeme postovat všechny aktuální informace.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte zeptat.

Všem, které Fanta nezajímá se omlouvám a slibuji, že toto info pošlu max do 5 PL článků.

Reagovat
VojtovaChelsea

Někdy večer si otevřu lahvinku bílého a přečtu si to

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
pepa474

Real zase titul

Reagovat
crusty

Skvelá posila pre Barcelonu. La liga mu podľa mňa neskutočne sadne, navyše je to hráč na ktorého hru sa strašne dobre pozerá. Už len fakt že hraje základ za Brazíliu o niečom svedčí a že to nebude ďalší Malcom.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho nasledovaného? Hlavně by mě zajímalo, jakou má úspěšnost akcí, jestli často ztrácí lehké míče.

Reagovat
blaugrana

A este Lewa, Kunďak a Azpi a tu pritomnym financnym expertom snad popraskaju zilky.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Csaplárova past

Kdyz nepopraskaly financnim expertum v Barcelone ....

Reagovat
Miguel19

hlavně Alonso

Reagovat
blaugrana

Alonso je az posledny v rade

Reagovat
oli9

a za 2 roky budeš brečet že zkrachujete a budete hrát někde 4. ligu

Reagovat
Kluivert9

No a zatím tady 2 roky brečíš ty

Reagovat
oli9

nemám důvod brečet

Reagovat
blaugrana

dalsi financny expert

Reagovat
Kluivert9

Tak teda vítej Zbytečný hráč za velké peníze, kde Barcu bota úplně netlačí. Snad teď aspoň vyjde ten Kounde...

Reagovat
Hachim Mastour

Dopadne ako Malcom

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že mas pravdu

Reagovat
misinho7

No nemyslim si zeby to bola pre Barcu nejaka velka posila a este za take peniaze..ale mozno prekvapi.

Reagovat
r.mrazik

ty prodavajici kluby stejne musi byt extremne naivni,kdyz vidi,kde vsude za minule prestupy barcelona dluzi...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hlahart

Ale no tak

Reagovat
r.mrazik

no a ne? vsak dluzi jeste doplatek za coutinha ne?

Reagovat
Kenneth

Co za Coutinha, ale i za Malcolma ktery uz tam tri roky nehraje.

Reagovat
r.mrazik

taky dobry

Reagovat
AlevsakNevadi

trepete picoviny , v annual report nic takeho nie je a ak by to ozaj bolo 3 roky ma povinnost auditor to zverejnit.

Reagovat
Hlahart

Ak by ozaj bolo 3 roky co přesně?

Reagovat
AlevsakNevadi

ak by to bolo 3 roky po splatnosti.

Reagovat
Hlahart

Tak dlužit můžete i před splatností že jo

Reagovat
Kluivert9

Ale to nikoho nezajímá...

Reagovat
Hlahart

No, však

Reagovat
AlevsakNevadi

ale to je potom uplne jedno, malo ktory klub plati za hraca jednorazovo. Dnes ze sa dohodola Barca s United na prestupe de jonga za 75 mega - silno pochybujem ze to united zaplati naraz ale pocas napr 3 rokov.

Nunez ma instalment na 4 roky napr.

Reagovat
Hlahart

Já neříkám, že není. Však to stejný píšu i dole. Já jen říkám, že by dluh za Malcolma nedeklaroval audit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Tak to ale není přeci žádná výjimka, že kluby dluží za přestupy i 3, 5 a více let. Pokud to není po splatnosti, tak je to ok. Navíc prostě velké kluby více dluží.

Zároveň fakt nemám pochybnost o tom, že by si právníci dvou subjektu nezajistili to, aby transakce za 60m€ nebyla zajištěná, pokud ne u Barcelony tak u její financující banky.

Celkově mně přijde, že z hlediska nějakýho neplacení, pokud vím, měli v poslední době spor jenom s Neymarem, a to o nějakou asi fakt spornou pohledávku. Neplatiče bych z nich teda zatím fakt nedělal, ale třeba mi nějaký info uniká.

Reagovat
r.mrazik

Zase pokud by se ozvali a barca musela vyhlásit bankrot, tak ty peníze neuvidí nikdy..

Takže čekají v naději, že jim snad někdy možná přijdou...

Reagovat
Hlahart

Tak proto píšu i u banky. To je tak velká transakce a finance Barcelony jsou tak profláklý, že bych se fakt šíleně divil, kdyby případný rizika neošetřili na naprostý minimum.

Reagovat
j_mrazik

Že to zajistí stadionem, který by jim vzali v případě neplacení?

Reagovat
Hlahart

Ne, že to zajistí banka.

Reagovat
Kucka

Reagovat
alcantara

Teba tu bude fakt skoda. Vyriesis vsetko za 2 minuty.

Reagovat
r.mrazik

a pritom bys chtel na foru EF debatovat tydny nad tematem ze jo?

Reagovat
alcantara

Kluby dlzia za hracov, nebo je modre, voda mokra...Ale tak aspon je zabava

Reagovat
r.mrazik

joo,vsak o nic jineho nejde,aspon je co resit

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tombull

Však to zatáhnem,až nám nasypete za De Jonga.

Reagovat
r.mrazik

myslis,ze poplatite dluhy? naivko...

vsak je barcelona horsi jak nekteri financni negramoti,co si berou pujcky u home creditu

Reagovat
Tombull

Pokus o vtip. Barcelona opravdu nesplatí dluhy prodejem De Jonga.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Klub financne v prdeli vyhodi 70 mega za hraca ktoreho im velmi vlastne netreba, fakt super klub toto

Reagovat
Hachim Mastour

Torreira's agent Pablo Bentancur told Sport 890: "We have a pre-agreement with Gattuso for Torreira to play in Valencia.

"Today there is an important meeting on this issue. Arsenal coach Arteta wants to have him in the preseason."

Mikel nechaj ho ist FFS

Reagovat
SunFells

A ty se domníváš, že mu brání?

Reagovat
krisa

vyjednávací pozice může být o něco lepší, když trenér prohlásí, že hráče chce, než když je hráč na prodej

Reagovat
SunFells

Hlavně je zájem jižanských klubů už vůbec nemůže vzrušovat, když historie nabídek obsahovala hrst pistácií za hostování do konce smlouvy.

Reagovat
merlick

samozrejme, po 2 rokoch posielani po hostovaniach a predavani za 3 tasky cuketiek Mikelovy zrazu napadne zvysit jeho cenu tym ze ho vezme na pre-season. Po veceroch asi zacal citavat ekonomicku cast macka pusika

Reagovat
krisa

na hostování byl, to ano ale zajímalo by mě kdy a kde se ho Arsenal snažil prodat za 3 tasky cuketiek

Reagovat
merlick

When Arsenal allowed Lucas Torreira to join Fiorentina on loan last summer, it was agreed that the Italian side would have the option to buy the Uruguay international for €15 million.

Reagovat
krisa

a kolik by sis tak za něj představoval?

Reagovat
merlick

kedze nam uz tak 10 rokov chyba DM tak by sa dal pouzit, radsej ako ho predavat za drobne

Reagovat
krisa

kdyby hrál tak jako na začátku, tak není o čem. Byl naprosto skvělý. Jenže když hráč pindá, že se mu v Anglii nelíbí a radši by odešel, je to těžké

Reagovat
merlick

kazdy ktoreho Arteta vykopol mal nejaky mentalny problem. Aspon tak to PR kolotoc predostiera.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten ho ponuka po celej Europe jak hnile rajciny

Reagovat
andkoo

a nakoniec z toho bude kecup (Valencia)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč..

Mohl si vybrat v Itálii.

Reagovat
Front hell

To mohl,ale židi v Itálii nechcou zaplatit požadovanou sumu.

Reagovat
Phillipinho

Valencia nema ani euro bohuzel

Reagovat
Tomasso9

OT: Borci kam za top atmosférou na fotbal v Evropě? klidně se rozepište se svými zážitky, díky :)

Reagovat
CHONG

Do Madridu na Rayo

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
bobis21

Nejlepší atomosféra kterou jsem zažil já byla na San Siru. Tam to prostě nezklame, bylo to top i když byla snížená kapacita kvůli covidu, i když AC prohrálo.

Reagovat
Vincent Vegan

Sampdoria, AS Roma, Stoke, Newcastle, Dynamo Dresden, Frankfurt, Köln, Kaiserslautern, Hibernian, Betis

Reagovat
Kinky7

Byl jsem na Dortmund Schalke a zaslintas

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Remt

Vysočina Jihlava

Reagovat
Busby babes

naposledy jsem byl na Laziu a bylo to super.

Reagovat
AjaxFans

Srbsko?

Reagovat
Trand

Crystal Palace - krásný typický anglický stadion s velice věrnými fanoušky. Navíc neutratíš miliardu za lístky a celkem jednoduše je seženeš. Ale spěchej, za pár let chtějí Selhurst rekonstruovat.

Reagovat
FUnk

+ na atmosferu jeste fulham, newcastle

Reagovat
Trand

Může být, já byl pak v Anglii už jenom na Emirates a tam mě to tolik neuchvátilo jako právě Selhurst. Forest zřejmě taky budou fajn letos, i když tam by mohl být problém dostat se na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Příbrami

Reagovat
roman1978

dortmund x schalke

as x lazio

Reagovat
jester Radka Bejbla

Bayern vs Norimberk, derby a parádní atmosféra

Reagovat
Spalovač šancí

Monaco, Gibraltar

Reagovat
smazaný uživatel

Crvena Zvezda - Partizan - nič silnejšie sa nedá v Európe zažiť. Extrémny hluk, počas celého zápasu nepočuješ vlastného slova, do toho pravidelné výbuchy petárd, veľa pyrotechniky, obrovské emócie, konflitky aj na ihrisku medzi hráčmi. Jeden obrovský chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tomasso9

Diky vsem, paradni vyber.

Reagovat
kubys

Jeď radši do Maroka.

Reagovat
fabec1222

OT: Dáme diskuzi k MS v atletice?

Reagovat
$dolar$

Nejvic byli deluded fans Arsenalu, ze tam prej pujde. A jeste zminovali Tielemanse a Lisandra Martineze. Kdyz jsem napsal, ze maximalne klapne ten Tielemens, tak se mi vysmali.

Reagovat
SunFells

klasik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Tak hlupákům se lidé smějí

Reagovat
j_mrazik

Já ho teda do Arsenalu vůbec nechtěl...

Reagovat
Mastný Chobot

za tie peniaze ani jeho, ani Martineza... zato ten Tielemans už tu mohol mesiac byť

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
j_mrazik

Toho bych u nás hodně rád viděl, skvělej hráč a hodně by nám pomohl.

Reagovat
merlick

Reagovat
gunner123

Reagovat
Kucka

Reagovat
Front hell

Tak to nás tady bylo víc.

Reagovat
wesleyborland

Chtěli jsme oba dva, ale ne za tyhle peníze. Takovou cenu ty hráči ještě nemají.

Reagovat
Nizzie

To v životě nepochopí.

Reagovat
$dolar$

Hlavně neexistoval jedinej důvod, proč by šli k vám.

Reagovat
wesleyborland

nevíš nic tak zalez

Reagovat
tunkic

Co to zas meleš?

Reagovat
Bakary3

Ehh... Kde placou fanousci po nem?

Nejsi deluded trosku ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Barca je fakt hrozna Vzdyt toho hrace ani nepotrebuji....navic kde na nej vzali prachy???? Zadluzena az to boli a vytasi skoro 70 mega??? Tohle fakt smrdi

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanoušek klubu, který v klidu kupuje vlastní odchovance za 115 mega

Reagovat
LyEX

A čo nech si kúpia keď nato majú, vy máte tak na tresku s rožkom, ale kupujete lososov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Tys asi neviděl Frajera Luka, co? (jak bys mohl, tipuju tě na žrouta marvelovských sraček). Nemít na to, to je právě ta frajeřina.

Reagovat
Furia Ceca

No ale on nemluvil o penězích...

Reagovat
smazaný uživatel

Sry, myslel jsem, že to psal Thumus7. Ale platí i tak.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

JENŽE MY NA TO MAME, VY MATE HOVNO, sorry za Capslock

Reagovat
smazaný uživatel

ropáci no

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Co to je za argument omg?

Reagovat
smazaný uživatel

A zajimalo by me, jakeho odchovance mas na mysli????

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebudes ta nejostrejsi tuzka v penale koukam

Reagovat
Taiger

Hodně triggered

Reagovat
smazaný uživatel

Ale úplně to na nej sedí, podívej se co tu pise proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, jako negramotná lopata tady píšeš ty. A fandit ropákům a Spartě, na to už musí mít člověk hodně silný žaludek...a nebo slabou hlavu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Tak to máte společné

Reagovat
Front hell

Tak si palcujete prdele na Spartě v kotli?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou palce hlupacku

Reagovat
Front hell

Takže jsem tipoval správně důležité že se za to nestydíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ses ztrapnil rovnou na 2x

Reagovat
Front hell

A zase ty tvoje špatné počty. V novém školním roce na tom budete muset zamakat. Takhle sena horní stupeň nedostaneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše někdo, komu maminka utírá dodnes mléko na bradě

Reagovat
Front hell

Tak určitě raději mléko,než sperma od jiných fans Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses pripad ztraceny opravdu

Reagovat
Front hell

Polykas a nebo plives?

Reagovat
smazaný uživatel

takovy klid tu byl bez tebe, chvili jsem dokonce doufal, ze te zabil covid, nebo si mel autonehodu a rozmrdal ses na sracky nekde ,ale koukam, ze bohuzel zijes nechces spachat sebevrazdu? Tebe skoda nebude

Reagovat
Front hell

A děláte s klukama z kotle i gangbang? V novinách psali že takhle tráví sparťanští fanoušci víkendy?

Reagovat
smazaný uživatel

zdechni uz prosim

Reagovat
Front hell

Kdo ti poprvé protáhl řiť? Někdo z kotle nebo strejda který tě hlídal?

Reagovat
Miguel19

Lukaku odchovanec

Reagovat
LyEX

Ako z obdivovaného klubu spadnúť na absolútne dno aj z pohľadu fanúšikov, za mňa to bol skvelý klub, akadémia na najvyššej úrovni, hráči ako Ronaldinho doplnaní k odchovancom ako Puyol, Xavi, Iniesta, ale čo tam stvárajú teraz nechápem, oholia polovicu hráčov o platy, ďalším dlhujú peniaze, ešte bývalým hráčom dlhujú peniaze, dlh 1,3 miliardy a rozhadzuju sa ako Smeráci na EÚ zjazdoch za štátne, to je nonsens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
hitZor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
frank

Reagovat
Infi

Reagovat
sylarko

predali 25% prav, zcoho mali 200m na prestupyy?????tu mas odpoveddd z kade maju peniaze..

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Nizzie

Dej tam víc těch otazníků.

Reagovat
sylarko

blbne mi klavesnica

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Liveral

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Tak Partey normálně do USA jede

Reagovat
SunFells

Hmmm. I Leno nakonec. Patino ne

Reagovat
Liveral

Z mladejch nejedi vlastně nikdo. Skoda, ksem se na ně docela těšil, ale už takhle jede 33 hráčů, takže ta prioritizace kdo by dostal minuty by byla hrozně težká no...

Reagovat
SunFells

Jede Walters. Tak na co jede 5 golmanů včetně zmetka Runnarsona moc nechápu.

Reagovat
SunFells

Na Athleticu:

Premier League player who was arrested for rape 'can fulfil job commitments' say club

“We have confirmed that the player denies the allegations and is on police bail pending the outcome of their enquiries. There have been no charges laid and the player can fulfil his professional commitments including permitted travel.

“We take our commitments and responsibilities seriously and have followed our safeguarding policies and procedures.

“We will keep this matter under close consideration and will review further if circumstances change.”

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je fajn, ak doteraz nebolo vznesene obvinenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Obvinění nebylo, pokud vím, vzneseno ani na Greenwooda a Gylfiho, ale jejich (bývalé) kluby mají, zdá se, alespoň nějakou důstojnost.

Reagovat
Mastný Chobot

Znova si príliš nasilu.

O Gylfim neviem, ale proti Greenwoodovi vznesené obvinenie bolo, preto bol aj vo väzbe. Inými slovami, pri Greenwoodovi bola dôvodná obava, že skutok spáchal. U Parteya možno nie je.

Reagovat
Frony

Gylfi byl zatčen za child sex offense a klub ho pak suspendoval.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vzdej to už

Reagovat
Nizzie

Áa je to tu

Reagovat
Front hell

Tak to víš zase pěkné hovno

Reagovat
Trand

A na základě čeho ho teda zatkli, když není obviněný?

Reagovat
Salfovic

Rasismus.

Reagovat
Mastný Chobot

Nezatkli, zadržali na výsluch

Reagovat
Trand

Ok, já když četl arrested, tak jsem si ho představil, jak ho drží někde v cele.

Reagovat
Mastný Chobot

Možno sa mýlim a tie inštitúty sú v UK totožné, ale z pohľadu nášho trestného procesu by to sedelo, keďže mal byť hneď ďalší deň na tréningu

Reagovat
Taiger

Taiger 1, Owny 0

WE GOOD Gunners

Reagovat
Nizzie

ownyho dno Arsenalu incoming!

Reagovat
Gazdo

No tak vitaj snad teda nesklames a budes nas aspon polovicny Salah

Reagovat
SpecialOne

Když přestaneme hejtovat a vezmeme to věcně. Myslíte, že Barca hráčům řekne: "Musíme ti snížit plat, abych měli prachy na posily, abychom se mohli vrátit kam patříme" nebo to jedou odděleně, nakupují, snižují a s dotčenými hráči toto neřeší?

Reagovat
Csaplárova past

Myslet, znamena hovno vedet. Jak to mame asi tak vedet?

Reagovat
Csaplárova past

Tak co? Dalsi kauf na splatky?

Priste si Barca navysi kontokorent ...

Reagovat
Kluivert9

Dýchej zhluboka

Reagovat
Csaplárova past

To se ti rekne, kdyz mi smichy zaskocilo.

Reagovat
Busby babes

temer kazdej klub na svete kupuje hrace na splatky, v tom problem neni, to jen ridis cash flow.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale problem Barcy je prave negativny Cash-Flow, preto si musia tolko poziciavat a upravovat mzdy hracov tak, ze si nacas znizia mzdu, aby im ju potom neskor zase doplatili. Dalsim velkym problemom boli aj zle financne vysledky, ktore tlacia Barcu k usporam a predajom prav, lebo podla pravidiel La Ligy by sa nezmestili do platoveho rozpoctu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko su to samozrejme riesitelne veci, najma ked ide o taky velky klub, ale musia to robit inteligentne a premyslene, aby si iba netlacili problem pred sebou a za par rokov neskoncili v rovnakych problemoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu už musí být 100, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
DrQQ

ph

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku jinej Ferda

Reagovat
Trand

58+9 je teda celkem dost za Raphinhu

Reagovat
SunFells

Ojro. Celkem fér.

Reagovat
smazaný uživatel

Víte jaký je rozdíl mezi Barcelonou a Plzní? Když Barca krachne sektor a vláda pomůže... když Plzeň krachne všem to bude u zadku.... nechci tím nikomu stranit jsem fanda ACS jen chci upozornit na absurdní podporu fotbalu v ČŘ. Přitom fotbal je diplomacie v zemích třetího světa a pak že ČR nikdo nikde nezná... a naši podnikatelé se bijí o každý metr a vyvážíme nejvíc do Německa ideálně levně a o ničem.

Reagovat
fenixLFC

ale houby bude vlada zachranovat nejake kluby zachranovala malagu? nie, rovnako ako v anglicku alebo nemecku nebude stat zachranovat miliardove kluby. v spanielsku by navyse ziadnej vlade nepreslo keby naleje peniaze danovych poplatnikov na zachranu klubu (v tomto priapde vlastne spolocnosti) ktory sa sprava ako male decko co ukradlo otcovu kreditnu kartu. to by pre nich bola politicka samovrazda.a uprimne som rad ze vlada ani v cesku ani na slovensku nezachranuje nejake kluby. to nema s podporu futbalu nic spolocne, stat ma podporu futbalu robit skrz maldsei kategorie, budovanie sportovisk a podobne, nie sanaciu prvo, druholigovych klubov alebo tych dedinskych.

Reagovat
Salfovic

Tak Barcu a Real by krachnout nenechali, tím si můžeš být jistej.

Reagovat
Kenneth

Vetsina fans Barcelony o nem do letoska neslysela, ale pry dobry prestup i za ty prachy. Ten klub je komicky ve vsech ohledech.

Reagovat
2miguel1

To vôbec. Takymito komentami začínam šípiť obavy Realu..

Reagovat
misinho7

Reagovat
Tombull

Oni nemaji strach,maji přece Mbappeho a Haalanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Jenom Mbappého, Haaland jde na 1000% do Barcy...

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kluivert9

Že to tak bylo u vás s Tchouaménim neznamená, že to tak mají všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Vy dva jste nejlepsi dvojka. Naprosto.

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Reagovat
Mass

Tchouaméni je v ČR poměrně známý hráč, hlavně na Spartě

Reagovat
Kluivert9

A Raphinha hrající PL ne? Minimálně půlka lidí ho tady měla pár kol ve Fantasy...

Reagovat
PanAu

Uf, to by dopadlo jak s Lukakem, za rok by brecel, ze chce do Barci….ale koho teď? Ještě jedno křídlo by to chtělo a prodat Ziecha a hlavně Puldu.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Vingegaard pogacar

Reagovat
Swarley

brutalne vytuhl

Reagovat
Salfovic

Hlaďák ?

Reagovat
Taiger

Sledovat bandu cyklistů co jedou na kole je snad největší ztráta času, nejhorší sport na sledování LOL

Reagovat
Swarley

Horsi uz je jen Arsenal, LOL

Reagovat
bayern987

Reagovat
martin.b

hodně vtipný kritizovat cokoliv termínem ztráta času tady v diskuzi EF

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
fenixLFC

cyklistika je idealny sport do vecernych sportovych sprav. pustia ti tam uvod, jeden suboj a zaverecnu rovinku a to je doslova vsetko co je potrebne vidiet. nie tym zabijat x hodin sledovanim

Reagovat
Taiger

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to samé se da rict o fotbale.

Reagovat
Taiger

no do piči

Reagovat
Swarley

Reagovat
oddy

Reagovat
Zaschrona

YNWA, palič Nunez, Klopp slavící plichtu. Za 20 vteřin hotovo.

Reagovat
fenixLFC

Za 20 vterin hotovo su nase zapasy s evertonom

Reagovat
icefish

Jojo... buď už tečou, nebo za tu dobu stihnou někoho klíčového přizabít

Reagovat
Zaschrona

Akorát většinou musíš čekat skoro celý zápas, než vypustíte Origiho.

Reagovat
fenixLFC

Ved az vtedy zacina zapas dovtedy je to rozcvicka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

By mě zajímalo, jak dlouho ještě budeš zmiňovat ten závěr se zápasem s WBA

Reagovat
Kixi Syhimour

*v zápase

Reagovat
Zaschrona

Od té doby moc jiných příležitostí pro vtípky od vás není, nemám to lehký.

Reagovat
vodka

Reagovat
Kily

Reagovat
valloire

Reagovat
J0EL

Reagovat
ZJEV

Tak to vubec. Zalezi na komentatorech, ale minimalne se tam podivas na peknou krajinu a francouzske mestecka. Nektere zabery jsou fakt paradni. Divaci taky nejsou marni a sem tam neco vymysli, treba povedeny obrazec na poli, nejaky dobry oblecek nebo tam skacou jak idioti a treba ti sejmou i zavodnika. Jasne kdyby byla PL, tak ti na to taky seru ale Tour je zrovna v dobrou dobu, kdy nic moc v tv neni. Dalsi bonus je, ze to je po obede, takze si to pustis zdrimnes u toho a zjistis, ze si o nic moc neprisel a muzes se tesit na zaver. Ty takticke prvky tymu taky stoji za to, ale to uz samozrejme je treba se do toho zazrat a trochu tomu porozumet. Tzn. vedet, kdo je domestik, kdo leader o co jakemu tymu jde atd. Taky mi trvalo nez jsem tomu prisel na chut ale neni to takova nuda a pustim si to radsi nez golf, basebal nebo dalsi ptakoviny, co tam ted davaj

Reagovat
Taiger

"takze si to pustis zdrimnes u toho a zjistis, ze si o nic moc neprisel"

Reagovat
PP

Aaaach.. hlas Roberta Bakaláře na Tour de France.. Dokázal půl hodiny mluvit o nějakém kolečku, slitinách, výrobcích, váze.. nic lepšího na odpolední šlofík neexistuje..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší na sledování už je snad jenom curling.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Golf

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

to je moc

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kenneth

Radsi koukat na krasobrusleni nez na golf

Reagovat
Front hell

Tak pokud si pravidelný návštěvník modré ústřice tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Vlastně ještě pokud jsi divák eurovize

Reagovat
icefish

Curling je super!

Reagovat
jk
Reagovat
Zaschrona

Nepřekvapuje mě tohle číst od někoho, kdo považuje za užitečné sledovat, jak si dva youtubeři jdou na amatérské úrovni zaboxovat.

Reagovat
Taiger

Samozřejmě tenhle argument nemá logiku, to je jakoby bych ti nadával za to, že nemáš právo komentovat boj o titul a kdo si myslíš, že vyhraje, protože fandíš Evertonu.

Reagovat
Zaschrona

Klidně mi nadávej, ale fandíš Arsenalu, tak bacha.

Reagovat
Taiger

Lowblow ale fairs

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
valloire

koukáš na hory a koukaj na to lidi, co je sport ani nezajímá

Reagovat
Edgar Davids

dej si facku

Reagovat
Muffi

Mohlo se stat cokoliv. Dva posledni kopce kolem 2500, WvA jel rovinu hodne brutalne, docela teplo a v kopcich se zavodilo.

Ale do konce jsou jeste 3 finise v horach vcetne zitrka, casovka a dalsi dve etapy, kde se da neco ziskat. Narocny program muze jeste kohokoliv odstrelit.

Reagovat
Gazdo

Absolutne mi unika ci sa mu stalo. Jasne Vingegaard je uzasny v kopcoch ale Tadejovi normalne doslo

Reagovat
Zaschrona

Jumbo ho zjevně utavilo, perfektně zahrané z jejich strany. Vingegaard se v podstatě jen vezl, zatímco mu Roglič útočil a Pogačar musel makat. Navíc se ví, že moc nemá rád vedro a v jeho týmu je covid.

Uvidíme, co zítra, nepřekvapil by mě nějaký pokus o Landise.

Reagovat
smazaný uživatel

no vingegaard se fakt jen nevezl, utocil stejne jako roglic

Reagovat
Zaschrona

No, několikrát zkusil, ale pak dlouhé km jel hlavně Pogačar.

Reagovat
Kily

jel, ale bylo to do kopce a tam si to prostě musíš odšlapat, ať jedeš špic, druhý nebo desátý

Reagovat
Gazdo

Tak viest ci neviest ked Pogacar zabral aby pokryl utok musel zabrat aj Vingegaard tam fakt sa neda bavit o nejakom haku. Jasne prevahu mali a dost tomu mozno pomohla ale on sa jednoducho zlomil. Uz aj dal vyjadrenie a podla vsetkeho to vyzera na klasicky hladak, zrovna u mladsich cyklistov dost caste a kludne ospravedlnitelne. Kazdopadne som za to rad aspon bude veeelmi zabavna Tour ak nahodou Tadej nechyti nejaku virozu alebo nieco pretoze ten chlapec dokaze spravit taku zabavu ze uz teraz sa neviem dockat zajtrajska ako ich bude cely den bombardovat. Kazdopadne ale to co postavilo Jumbo za tim je jednoducho nechutne. To je ako Sky z rokov 2012-16 to sa proste v podstate neda zavodit ak tomu nedovolia a Van Aert je nieco neskutocne. On je este vsestrannejsi ako Sagan svojho casu. I ked zrejme keby si mam volit prime Sagan a prime Van Aert tak volim asi Sagana ale s hlavou niekoho ineho. Sagan mal podla mna vacsi talent ale proste jeho hlava ktora sa chce hlavne cyklistikou bavit mu nedovolila ist do takych extremov ako Woutovi. Podobne to vnimam aj u MvdP ktory je podla mna talent vacsi ako van Aert ale ta jeho posadlost robit si veci podla seba ho dozenie a uz aj dohana

Reagovat
Zaschrona

Může být, ale reálně nám odpoví až další horské etapy - klidně už hned ta další, kdy je klidně možný, že hned od začátku se pojede neskutečné tempo. Tedy - pokud na to Pogačar má a dneska to byl hlaďák a není to o tom, že ho na výkonnost utavili. Zase ale i platí, že každý den a etapa je trochu jiná, osobně bych si ale vsadil, že jestli na to aspoň trochu má, už od Galibieru se budou dít věci.

Jinak já jsem za ten tým Jumba rád, tedy alespoň do té doby, kdy na papíře nejlepší závodník je Pogačar - dohromady to slibuje fantastický závod. U Sky byl problém, že oni měli dlouhodobě kromě nejlepšího týmu i nejsilnějšího jezdce.

Jinak já kdysi fandil CSC a pak Leopardu, když tam jezdil nabušený tým Schlecků a Cancellary proti Contadorovi nebo Evansovi. A jsem teda rád, že dneska je to závodění mnohem akčnější, že se ti kluci mnohem méně bojí riskovat. Kdysi bylo strašný, jak moc pasivní to závodění bylo, až mě pak šokoval Schleck tím fantastickým útokem 60 do konce na Galibieru. I za tohle nakonec u mě Contador na Vueltě nebo Froome na Giru pak získali respekt, když to pak rozbalili tak daleko do cíle. Je fajn, že dneska už je tohle mnohem normálnější než to bývalo ještě nedávno.

Reagovat
Gazdo

Schleck je pre mna asi najvacsia skoda v novodobej historii cyklistiky. On mohol byt uplne genialny bohuzial nemal na to hlavu. Aj sam ich otec to povedal ze keby mal Andy Frankovu hlavu tak by bol fenomenalny. Andy ale tazil hlavne z talentu ktory mal a az tak moc tomu nedaval. To je strasna skoda. No a Pistolero je laska. Ten vzdy a za kazdych okolnosti vedel robit cyklistiku rovnako ako Froomie

Som zvedavy dnes na Tadeja. Ak to bol naozaj len hladak a fakt ho neutavili na vykonnost tak bude este sranda

Reagovat
Kily

dneska podle mě není o čem - začíná se do kopce, Jumbo do toho dupne, pod prvním vrcholem očeše lidi z Emirátů a pak tam na sjezd vletí WvA a postará se o to, aby se už nedotáhli a Pogačar jel prakticky celou etapu sám

Reagovat
valloire

Reagovat
Muffi

A maji vykonnost?

Vcera v poslednim stoupani trojka roglic, kuss a kruijswijk odpadla velmi rychle aby jel tempo Majka.

Navic pokud to napali moc, muze nekdo vytvorit alternativni balik na tempo sveho lidra jako vcera Groupama.

Reagovat
Kily

výkonnost mají, respektive mají vyšší výkonnost než Emiráty + jedou v osmi a dneska už všichni vědí, že i Roglić je regulérní domestik. Majka tam včera zůstal, ale stejně jel takové tempo, ze kterého Wingegaard neměl problém nastoupit. Dneska se vlastně odhalí karty, zjistíme, jak na tom Pogačar doopravdy je, co stálo za jeho včerejším selháním. A klidně se může rozhodnout celá Tour

Reagovat
Kily

tak nakonec klasika - člověk se těší víc než kdy jindy, nepochybuje o tom, že se pojedou bomby a je z toho celkem nuda

Reagovat
Edgar Davids

v podstate souhlas, ale Froome na bedne potesil (jak jsem ho nemival rad, tak sem mu to vcera pral..)

Reagovat
Kily

totéž ta výkonnost jako dřív tam není, ale zaslouží si důstojné rozloučení a snad to nebylo včerejší třetí místo

Reagovat
valloire

Alpe bude zase masakr v tom vedru. Já ho kdysi jel asi 7-8 za hodinu Pogačar ještě nekončí, celkem mu věřím.

Reagovat
Kily

já to jel před čtyřmi roky a dneska ani nevím, jestli se na to koukat - na jednu stranu to pro fanoušky cyklistiky bude parádní podívaná, na druhou stranu budu naštvaný, že jsem si to tam nedávno zažil na vlastní kůži a teď budu sedět doma na gauči

já tedy měl kliku, že bylo pod mrakem, ve čtvrtek během etapy byla vedra a já si to jel projet až v pátek, zatáhlo se a víkend pak propršelo, takže jsme se už v pátek rozhodli, že si vyťapáme kopec, dáme sprchu a pojedeme domů o dva dny dřív. Každopádně ten kopec je smrtící, navíc na konci etapy a ve vedru. A jak jsem psal, dneska se ukáže, kdo na tom jak je a podle jakých not se pojede zbytek. Pogačar má problém v tom, že bude muset útočit a na to zase nemá tým

Reagovat
valloire

Kámoš tam jel, má karavan. Jenže se dal dohromady s manželkou a já jsem tak doma. Asi se tam už nepodívám. Pogačar se může klidně vyvézt pod Alpe a tam to napálit. Ale Jumbo má samosřejmě větší množství taktických variant. Každopádně se asi rozhodne Tour. Kolik jsi měl průměr?

Reagovat
Kily

nějakých 11 nebo 12 (měl jsem to super počasí) a v tom jedna pauza, protože jsem zastavil u fotografa, kterých tam je hromada v serpentinách, fotí hobíky a dávají jim vizitky s tím, že je mohou kontaktovat a koupit si od nich fotky myslel jsem si, že mi dá nějakou tyčinku, grilované kuře nebo něco jiného k jídlu a až pak pochopil, o co jim jde, od druhého jsem pak rychle sebral vizitku během jízdy a další už ani nevnímal

Reagovat
Kily

pak jsem vlastně vnímal jen nápisy na silnici - když pominu jména francouzských a nizozemských cyklistů, tak nejčastější bylo "Froome doppé" a "Rogla". Na Alpe jsme se ubytovali mezi kruhovým objezdem a fotbalovým hřištěm, hned vedle nás parkovala dvě auta se slovinskými fanoušky a ti byli hodně veselí, večerka někdy v pět ráno, v sedm budíček a rychle najít místo na kopci. Celkově je tahle mentalita šílená, v osm si sedneš a do pěti pak na neskutečné výhni čekáš, až přijede červené auto a za ním první cyklista

a ještě vedle nás zaparkoval žlutý trabant, ze kterého vyskákali čtyři Kolumbijci, kteří rozbalili stan 3+1 a začali grilovat (fakt se jim to tam všechno vešlo, ještě bych možná ve starém telefonu našel fotky a mám takový pocit, že když jsem včera ve čtyři odcházel do hospody, tak kamera těsně před mým vypnutím televize zabrala auto, které se tomuhle minimálně hodně podobalo)

dal jsem se s nimi ro řeči, jelikož uměli anglicky a zjistil, že si udělali evropské turné, nejdřív vyrazili do Ruska na MS ve fotbale a cestou domů projíždějí etapy TdF, prostě magoři

Reagovat
valloire

Tak seš lepší, o tom žádná. Já byl rád, že jsem to vyjel. Taky mi tam fotografoval. My jsme to den před závodem vyjeli. Sjeli dolů a kousek od Bourgu postavili stan na parkovišti. Druhý den jsme jeli znova na kole k metě 10 km do cíle a tam jsme to sledovali. Neskutečnej nářez od fandů, povzbuzujou tě, boží atmosféra. Tenkrát vyhrál Sastre.

Reagovat
Kily

tohle dodnes závidím klukům, kteří tam byli při sté TdF. Tehdy tam byl milion lidí a den před etapou vytvořili lidem stejnou atmosféru jako profíkům, seběhli se na silnici a člověk vlastně nevěděl, kam jede, prostě šlapal a prodíral se. Já byl vděčný za každého fanouška, který mi zatleskal a něco na mě křikl při výjezdu na Colombiere, i tohle hodně pomůže a hlavně na konci, protože po cca dvaceti kilometrech šlapání do kopce člověk zjistí, že to nejhorší přijde na posledních třech kilometrech

Reagovat
valloire

Mě tam povzbuzovali hlavně ti Holanďani. Ty jsou skvělí.

Reagovat
celeb

Napriek tomu, ze v Leedse sa mi Raphinha pacil (pozeral som ich ked este hravali pod Bielsom), tento transfere absolutne nechapem a neviem sa zbavit dojmu, ze ide o nezodpovedne rozhadzovanie penazi v case, ked s nimi mame velke problemy.

Ak niekoho v utoku potrebujeme, tak je to hrot. Cista 9. Uz aj ten 33 rocny Lewa by daval zmysel (ak by sa podarilo ho dostat za normalnu cenu z Bayernu).

Ale naco dalsie kridlo?!

Z lava Atsu Fati/Depay/Gavi, z prava Dembele/Ferran Torres/tiez aj Gavi ... a teraz Raphinha?

Predavame Dembeleho/Depaya, alebo mi nieco uslo?

Cize za zimu+leto 115 mega za 2 prave kridla? Alebo ho chceme ako dalsieho zaloznika, ked uz teraz tam mame pretlak (pod Xavim hra Busq CM 100%), dosiel Kessie, snad uz bude zdravi Pedri, dalej Frenkie De Jong, Gavi, Nico, Puig, Roberto, Pjanic ... asi potrebujeme dalsieho.

Stracam aj posledny zufale zvysky nadeje, ze vedenie vie co robi a pracuje na zachrane klubu ako slubili.

Zatial vidim len nezmyselne drahe nakupy, par hracov bez zmluvy 'zadarmo' a este nezmyselnejsie uvahy (nakup Azpiho s Alonsom z CFC, ci Kounde ako 5. stoper (Pique, Araujo, Eric, Umtiti) - aj to len ak sa podari dotiahnut hostovacka Lengleta k Spurs a Oskara niekde do Spanielska.

Niekedy mi pride, ze sa spravame v hlbokej financnej krize este nezodpovedne a marnotratnejsie, nez pred tym.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
alcantara

Umtitiho este niekto radi medzi hracov? Wow.

Reagovat
Busby babes

minimalne vase ucetni oddeleni.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sylarko

tu celeb si este nestihol vsimnut ze lenglet je uz na hostovacke v totenhame

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jasné. Dvojce Dembele a Fati se zdravotně nedá absolutně věřit. Oba se můžou zrakvit a najednou bychom na tom byli stejně jak loni.

Reagovat
Pony Slaystation

proto takovým hráčům nabídneš nové smlouvy, logika hadr...

Reagovat
DonAndres

Jako z těch křídel teď můžeme poskládat slušný KFC menu

Reagovat
EaP

Ach tie emocionálne výlevy..... Takže máme krídelníkov dosť áno ? Ferran, Dembele, Fati ... S tým si chcel ísť do sezóny ? To je ten dostatok krídelníkov ? Či považuješ za krídla aj Depaya, Gaviho, Pedriho, možno aj Araujo by tam zahral, a Neto možno tiež, veď chce hrať častejšie.

Ak si si nevšimol, hneď po príchode Laportu sa zmenilo kompletne oddelenie skautingu. Takže nemám dôvod neveriť Xavimu a jeho koncepcii. Ak si vyžiadal Raphinhu, zrejme vie prečo. Nesnaz sa byť prílišne kritický voči vlastnému klubu len preto, aby si vyzeral ako objektívny fanúšik. Skresali sa platy, podpísali sa nové sponzorské zmluvy, zaviedol sa platový strop, utŕžili sme niekoľko stoviek miliónov za TV práva ( mimochodom, k tomu predaju nás tlačila aj samotná liga prostredníctvom CVC). Tak ja nevidím jediný dôvod neveriť novému manažmentu. Hlavne Alemany robí geniálnu robotu. Nezabudni, že už dokázali získať Emre Demir, Fabio Blanco či Pablo Torre. Čiže zrejme vedia, čo kupujú a preco

Reagovat
sylarko

asi tak nejak. tu vela ludi sa proste bude pridavat na tu kriticku stranu, budu mat alibisticke reci len preto aby vyzerali v ociach ostatnych/vecsiny ako "normalny"...proste ovecky ktore sa pridaju k stadu.

Reagovat
Eichel

dobre si to napísal, Bartomeu dodnes nechápem, prečo proti tebe protestovali, čo tam nejaká dlhodobá finančná udržateľnosť a stabilita klubu, takéto kraviny ovciam tlačia len mainstreamové médiá, ale ty si vždy vedel kde je pravda. Snáď po Lewovi za 60 príde aj Neymar aspoň za 120.

Reagovat
sylarko

zas a znova si mimo. ale kludne pokracuj.ked ta to bavi blbecku

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
blaugrana

fati a dembele su marodi tvl a ty sa pytas na co dalsie kridlo? ak dojde aj lewa, depay odide..na tri utocne posty 6 hracov, co mi pride uplne spoko

Reagovat
alcantara

Tiez tomu nerozumiem, ak to beriem z pohladu ks za ks, tak Traore out, Raphinha in.

Reagovat
blaugrana

i ked on rata gavi a depaya ako kridla, tak ma to neprekvapuje, ze mame prebytok kridel z jeho pohladu

Reagovat
sylarko

Reagovat
LAM

Gavi má co společného s křídlem bože

Je tam Ferran s nejistý Fatim a na druhým Raphinha s nejistý Dembelem.A v sezóně hrajeme 55 zápasů.

Reagovat
sylarko

podla neho je i araujo kridlo

Reagovat
Eichel

Veď tretinu svojich zápasov odohral na strasne. 20z má v lige na CM a 10 na LW/RW. Áno, nie je to prioritne krídelník, ale zas sa netvárme, že mu tu vymyslel totálne odveci pozíciu a posiela Stegena na hrot.

Reagovat
patas92

Fati/Ferran - Auba/Lewa? - Raph/Dembele. Za mě ideál. Navíc Fati víc promarodí než odehraje.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Eichel

Koundé ako jediný zmysel plne dáva. Mal prísť on a nemal prísť vobec Christensen.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že to nakonec dopadlo takhle. Raphinha je sice výborný, ale chtěl jedině Barcelonu a tak si šel plnit sen. Jaký sen to bude, to uvidí on sám během roku. Pro nás jen dobře, protože jednu zkušenost s takovým hráčem jsme tu měli nedávno v podobě Lukaka. U nás se to konečně začalo hýbat. Koulibaly, Aké, Sterling, paráda, ale stále nedostatečné. Začíná se mluvit o třetím obránci a tím by mohl být Kimpembé, což by byla paráda. Je však potřeba ještě jeden ofenzivní hráč v podobě křídla. To je bez debat. A hlavně hnout i s prodeji. Docela jsem věřil ve výměnu Jorginha, ale to asi nevyjde. Tak neusnout a neuspokojit se. Jedeme dál.

Reagovat
blaugrana

o 19 mač, snad Torre dnes potoci protivnikov a Pedri s Fatim neskoncia v nemocnici...a do usa uz snad s dembelem aj raphinhom a lewa s kundakom sa pripoja neskôr

Reagovat
blaugrana
Reagovat
r.mrazik

kdyz uz je tu prestupni tema, ktery prestupni termin v jakem klubu byl pro dany klub skvely? jak do kvantity, tak hlavne do kvality...

vykopavam klasicky MU - 2007 - tevez, anderson, nani, hargreaves

Reagovat
jk

Co se týče kvantity…

https://bit.ly/3O49few

Reagovat
r.mrazik

akorat ta kvalita tam byla takova...diskutabilni u nekterych...ale jinak

Reagovat
jk

No minimálně diskutabilní . Pokud bych mohl vrátit čas, tak jediný tři bych zopakoval a to Eriksen, Chadli a Lamela.

Reagovat
r.mrazik

Lamelu fakt? Zajímavá volba

Reagovat
Cobra

Bez přemýšlení. Skvělý squad player.

Reagovat
r.mrazik

Ok. Tehdy byl docela drahý a výkony nic moc

Reagovat
jk

Poměr cena výkon asi nebyl úplně v topu ale vydržel, vždycky to odmakal, nic nevypustil. Ty fotbalové výkony tady asi dost převažuje i vztah s fanoušky.

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
Front hell

A hlavně neskutečně sral fanoušky jiných týmů

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
jk

To samozřejmě ten vztah s vlastními fans utužuje

Reagovat
smazaný uživatel

Capoue byl taky ok celkem.

Reagovat
jk

Co se týče kvality, tak bych řekl ten rok před prodejem GB, tj. 12/13.

Dembelé, Lloris, Vertonghen a Clint Dempsey! A k nim ještě Gylfi Sigurdson a Adebayor. Na Spurs té doby myslím slušný.

Reagovat
r.mrazik

Pěkný rok

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to letos trumfnem.

Reagovat
FUnk

dembele <3

Reagovat
Salfovic

Chelsea 2004.

Reagovat
Salfovic

Čech, Drogba, Robben, Carvalho.

Reagovat
r.mrazik

Najs

Reagovat
valloire

Reagovat
10

Juventus - 2001 - Buffon, Nedvěd, Thuram za ZZ

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Real 2009. Ronaldo, Benzema, Xabi Alonso.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

a Kaka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kenneth

Arbeloa.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Rip

Inter 2009 - Diego Milito, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Lúcio, Thiago Motta.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trand

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vilp

Mi zas nepřijde tak super. Vím, vyhráli LM a titul, ale už další rok velký špatný a táhlo se to dlouho.

Reagovat
pingla

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
blaugrana

Barcelona 2004 Marquez, Guily, Deco, Belletti, Eto' o

Reagovat
blaugrana

este Sylvinho, Edmilson a Gio van Bronckhorst

Reagovat
blaugrana

a Henke Larsson

Reagovat
r.mrazik

Taky dost slušný léto

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 2008 Limberský, Horváth, Rezek, Petržela, Kolář, Vrba

Reagovat
Manik...

Na Česko masakr

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
valloire

Reagovat
Dody10

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak další tým a jeho přestupák na něhož s husí kůží rád vzpomínám je Sparta 2017 Strama, Mavuba, Ben Chajim, Mandjeck, Kaya, Marc Janko. Naprosto legendární

Reagovat
smazaný uživatel

geniální a to tam ještě chybí Jonathan BIABIANY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
valloire

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infi

Reagovat
Zaschrona

Pro nás léto 12 - Mirallas, Pienaar, Oviedo, Naismith + v zimě pak Stones. Prodali jsme Rodwella a staré Yoba a Cahilla.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

OMG Mirallas, toho jsem tak chtěl, když o tom šly rummors Ale pak to s ním šlo trochu z kopce se mi zdá.

Reagovat
Zaschrona

Poslední pořádnou sezonu měl 16-17, pak ho zabily ty naše nákupy Bolasieho, Lookmana, Vlašiče a definitivně Walcotta. Nikde už se pak ale pořádně nechytl, teď v 34 letech kopal v Portugalsku za Moreirense a nepomohl jim se udržet. Odkopal u nás slušných 5 let, když se zrovna nesnažil krást spoluhráčům penalty, tak jsem ho měl docela rád.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Raylan

AC Milan 2001-02: Inzaghi, Rui Costa, Pirlo

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
Coutinho10

Liverpool - 2013 (leden) - Sturridge & Coutinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
Talker

Chelsea 2019... Mount, James

Reagovat
r.mrazik

Nic moc

Reagovat
valloire

Real Madrid 1953.

Reagovat
j_mrazik

Chelsea a nějaký rok od 2003 do 2007, kdy kupovali všechno solidní, co mělo nohy a z toho si vyber 4. Špatná jména mezi nimi nebudou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

krome Jarosika

Reagovat
j_mrazik

V roce 2003 - Duff, Makelele, Johnson, Bridge, Cole, Mutu, Crespo, Veron.

Reagovat
smazaný uživatel

Duff toho jsem měl v Chelsea rád.

Reagovat
ADM

Prihodte par milionov a niekedy za to k nám šiel najlepší hráč celej PL A to nebolo ani po covide a v kríze...

Reagovat
LAM

Richarlidson 70, ten Francouz do Reale za 100.

Ceny jsou dneska hodné vysoký no.

Reagovat
blade115

Sterling oficiální. Tak ať se daří.

Reagovat
Talker

Asi jedna z nejlepších posil, co se týče pravděpodobnosti úspěchu vepředu. Zvyklý na ligu, v nejlepších letech.

Každopádně upřímně bych preferoval, kdybychom letos do ofenzivy nikoho nekoupili a počkali si na fakt skvělého hráče za rok. Přijde mi, že ta nabídka je letos slabá - Raphinha, Sterling, Richarlison. Nic extra.

Reagovat
blade115

Já právě furt nevím, jaký lepší předpoklad by kdo měl mít, abychom na něj měli čekat. Sám to píšeš - nejlepší roky, zvyklý na ligu, prosadil se zatím všude, kde byl, Angličan, za velmi rozumnou cenu, ... Spali dost šancí a je dost nesympatický, ale jinak nevím, proč si stěžovat. Navíc někdo asi přijít musí, když Ziyech odchází.

Reagovat
Talker

Takhle - já si myslím, že s tou zálohou prostě nevytvoříme dost šancí, abychom bojovali o titul.

Takže bych osobně preferoval ditchnout Jorginha, přivést Rice (nebo jiného špičkového holding midfieldera) a 2 stopery a přejít na 4-3-3 se zálohou Rice/Ampadu(Gilmour)-Mount/Kante-Gallagher/Kova. Kdy proti silnějším můžeme hrát s defenzivními variantami a posunout Mounta na falešné křídlo nebo hrát diamant s ním pod 2 útočníky.

Tenhle pocit, že to vyřeší hráč na vrcholu kariéry do ofenzivy jsme měli už loni, kdy přišel poslední dílek,který za předchozí 2 roky nastřílel kupu golů a po roce odchází na hostovačku.

Reagovat
blade115

Podle mě Sterling nevylučuje nic z toho. A i kdyby byl za rok k dispozici nějak super kauf, tak přece může přijít - není to tak, že bys měl jen jedno křídlo v kádru.

Reagovat
Miguel19

Podle mě ještě někdo na to křídlo přijde místo Ziyecha..

Reagovat
JM

A kam Ziyech odchází? Ví se?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě super posila. Rychlý, s dobrými statistikami a především s obrovskými zkušenostmi z anglické ligy. I podle těch přestupů se Tuchel zaměřil právě na hráče z anglické ligy. Tedy u těch ofenzivních. Za to jsem opravdu rád. Já jsem proto, aby došel do ofenzívy ještě někdo a nejlépe křídlo. Mluví se o Gnabrym a jsem pro, protože to, co tam je teď je fakt žalostné a neschopné něco vymyslet. Už vůbec ne přejít 1v1. A Sterling to fakt nevytrhne sám. Opravdu koukat další rok na tu neschopnost některých, kdy by si člověk radši vyškrábal oči, fakt ne. Doufám, že to tak vidí i Tuchel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hráč čím zaujal. Ked som sledoval Leeds, mna ničím nezaujal.

Reagovat
fenixLFC

Tak vieme preco nerobis skauta

Reagovat
blaugrana

FC Barcelona: Ter Stegen, Dest, Mika Mármol, Àlex Valle, Arnau Casas, Kessié, Nico, Pablo Torre, Ez Abde, Aubameyang, I. Akhomach

Reagovat
r.mrazik

Exclusive: The deferred wages compensation amount of ~£17m is due to Frenkie De Jong. Up until now, Barca have only shown intent to pay £7m of it with rest being proposed to be settled/waived off by other means between United and/or HCM.

Each party is unwilling to budge. United want it all settled between Barca & player’s camp. Barca not showing intent to pay more as yet. Player’s reps hold their stand of not discussing formal exit until solution clarified. More time

Zdroj klasický z Twitter...

Reagovat
blaugrana

no hral tak, ze si tu doplatu ani nezasluzi, ale hold taky kontrakt ma...snad mu to doplatia a prestupi, i ked jeho fiflene sa v Barcelone ofc paci, kupil dom, poziadal ju o ruku

Reagovat
DonAndres

Brát výplatu podle zásluh na úkor platné smlouvy, to je jinej level přemýšlení. Představ si, že jdeš do divadla na komedii a při odchodu odmítneš zaplatit, protože ses nebavil.

Reagovat
r.mrazik

Já se nedivím, Barcelona je nádherný město a určitě se tam skvěle žije

Reagovat
blaugrana

Mozno prise s ponukou aj PSG. Tam by sa tej jeho tiez isto pacilo.

Reagovat
r.mrazik

Možná. I když Paříž je teda nic moc...

Reagovat
blaugrana

ale moze si tam kupovat Luj Viton kabelky na kazdom rohu

Reagovat
r.mrazik

Pravda, ale tak tu může dovézt DHL kamkoli

Reagovat
blaugrana

caro kamenneho obchodu ti ale nedovezie

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

Manchester je taky fajn. At se zepta Juana Maty.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Vidicova zena nesouhlasi

Reagovat
fenixLFC

Na zaklade vykonov ma bonusy, nie zakladny plat

Reagovat
Talker

Už chápu, proč z Barcelony nechce odejít. Taky bych nechtěl odejít, kdyby mi někdo dlužil roční plat.

Reagovat
Swarley

Ale ta smlouva prece nemuze byt nastavena tak, ze kdyz odejde, tak uz ty penize neuvidi...

Reagovat
r.mrazik

Tak aspoň je jasný, proč pořád všude píšou, že tam chce zůstat.

Kdyby řekl opak, tak mu řeknou tahni, ale dostaneš hovno

Reagovat
Swarley

Jako neverim tomu, ze to maji ve smlouve tak blbe a ze neco takoveho podepsal... Mozny je teda vsechno, ale pokud na ty prachy mas narok a oni ti je dluzi, tak je jedno jestli zustanes nebo... Cokoliv jinyho by pak byla jeho uplne totalni blbost, ze na neco takoveho pristoupil...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jsou to penize za jiz odpracovane roky. z pohledu nejakeho naroku tam vubec neni o cem se bavit.

Reagovat
Pony Slaystation

nové dno

Reagovat
amante

Zadlužena Barca, Real jak svině, neskutečná šaškárna tohle, frajeři rozhazujou jako by se nechumelilo, poslal bych je fofrem do druhý ligy a zákaz přestupů na 2 roky, jen s tím co maj + mládež, by hráli. Samá akademie a hovno, minimum hráčů tam daj stejně.

Reagovat
janinho

zadlezeny real hej?

Reagovat
dextroza_m

a ne snad?

Reagovat
janinho

chlapce, malo klubov ktore nie su dotovane ropakmi je v takej kondicii ako real pod perezom. skus si prelistovat vysledky auditu z minuleho roka. este aj pocas pandemie real vyrazne znizil cisty dlh.ked ostatne kluby koncili vo vyraznych minusoch, tak posledne 2 roky dokazal dokonca bez divakov vyprodukovat maly zisk. a ak nerozumies zakladnym ekonomickym pojmom, tak sa do takej debaty ani radsej nepustaj.

Reagovat
dextroza_m

"vyrazne znizil cisty dlh" takže nedluží?

Reagovat
janinho

podla tvojej logiky kazdy kto ma nejake pasiva je zadlzeny, takze uber. touto logikou je zadlzeny aj kazdy kto ma mobilny pausal s viazanostou.

"Zadlužena Barca, Real jak svině"... na toto som reagoval a ak sa ti to v pripade realu zda v poriadku, tak vyhladaj pomoc

Reagovat
dextroza_m

Poznas moji logiku z tech par slov?

Reagovat
janinho

strata casu s tebou

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Jhdharrison1/status/1547257049351864320

tady vlakno k tem golmanum, jak se tu tuhle nekdo ptal ohledne DDG

Reagovat
pantondavo

Jako nemám ho nasledovanýho, ale 10 gólů za Leeds není na takovou cenovku, nebo jo? Pochopil bych takovej nákup od City, ale krachující Barca?

Reagovat
Gazdo

Tu cenovku ma len a len vzhladom na dnesnu dobu ked sa plati za potencial este nieco z hraca spravit nie za jeho realnu hodnotu. Ja som ho trosku po ocku videl par krat uz v Sportingu a vtedy som sa cudoval ze po nom nejaky velkoklub nesiahol lebo talent tam proste bol a krok do Leedsu mi prisiel dokonca ako krok spat. Ale myslim ze sa to nakoniec ukazalo ako dobra volba. Keby vtedy prestupil rovno do velkoklubu tak by zrejme vyhorel, takto sa naucil trosku potiahnut tym, zodpovednosti za vysledok a v neposledom rade uplnou nahodou k tomu pridal aj Bielsovu skolu absolutnej fyzicnosti. V 25 rokoch je to uz v podstate hotovy hrac a ma relativne vsetko vo svojich rukach aby uspel. Podarit sa mu to samozrejme nemusi ale myslim ze nasliapnute ma dobre a vyzera ze kroky zvazuje tak snad toto sa mu podari. Vidno tu istu paralelu prave so Salahom ktory z mensieho klubu isiel rovno do Chelsea kde jednoducho nemal narok a musel az trosku dozriet v ASku aby bol hodny opat skusit a potiahnut velkoklub a rozhodne sa da povedat ze to vyslo a dnes uz o nom vsetci premyslaju ako o jednom z najlepsich hracov na svete. Snad sa podobne bude pisat aj o Raphinhovi. Ja som sice nebol moc zastancom tohto prestupu ale ked uz tu je tak mu minimalne skusim fandit a budem na neho zvedavy

Reagovat
pantondavo

Na to prave narazim, ze takovy nakupy si muze dovolit par tymu, u barcy to je solidni risk, navic ne uplne potrebna pozice, co tady ctu. Uvidime no.

Reagovat
Gazdo

Tak on pre nas bol potrebny ale neviem ci zrovna za tie prachy. Jednak sme vdaka jeho nakupu pritlacili Dembeleho o stenu a donutili ho ist o 40% dole oproti povodnej ponuke lebo uz sme mu nedali na vyber a on uz ani na vyber nemal lebo sa preratal a jednak sa proste na Dembeleho ani po podpise neda plne spolahnut kvoli zdraviu. Takze Raphinha by daval zmysel. Len je proste podla mna drahsi ako by bolo vacsine mile. Ale pokial bude predvadzat svetove vykony tak si myslim ze mu to nejako odpustime a ak nie tak si to vedenie snad pekne vyzerie lebo toto je dost vabank

Reagovat
pantondavo

Reagovat
DMSErte

Inak otázka na fans Barcelony , aký postih Resp problem by bol keby situácia ohľadom De Jonga ostala nezmenená ? Keby neprestúpil a zároveň by sa nedohodli ani na znížení platu?

Reagovat
Sandstorm

Asi by ho propustili.

Reagovat
Busby babes

to je preci blbost. Museli by mu stejne vyplatit zbytek smlouvy.

Reagovat
Busby babes

no de Jong by zustal, bral by velkou vyplatu a Barca by na to musela najit penize. Nejspis by to melo dopad na to, koho si budou moct dovolit letos privezt.

Reagovat
Slavia10

To záleží jak by se k tomu postavil Laporta. Pokud chce opravdu nastavit tvrdou platovou politiku a chce mít jistotu, že mu do toho nikdo nebude házet vidle řešení je pouze jedno. De Jong bude dokonce smlouvy na a Tribuně.

Reagovat
Busby babes

to by byla preci picovina. De Jong ma podepsanou platnou smlouvu. A z pohledu Barcelony by teda byla uplna picovina mit hrace, kterymu platim 17 mega rocne na tribune, kdyz muze v pohode hrat.

Reagovat
DreamTeam

To by musel být Opravdu extra blb,aby ho nechal na tribuně kvůli tomu, že nechtěl s penězmi dolů,aby klub mohl nesmyslně rozhazovat.

De Jong se jen prostě nenechal odrbat,tak jako ostatní.

Reagovat
Sandstorm

Once there was a massive club in Catalonia children are learning in history books. But nowadays I am going to support Espanyol every week to not be bored.

Reagovat
Witcher

Cena naprostej nesmysl

Reagovat
sylarko

no ked ti moze tchoumani ist do realu za 100 preco nie raphina do barcy za 60?

Reagovat
Kenneth

Koukam ze Tchouameni jeste neodehral ani minutu, ale uz ma splnene bonusy

Reagovat
sylarko

tak sorry, za 80m bez bonusov. tak ci tak je to palka. a ked budes tvrdit ze raphina za 60m je vela, tak ti mozem povedat to iste aj o tchoumanim

Reagovat
Kenneth

Ja ale vim ze je Tchouameni absolutne prestreleny, rikat mi to nemusis. Jak casto dela Perez veci dobre, tak se evidentne neumi poucit ze svych chyb.

Reagovat
sylarko

ako pri dnesnych cenach ked ti ide nunez do poolu za 80 a dalsi sa este dakto cuduje tym cenam?

Reagovat
MarcoBanco

Tie cenovky sú momentálne obrovské, ale zrovna pri Nunezovi by som sa nečudoval.. Bol oňho velký záujem, strelecky sa mu darilo aj v lige aj v LM

Reagovat
sylarko

tak stale je to jednosezonna hviezda. podobne jak jovic, ktory tiez siel za 60mega. navyse aj o raphinu bol zaujem, kde arsenal ponukal 50m a chealse 60m. taze sa netreba az tak cudovat tej cene

Reagovat
MarcoBanco

Pravda ten trend je teraz úplne inde

Reagovat
technecium

Mám obavu, že tohle nás pohřbí. Sazíme všechno na jednu kartu, a to, že příchozí hráči vrátí úspěchy, ty nám zvednou příjmy a z nich se pak budou splácet ty dluhy. Je to hazard, který když nevyjde, tak nás může další roky brzdit a srážet ještě níž. Real je jasným favoritem v lize, a v LM nejsme ani mezi týmy favorizovanymi na postup do čtvrtfinále.

Reagovat
2miguel1

Barcelona generuje prijem stale, ci su uspechy v podobe trofeji, alebo niesu a pred kovidom sme dokazali spravit obrat ako jediny klub cez miliardu ( aj ked urcite este faktor Messi ). Laporta urcite nenastavil tak klub, ze ked nepostupime do finale LM a nevyhrame ligu tak nas to zabije. Musime byt konkurencie schopní a to sa teraz deje. Je to na ukor 25% TV prav, ktore sme teraz predali ( mame moznost ich spatne odkupit ) ale my musime byt v pozicii, ze bojujeme o trofeje. Mame extremnu vyhodu, ze sme v LaLige. V PL nebol Arsenal v LM 6 rokov a uz tam futbalisti nechcu chodit. Tam je to viac stresu dostat sa do top4

Reagovat
pantondavo

Reagovat
blaugrana

toto su ale kurva nevyhnutne transfery...Lewa, Raphinha a pod. proste dotiahnu dalsich sponzorov...Lapo vie, ze ak chce trzit, tak musi investovat

Reagovat
CHONG

Raphinha je marketingový super tahák

Reagovat
Gazdo

Ono je celkom smutne ze taky Puig ma na insta viac ako dvakrat tolko followerov

Reagovat
Busby babes

tak ono to Raphinhovi taky naskace.

Reagovat
Gazdo

Ak bude hrat ako Messi tak urcite ale nebojim sa toho ze jeho marketingova hodnota sa niekolkonasobne zvysi ak u nas stravi par sezon ako prakticky kazdeho hraca ktory stravi isty cas vo velkoklube

Reagovat
Busby babes

proste prejde z Leedsu do Barcy, ktera ma 100x vic fanousku po svete a ti ho zacnou sledovat.

Reagovat
Gazdo

Presne tak

Reagovat
Svatej

Reagovat
Visca el barca

Nebuď negouš. Jestli dorazí Lewa a Kounde, tak budeme mít konečně stopery a člověka co zařídí góly. Já Laportu chápu. Co měl dělat? Hrát to pět let s Abdem a spol? No tak to by postupně dopadl jako AC Milan a hrabal by se z toho 10-20 let. Já se na novou sezonu těším po 3 letech mi to dává konečně smysl.

Reagovat
blaugrana

Mne pride, ze sa cakalo, ze Barca bude ako Bilbao.

Reagovat
Marv

Pár let si přičichli k těm světovým top úspěchům a teď mají dojem, že se řadí mezi absolutní velkokluby, tak to ale zdaleka není.. "brzdit" bude ještě solidní

Reagovat
Eichel

Reagovat
r.mrazik

https://www.facebook.com/112757236786990/posts/fc-barcelona-schr%C3%B6dingerovo-p%C5%99estupov%C3%A9-obdob%C3%ADautor-ji%C5%99%C3%AD-vencovsk%C3%BD-v-my%C5%A1lenkov%C3%A9m-/903248687737837/

Docela fajn článek o financích Barcelony....ne extra do hloubky, ale aspoň přehledný...

Pravost čísel musí někdo potvrdit

Reagovat
Pony Slaystation

zajímavé, jak se nikde nedá dočíst, kolik má barca dluh po splastnosti...

Reagovat
Greny

Ji AK někdo zde psal že je to vše podmíněno snížením mzdy , prodejem práv atd..

Jako ale není to jen oddalování problémů? Vždyť se tím nic nevyresi

Reagovat
nani92

Dembele, Raphinha, Torres, Auba ..to je titul jak vínko

Reagovat
DreamTeam

To rozhodně. Cokoliv jiného bude zklamání.

Reagovat
dextroza_m

A kdy Real podepíše toho jasného Mbappeho?

Reagovat
pantondavo

Tuhle trofej už jste dostatečně oslavili, nebuď trapnej

Reagovat
dextroza_m

Neomrzi

Reagovat
fenixLFC

Cakaju dokial toto leto k vam pride ten haaland

Reagovat
hornito

Reagovat
Kenneth

Abolutne nejste v pozici se po cirkuse s Messim a Haalandem nekomu vysmivat.

Reagovat
Majk91

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele