Barcelona se dohodla na "přátelském" mimosoudním vyrovnání s Neymarem

26.07.2021, 16:22
Aktuality
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
michalbarca

Doteď nechápu, že jsou culés, kteří jej chtějí zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

A proc? Pokud nekdo v Barcelona neco posral, a nevyplatil mu bonus na ktery mel smluvne narok, je snad normalni se o to soudit, i kdyz muzes mit treba dal dobry vztah s byvalymi kolegy. A z pohledu stakeholders (fanousku) je to uplne to stejny.

Reagovat
rave

Jenže on na ten bonus nárok neměl, jak potvrdil soud. Stačí si přečíst článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepotvrdil, článek tvrdí něco jiného, anulováno bylo něco jiného.

Reagovat
rave

Co teda podle tebe znamená věta: "Soud loni v červnu zamítl Neymarův návrh na vyplacení bonusu..."?

Reagovat
Messi the Genius"10"

no on mel dostat bonus za podepsani smlouvy (resp. jeji prodlouzeni) - podepsal a chtel vyplatit bonus.... jenze nez se nadalo, kontrakt, ktery podepsal, v rychlem sledu prerusil a prestoupil do PSG, proto kdyz prerusil to co podepsal, prerusil tim i svuj bonus

Reagovat
wwwx

Jestli to je tak, jak říkáš, tak to mi vychází, že má plné právo na podpisový bonus. On, pokud si pamatuju, navíc nic nerušil, ale kontrakt ukončila aktivace výkupní klauzule za 220 mil. €.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hokaido

Tu klauzuli ve Španělsku platí sami hráči, pokud si dobře pamatuji.

Reagovat
Messiáš

Spravne

Reagovat
Messiáš

Neni to tak jak rika. Klicove bylo dolozkove datum pro vyplaceni toho bonusu, bylo tam, ze nesmi do 30.7. s nikym jednat o prestupu a teprve pote mu pristane bonus. Prodlouzeni podepisoval o 3/4 roku predem. Pro uplnost.. on prestoupil hned nasledujici den, takhle to upekli se seniorem, aby na ten podpisovy bonus meli narok.

Neni treba nejspis prokazovat, ze tenhle prestup se asi pekl dele nez den, nicmene on sam uz o svem budoucim prestupu informoval na Messiho svatbe, ktera byla asi dva mesice zpet. Nedostal ani euro a mimosoudni vyrovnani se tykalo maximalne placeni Neymara Barcelona (byt zde uznavam, ze je to z casti domnenka)

Reagovat
rave

Reagovat
Agent z Melmacu

SE QUEDO

Reagovat
wwwx

Tak to je pak jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň podľa toho, čo tu píšu, tak v FCB nepochybili. Súd jeho podnet zamietol.

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina Socios ;) !! .. do ted nechapu ze by mohl byt tym ktery by Neymara v kadru nechtel

Reagovat
Mercury

Dle anket to tak neni, navic Neymar je stejne velky kokot jak dobre hraje fotbal. Takze se tomu ani nelze divit. Ja bych ho jeste nekdy rad videl kombinovat s Messim, ale tento vlak si nechal dobrovolne ujet on sam. Posral si to, dobre mu tak, ted uz se tezko vrati...

Reagovat
smazaný uživatel

nepsal jsem nic o anketach .. Pisu: "Vetsina Socios, chce Neymara zpet!" .. vetsina znamena vice nez 50% - nicmene kdyby ted Laporta sehnal nekde (nejspis od Treixy) prachy a nechal nas (Socios) hlasovat tak ti garantuju ze z volebni ucasti ziska min 70% pro v jeste vice idilickem pripade - tedy ve chvili kdyby se pri hlasovani vyslovili kompletne vsichni Socios bylo by cislo jeste vyssi ;) samo musel by pristoupit na vyrazne snizeni platu a jeste by ho nejspis museli financovat vnejsimi zdroji kvuli zkracenemu rozpoctu ale pres to si za timhle 100% stojim. Socios je tolik ze je nemozne znat alespon vetsinu ale po par letech si na nektere zalezitosti zkratka obraz vybudovat lze ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat si za tech par let o necem hlasoval, popr o cem

Reagovat
smazaný uživatel

1x o prezidentovi .. postoupil do 2. kola .. pak skoncil 3ti (ze 3 btw. :( )

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli sem to zahlidl dobre, ze muzes hlasovat po 3 letech clenstvi tak nevim kolik let tam si... o kolika vecech /pripadne jakejch/ se hlasuje krome prezidenta treba rocne tak nejak v prumeru jestli vis dik

Klidne se rozepis, urcite to nekoho taky bude zajimat

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 letech muzes zadat o zapis;) schvaleni pak vetsinou trva prinejmensim rok znam lidi co nejsou Socios ani po 10letech (cekal jsem neco pres 60 mesicu btw.) nicmene do te doby je rocni poplatek 40euro coz je zcela zanedbatelna castka. Pak mas moznost nechat se zapsat na "waiting list" a behem toho co platis pravidelne prispevky se posouvas v poradniku na pozici kdy si konecne muzes prikoupit i share. Jako spolumajitel s cca 1/700000 (shary za neco malo pres 15k euro s tim ze se snazim alespon o par tis. kazdy rok prikoupit) podilu samo moc prav ani moznosti nemas, nicmene bonusy to skyta krasne - napr. je kazdy rok zasedani s konferenci kde mas vse zadara a taky muzes potkat kupu legend vcetne soucasnych hracu neb jsou do jednoho take Socios. Mas prednostni moznosti s nakupem listku (samo se slevou) - mas sanci se dostat do kotle (coz je obzvlast v Barce ultra skvely zazitek! - ackoli ze strany vidis 100x tolik je tam zkratka nepopsatelna atmosfera ktera ti vynahradi az az ze pul zapasu vidis doslova pi..). Slevy ve fan shopu, Barca TV apod.

Nicmene Laporta vyhral volby (samo hlavne diky kamaradickum) s tim ze udela poradek v klubu - zejmena ve financich a zvedne vyrazne prava Socios podilet se nejen na chodu klubu ale i spoluvytvareni jeho budoucnosti. V praxi to zatim znamena ze mas pristupnejsich trochu vic informaci (napr komu jsou nabizeni hraci, popr jake jsou za ne nabidky od jinych klubu). Naivne se ale ceka ze se v nasledujicich mesicich zmeni stanovy a bude se skutecne o zasadnich vecech hlasovat .. jestli se tak stane popr kdy je ale ve vzduchu :/

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hlasuje se pri kazdem setkani boardu ale to je jen parkrat za rok;) a tam se dostanes jen bud s neuveritelnyma financema nebo konexema v idealnim pripade kombinaci obou a necim navrch ..

Reagovat
smazaný uživatel

diky zajimavy!

Chapu dobre, ze moznost zakoupeni podilu je jedna z vyhod toho kdyz se stanes sociem, ale jeste chvili na tu moznost cekas pri stoupani tim poradnikem? A jakmile zakoupis prvni podil tak muzes pak uz prikupovat kdykoliv na to mas? Jde na tom i vydelat, nebo je to jen o pocitu ze jsi soucasti a pomahas jaky je treba zakoupitelny minimum?

Pri volbach prezidenta je kazdej jeden hlas stejnej, nebo se jeho "vaha" odviji od vyse podilu? a teda zatim pokud nepatris k vyvolenejm, tak hlasujes "jen" o prezidentovi?

Jak vypada takovy zasedani s konferenci, preci jen je 150k socios a kdyby se chtelo stavit jen 10% tak se mi to tezko predstavuje:)

Reagovat
smazaný uživatel

jo neni to verejne obchodovatelne, stejne jako napr real ;) .. tu a tam se neco uvolni neni to jako na burze kdy si muzes nakupovat jak chces. Vydelat asi ano vzhledem k tomu ze od milenia znekolikanasobili hodnotu i pres drasticky pokles od lonskeho brezna. Kazdy ma 1 rovny hlas ale pokud se neregistrujes pro volbu tak mas smulu a kdyby se volby loni neodlozili byli by platne pouze hlasy v urnach po spanelsku. Camp nou ma kapacitu temer 100k takze kdyby se nekdy nejakou haluzi stalo ze prijede vic nez 2-3 tis lidi poradi si snadno ..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky!

Stejne driv nebo pozdejc krachnete

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, neb kdyby to hrozilo klub zkratka koupi a odluzi lidi typu Freixy ;) .. neb mld euro ti slozi na stul s usmevem a bolet ho to nebude ani chvili ;) - mimo to i kdyby goldman sachs a dalsi veritele rozhodnuli ze chcou cash out prave socios nikdy nedovoli aby to klub zasahlo a klidne tu diru zalepime - na 1 to nejsou zas tak obri prachy a kde kdo ma na to zaplatit vic dilu pro pripad neci platebni neschopnosti .. Barca jako nejhodnotnejsi klub napric celym sportem je od krachu na hony vzdalena;) ten realne hrozi tak Valencii, AC Milan, Aston Villa, AEK Atheny, Panathinaikos, Real Betis, ted nove: Bordeaux are on the edge of financial collapse after their owners, US investment fund King Street, decided to bail out.... muzu pokracovat v Evrope momentalne hrozi krach cca 70 klubu;)

Reagovat
smazaný uživatel

I proto btw mela vzniknout super liga neb dan ze solidarity by stabilizovala vetsinu mene vyznamnych klubu a fotbal se mohl dal dynamicky vyvijet misto toho aby seskrtali 1/2 financi napric svetem a doufali ze se to cele nerozpadne

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle obri znacky pretrvaj i krachy, treba to bude "uplne neco jinyho" ale jmeno a tym kterymu budou lidy fandit pretrva

Tak ona vznikne ne? O kolik let si myslis ze se to letoskem odlozilo?

Preju barce jen to nejlepsi... protoze porazet silnou barcelonu je sladsi nez slabou

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze do 3 let vznikne ten novy format LM je uplne k jj diky 40 letum franka mate o 2 vitezstvi vice

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej paskvil, uz ted je jasny, ze dalsi vedeni uefa o tyhle kapitole /jestli k ni vubec dojde/ rekne neco jako zdalo se to tenkrat jako zajimavy napad

Tak koukejte behem tech 3 let trochu srovnat skore 13:5

Reagovat
smazaný uživatel

Statistics

Meetings total Competitive matches: 246

Exhibition matches: 33

Total matches: 279

Most wins Competitive matches: Real Madrid (98)

Exhibition matches: Barcelona (19)

Total matches: Barcelona (115)

a nebyt Franca je to cislo u RM cca o 60 mensi :D:D

hold 4 dekady jen tak nevymazes viz csr a komunismus .. ale vahy uz se postupne preklapi a baletaci nakonec budou pro smich ze ani s desitkama let podpory od Krale a diktatora zustanou v zavesu provincniho klubu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, diky poutakum vede barca

Tam kde o neco jde...je to naopak

Reagovat
drussbarb

Super liga podělá LM i národní ligy, uzavřená soutěž je jen továrna na peníze, o stabilizaci ostatních týmů v žádném případě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

nemají kule

Reagovat
Registrujisejenproto

Doted nechapu, ze jsou culés

Reagovat
DrQQ

zadky

Reagovat
cink

Kde tipujete Barcelonu letoa? Udělá 4.misto a LM?

Reagovat
dextroza_m

Titul

Reagovat
Rattlesnake

treble.

Reagovat
misinho7

Ødegaard is considering returning to Arsenal, the club doesn't rule out his departure.

Zbavme sa este jeho a uz tu sezonu nemusime ani zacinat. Zatial to vyzera velmi sialene...uz to nezachrani ani prichod Mbappeho. Hlavne, muselo by mu drbat kebyze vymeni aktualne PSG za Real. S tymi prestupmi co PSG spravilo su teraz najvacsi favorit na LM a rovnat sa im moze max City.

Reagovat
celestial-

Real sledujem iba okrajovo, čím to je, že je bez peňazí?

Reagovat
misinho7

tak setria, Covid ich zasiahol vyrazne a plus stavia sa novy stadion cize to robi vela..a asi nechcu dopadnut ako Barca, minuly rok boli dokonca nejakych "par korun" v pluse co je super na to aka bola situacia, ale proste Perez to robi rozumne a nechce stiahnut klub dole...tipujem ale ze ako sa dsotava stadion a situacia sa zlepsi tak zacnu znova nejake tie velke nakupy

Reagovat
celestial-

Dik za odpoveď lepšie v tejto dobe nebyť zadlžený..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, posledni dny se zacaly objevovat zpravy, ze Odegaard ma problem s adaptaci, nezapada do kolektivu a proste se v Madridu neciti zrovna dobre. Pokud to je pravda a bude tlacit na odchod, tak co ma Perez delat? Jako ja si myslim, ze nema smysl drzet hrace, ktery v Madridu byt nechce.

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

hmm na tom nieco moze byt, akoze je to len moj pohlad ale bolo nejake video z treningu kde strielali na branu a vzdy ked dal niekto gol tak si tam zakricali a tlieskali mu a ked dal gol Ode(tusim z kazdeho pokusu) tak bolo totalne ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, presne na tohle video jsem si taky vzpomnel, kdyz jsem cetl, ze ma problemy s adaptaci.

Reagovat
2miguel1

Divné. Pritom mi pride taky pohodak Modrič.

Moc sa mi nepozdava ten kader Realu. Zas to tam asi bude držať nad vodou CMK plus Benzema

Reagovat
misinho7

mozno je hanblivy abo co ale tak zas na to tam su veterani a kapitan aby ho tam zaclenili a nie zeby sa citil ako vyvrhel tam...

Reagovat
DelPiero137

Je to zvlastne, aby to nebolo vasou kabinou nakoniec.

Reagovat
smazaný uživatel

VARANEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Proč vlastně odchází? Peníze? Nová výzva?

Reagovat
teenz

Asi urcite vyzva. Dokazal vse, legenda asi byt nechce a potrebuje motivaci. Z jedne strany se to da chapat.

Reagovat
johan14

Legendou sa hráč nestáva tým že to chce. Legenda je keď ju z neho urobia fanúšikovia. V Reale sú to Di Stefano, Gento, Puskás, Butragueno, Iker, Raul, CR7, Ramos. Hrali za Real aj ďalší fakt skvelí hráči, ale podľa mňa sú to títo.

Reagovat
teenz

Varane by se legendou urcite a jiste stal, kdyby zustal. O tom neni pochyb.

Reagovat
valloire

Pirri, Santillana, Juanito, Camacho, Sanchis, Carlos, Hierro....Varane by to asi nebyl.

Reagovat
CHONG

Zřejmě oboje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele