BARCELONA CHCE DEL HORNA

28.01.2004, 03:46
Aktuality
Představitelé Athleticu Bilbao dnes oficiálně potvrdili, že se o jejich 23letého hráče Asiera Del Horna zajímá FC Barcelona. Del Hornovi končí v létě na San Mames smlouva, novou zatím neprodloužil, a tak je možné, že se kluby dohodnou ještě do konce lednového přestupního termínu.

Asier Del Horno Cosgaya se narodil 19.01.1981 v Barakaldu a po celou svou profesionální kariéru hraje v Bilbau. Přes rezervní tým se dostal před dvěma lety do áčka, za nějž už odehrál spoustu zápasů. Mezi vrcholy jeho dosavadní kariéry patří například krásný gól z voleje, který vstřelil Realu Madrid. Celkem jich má v Primera division na svém kontě šest. Hrál i za reprezentaci do 21 let. Vyjednávání o nové smlouvě s Bilbaem uvázlo na mrtvém bodě, a tak dohodě s Barcelonou asi nic nebrání. Katalánský velkoklub za něj nabídl 1,2 milionu eur. Kromě Barcy se o Del Hornovy služby zajímá také San Sebastian, ale nabízí jen 350 000 eur. Del Horno může hrát na kraji zálohy i obrany. Barcelona s ním počítá nejspíše na místo levého obránce, kde zatím nejvíce hraje Michael Reiziger.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně jste dostali rozum! Jednoznačná volba! Zbavte se Reizigera a kupte si za babku Del Horna. I ve Valencii bych ho rád viděl jako nástupce Carboniho

Reagovat
smazaný uživatel

Raději trochu takticky ukázněte Aurelia a nebudete litovat. Del Horno je po Raúlu Bravovi druhý nejtalentovanější levonohý obránce ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno by byla dobrá volba!! ho chcu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no jo Aurelio- to je oříšek! Del Horno je lepší než Raúl Bravo. Divím se že Rafa požaduje dalšího hrota- dostal v létě nejlepšího střelce poháru osvoboditelů, ale moc šancí mu nedal. A když hrál tak kolikrát i dobře. Aby v tom nebylo spíš něco osobního...

Reagovat
smazaný uživatel

Del Horno je podle mě dobrý tah do budoucna. Nahradí Gia,který po se po sezoně vráti do Arsenalu. A Reiziger je stejně je starý.

Reagovat
HOST*Miki

Barce uz nic nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude dělat takovéhle nákupy, a tenhle ji snad vyjde, tak by se měla dostat zas o trochu víš (takže ji třeba i pomůže!!).. Je to fakt talent a Barca takový potřebuje!

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

jedna držka za druhou, to musíte uznat:)))

Reagovat
HOST*Miki

Hmmmm......souhlas

Reagovat
PJ

Nojo, na tý fotce vypadá jak kdyby zrovna seděl na elektrickym křesle

Reagovat
smazaný uživatel

To mán jedno jak vypadá (hm,ale v tom máš pravdu). Hlavní je jak hraje!!

Reagovat
PJ

Tak to neposoudim, hrát sem ho neviděl ani sem o něm neslyšel. Uvidíme :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho viděl jednout,a to jeden poločas,ale celkem dobře.

Reagovat
antimadrista

Reiziger a van Bronckhorst jsou jistota, neměnil bych.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,asi máš pravdu. Reiziger by už mohl dohrát za Barcu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele