Baraja: Očekávání jsou příliš vysoká

25.02.2009, 19:04
Aktuality
Valencia v posledních týdnech dává zapomenout na povedený vstup do sezony, nedaří se jí vyhrávat a propadá se tabulkou směrem dolů. Tak trochu se opakuje scénář z loňské sezony a záložník Ruben Baraja vidí problém především ve vysokých očekáváních...

"Očekávání jsou příliš vysoká a je škoda, že na ně někteří hráči reagovali. Poprvé v sezoně jsme opustili příčky zajišťující Ligu mistrů a všichni už říkají, že se tam nevrátíme. Nevím, jak tohle může někdo říct, když je před námi ještě velká část sezony. Tak tomu většinou bývá v případech, kdy jsou lidé pesimističtí. Liga je hodně vyrovnaná a když nepřestávají věřit například ve Villarrealu, neměli bychom ani my. Víme, že jsme v poslední době dostali hodně branek, ale to se snažíme vyrovnat útokem, jelikož máme řadu kvalitních ofenzivních hráčů," prohlásil Baraja.

Valencia v roce 2009 zatím vyhrála jenom dva zápasy (nad Atletikem Madrid a Almerií), třikrát remizovala a třikrát prohrála. Naposledy se o víkendu rozešla smírně s Deportivem La Coruña v duelu, v němž její hráči nasbírali osm žlutých a jednu červenou kartu.

Španělský klub má finanční problémy, hráči dostávají pozdě výplaty a i to může být jedním z důvodů jejich špatných výsledků. "I tohle nás ovlivňuje. Musíme zůstat klidní a dát vedení čas. Sportovní stránka je důležitější a je to něco, co můžeme ovlivnit. Jsou to média, kdo mluví o nesportovních záležitostech. My jenom trénujeme a myslíme na další zápas," ujistil Baraja.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chodte sa opit do BARu A JA si myslim ze to potom pojde ved kopacov tam mate celkom zdatnych. Tak napriklad ti dvaja Davidovia to su svetovi Goliasi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo tu trochu více příspěvků?? Kam se poděly? Taková škoda...

Reagovat
risk je zisk

Ještě se ptej

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia v tomto století titul nezíská

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze real dostal po papuli....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele