BAPTISTŮV HATTRICK ZAŘÍDIL VÝHRU SEVILLY V MURCII

15.02.2004, 15:05
Aktuality
Murcia prohrála doma s FC Sevilla a zle si pohrává se svojí šancí na záchranu v soutěži. Výhru pro hosty zařídil hattrickem čerstvý brazilský reprezentant Baptista. Dva góly dal z penalt, za domácí snížil také z penalty v poslední minutě Luis García.

Domácí nastoupili bez Davida Karanky, který šel na hřiště až po hodině hry, hostům chyběl útočník Darío Silva. Murcia měla tragický start do zápasu. Ricchi podržel ve vápně Baptistu, nařízenou penaltu sám Baptista proměnil a hned minutu poté vyloučil sudí domácím Esnaidera za hrubý faul a následné nadávky adresované arbitrovi. Vyloučení a brzké vedení hostí jasně rozdalo karty. Sevillané si s přehledem svůj náskok udržovali, Murcijané měli velké problémy proti zformované obraně něco vymyslet. Nemohoucnost domácí ofenzivy připravila Sevillským středním obráncům Javi Navarrovi a Pablo Alfarovi jedno z nejpříjemnějších odpolední v Primera division.

Do druhé půle vstoupili hosté s úmyslem dalším gólem rozhodnout zápas, Carlitos se výborně dostal s míčem do vápna, ale zakončil svou velmi nadějnou akci jen špatnou střelou vedle. Druhého gólu se hosté dočkali až po více než hodině hry. Acciari fauloval ve vápně Daniela Alvese a pokutový kop proměnil opět Baptista. Nespokojení domácí fanoušci zasypali hrací plochu předměty. Jedenáct minut před koncem byl vyloučen hostující Mexičan Torrado a domácím svitla naděje. V poslední minutě se dočkali snížení, když penaltu proměnil Luis García. Poslední slovo měl však Baptista, který přízemní střelou vstřelil svůj třetí gól.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele