Baptista nevyloučil odchod z AS Řím

20.06.2010, 14:39
Aktuality
Julio Baptista za posledních několik let vystřídal Sevillu, Real Madrid, Arsenal a AS Řím a je možné, že brzy znovu změní zaměstnavatele. Brazilský reprezentant v hlavním městě Itálie nenastupuje v základní sestavě a nevyloučil svůj letní odchod...

Baptista letos zasáhl do 23 ligových zápasů a ve většině případů naskočil do hry až jako náhradník. Celý zápas odehrál pouze jeden a to vše se odrazilo i na počtu branek - Brazilec se letos v Serii A trefil jenom třikrát. Nyní navíc má nového konkurenta. Giallorossi sice již opustil Luca Toni, z Flamenga ovšem přijde Adriano.

"Během mého prvního roku v Římě šlo všechno dobře, hrál jsem často a dával jsem i důležité góly. Příchod nového trenéra pak vše změnil, necítil, že jsem připraven, to se v evropském fotbale stává často," vrací se Baprista do doby, kdy Luciana Spallettiho nahradil Claudio Ranieri.

"Zda zůstanu v Římě? To teprve uvidíme, v tuto chvíli jsem v Jihoafrické republice a mým cílem je vyhrát mistrovství světa. Chci tvrdě pracovat, abych dostal více šancí na hřišti," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po odchodu ze Sevilly neměl v žádném kluby jisté místo v základní jedenáctce

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, v Arsenalu byl za hvězdu, škoda že tam byl jen na hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Dal tam čtyřku v jednom zápase, ale to bylo tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych teda neřekl, měl sice pár světlých momentů (např. ty 4 góly proti Liverpoolu v poháru), ale v PL a CHL nikdy nepatřil do základní sestavy, spíš jenom naskakoval z lavičky, nebo vůbec nehrál. Do základu se dostával jenom v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

za hvezdu??? , vzdyt skoro nehral....

Reagovat
smazaný uživatel

maximalne tak za hviezdu jedneho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

to ne...je to player

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohol by ísť , prachy za neho by som kludne vrazil do Burdissa . Baptistu nepotrebujeme - na krídla máme Vučinič , Taddei , Guberti , Cerci ci Ménez , na podhrota Ménez , Perrotta či Totti a alternovať môžu aj Simplicio s Brighim a v útoku je Totti , Adriano a možno Okaka .

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do Sparty tam si zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

my ho nechceme....máme Kweukeho,Bonyho,Kácu,Jirouše,Jeslínka,Třešnáka+ na krajích žofčáka,zemana,krejčího a libora a nejspíš i ty ghanany větší kvalita než nějakej Baptista, který získal místo v národním týmu, jenom proto že je oblíbenec Dungy

Reagovat
smazaný uživatel

málem bych zapomněl na Lačnýho

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle domov nebo turecko?

Reagovat
smazaný uživatel

půjde do Besiktase

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny hráč, stále ľutujem že v Arsenale nedostal viac priestoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestupil do SLOVANA BRATISLAVA!!!! ...ta fotka je z tehelneho pola

Reagovat
miguel bain

V Realu se mu docela dařilo, v Arsenalu byl vždycky za buldoka, který jde za každým míčem a do každého souboje, škoda, že se se*e v itálii, měl by jít, myslím že zájemců bude dost.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Amelia na hostovačku do AC. Není to oficiální ale prý už chybí jen podpis. Řekněte mi někdo jak tenhle rok hrál, když není v repre? J8 o něm měl vždycky dobré mínění. Letos jsem ho viděl hrát možná jednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sezona mu moc nevysla,z branakrov v Serie A urcite najviac sklamal.Na AC aj tak nema,to si radsej mohli nechat Storariho.

Reagovat
smazaný uživatel

má za sebou hroznou sezonu..., těžko říct, jestli šel tak dolů sám od sebe, nebo kvůli tomu janovskému hurá fotbalu, každopádně to bylo zklamání. na druhou stranu před angažmá v CFC byl velice dobrej a přichází "jen" na hostování s opcí, zatímco za Storariho nám příjde možná až 6 mega..., při nejhorším bude krýt záda Abbiatimu, žádná tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to furt přijde jako zisk i při jeho formě, co teda tvrdíš. U nás brankáři dělaj chyby občas furt a on je mladej, navíc zatím zadarmo... teda mladej.. mladší než Dida a Storari. Mě se to docela líbí.. a jak to vidíš s Lazzarim? Mě to přijde jako docela nesmyslnej kauf, nemám ho moc rád a my potřebujeme podle mě spíš ofenzivnějšího záložníka. A to on není, co jsem ho viděl hrát. Ale možná to bylo tím proti komu hrál.. ale Allegri ho má asi rád..

Reagovat
smazaný uživatel

je to Allegriho kůň, ale nic ještě není hotovo. já bych ho překousl, přišel by nejspíš na lavičku, je to univerzál, dokáže zahrát v trojčlenné záloze i trequartistu a špatnej rozhodně není..., stál by prej maximálně nějakých 6 mega, což je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jen 6, tak to jo. Já někde viděl něco kolem desíti. Samozřejmě mě trochu štve že padl ten Krasič, ačkoliv v CSKA letos nezačal ideálně tak proti němcům ukázal, že je to prostě borec. Ale trequartistu by asi nezahrál a na křídlech máme nacpáno.. Naděje žije.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele