Baník touží po ekonomické stabilizaci a záchraně ligy

16.02.2012, 17:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Naše záchrana, to bude procházka růžovým sadem, kde ale budou padat obrovské kroupy a bude tam řádit šílená vichřice." To řekl krásně a výstižně.

Zachráníme se, ale nic lehkého to fakt nebude. Pořád mě ale zneklidňuje síla naší obrany.. jak je to vůbec se Šmejkalem? Pořád zraněný? Ten by se momentálně hodil, protože dávat na levý kraj Zejdlera, na to má ještě chlapec čas. Jinak Kukec určitě kvalitní posila, snad co nejrychleji dožene co má a zapojí se do základu.

Reagovat
frankiefcb

Tak stopeři Marek a Vomáčka. No a na kraje to je horší. Cverna je solidní, ale ten Šmejkal by se už mohl uzdravit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si už viděl Kukece hrát v Řecku nebo jinde, že říkáš, že je to kvalitní posila? Dokud to neukáže na hřišti, je to pro mě jen další hráč v kádru Baníku. Takových "kvalitních" hráčů k nám do Gambrinus ligy ze zahraničí přišlo a leckdy tu přes velké očekávání vyhořeli jak papír.

Reagovat
cetto

Já jsem ho sice hrát neviděl, ale to jméno jsem už stopro někde viděl. Myslím že v nějakým starším FMku se mi objevil v týmu. Nicméně jeho kvality jsou mi skryty

Reagovat
smazaný uživatel

Říká to sám trenér, že je kvalitní. A navíc co jsem slyšel od známého, co ho viděl hrát a trénovat, tak říkal, že je to určitě jeden z těch lepších cizinců co do Baníku přišli. Badalyan je třeba totální tragéd. Gligorov to stejné. Vydařil se jen Neves.

Reagovat
frankiefcb

Tak hlavně zbytečně neztrácet doma body zejména s Budějkami a Žižkovem. A nějaké bodíky přidat z venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je zarážející, že jsou mezi šestnácti kluby jen tři a nejlepší je dokonce až na osmé příčce . . . Šlo to dolů na Moravě. Poměr z Prahou 5:3 je taky na pováženou

Reagovat
smazaný uživatel

blbej čánek, omluva všem

Reagovat
ryzskej

Zajímavej článek.

Reagovat
smazaný uživatel

jakože jsem můj komentář napsal do blbého (špatného) článku

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne na to maji..jak kadr, tak ted snad i poradne vedeni..ale nic nechci zakriknout, ukaze az cas, jestli to nove vedeni opravdu na to ma...kazdopadne musi v lize zustat!!!

Reagovat
AjaxFans

No nevím.Ta jejich soupiska jsou skoro vše ročníky 1990.

Ale sešup bych přál někomu jinému radši.

Reagovat
smazaný uživatel

no abychom se udrželi musíme získat alespoň další 20 bodů a to rozhodně nebude lehké každopádně věřím a věřit budu

Reagovat
Djibril6

Možná bych bral aby Baník sestoupil, a měl stejný příběh jako Plzeň. Ale cesta k záchraně bude hodně těžká, chtělo by to hned za 3 z Bolky, to by mohlo hodně pomoct!

Reagovat
centos

Plzeň slavně nesestoupila :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav - Baník : věřím v bod

Baník - Jablonec : bod

1905 - Baník : bod

Baník - ČB : bezpodmínečná výhra

Sparta - Baník : bod

Slovácko - Baník : další bod

Baník Plzeň : bod

HK - Baník: tři body

Baník - Liberec : bod

Dukla - Baník : výhra

Baník - Žižkov : povinné tři body

Příbram - Baník : výhra

Baník - Slavia : výhra

Teplice - Baník : bod

36 bodů = záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm ani jedna prohra.. ;) to jedou na rekord ligy ne ?

Reagovat
twerp

nepsal si, že fandíš Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že fandím.. Tady jen sympatizuju s Cukrouškem.. <3

Reagovat
Losinho

Budete rádi za polovinu těch bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Po sportovní stránce bych byl rád i za zlepšení naší hry. Je jasné, že se v boji o záchranu nehraje na krásu, ale ti mladí kluci, které se snažíme zabudovat do mužstva od loňské nebo letošní sezóny si už vyzkoušeli, jaké to je kopat první ligu, a teď by mohli začít pomalu dokazovat, že skutečně mají na to, aby se z nich stali ligoví hráči. Zvláště jsem zvědavý na Frydrycha a Cvernu, ti by mohli na jaře hodně vyrůst. Hlavně, ať má naše hra nějakou tvář a není to jen překopávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/fanousky-baniku-znam-z-youtube-rika-davor-kukec.html

"Věděl jste vůbec před svým příchodem něco o Baníku?

Když jsme dříve s Václavem hrávali v Panioniosu, občas jsme spolu při zápasech venku bydleli na pokoji. A pokaždé mi na youtube ukazoval videa s baníkovskými fanoušky. Udělalo to na mě neskutečný dojem, bylo vidět, že svůj klub opravdu milují a jsou schopni pro něj obětovat cokoliv."

Reagovat
centos

Aby nebyl zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba teď v MB čekám plný sektor. A nejen teď, výjezdovém počty máme luxusní. Otázkou je, jestli se vrátí lidi na Bazaly.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vážení, rádi bychom dali ve známost skutečnost, že došlo k jednomu rozhodnému kroku ze strany nás fanoušků a sympatizantů klubu - po přípravách a následné řadě jednání, probíhajících po ukončení činnosti Správní rady a podzimní části fotbalové ligy, bude v nejbližších hodinách odeslána na příslušné ministerstvo žádost o registraci občanského sdružení, které má za jeden z cílů snahu o majetkový vstup do FC Baník Ostrava a.s. a získání možnosti spolupodílet se na jeho chodu.

V rámci nového občanského sdružení bude mít každý z vás fanoušků a sympatizantů možnost stát se jeho členem a přispět tak k dobré věci. Buďte trpěliví - po schválení naší žádosti budete okamžitě o všem informováni, dostanete možnost přečíst si Stanovy sdružení, jeho cíle, plány, jména sympatizantů sdružení z řad bývalých hráčů Baníku či osob z kulturního prostředí a hlavně se dozvíte, jakým způsobem se budete moci stát členem nového sdružení."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele